ב"ה
הפעולה המבורכת הזו הייתה צריכה להתבצע הרבה שנים לפני-כן ולא בשבת פן תהפוך הברכה לקללה.
מדברי אתה רואה ומסיק שאיני רוצה למחות על חילול שבת-קודש ר''ל ,אלא משתמשת בעובדה הזו שה''מתקפה'' החלה ביום שבת-קודש כקרדום לחפור בו ,מכיוון שאני יותר דואגת לאוייב הערבי מוסלמי הנאצי כדבריך.
ואני הוכיח אותך שאתה טועה
והנה ההוכחה כי הוכח תוכיח! ולא תעמוד על דם רעך להוציא דיבתי רעה ועל מה
ולהלן ההוכחה לכך :
1) עד היום טענת שאיני מחיתי על חילולי שבת-קודש המוניים. אתה לא מכיר אותי!!!
אני מוחה כבר שנים! זה לא ממש עוזר ובטח שלא מזיז למישהו. אבל העיקר שלכלכת עליי וטעית עליי בהכללות בגלל הדוס המרקד שסמתי בהודעה שלי כך החלטת בחשיבה סטיגמאית שאני בעד ערבים רוצחים כי הוכחתי בסך הכל במצוה שכתובה מהתורה שלא לשמוח בנפול אוייב ולא אני שיקרתי והנה ראית את עצמך. ואני יודעת שאנשים שונאים ביקורת ואולי גם בא לך לסקול אותי באבנים על זה
אבל בוא נשים את המריבות בצד למען האמת ומה שבאמת כתוב בתורה ולמען ה' כי בסך הכל מה שאמרתי אמת.
2) נימת הזילזול שלי בתורה שבעל-פה לפי תפיסתך ועוד טעות שאתה עושה עליי אינה מורה על היחשפותי לכת הקראים. אני שמעתי עליהם
ופעם שאמרו לי שאני כזאת ביררתי עליהם... הם לא כמוני הם עוד שומרים חלק מהדברים שבהלכה.
הם יותר טובים ממני ואם להם שהם מהעם שלך אתה קורא משוקצים ואין לי מושג על סמך מה אתה קובע כך על אנשים מהעם שלך
כאילו היית עד ואם היית בכלל עשית משפט צדק או שסתם חטאת בהוצאת דיבה הסטה כמו שטעית בקשר אליי...
ואתה יודע מה? הרבה שמכירים אותי אם אביא אותם לפה הם יהיו עדים לזה שטעית עליי וחטאת עליי לאלוהים...
אבל אולי הוצאת דיבה זה לא מההלכה וחבל על הזמן שאני מעירה לך על מה שאלוהים אמר לפי מה שבתורת משה ובחומש.
תמשיך לקרוא לי כסילה זה לא מזיז לי
אני יודעת שאני אפס גם בלי שיגידו לי את זה
היום אני חיה מחר עפר הארץ... מקוה שיהיה מישהו אחר שיגיד את הדברים שלא נעים לשמוע.
מה תעשה כשלא יהיה מי שיוכיח אותך? תהיה חכם בעיניך? להרגיש רום לבב בקראך לי כסילה השייכת לכת משוגעים חמורים קראים אנשים מהעם שלך שמה אתה עד למעשה של אחד מהם? או שסתם נשאת על עצמך שמע שוא עליהם? בשופטך אותם כאילו היית שופט כל הארץ.
זה בטוח גם מההלכה לשקץ אחים
להוציא דיבתם רעה
לשאת עליהם שמע שוא בלא שהיית עד
בלא דין ולא דיין
זה בטוח מההלכה הגלותית
כי מהתורה תורת משה בן עמרם לשבט לוי שניתנה מאלוהים לישראל זה בטוח לא.
גם כוהנים לויים לא שאלו לדעת הנכון הדבר כי יפלא דבר בין איש לאיש בין נגע לנגע דברי ריבות בשעריך
ההלכת אל הכוהן שיהיה בימים ההם לדרוש את ה' ההלכתם אל הכוהנים הלויים?
באחד שבטיך אשכון אמר ה'
בשבט לוי כולם יודעים
האם לפני ששיקצת את אחים שלך הלכת לכוהנים לויים בני שבט לוי?
האם הלכת לדרוש את ה' בשבט לוי?
או שהלכת לרבנים שלך שפרשו שהם עצמם הכוהנים הלויים שצריך ללכת אליהם ולשאול אותם מה אמר ה'?
אני משבט לוי ואני לא קראית
למה נראה לך שאני אלך לשאול רב שהוא לא כהן ולא לוי מה ההלכה למקרה כזה?
אני לא אוהבת את התורה שבעל פה
זה לא אומר שאני בוזה לרבנים
אני רואה בהם קורבן של מציאות בדיוק כמו שאתה רואה בי.
אני מתפללת בדיוק כמו כולם שריבונו של עולם אלוהי ישראל ישוב והוא שישלוט בעמו ישראל כמו בימים ההם
ולא כל מיני רבנים שמדברים בשמו ומבקשים להם כהונה ופוליטיקאים מושחתים.

בס''ד
אשר על כך שהינך מוחה על חילול שבת-קודש ,לפי מה שכתוב בתורתנו הקדושה יש לסקול את המחלל באבנים !'' יד העדים תהי'ה בו בראשונה '' !! ומכיוון שאין את מאמינה בתורה שבעל-פה , ומתיימרת להיות '' סגניתו '' של משה רבנו ע''ה זיע''א (

) הרי שהיית צריכה לשיטתך לסקול באבנים כל יהודי שראית אותו מחלל שבת-קודש !מדוע לא עשית כן עד היום ?? (

)
ואשר לפסוק '' ישמח צדיק כי חזה נקם , פעמיו ירחץ בדם הרשע '' הכיצד תיישבי אותו עם הפסוק '' בנפול אוייבך אל תשמח '' ??(

)
ואשר לשאר ה '' סתירות '' שצייננו בהודעה הקודמת , הכיצד תוכלי ליישב אותן כ '' סגניתו של משה רבנו ע'''ה זיע''א ''?? (

)
ואשר לעניין הפסוקים שאת מתיימרת לסלף , הרי הם בספר דברים , פרק יז' פסוק ח' כדלקמן :
'' כי יפלא ממך דבר למשפט בין דם לדם ,בין דין לדין ובין נגע לנגע ,דברי ריבות בשעריך,וקמת ועלית אל-המקום אשר יבחר ה' אלוקיך בו : ובאת אל-הכהנים הלוים
ואל השופט אשר י'ה י'ה בימים ההם וכ''ו...''
ובאותו פרק בפסוק יב' '' והאיש אשר יעשה בזדון לבלתי שמוע אל-הכהן העומד לשרת שם את ה' אלוקיך
או אל השופט ....וכ''ו ''
מדוע אינך מתייחסת לעובדה שהתורה הקדושה כתבה בפירוש (ולא בע''פ ) שמעמדו של השופט הוא הדיין עפ''י תורתנו הקדושה זהה לזה של הכהן ?, אלא שהכהן הוזכר כאן מכיוון שהוא היחידי שחורץ את מראות הנגעים , ולכן הוצרך להזכירו כאן בעניין הכוללני של דיני דמים, דיני נזיקין ,ודיני נגעים , שכל אחד מהם הוא למעשה דבר בפני עצמו , אלא שהתורה הקדושה הכלילה את הצו על האדם המבקש הכרעה בדין-תורה לפנות בכל עניין ועניין ,למי שהוסמך לכך עפ''י התורה , כלומר שבדיני ממונות לא יכול להכריע כהן , אלא אם כן הוסמך כדיין כמו כל שופט מישרא'ל עפ''י דעת התורה הקדושה !!ממש כמו שבדיני נגעים לא יכול דיין להכריע אלא אם כן הוא כהן !!וכן לשיטתך ( שלא מכירה בתורה שבע''פ ר''ל ) נוכל לצטט את הנאמר בדברים יד' '' שפטים ושטרים תתן לך בכל-שעריך אשר ה' אלוקיך נותן לך לשבטיך ושפטו את העם משפט-צדק '' -וכאן לא הוזכרו כלל כהנים !
ואשר לעובדה שאת מסלפת את התורה הקדושה ובודה דברים מדמיונך ( שאף הוא איננו עשיר במיוחד ) , ומדברת סרה בגדולי-ישרא'ל שליט''א שאינך ראוי'ה אפילו להיות אבק שתחת רגליהם , ואשר לתפילותיך '' שהקב''ה ישלוט בעם ישרא'ל כמו בימים ההם '' יוצא מכך שאינך מאמינה השליטתו התמידית והאין-סופית של בורא-עולם יתברך ויתעלה שמו בכל זמן ומקום ומעבר לכל הגבולות !!
הכיצד לא נוקיע את אמונותיך ודרכיך הנלוזות שאת בודה אותם מליבך ?? אין כאן שום עניין של ''הוצאת דיבה'' , וזאת משתי סיבות :
א) זהותך איננה ידועה כאן ,ולכן אין הוצאת דיבה , מכיוון שאין אפשרות להוציא דיבה על אדם ( אם אפשר לקרוא לך כך ) שזהותו איננה ידועה !!
ב) מצוות עשה היא להוקיע את דברי ההבל ורעות-הרוח שהינך בודה מליבך ,בבחינת ''ולפני עיוור לא תתן מכשול '' בכדי שלא תיכשלי בדבריך אלו וכן לא תכשילי יהודים יקרים ותמימים !!
ג) את בעצמך מייצגת את שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י , ולא זו בלבד אלא שאת אומרת שהקראים שר''י הם ''מהעם שלי ''-ולא שלך ! כלומר שאת אינך שייכת לעם היהודי הקדוש !? לכן ,אנו מבקשים ממך להפסיק לבדות דברים מליבך , מכיוון שאינך יכולה לשער באיזו מלכודת נפלת ! מכיוון ששלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י הוא שמשייך את ההלכה הקדושה ל '' גלותיות '' לפי הגדרתם יש''ו !! המציאות האמיתית היא שאנו נמצאים בגלות המרה ביותר אותה חווה העם-היהודי הקדוש מעודו , ואין גאולה אלא בידי גואל-צדק שיתגלה בבאכי''ר !!
ד) ההלכה איננה '' גלותית '' היא החלה עוד בימי משה רבנו ע''ה זיע''א ,שמינה שבעים זקנים ''לשפוט את העם משפט-צדק'' , ומשם נמשכה ההלכה דורות על גבי דורות ,מכיוון שהתיקון העיקרי הוא להלביש את חוקי התורה הקדושה בתוך מציאות של כל דור ודור ,מכיוון שהוא ניתנה עד סוף כל הדורות , ונזכה במהרה לגילוי משיח צדקנו ובבניין בית מקדשנו ותפארתנו ובביאת גואל-צדק בבאכי''ר .
ושוב אנו מתרים בך להפסיק לבדות מליבך דברים בהקשר לתורתנו הקדושה , אין בתורתנו הקדושה אפילו אות חסרה או יתירה ח''ו , אלא שאת אינך מלומדת כראוי בכדי להבין את עמקי תורתנו הקדושה האין-סופיים !! לכן אנו ממליצים לך לפנות לאתר '' שופר '' ולהשתתף בימי עיון של ארגון '' ערכים '' , שם תוכלי לקבל תשובות מתאימות לכל הדברים שאינם ברי השגה לתודעתך !!
וכן בכל-זאת אנו מתנצלים אם פגענו בך , אלא שכבוד תורתנו הקדושה איננו ראוי לדברים האלה שאת בודה מליבך , וכדברי רבותנו ע''ה זיע''א ''אין עני אלא בדעת'' ! על כן , אם את יהודי'ה או שמתעניינת ביהדות עליך לפנות לארגון '' שופר '' ולהשתתף בימי-עיון של '' ערכים '' !! לפניך כתובת אתר שופר :
http://www.shofar.net/site/index.aspוכן אנו ממליצים לך בחום על סרט הסוקר את מהלך ייסודו של השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י והתעללותו באחינו !
http://www.shofar.net/site/Productdetile.asp?id=529&category=3ונזכה במהרה לגאולה שלמה ובביאת גואל-צדק בבאכי''ר .
הגולה בארץ