שונות > מה שבראש
סדר יום
בייקר:
הערבים הרגו את אחי במלחמת ההתשה ואני לא יכולתי מצפונית לא להתגייס אחרי שתרם את חייו למדינה.
סדיר לדעתי כולם צריכים לעשות גם נשים,גם חרדים.
במילואים יש מקום לשיקול דעת.יש משפחות לאנשים,לא כולם בריאים,יש לאנשים עבודה,נאמר לעצמאי בעל עסק קשה מאד לעשות מילואים.
כשעשיתי מילואים היה אצלנו בעל עסק בחובות כבדים והתחנן לשחרור מהמילואים ולת"ם והם סרבו ואז הוא התאבד,דפק לעצמו כדור בראש בנשק של המילואים.
מפחיד ממש.הוא היה במצוקה קשה,כולנו ראינו.
בייקר:
מותו של אחי גרם למשבר אמונה במשפחה שלי:ההורים שלי האשימו את אלוקים שלקח להם את הבן.אני האשמתי את הערבים!אפילו בר מצוה סרבו לעשות לי.אמרו אין אלוהים ואין סיבה לעשות בר מצוה,לא עליתי לתורה,לא למדתי אצל רב.
גם אימי ניצולת שואה ואמרה קראנו לאלוקים בשואה והוא לא ענה לנו,התפללנו והוא לא עזר לנו,משפחתי הלכה לתאי הגזים ואלוהים לא עשה כלום.
כהנא צדק!:
דרך אגב במלמחת ההתשה אח של אבא שלי ז"ל הי"ד נהרג גם במארב וגם דודי ב-98 אבל בכל זאת קשה לי אני לא יודע התמונות של הגירוש מזעזעות אותי כל פעם מחדש.
בייקר:
בזמן שלי היתה מלחמת לבנון והבוגדים משלום עכשיו ואני מאד רציתי להתגייס כי נלחמו באש"ף ואין אדם בעולם שאני שונא יותר מערפאת.זאת מצווה להרוג מחבלים,ממש מעשה טוב.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: בייקר על פברואר 16, 2007, 15:05:59 ---בזמן שלי היתה מלחמת לבנון והבוגדים משלום עכשיו ואני מאד רציתי להתגייס כי נלחמו באש"ף ואין אדם בעולם שאני שונא יותר מערפאת.זאת מצווה להרוג מחבלים,ממש מעשה טוב.
--- סוף ציטוט ---
אין דבר יותר טוב מזה!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה