דבר ראשון אני לא ראיתי את התוכנית של חיים יבין אז כך שאני לא יכול להגיב עלייה יותר מידי, אבל תרשה לי לומר שיש פה יותר מידי דברים הזויים במה שאתה אומר...
------------
" דבר ראשון אני רוצה לומר כל הכבוד לחיים יבין שהוא שמאלני מובהק על כך שהוא לא נקט עמדה ולאורך כל הסדרה הראה את שני הצדדים של המטבע. הוא ראיין לצד ערבים קיצוניים גם ערבים שטוענים שהבעיה בכלל נמצאת אצלהם, ערבים שמשרתים בצה"ל והולכים נגד הפלסטינים, הרבה ימניים וציונים שנלחמים למען ייהוד המדינה ועוד...
מי שלא יודע על מה הסדרה אז היא על המצב של הערבים (כולל הבדואים והדרוזים) בארץ ישראל. היא כללה מספר של פרקים, בערך 6-7 שבכל פעם הוא נסע למקום אחר לראות ולשמוע את ערבי א"י."
-----------
אתה רושם: "כל הכבוד לחיים יבין על זה שהוא שמאלני והוא לא נקט עמדה לכל אורך הסידרה והוא הראה את שתי הצדדים של המטבע"
אם הוא היה כזה אובייקטיבי אז הוא היה מראיין גם את הצד של היהודים ולא רק ערבים!!! נכון?
אני לא חושב שאיתמר בן גביר וברוך מרזל הופיעו בתוכנית שלו, או שכן?
"היא כללה מספר של פרקים, בערך 6-7 שבכל פעם הוא נסע למקום אחר לראות ולשמוע את ערבי א"י."
הידד, ממש אובייקטיבי!!
אני דווקא חושב שהוא ניסה להעביר מסר אחר.
תקן אותי אם אני טועה אבל הוא רצה להעביר מסר של דו קיום ומדינה אחת לשתי עמים וגם הוא רצה לבטל את כל הטענות של הימין לגביי זה שערבים רוצים לעזוב מרצונם את ארץ ישראל והוא רצה לחזק את הטענה הזאת בכך שהוא מראיין מספר אנשים שלא מוכנים לעזוב את הארץ שלנו והם מוכנים למות בשבילה- תתקן אותי אם אני טועה אך הוא בטח לא כינה אותם "ערבים" - אלא "פלסטינאים" אהה איך אני ??
נמשיך...
--------------
בקשר לטרנספר, אחרי צפיה בתוכנית אין שום סיכוי שדבר כזה יצא לפועל עם הסכמה של הערבים. כבר העלתי כאן את הנושא פעם אחת וחיים אפילו עשה על זה סרטון, אבל אני לא ראיתי ערבי אחד בכל הסדרה שמוכן לעזוב את ישראל ונראה לי שהסקרים שחיים ציין שאחוז גדול מהערבים מעוניינים לעזוב לא מציאותים. ככה שזה לא ריאלי בכלל וצריך למצוא פיתרון אחר.
-------------
הינה עוד הוכחה שמחזקת כל כך את מה שאני אמרתי שחיים יבין ניסה לערער את סמכות הימין ולשכנע אנשים שדו קיום זה דבר אפשרי וטרנספר זה לא דבר ריאלי...
אתה הדוגמא פה שנפלה קורבן לשטיפת מוח הזאתי שהוא העביר בדרך כ"כ מתוחכמת!
רן הכהניסט הי"ו שלח לנו סרטון שמשה פייגלין מדבר על עניין הטרנספר
צפייה מהנה!
אני לא חושב שאחרי שתסתכל על הסרטון אתה עדיין תיהיה בגישה של חיים יבין - האפס השמאלני הטמבל הזה...
לפני שאני יסיים אני רוצה להודות לחיים יבין האוביקטיבי - הידד! הידד! הידד!