כתב נושא: מדוע נושא ידוי האבנים של הערבים לא מקבל חקיקה מחמירה בנסיבות סכנתיות?  (נקרא 1962 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רעול_פנים

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
מדוע נושא ההפגנות האלימות? קודם כל אני חייב לציין שריגלתי לכמה הפגנות של ערבים. הם ממש אבל ממש מתפרעים . ואני אומר לכם וונדליזם זה משהו קטן. וראיתי במו עיניי איך איזה ערבי מבוגר אומר שהכל התנהל בשקט.כשיצאתי מהכפר ספגתי מטר אבנים. למזלי צפיתי זאת עוד לפני הגעתם לצומת. הם ממש משתוללים. וחצי מה700 ערבים שנעצרו במהלך כבר שוחררו למעצרי בית (כאילו שהם באמת יושבים בבית ולא זזים). אם אני הייתי זורק אבנים על ניידת משטרה היו עוצרים אותי ואני מניאק גם עם העו"ד הכי טוב בעולם שלפחות שנה שנתיים לא הייתי מקבל. זה תקיפת שוטר בנסיבות מחמירות.
אני לא מבין למה לא מחוקקים חוקים נגד זה.
ידוי אבנים זאת חלק מתפישת העולם של הערבים. היא מסלמת אותם כנחותים. ולא מפותחים ויותר מכל כפחדנים בעלי מורך לב.
מי שמרים דגל אש"ף מדינה שאני בספק אם יש מדינה שסבלה בצורה כל כך רצחנית ואכזרית כמו שסבלנו מהם. 1600 הרוגי פיגועים. והעולם לא גינה אף ולא פיגוע אחד!
היו מראים את זה בחדשות סי אן אן או בי בי סי האנגלי כאילו זה פעולת תגמול על כך ש"צה"ל הרג חפים מפשע בשכם".
תופעת הידוי אבנים חייבת להימגר. צריך לחוקק חוק שמי שמרים אבן 5 שנים אוטומטית לכלא!
אי אפשר היום לנסוע בלילה בצפון או להדרים אחרי באר שבע ובואדי ערה.
פחד אחו שרמוטה ושאף ערבי לא יקשקש שהם מקבלים יהודים בברכה אצליהם.
צריך להחרים אותם בכל המובנים לא רק שלא לקנות למכור להם ביוקר.
צריך לעשות משהו
הם מצליחים לאגור ביטחון ברגעים שהביטחון אמור סוף סוף להיעלם

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
אתה צודק וש עוד בעיה שאף אחד לא מעלה את הנושא בכנסת גם לא ליברמן והמפד"ל
אנחנו צריכים את מרזל בכנסת לצורך ייצוג
דרך אגב שכחת שדיכטר הוא שר לביטחון פנים?הוא הרס את המשטרע! >:(
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!