עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
ספר גאוני וחזק שקראתי וממליץ לכולם לקרוא בכדי להחכים
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: F-35 Lightning על יולי 01, 2009, 23:56:07 ---זה אצל כולם לא? אנלא יכול לשלוח יותר מ-6 הודעות בשעה.
--- סוף ציטוט ---
ממש לא, אני יכול לשלוח יותר מ-6 הודעות בדקה (ועשיתי את זה גם לפני שהפכתי למנהל), מוזר מאוד.
T-800:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 01, 2009, 23:45:26 ---אני מזכיר לך את תגובתי לך באשכול אחר בנדון הפורום הדיון הכללי, להלן שוב מה שכתבתי, אני מדגיש בשחור את התייחסותי הספציפית לספרו של קונצל והשאר הם המשך לתגובתך, אשמח אם תענה כאן על הכל ולא לברח כפי שלא ענית על כך באשכול ההוא:
נאציזם ופאן ערביות זה ממש לא שני דיסיפלינות שונות פאן הערביות נבעה ישירות מהנאציזם וקיבלה ממנה את כל השראתה, זה שונה כמובן מהאיסלמיזם שזה אכן דיסיפלינה שונה לחלוטין (אתה עושה כאן סלט ביניהם) ומקורותיה לפני 1400 שנה ולא בנאציזם שלא כמו הפאן ערביות החילונית, למרות שיש לה כמה שורשים קטנים באיסלם כשלעצמו.
קראתי את ספרו של קונצל (הספר יושב יחד עם שאר ספרי ההסטוריה שלי במדף מיוחד אצלי בבית) למרות שאני לא מסכים עם התזה שלו (שאנטישמיות המוסלמית והטרור המוסלמי והיחס למערב, הוא נגזרת של יחסי הגומלין עם גרמניה הנאצית ושזה לא תופעה שכבר הייתה קודם לכן באיסלם מאות בשנים לפני כן מעליית מוחמד) ועוד כמה דברים קטנים, בגדול הוא מדייק בפרטים כשלעצמם
לא הבנתי למה הוא מתחסד וצבוע כלשונך? אשמח אם תפרט למה.אם אתה לא לומד מה כתוב בקוראן ואיך מבינים אותו באיסלם, אתה לעולם לא תלמד איך להלחם בהם והטיעון הזה שלך כל כך מטופש שאני לא יודע מאיפה תפיסה כל כך חסרת אחריות נובעת.
זה שצה"ל לא מלמד את זה, לא הופך אותו לצודק, וזה רק שוב ושוב ושוב חושף את ערוותו של המודיעין הישראלי שנכשל פעם אחר פעם לחזות תהליכים באיסלם (אם אתה לא לומד אותם לעומק עם כל הכלול, אז היומרה שלך להבין אותם היא אינפנטילית לחלוטין).
לגבי מצרים, כפי שראית בהודעתי הקודמת, הבאתי כמה דוגמאות לתהליכים בעיתיים במצרים לגבינו, דברים שאתה מתעלם מהם במפגיע משום מה, לא מעיד על אינטלגנציית יתר.
מה שיש ללמוד מהאידאולוגיה הקומוניסטית זה נטו בשביל הידע הכללי/אינטלקטואלי, ואיך להלחם בנבלות עם האידאולוגיה הזאת וכמובן איך למנוע כל מימד של אופציה של תפיסת מכפילי כח על ידם.
חיים בן פסח הוא לא מורי ורבי, כנ"ל לא הרב כהנא, לא יודע אם שמת לב, כפי שטרחתי להדגיש חזור ושנו בפורום הזה.
חיים בן פסח לא מנותק מהמציאות, אלא מנתח אותה בצורה מדוייקת למדי, ולנין עיצב את המציאות לכל העולם עד היום, ולגבי הערצתך אליו אני חוזר ומדגיש, כפי שכתבתי כבר קודם פעמיים גם אם אינך מעריץ אותו או רואה בו מורה דרך באופן אפיסטימולוגי, בין כה וכה מתוך ניתוח הרטוריקה שלך עולה בבירור שתורתו משפיעה עליך עמוקות ולפיכך הוא מורך ורבך וכל זה מתוך היקש לוגי, וממש לא מטרידות אותי ההכחשות שלך בנדון. לא הבנתי איפה הוא מתרפס בפני היהדות , ואם כן מה הבעיה בזה ואיפה הטעות פה?
--- סוף ציטוט ---
המתחסד הזה בא ואומר בעצם שאין דבר יותר גרוע מלשנוא יהודים. ואני שואל: למה דווקא יהודים? אחרים מותר לשנוא אבל יהודים אסור? למה? מי אמר? אם זה בסדר לשנוא בני עמים אחרים או בני דתות אחרות (כמו מוסלמים), אז זה גם בסדר לשנוא יהודים. הגיוני, נכון?
עכשיו, למה מתיאס קונצל צבוע? אני אתן לך דוגמה. בפרק האחרון של הספר שלו, אם אני זוכר נכון, הוא מספר שהוא הוזמן להרצות באיזו אוניברסיטה בארצות הברית. הוא מספר שהוא רצה להעביר הרצאה על האיום מצד האסלאם הקיצוני, אבל בסוף החליטו שלא לתת לו להעביר את ההרצאה שלו כדי לא לפגוע ברגשות של המוסלמים. אז המחבר יילל וכתב בספר שלו משהו כמו "חופש הביטוי שלי נלקח ממני". ממש ככה המתחסד הזה מיילל בספר שלו! אבל הוא בעצמו יוצא נגד הכחשת השואה. גם זאת הגבלה על חופש הביטוי, לא? אם זה בסדר לסתום את הפה למכחישי שואה, זה גם בסדר לסתום את הפה למי שמדבר נגד האסלאם. הגיוני, נכון?
חיים בן פסח מאוד מנותק מהמציאות. בשבילו הפתרון לכל בעיותיה של מדינת ישראל זה לגרש את הערבים. קודם כל, מאיפה לו הביטחון שהוא יצליח "לעודד הגירה ערבית המונית"? וגם אם הוא יצליח, איך זה אמור לשפר את המצב הכלכלי? איך זה אמור להוריד את רמת הפשיעה?
ממה אני מתעלם לגבי מצרים? שהיא איום בפוטנציה? אתה חושב שאני לא יודע את זה? אבל דע לך שכל איש מודיעין שתשאל אותו יגיד לך שמצרים היא לא במקום גבוה בצי"ח.
El Blanco:
ידוע לי שגם ל-Israelipatriot יש את אותה המגבלה.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Honlohoho1 על יולי 02, 2009, 00:03:38 ---המתחסד הזה בא ואומר בעצם שאין דבר יותר גרוע מלשנוא יהודים. ואני שואל: למה דווקא יהודים? אחרים מותר לשנוא אבל יהודים אסור? למה? מי אמר? אם זה בסדר לשנוא בני עמים אחרים או בני דתות אחרות (כמו מוסלמים), אז זה גם בסדר לשנוא יהודים. הגיוני, נכון?
--- סוף ציטוט ---
לא הגיוני בכלל, בגלל ששנאה לעם אחר או לדת אחרת מושתתת על סיבות רציונליות ואילו על היהדות לא.
לכן בטיעון זה שלו, הוא צודק לחלוטין.
אחרי שאתה קצת מגרד את השכבה העליונה של כל "הטיעונים" של האנטישמיים כנגד היהודים מה שנשאר לך זה באמת זה ריק בלתי רציונלי בעליל, בשונה משנאות לדתות אחרות ועמים אחרים.
T-800:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 02, 2009, 00:10:59 ---לא הגיוני בכלל, בגלל ששנאה לעם אחר או לדת אחרת מושתתת על סיבות רציונליות ואילו על היהדות לא.
לכן בטיעון זה שלו, הוא צודק לחלוטין.
אחרי שאתה קצת מגרד את השכבה העליונה של כל "הטיעונים" של האנטישמיים כנגד היהודים מה שנשאר לך זה באמת זה ריק בלתי רציונלי בעליל, בשונה משנאות לדתות אחרות ועמים אחרים.
--- סוף ציטוט ---
תתפלא שיש לא מעט סיבות לשנוא יהודים. אחת מהן היא שיהודים הם שחצנים כמוך. דרך אגב, עדכנתי את התגובה שלי ממקודם, תעבור עליה שוב.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה