חיים ,השר אלי סוויסה , זה כנראה לא היה בידו .זה היה בידי הממשלה והם לא רצו שתכנס
אם אתה אומר שש"ס אחראים - סבבה, אם זה היה בתקופתם והם לא מחו נגד זה - אז זה ליגיטימי לבקש מהם הסברים בעניין
אבל כל השאר הדברים לא ממש קשורים, בדרך כלל ש"ס הם מפלגה מאד רצינית שעושה מאחורי הקלעים הרבה יותר ממה שחושבים , הרב ניסים זאב הוא לא פחות כהניסט מכל אחד כאן , ויש לא מעט אחרים , בישיבות וכוללים שש"ס חזקה בהם מסתובבים חומרים כהניסטים בצורה די חופשית , והם מעודדים את זה , הם לא שונאים רוסים, ה"קטגוריה" הזאת בסקר הוא פשוט דמגוגי , ש"ס שונאת נוצרים, זה כן , אין ספק , אבל לא יהודים .. לא משנה מאיזה עדה הם , ויש לא מעט רוסים חרדים שתומכים בש"ס (אני מכיר אישית, למי שיגיד לי שלא , אני מכיר , לא "מנחש" )
קיצר , חבל לפלג את המחנה התורני בדברים כאלה - והאשמות כאלה - יגרמו לאנשים שמחבבים את התנועה לא לחבב את ש"ס וחבל
אני לא אומר שש"ס היא המפלגה שצריך לתמוך בה , מעולם לא הצבעתי לש"ס , אבל הרב עובדיה יוסף שליט"א הוא תלמיד חכם גדול , והוא לא התבייש לקרוא לערבים נחשים ואף אמר לעיני כל (כשכל השמאלנים והערבים נדהמו ולא ידעו מה לומר ) ""ה' ישיב לערבים גמולם בראשם, יאבד זרעם וישמידם ויכניעם ויאבד אותם מהעולם". כמו כן הוסיף "אסור לרחם עליהם, צריך לתת להם טילים על הכיף כיפאק, להשמיד אותם, רשעים ארורים אלה"