כתב נושא: נץ בעקבות איומי נסראללה ואירן  (נקרא 2424 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נץ בעקבות איומי נסראללה ואירן
« ב- : דצמבר 28, 2008, 22:59:14 »
נניח ומתפתחת מלחמה בין אירן לישראל,האם תוכל לסקור את יחסי הכוחות?מהי תחזיתך לגבי התוצאות.כוונתי למלחמה קונבנצוניאלית כולל טילים בלי לקחת בחשבון את חיזבאללה וחמאס כרגע.
איך מתפתחת מלחמה כזאת באופן מעשי,תן תסריט מעשי,סצנריו,מהן האופציות?כיצד מתגברים על המרחק?מי ינצח?האם ישראל חזקה מספיק להתמודד לבדה מול אירן?
נניח שסוריה לא מתערבת.בלי לקחת בחשבון את הכור.צבא מול צבא.משמרות המהפכה מול צה"ל.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #1 ב- : דצמבר 29, 2008, 01:08:13 »
נניח ומתפתחת מלחמה בין אירן לישראל,האם תוכל לסקור את יחסי הכוחות?מהי תחזיתך לגבי התוצאות.כוונתי למלחמה קונבנצוניאלית כולל טילים בלי לקחת בחשבון את חיזבאללה וחמאס כרגע.
איך מתפתחת מלחמה כזאת באופן מעשי,תן תסריט מעשי,סצנריו,מהן האופציות?כיצד מתגברים על המרחק?מי ינצח?האם ישראל חזקה מספיק להתמודד לבדה מול אירן?
נניח שסוריה לא מתערבת.בלי לקחת בחשבון את הכור.צבא מול צבא.משמרות המהפכה מול צה"ל.
לאירן ולישראל אין גבול משותף אז קשה לראות מלחמה קונבנציונלית בין שני הצבאות מסיבות מובנות (טורקיה ועיראק שבשליטת ארה"ב חוצצים ביננו)
כך שסקירת הכוחות היא לא מי יודע מה רלוונטית אני אוכל להביא לך את המאמר שלי מהספריה לגבי איראן- http://hayamin.org/forum/index.php/topic,1344.0.html
אין לאירן יכולת להעביר כוח צבאי משמעותי על כל התשתית הלוגיסטית הכרוכה בכך לעבר הגבול עם ישראל, משמרות המפכה זה הגוף הפארא-צבאי (מקביל ל-SS הנאצי או אם תרצה ל-וואפן SS, ישנו גם הצבא האירני שמקביל לוורמאכט- לא מבחינת יחסי כוחות חלילה, שאין שום מקום להשוואה, אלא רק מבחינה רעיונית).
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #2 ב- : דצמבר 29, 2008, 09:40:57 »
מאמר מרתק כלומר אתה טוען שאירן לא תשתמש בפצצה כי ישראל תגיב בפצצה משלה אבל לאירן תסביך מוות.שנית אירן שולטת בלבנון ואפשר להטיס חיילים לשם כמו שמטיסים נשק ותחמושת לחיזבאללה דרך דמשק.שלישית אירן יכולה לירות טילים קונבנצוינלים לעבר ישראל.
לדעתי העובדה שאירן מפתחת פצצה אבל לא פתחה במלחמה נגד ישראל אומרת דרשני.היא רוצה להיות מעצמה איזורית.מעניין שרוסיה עצמה לא חוששת מהפצצה האירנית.
לדעתי טעית בציון העובדה שאירן תוכל לעמוד בפני פלישה אמריקנית.אלף טילי טומהאוק יחזירו את אירן לתקופת האבן הבעיה היא מלחמת הגרילה האירנית אחרי הכיבוש כי מה שארה"ב עוברת בעירק זה פיקניק לעומת מה שתעבור באירן.
מהידע שלי משמרות המהפכה נלחמו במלחמת אירן עירק.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
יש להם המון נשק
« להגיב #3 ב- : דצמבר 29, 2008, 15:04:37 »
בס"ד

לאיראן יש טילי שיאהב3 שיכולים להגיע עד מערב-אירופה.
ודרך-אגב אם ארה"ב תתקוף באיראן היא תכניס כוחות-רגליים לטהרן על מנת לכבוש אותה?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק שטרית

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : דצמבר 29, 2008, 15:25:38 »
אני לומד כרגע על התעמולה האירנית הנאצית
מתוך 10 טילי שיאהב
הם מצליחים לירות 1 , אחד מתוך עשרה
ומכפילים את אותו אחד שהם מצליחים לירות בהצלחה , עשרות פעמים בוידיאו שהם מעלים לרשת
עלובים !

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #5 ב- : דצמבר 29, 2008, 15:41:28 »
מאמר מרתק כלומר אתה טוען שאירן לא תשתמש בפצצה כי ישראל תגיב בפצצה משלה אבל לאירן תסביך מוות.שנית אירן שולטת בלבנון ואפשר להטיס חיילים לשם כמו שמטיסים נשק ותחמושת לחיזבאללה דרך דמשק.שלישית אירן יכולה לירות טילים קונבנצוינלים לעבר ישראל.
לדעתי העובדה שאירן מפתחת פצצה אבל לא פתחה במלחמה נגד ישראל אומרת דרשני.היא רוצה להיות מעצמה איזורית.מעניין שרוסיה עצמה לא חוששת מהפצצה האירנית.
לדעתי טעית בציון העובדה שאירן תוכל לעמוד בפני פלישה אמריקנית.אלף טילי טומהאוק יחזירו את אירן לתקופת האבן הבעיה היא מלחמת הגרילה האירנית אחרי הכיבוש כי מה שארה"ב עוברת בעירק זה פיקניק לעומת מה שתעבור באירן.
מהידע שלי משמרות המהפכה נלחמו במלחמת אירן עירק.
משמרות המהפכה היו עדיין בחיתולים במלחמת אירן עיראק, מה שכן היה זה ה"באסיג'י מוסטאזאפאן" יחידות ההתאבדות של ילדים בגילאי 12-16 ולעיתים אף פחות מכך שרצו אל תוך שדות המוקשים או התאבדו על הטנקים של סדאם חוסיין כשהם עוטים על עצמם מטעני נפץ.
אגב, אחד ממדריכי ה"באסיג'י" שלאחר מכן הפך בחיר במשמרות המהפכה זה מחמוד אחמדינאג'ד ידידנו משכבר הימים.
מאז המאמר חשבתי על רבות, יכול להיות שהאיראנים כן ירו, בסיטואציה כזו או אחרת, זה לא חד משמעי, זה שיש להם תסביך מוות זה ברור (ו"הבאסיג'י" עם המפתחות מפלסטיק על הצוואר- לכניסת לג'נה- גן העדן האיסלמי מעיד על כך).
הטסת חיילים ושאר הגיבוי הלוגיסטי ומה גם שזה עדיין מרחק רב מהטסת דוויזייה משוריינת, זה דבר שנמצא מעבר ליכולות הלוגיסטיות של איראן, לגבי תוצאה אפשרית של התכשות בין איראן לארה"ב, הרי שאם ארה"ב תלך על מה שהיא עשתה בעיראק, היא תבצע גם באיראן, כלל לא בטוח שזה ילך כל כך חלק, אבל יכול להיות שאני טועה, זו שאלה היפוטתית כרגע.

אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.