סקר

סקר: ב-1996, שר הפנים אלי סויסה מש''ס עצר וגירש את חיים בן פסח מארץ ישראל. מדוע?

כי חיים בן פסח מחבל. לא כמו יאסר ערפאת ו-80,000 הרוצחים מפת''ח שסויסה וש''ס תמכו להביא לארץ ישראל.
0 (0%)
כי סויסה וש''ס שמאלניים שמפחדים מיהודי מזרחי ימני אמיתי כמו חיים בן פסח שיכול לקחת מהם קולות.
1 (3.7%)
כי ש''ס מפלגה מושחתת שתמיד מוכנה לעשות מה שהערב רב אומרים להם תמורת שוחד ממשלתי.
7 (25.9%)
כי חיים בן פסח והכהניסטים שיחררו מעל מיליון יהודים מברה''מ, וש''ס שונאת את הרוסים.
1 (3.7%)
גם 2 וגם 3.
4 (14.8%)
גם 2 וגם 3 וגם 4.
11 (40.7%)
כי חיים בן פסח לא ראוי להיות בארץ ישראל.
3 (11.1%)

סך הכל הצבעות: 1

כתב נושא: סקר: ב-1996, שר הפנים אלי סויסה מש''ס עצר וגירש את חיים בן פסח מארץ ישראל. מדוע?  (נקרא 3964 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.
« עריכה אחרונה: דצמבר 19, 2008, 12:38:53 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מפלגה הכי מסריחה בארץ ש''ס תמיד שנאתי אותה ואת הדרך שלה .. סליחה על הביטוי אבל הם יימכרו תאלוקים שלהם בישביל התקציב מפלגה מגעילה
'' למות או ליכבוש את ההר ''

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בחרתי 2 ו3 כי הם צריכים כסף לישיבות !
200 שנה למדנו תורה בגלות בלי תקציב של 500 מיליון ש"ח בשנה ופתאום זה ככה.
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
3.....ש"ס ימכרו את המדינה בשביל כמה שטרות...

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
בחרתי 2 ו3 כי הם צריכים כסף לישיבות !
200 שנה למדנו תורה בגלות בלי תקציב של 500 מיליון ש"ח בשנה ופתאום זה ככה.
מפני שבגלות יהודים שילבו תורה עם דרך ארץ שיגיעת שניהם משכחת עון O0.
מאמר בנושא החשוב הזה, באשכול הבא: http://hayamin.org/forum/index.php/topic,17168.0.html
וכאן בארץ הקודש על אחת כמה וכמה שכך ראוי לנהוג, כשנצא מהגלות לגמרי בקרוב אכי"ר :) :dance:
חייבים לשלב בין לימוד התורה לבין קיומה בשטח לחיזוק האחים והמשפחה ביראת שמיים
והגדלת שמו של הקב"ה בעולם, וההתקרבות אליו.

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
גם אני בחרתי ב2, 3 ו4. ואגב ניתן לומר שש"ס אכן "משלבת תורה עם דרך ארץ" (עבודה), אלא שלדעת ש"ס, תפקידם של היהודים הוא ללמוד תורה, ואת העבודה אמורים, לדעת מפלגה זו, לעשות הערבים. וחוץ מזה, מנעמי השלטון והעושר עיוורו את עיניהם של ראשי ש"ס.

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני חושב שזה בגלל שאתה קורא להם "יהודונים מושחתים" ואתה קורא בגלוי להפיכת השלטון במדינה.לפי העבר הפלילי שלך,והאמירות שלך (לפחות מה שתיארת אתה),יש להניח שאתה תפעל לעידוד מעשים לאומניים במדינה כנגד ערבים.בנוסף הדיעות שלך לגבי שחורים,מקסיקנים,וכל מה שהוא לא יהודי או לבן, ועצם העובדה שאתה חושב שיגאל עמיר הוא גיבור,והרצח שלו הוא מעשה לגיטימי שיש לממשו על כל שחושב אחרת ממך,יהוו התאבדות פוליטית נגד כל מי שרק יעז לסייע לך באיזו שהיא דרך.

*זו לא דיעה אישית.זה השערה,לגבי מה שלדעתי הם חושבים.
« עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2008, 20:04:06 על ידי David_27 »
I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני חושב שזה בגלל שאתה קורא להם "יהודונים מושחתים" ואתה קורא בגלוי להפיכת השלטון במדינה.לפי העבר הפלילי שלך,והאמירות שלך (לפחות מה שתיארת אתה),יש להניח שאתה תפעל לעידוד מעשים לאומניים במדינה כנגד ערבים.בנוסף הדיעות שלך לגבי שחורים,מקסיקנים,וכל מה שהוא לא יהודי או לבן, ועצם העובדה שאתה חושב שיגאל עמיר הוא גיבור,והרצח שלו הוא מעשה לגיטימי שיש לממשו על כל שחושב אחרת ממך,יהוו התאבדות פוליטית נגד כל מי שרק יעז לסייע לך באיזו שהיא דרך.

בס''ד

בטח שזו לא הדעה האישית שלך. ממש לא.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
דוד זה לא שיש בעיה נגד שחורים, יש בעיה נגד השחורים האנטישמים שמתאכזרים ליהודים למרות שיהודים תמיד פעלו למען שוויון זכויות בשבילם בתקופה שהם היו עבדים באמריקה!!
בכל מקרה אתה יכול לראות שאין שום בעיה עם אתיופים, ההפך הלוואי שיצטרף אלינו אתיופי לאתר!
« עריכה אחרונה: דצמבר 19, 2008, 12:56:39 על ידי אחים באמת »

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
מאיפה אתה יודע אם מישהו פה אתיופי או לא?

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חיים ,השר אלי סוויסה , זה כנראה לא היה בידו .זה היה בידי הממשלה והם לא רצו שתכנס

אם אתה אומר שש"ס אחראים - סבבה, אם זה היה בתקופתם והם לא מחו נגד זה - אז זה ליגיטימי לבקש מהם הסברים בעניין

אבל כל השאר הדברים לא ממש קשורים, בדרך כלל ש"ס הם מפלגה מאד רצינית שעושה מאחורי הקלעים הרבה יותר ממה שחושבים , הרב ניסים זאב הוא לא פחות כהניסט מכל אחד כאן , ויש לא מעט אחרים ,  בישיבות וכוללים שש"ס חזקה בהם מסתובבים חומרים כהניסטים בצורה די חופשית , והם מעודדים את זה , הם לא שונאים רוסים, ה"קטגוריה" הזאת בסקר הוא פשוט דמגוגי , ש"ס שונאת נוצרים, זה כן , אין ספק , אבל לא יהודים .. לא משנה מאיזה עדה הם , ויש לא מעט רוסים חרדים שתומכים בש"ס (אני מכיר אישית, למי שיגיד לי שלא , אני מכיר , לא "מנחש" )

קיצר , חבל לפלג את המחנה התורני בדברים כאלה - והאשמות כאלה - יגרמו לאנשים שמחבבים את התנועה לא לחבב את ש"ס וחבל

אני לא אומר שש"ס היא המפלגה שצריך לתמוך בה , מעולם לא הצבעתי לש"ס  , אבל הרב עובדיה יוסף שליט"א הוא תלמיד חכם גדול , והוא לא התבייש לקרוא לערבים נחשים ואף אמר לעיני כל (כשכל השמאלנים והערבים נדהמו ולא ידעו מה לומר ) ""ה' ישיב לערבים גמולם בראשם, יאבד זרעם וישמידם ויכניעם ויאבד אותם מהעולם". כמו כן הוסיף "אסור לרחם עליהם, צריך לתת להם טילים על הכיף כיפאק, להשמיד אותם, רשעים ארורים אלה"
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
סקר: ב-1996, שר הפנים אלי סויסה מש''ס עצר וגירש את ח•
« להגיב #12 ב- : דצמבר 20, 2008, 19:14:54 »
"אני חושב שזה בגלל שאתה קורא להם "יהודונים מושחתים" ואתה קורא בגלוי להפיכת השלטון במדינה.לפי העבר הפלילי שלך,והאמירות שלך (לפחות מה שתיארת אתה),יש להניח שאתה תפעל לעידוד מעשים לאומניים במדינה כנגד ערבים.בנוסף הדיעות שלך לגבי שחורים,מקסיקנים,וכל מה שהוא לא יהודי או לבן, ועצם העובדה שאתה חושב שיגאל עמיר הוא גיבור,והרצח שלו הוא מעשה לגיטימי שיש לממשו על כל שחושב אחרת ממך,יהוו התאבדות פוליטית נגד כל מי שרק יעז לסייע לך באיזו שהיא דרך."

בס''ד

בטח שזו לא הדעה האישית שלך. ממש לא.

זו אכן לא הדיעה האישית שלי.באמת שלא.
הדיעה האישית שלי (אם זה מעניין אותך)היא:שאפילו שאני לא מסכים עם כל דבר שאתה אומר,אני עדיין חושב שזה יש לך את הזכות לחיות בארץ ישראל.
לפי דעתי חיים,אתה יהודי טוב.וכל מי שאוהב את ארץ ישראל,ואת אזרחיה (היהודים),ראוי בעיני להיות אזרח.
לא התכוונתי לפגוע.ואם כן,אז סליחה.שאלת שאלה,עניתי בשיא הכנות.

וליחיאל,לא כל השחורים רעים,בינהם גם כאלו שאינם יהודים.אני יודע שיש שחורים אנטישמיים,אני גם יודע שיש יהודים אנטישמיים,אי אפשר להכליל סתם ככה.(לדעתי)

« עריכה אחרונה: דצמבר 20, 2008, 19:15:52 על ידי David_27 »
I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead