טוב חיים בתור איש ימין שאוהב מאוד ומעריך מאוד את הרב כהנא אני מאוד פגוע מהיחס שלך לחברים חדשים כאן בפורום,ובעיקר כלפי,בן אדם נכנס מתעניין לעומקם של דברים שמח שיש אתר נפלא שכזה ואתה תוקף אותו למרות שהוא חושב כמעט כמוך בדעותיו.
שמי גבריאל אגב ואני לא מתחבא!
בס''ד
הנה מה שכתבת באשכול אחר (לגבי הסרטון האחרון שעשיתי):
סירטון מוגזם קצת לטעמי.
הרי אם לא היו תוקפים שם היינו אומרים "נו למה לא עושים כלום!" ועכשיו כשכן מצליחים להרוס כמעט לחלוטין את שילטון החמאס אז אומרים "שזה בדיחה"
שום דבר אף פעם לא מספק,תמיד יהיה משהו לא בסדר,לא חוכמה לנהל את העיניינים מארצות הברית,תבוא לארץ כנס לכנסת ותשפיע באמת כי זה ביזבוז וחבל!
סוף ציטוט.
בסדר, אתה מתרשם ממה שממשלת שמאלמרט עושה בעזה. למרות שהם לא עשו כלום במשך שנים ופתאום הם החליטו לעשות משהו 6 שבועות לפני הבחירות.
וכנראה לא איכפת לך שאם הם יצליחו להפיל את שלטון החמאס, הם מתכוונים להחליפו עם מחבלי פת''ח. למה? כי עם פת''ח אפשר לחתום על הסכם להקים מדינת "פלסטין", וכל העולם מייד יכיר במדינת "פלסטין", וישראל תסכים למסור 95% מיהודה ושומרון וירושלים המזרחית למחבלים הנאצים של פת''ח.
זילזלת בי כי אני בארה''ב בעל כורחי ואמרת שמה שאנו עושים זה "ביזבוז" למרות שאין לך מושג מה אנו עושים.