עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
ספר גאוני וחזק שקראתי וממליץ לכולם לקרוא בכדי להחכים
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: דוקא_כך על דצמבר 12, 2008, 09:51:32 ---בס"ד
אם הסיכום שמופיע בקישור שהבאת לפנינו מדוייק, והספר אכן מסביר את "מקורות השראתו של הג'יהאד בתפיסות הנאציות האנטישמיות וזיקתו אליהן", אזי אני לא מסכים עם המחבר. גישה זו רק מאמתת את המיתוס שהג'יהאד של היום הוא תוצאה של הנאציזם של תקופת מלחמת העולם השניה, ולפני כן כביכול לא היה ג'יהאד. הזיקה היא בדיוק בכיוון ההפוך---כפי שכבר ציטטת בעצמך, הצורר הנאצי יש"ו אמנם סלד מכל הדתות, אבל היה בדעה שאם כבר עליו לבחור דת עבור הצבא הנאצי, הוא היה בוחר באיסלם. הצורר הנאצי יש"ו למד את הביוגרפיה של המשוגע יש"ו, ואחד הדברים שלמד היה שהמשוגע יש"ו נאם בפני מאמיניו בלילה, מפני שהשפעתו עליהם היתה חזקה יותר בשעות הלילה. כך גם עשה הצורר הנאצי יש"ו. תנועת האחים המוסלמים, שממנה "צמחו" ארגונים כמו אל-קעידה וחמאס, נוסדה לפני הקמתה של המפלגה הנאצית בגרמניה, ורציחות מאות יהודים בתרפ"ט, תרצ"ו-תרצ"ט קדמו למלחמת העולם השניה.
הנאציזם היה נסיון אתאיסטי זמני לחקות אידאולוגיה של 1400 שנה.
--- סוף ציטוט ---
גם אני לא מסכים עם המחבר, אבל, המידע שהוא מביא על הקשרים בין האיסלם לנאציזם בתקופה ההיא (1933-1945) וכן גם לאחר מכן בדמות נאצים בכירים שמצאו מילוט במדינות ערב, וכן חאג' אמין אל חוסייני ותלמידו עראפת, וכן תנועת האחים המוסלמים, נאצר וסאדאת, ההפיכה של ראשיד עלי אל כילאני, והקשר לסאדאם חוסיין, ראשית תנועת הבעת' ומישל עפלק, כל מה שמעלה המחבר הוא מידע חשוב מאוד בשביל לקבל פרספקטיבה.
לכן הספר הזה הוא ספר חובה, וכן גם חובה לקרוא בין השורות ולהסיק איפה המחבר טועה ובגדול בגישה זו.
eran:
שלום וברכה נץ... באמת הרבה זמן גם אני לא הייתי בפורום, וכאשר נץ פה eran פה, אבל הפעם כדי להוסיף ולחזק ולא כדי לחלוק...
יצא ספר בארה"ב שנקרא: the secret war against the Jews (בתרגום חופשי: "המלחמה הסודית נגד היהודים"), ושם הם מביאים עובדות כיצד ערב הסעודית סיפקה נפט בתיווכם של ראשי ה-C.I.A. לימים האמריקאי ג'ון פוסטר דאלאס, וג'ק פילבי הבריטי לגרמניה הנאצית דרך ספרד, שבלי הנפט הזה לא הייתה כל דרך שגרמניה הנאצית פותחת במלחמה.
מלמד זאת יש בספר "הימלר" של פיטר פדלפילד סיקור נרחב על הקשר של חאג' אמין אל חוסייני למפלגה הנאצית ולס.ס, עיינו שם בהרחבה.
כל טוב!
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: eran על דצמבר 15, 2008, 02:00:13 ---שלום וברכה נץ... באמת הרבה זמן גם אני לא הייתי בפורום, וכאשר נץ פה eran פה, אבל הפעם כדי להוסיף ולחזק ולא כדי לחלוק...
יצא ספר בארה"ב שנקרא: the secret war against the Jews (בתרגום חופשי: "המלחמה הסודית נגד היהודים"), ושם הם מביאים עובדות כיצד ערב הסעודית סיפקה נפט בתיווכם של ראשי ה-C.I.A. לימים האמריקאי ג'ון פוסטר דאלאס, וג'ק פילבי הבריטי לגרמניה הנאצית דרך ספרד, שבלי הנפט הזה לא הייתה כל דרך שגרמניה הנאצית פותחת במלחמה.
מלמד זאת יש בספר "הימלר" של פיטר פדלפילד סיקור נרחב על הקשר של חאג' אמין אל חוסייני למפלגה הנאצית ולס.ס, עיינו שם בהרחבה.
כל טוב!
--- סוף ציטוט ---
ערן תודה, אכן הספר של פדפילד נמצא ברשימת הקריאה שלי, בעתיד אני אגיע גם אליו בעז"ה.
לגבי הספר השני, להלן קישור לדוגמית של הספר לכל מי שרוצה לראות כיצד הוא נראה- http://www.amazon.com/Secret-War-Against-Jews-Espionage/dp/0312156480
T-800:
מתיאס קונצל הוא המתחסד הכי גדול והכי מגעיל והכי דוחה והכי צבוע בעולם. בספר שלו הוא פשוט מוקיע את העולם המוסלמי ומתרפס בפני היהודים. אני אישית קראתי כל מילה מהספר הזה ונגעלתי. אין לי בעיה עם זה שהוא מלכלך על העולם המוסלמי, מה שהכי הגעיל אותי זה ההתחסדות הדוחה והצבועה שלו.
El Blanco:
כמו שאמרתי, אני חולק על המחבר, במיוחד בנקודות שדוקא_כך ציין.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה