יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

צניעות בתימן

<< < (2/3) > >>

zelhar:

--- ציטוט של: אחים באמת על דצמבר 17, 2008, 15:58:01 ---אני חושב שמה שהיה זה טוב, ולא צריך לשנות מדרכי אבות אבותינו הצדיקים!
צריך להבין את המשמעות ומה נותנת הצניעות לבני הזוג ובכלל לשאר בני האדם והעם הקדוש שלנו.

--- סוף ציטוט ---
אני לא חושב שאתה תדרוש מאמא שלך, אחיותיך או בנותיך שייתכסו מכף רגל ועד ראש, לא תצאנה מהבית, לא תלמדנה קרוא וכתוב, וכו'. ודרך אגב זאת לא מסורת יהודית, זו מסורת תימנית\ערבית ומקורה בתרבות אכזרית ומרושעת שמתייחסת לאשה כאל רכוש.

אחים באמת:

--- ציטוט של: zelhar על דצמבר 17, 2008, 16:08:49 ---אני לא חושב שאתה תדרוש מאמא שלך, אחיותיך או בנותיך שייתכסו מכף רגל ועד ראש, לא תצאנה מהבית, לא תלמדנה קרוא וכתוב, וכו'. ודרך אגב זאת לא מסורת יהודית, זו מסורת תימנית\ערבית ומקורה בתרבות אכזרית ומרושעת שמתייחסת לאשה כאל רכוש.

--- סוף ציטוט ---
אז כנראה שאני אתפשר על משהו באמצע. ;D
לקרוא ולכתוב זה צורך פשוט היום, מה שלא היה פעם. :old_afro:
אך להיות מכוסה ברוב הגוף, זה יאה ונאה לבת מלך, ולכבוד בעלה. :)
בסך הכל התורה רוצה אושר בין בני הזוג, וצניעות בבית ומחוצה לו. O0

PhobetorXVII:
אז אולי כדיי שנתחיל להיות כמו תימן תראה איזה מדינה מפותחת זו ממש לא רואה את ארצות הברית ממטר

אחים באמת:

--- ציטוט של: PhobetorXVII על דצמבר 21, 2008, 16:12:43 ---אז אולי כדיי שנתחיל להיות כמו תימן תראה איזה מדינה מפותחת זו ממש לא רואה את ארצות הברית ממטר

--- סוף ציטוט ---
אתה הוא זה שמקצין את הדברים
הכוונה פשוטה והיא, שלאישה יהיה כבוד בעיני הבריות והחברה
ולא תגלה את בשרה לכל פרחח שאיננו בעלה שרוצה להתרגש

PhobetorXVII:

--- ציטוט של: אחים באמת על דצמבר 21, 2008, 16:40:40 ---אתה הוא זה שמקצין את הדברים
הכוונה פשוטה והיא, שלאישה יהיה כבוד בעיני הבריות והחברה
ולא תגלה את בשרה לכל פרחח שאיננו בעלה שרוצה להתרגש

--- סוף ציטוט ---

אפשר לראות טוב מאוד איזה "כבוד" יש לאשה במדינות מוסלמיות ששם עושים בידיוק מה שאתה רוצה שיעשו פה לדעתי לא רציך להגזים עם הקטע של הצניעות כי כבר ראינ לאן זה מוביל אבל אני חושב שנשים לא צריכות ללכת חשופות כמו זונות מה שקורה היום צריך לאזן בין 2 הצדדים

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה