כתב נושא: חיים בן פסח בקשר לסרטונים שלך  (נקרא 1572 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק מתן92

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חיים בן פסח בקשר לסרטונים שלך
« ב- : ינואר 18, 2009, 01:15:35 »
קודם כל שבוע טוב עכשיו אני רואה שיש לך בסרטונים קוראים להם בשמות "חיים בן פסח מדבר כאן כמו היטלר" - סרט שלום עכשיו "   
וכו'   וגם ב YOUTUBE רואים סרטונים שלך עם שמות שלא ברורים לי כמו מיהו חיים בן פסח? שקרן Who is Chaim Ben Pesach?...

וכל מיני יש שם הרבהה   אני לא מבין למה כתוב ככה? ולמה ככה כותבים עליך? אתה תוכל להסביר לי ? 

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : ינואר 18, 2009, 02:27:56 »
בס''ד

שבוע טוב מתן.

אין לשמאל פתרונות או תשובות לבעיות שלנו. וגם אין לימין המזוייף (הליכוד, ישראל ביתנו וכו') פתרונות או תשובות לבעיות שלנו.

לא רק שאין להם פתרונות, אלא מה שהם עושים תמיד מחריפים את הבעיות והמשברים. היוזמות של השמאל והימין המזוייף דוקא גורמות למצב הרבה יותר גרוע לעם ישראל - כמו מסירת סיני, מלחמות לבנון הכושלות, הסכמי אוסלו, מסירת חברון, הסכמי וואי, הבריחה מדרום לבנון, הגרוש מגוש קטיף וצפון השומרון וכו'.

לעומת זאת, יש לנו פתרונות ותשובות - עידוד הגירה ערבית המונית, לימוד ערכים יהודים, חיסול כל ארגוני הטרור הערבי וכו'. אם תסכימו אם לאו עם הפתרונות שלנו, לפחות אנו מציעים דרך חדשה לגמרי. מזה מפחדים "שלום עכשיו" והבוגדים של הערב רב. כי הם יודעים שאם העם יחשף לפתרונות שלנו, הרבה יהודים יתמכו בנו בע''ה. לכן, במקום להתווכח איתנו באופן ענייני, הם משמיצים אותנו. כי הם יודעים שהרבה יהודים היו רואים את הפתרונות שלנו כהגיוניים. אז הם מוציאים עלילות דם נגדנו עם השקרים המכוערים ביותר. זה מה שהם עשו לגדול דורנו הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד, והם עושים אותו דבר לנו.

ומה שמפריע להם יותר מכל דבר אחר הוא זה שצדקנו כל הדרך. והם לא צדקו אי פעם.

מנותק מתן92

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 18, 2009, 17:33:55 »
הבנתי תודה