יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
שאלה -מה יחס התלמוד לגויים?
arter1:
בהרבה פורומים וסרטונים אנטישמיים אומרים שכתוב בתלמוד הבבלי כי הלא יהודים הם בהמות או תת אדם.
אם מישהוא יודע מה יחס התלמוד הבבלי כלפי הגויים, אז שבבקשה יגיד לי מה הוא ואיפה זה כתוב.
תודה מראש
דוקא_כך:
בס"ד
בלי להתעמק יותר מדי, כבר עכשיו אני יכול לומר לך בוודאות שזה שקר גמור. גוי ששומר 7 מצוות בני נח זוכה להכנס בדיוק לאותו גן עדן כמו גדולי ישראל. בספר היראה לרבנו יונה, כתוב: "ויהיה מקדים בשלום כל אדם, אפילו אינו-ישראל, כדי שיהיה אהוב ונחמד לבריות". זה מפרי עטו של רבנו יונה! אני נתקלתי בכל מיני דוסים שמנים, מגעילים ומושחתים בגלות, שעסוקים בלרמות לא רק גוים אלא גם יהודים, והם יכולים "לצטט" התלמוד מכאן ועד הודעה חדשה, אבל הם (והאנטישמים הגוים למיניהם) רק מסלפים את האמת ומחללים שם שמיים בהתנהגות ובדיבורים שלהם.
jewlover and arabhater:
כתוב אצלינו בתלמוד אפילו"חביב אדם שנברא בצלם"
כל אדם הוא חביב אבל כמובן שנשמתו של יהודי היא בדרגה גבוהה יותר לכל אדם יש מטרה !
לשם הוכחיך לאנטישמים אז שידעו שכשבית המקדש היה קיים חוץ מהקורבנות שכל אדם מישראל הקריב אז הקריבו עוד 70 קורבנות כנגד 70 אומות העולם כדי שלכל אומה יהיה טוב וירד לה שפע לעולם הגשמי!
לעם הנבחר עם ישראל אין שום אינטרס לפגוע בגויים אנחנו נלחמים רק כי כתוב הקם להורגך השכם להורגו!
תגיד לבורים האלה שלפני שפותחים את הפה שלהם אז שקודם כל יקראו אם הם יודעים בכלל ואז ידברו!
--- ציטוט של: דוקא_כך על דצמבר 30, 2008, 22:22:23 ---בס"ד
בלי להתעמק יותר מדי, כבר עכשיו אני יכול לומר לך בוודאות שזה שקר גמור. גוי ששומר 7 מצוות בני נח זוכה להכנס בדיוק לאותו גן עדן כמו גדולי ישראל. בספר היראה לרבנו יונה, כתוב: "ויהיה מקדים בשלום כל אדם, אפילו אינו-ישראל, כדי שיהיה אהוב ונחמד לבריות". זה מפרי עטו של רבנו יונה! אני נתקלתי בכל מיני דוסים שמנים, מגעילים ומושחתים בגלות, שעסוקים בלרמות לא רק גוים אלא גם יהודים, והם יכולים "לצטט" התלמוד מכאן ועד הודעה חדשה, אבל הם (והאנטישמים הגוים למיניהם) רק מסלפים את האמת ומחללים שם שמיים בהתנהגות ובדיבורים שלהם.
--- סוף ציטוט ---
ולגבי גויים ששומרים שבע מצוות בני נוח זכאים לגן עדן רק ברמה של גוי שזה לא מתקרב לרמה של יהודי!
ולדעתי יהודיםחרדים בגלות לא ממציאים דברים אלה הגויים סתם מנסים להפיל שנאה על היהודים ונגד היהדות בפרט!
2shpatz:
--- ציטוט של: arter1 על דצמבר 30, 2008, 22:11:45 ---בהרבה פורומים וסרטונים אנטישמיים אומרים שכתוב בתלמוד הבבלי כי הלא יהודים הם בהמות או תת אדם.
אם מישהוא יודע מה יחס התלמוד הבבלי כלפי הגויים, אז שבבקשה יגיד לי מה הוא ואיפה זה כתוב.
תודה מראש
--- סוף ציטוט ---
אתה יכול להביא קישור?
דבר נוסף, אני יודע שבמזמור "אשרי יושבי ביתך" הוזכר משהו נגד הגויים באות נ' אך המשפט הוסר...
האלקשי:
"אתם קרויין אדם, ואין נכרים קרויין אדם"
(בבא מציעא קיד: וחוזר על עצמו בהרבה מדרשי חז"ל)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה