עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
אביב גפן: ישראל היא מדינה פרנואידית
Bravo, Dr. Karadzic:
ובכן, הנה חלק ממה שיש לי לומר על נשיא ארה"ב היוצא:
בצעירותו הוא כונה "שפתיים"-שם מתאים לאביב גפן-ברור מדוע. אומרים שהספרמות שלו-שממנו התפתחו בנותיו-הוצאו מגופו שלא כדרך הטבע. וכדאי גם לזכור שהוא לא שחרר את פולארד, ולמרות זאת, רבים יזכרו את הנשיא ההומו הזה כ"ציוני, חסיד אומות העולם", ומי יודע מה עוד...
אחים באמת:
--- ציטוט של: Bravo, Dr. Karadzic על ינואר 20, 2009, 21:05:23 ---ובכן, הנה חלק ממה שיש לי לומר על נשיא ארה"ב היוצא:
בצעירותו הוא כונה "שפתיים"-שם מתאים לאביב גפן-ברור מדוע. אומרים שהספרמות שלו-שממנו התפתחו בנותיו-הוצאו מגופו שלא כדרך הטבע. וכדאי גם לזכור שהוא לא שחרר את פולארד, ולמרות זאת, רבים יזכרו את הנשיא ההומו הזה כ"ציוני, חסיד אומות העולם", ומי יודע מה עוד...
--- סוף ציטוט ---
הספרמות? :old_WTF_Aza:
Bravo, Dr. Karadzic:
ספרמה היא שכבת זרע.
אחים באמת:
--- ציטוט של: Bravo, Dr. Karadzic על ינואר 20, 2009, 21:40:06 ---ספרמה היא שכבת זרע.
--- סוף ציטוט ---
תודה על ההבהרה
El Blanco:
--- ציטוט של: Bravo, Dr. Karadzic על ינואר 20, 2009, 21:05:23 ---ובכן, הנה חלק ממה שיש לי לומר על נשיא ארה"ב היוצא:
--- סוף ציטוט ---
הוא לא עדיף על אובמה למרות היותו חובב בנים?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה