איזה חטא את מדברת? אם את קוראת לעצמך קראית הייתי מצפה ממך לפחות להכיר את הפסוקים!
"והורשתם את יושבי הארץ(לא שבע עמים אלא כל מי שיושב בארץ) מפניכם!" "כי תצא למלחמה על עיר...וצרתה עליה ימים רבים....והרגת כל זכר!"
את שומעת גם אותם מחפים על פשע,כל זכר מכיוון שהוא מהם ומי שלא רוצה למות יש לו ברירה: לברוח! לברוח הרחק הרחק מהארץ הזאת!
אתה תקוע עוד בתקופה ההיא...
המשפט הזה נאמר לדור שני ממצרים ולהם בלבד הייתה המצוה הזאת כשמשה חיזק אותם לפני המשימה ואת ידי יהושע...
לא מדובר פה בחוק ברית שאמורים לשמור לדורי דורות. זה מצוה בת זמנה שניתנה רק לאבותינו ההם שהיו דור שני ממצרים.
הם היחידים שניתנה להם המצוה לעשות מלחמת חורמה
באותה עת גם ניתנו להם מצוות לענייני יושבי ארץ גרים ומלחמה חוקים לדורות הבאים שישבו בארץ שלהם אסור יהיה לבצע מלחמת חורמה כמו הדור ההוא שהיה צריך לכבוש את הארץ...
החוקים שאמורים לשמור בכל דור הם לא לשנוא את הגר ולגייר את יושבי הארץ מאז מלחמת החורמה בעמי כנען והשמדת עמלק שבניגוד למה שאומרים אין להם שום צאצא או זכר והיחידים שמנציחים את הזכר שלהם זה הרבנים...
את כולם הרגו!
ומאז שהרגו את כולם גברים נשים ילדים וטף אסור יותר לעשות מלחמות כאלה.
בגלל זה ניתנו החוקים של אשה יפת תואר שרואים אצל האוייב שמותר להתחתן איתה ולהביא ממנה עוד בני ישראל...
בגלל זה ניתנו חוקים שיוצאים על עיר למלחמה לקרוא עליה שלום ולאמץ את התושבים בה לתוך העם שיהיו כמו כל האזרחים
בגלל זה יש את עיקרון החלת השוויון בפני החוק על כל אדמות המורשת שהיא ארץ ישראל השלמה שמתבטא בפסוק שאומר
תורה אחת וחוק אחד לך ולגר הגר בתוכך...
בגלל זה יש חוקים שאוסרים שנאה של אדומים בארץ ושנאה בין איש לרעהו...
אלה הם חוקי הברית שכל דור צריך לשמור
מלבד דור שני למצרים שעדיין לא ישבו בארץ ולהם ניתנה המצוה להוריש את 7 עמי כנען ולשם כך משה חיזק את ידם...
המלחמה בחמאס היום היא לא מלחמת חורמה
היא מלחמה למען החלת חוקי ה' באדמות שישראל נמנעה מלספח ולהחיל את חוקי הברית עליהם
בגלל זה יש מלחמות ובעיות שם
עכשיו הם יקיימו את הברית על אפם וחמתם ויעשו משפט צדק לחמאס ויעשו בהם מוות בסקילה...
על זה שעשו את זה בשבת אין לי מושג מה יהיה הדין
אני מקוה מאוד שנזכה לחסד ושעד יום כיפור הבא נגיע בלי עונש כדי שיכופר על זה לפי חוקי תורת משה
ולא מצוות שלא נחשבות חוקי ברית וחוקי מורשת אלה הם חלק מהסיפורת של המצוות שניתנו לדור ההוא לזמן ההוא.