כתב נושא: חברים,ממש יש כאן מלחמה כמו שהתחילה בשנת 2000  (נקרא 2450 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המחבלים מגיעים לכל מקום,סליחה על הנאיביות אבל אני לא מצליח להבין איך הגיעו מחבלים עד למודיעין ולאביעזר,ועכשיו גם הגיס החמישי שנקרא "ערבי ישראל" נכנס לתמונה כמו שהיה באינתיפאדה ובמהומות שהתחילה בשנת 2000,ואני עוד גר בחיפה וזה בטוח שגם פה יתחיל משהו איתם וזה יגיע לכל עיר יהודית שיש בה ערבושים,זה יגיע לעכו ליפו,לרמלה,לב"ש וזה ימשיך ויגיע לכל מקום,רק שלא יהיה פיגוע פה בחיפה שאני חוזר מהלימודים
וד"א שמתם לב שכל המדינה שלנו בסכנה של טילים אירנים וסורים,זה היה לפני שנתים וחצי שהצפון הרגיש את נחת זרועם זה הגיע לכל מקום משלומי ועד חדרה והיום בטח יש להם טילים שמגיעים עד אילת ועכשיו כל הדרום מותקף
אני לא רוצה לחשוב מה יהיה אם רחמנא ליצלן יגיעו התקפות כאלה לאזור גוש דן והשאר ומה עוד הכי הורג אותי שכמה שמפציצים אותם ונכנסים בהם עוד ועוד כמו אתמול עם 300 הרוגים,הטילים ממשיכים וממשיכים,מה זה אין לזה סוף? איך לו נגמרים להם הטילים? מאיפה זה מגיע אליהם כל הטילים האלה? לדעתי הפתרון הוא לא פעולות בעזה אלא חיסול טואלי של ציר הרשע שזה אירן וסוריה ומנהיגיהם זה והטרנספר יביאו לשקט מוחלט!!!
[gif[/img]

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
חברים,ממש יש כאן מלחמה כמו שהתחילה בשנת 2000
« להגיב #1 ב- : דצמבר 29, 2008, 12:55:22 »
משה אל תפחד המלחמה בדרום ולא בצפון.אל תפחד מערבים.חיפה לא בטווח הקטיושות אלא שדרות.אל תתבלבל עם המלחמה הקודמת.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : דצמבר 29, 2008, 12:59:09 »
החיפה לא פחות בסיכון אם חס וחלילה תפרוץ מלחמה עם החיזבללה לא פחות נחטוף מאשר ישובי הדרום!
הבעיה הלא קטנה שיש לנו לתושבי הצפון זה ערביי ישראל אם יתחילו לצאת מהחורים שלהם אנחנו ניהיה בבעיה רצינית!!!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #3 ב- : דצמבר 29, 2008, 13:01:31 »
לנסראללה כיום יש טילים שמגיעים לגוש דן גם כן.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : דצמבר 29, 2008, 13:16:46 »
זה שאנחנו לא בטווח הקסאמים זה לא מנחם אותי בכלל...

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : דצמבר 29, 2008, 19:27:56 »
אנחנו לא בטוח הקאסמים,אבל אנחנו במאה אחוז בטווח הקטיושות והטילים האירנים של נסראלה יש"ו שר"י
[gif[/img]

מנותק רעול_פנים

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : דצמבר 29, 2008, 23:04:53 »
בעניין הצבאי:
עלינו לעשות כמו שעשו האמריקאים באפגניסטן ובעירק כאשר לטובתם עומד סוג המטוס B52 לנו יש את המטוס הרקולס. להעמיס עליו פצצות מצרר 4 מטוסים ולעוף מיעל עזה בצורת משבצות (שתי וערב) ופשוט להפיל את הפצצות ופשוט למחוק את העיר לגמרי אזרחים לא אזרחים. למחוק שכונה אחת תאמינו לי איך שניכנס קרקעית הם לא רק שיכנעו גם יתגיירו ויחזרו בתשובה מרב טראומה.
בעניין הפנים בטחוני:
חרם זה אנחנו עושים כבר שנים. מה שצריך לעשות זה פשוט לסחוב איתכם גז פילפל כמו שקרה לי שספגתי פעם אחת משוטר. ואני מתאגרף אם חס וחלילה השוטר לא היה מספיק לרסס עליי אתם לא מבינים מה היה קורה לו. סחבו איתכם גז פילפל ולום. סכין ואגרופן נחשבים לנשקים קרים ונשיאתם כרוכה ב5 שנים מאסר למרות שלערבים לא עושים כלום על כך. אלת בייסבול או כל סוג של אלה הוא גדול ופחות אפקטיבי. פשוט לום קטן וגז פילפל גם תימנעו בצורה הטובה ביותר מתביעות אצבע וגם תעמדו ביתרון מכריע עוד לפני כל סוג של עימות. אי אפשר להאשים באחזקת ספרי גז או בלום. אתם יכולים להגיד שאתם משתמשים בלום לצורך שיחרור פינים במוסך או אפילו באוטו לעת עצירת פתע.
שימו דגלי ישראל בשמשות האחרויות דווקא.
זה המיעט שאתם יכולים לעשות.
קראו תהילים ועשו את מה שאמרתי ותאמינו לי את העבודה השחורה האמיתית הקב"ה יעשה

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ערביי-ישראל מתפרעים בצפון ובמזרח-ירושלים
« להגיב #7 ב- : דצמבר 29, 2008, 23:20:47 »
בס"ד

ערביי-ישראל מתחילים להרים את האף יותר מידי מישהו צריך לשים לזה סוף,המשטרה מפחדת להתעסק איתם ומה גם שבעקבות וועדת-אור המשטרה מסונדלת.
הם תומכים בחמאס ובנסראללה ובעד השמדת מדינת-ישראל ועושים ככל העולה על-רוחם >:(

מה יהיה הסוף תגידו לי? עד מתי נסבול את זה? הם מתפרעים בכל רחבי-הארץ וקוראים לחמאס ולנסראללה להשמיד את ישראל.

חייבים לשים סוף לכל המחבלים האלו שנמצאים בתוכנו ובמהרה!!!
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : דצמבר 30, 2008, 11:14:18 »
שיקום המנהיג שיגיד כל ערבי שמתפרע פשוט לישבור לו תעצמות ...
ואנחנו אסור לנו ליהיות שאננים עם יש מכות עם ערבים באיזה מקום פשוט ללכתת ולזיןן אותם
'' למות או ליכבוש את ההר ''

מנותק רעול_פנים

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : דצמבר 30, 2008, 11:45:25 »
אני בעוד 4 ימים ניגש לבחינת פסיכומטרי אליה אני כבר מתכונן חודשיים וחצי ולאחרה ערביי חיפה אפילו שהם בקושי 7% מהאוכלוסיה בחיפה ואפילו שמתוך ה7% האלו יש רוב נוצרי מוחלט ה1% הבודד הזה שגרר בואדי סלים הולך לאכול כזאת מכה שהוא לא יצא ממנה. נשרוף להם מכולות שווארמות ננפץ להם הכל מה שעשו לנו בעכו נעשה להם בחיפה

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : דצמבר 30, 2008, 17:05:53 »
אני בעוד 4 ימים ניגש לבחינת פסיכומטרי אליה אני כבר מתכונן חודשיים וחצי ולאחרה ערביי חיפה אפילו שהם בקושי 7% מהאוכלוסיה בחיפה ואפילו שמתוך ה7% האלו יש רוב נוצרי מוחלט ה1% הבודד הזה שגרר בואדי סלים הולך לאכול כזאת מכה שהוא לא יצא ממנה. נשרוף להם מכולות שווארמות ננפץ להם הכל מה שעשו לנו בעכו נעשה להם בחיפה
ה' איתך אח שלי שיהיה בהצלחה
'' למות או ליכבוש את ההר ''