סקר

כותרת...

איראן הנXצית.
5 (20%)
ערביי יש"ע
0 (0%)
השמאלנים
15 (60%)
מדינות ערב.
0 (0%)
סוריה והסביבה..
1 (4%)
אחר (נא לנמק)
4 (16%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: מי לפי דעתכם האויב ההכי גדול של עם ישראל כרגע?  (נקרא 5399 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
אני אומר....השמאלנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שונאי ישראל האלה יימחקו את ישראל מהמפה וייתנו לאיראן הנXצית להשמיד אותנו!

מנותק הפטריוט

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
מי לפי דעתכם האויב ההכי גדול של עם ישראל כרגע?
« להגיב #1 ב- : נובמבר 19, 2008, 22:32:09 »
אני הצבעתי "אחר".
אני לא חושב שיש בעיה אחת לישראל, זה שילוב של כמה בעיות וזה מה שהופך את המצב לכ"כ מורכב.
אני חושב שאיראן כרגע היא איום גדול מאוד על ישראל, למרות שאני לא חושב שהיא באמת תשתמש בנשק גרעיני היא עדיין מדינה עוינת חזקה מאוד.
אני ממש לא חושב שזה השמאלנים, אלא אני דווקא חושב שהקיצוניים משני הצדדים הם בעיה. אני חושב שמצד אחד הימנים הקיצונים גוררים את המדינה למעשים אנטי דמוקרטים ומצד שני אני חושב שהשמאלנים הקיצוניים גוררים את המדינה למדינת כל אזרחיה דבר שיפגע קשות באופי של ישראל גם מתוך המדינה וגם מחוצה לה, הסבים והסבתות שלנו לא עלו לארץ כדי להקים מדינה דמוקרטית יהודית.
אני חושב גם שהערבים בעזה ובגדה הם בעיה מכיוון שכל פעולה צבאית שתפתח באחת החזיתות (בין אם לבנון, סוריה או עזה) תגרום למלחמה בכל החזיתות, לפי דעתי לפחות, ולכן זאת גם בעיה חמורה.

בקיצור, הלוואי ולישראל הייתה רק בעיה אחת, אבל המצב מאוד מורכב!
לילה טוב :)

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : נובמבר 19, 2008, 22:34:44 »
איראן, לדעתי.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : נובמבר 20, 2008, 00:02:25 »
בס''ד

אם הייתה לנו הנהגה יהודית אמיתית, היה ניתן להתמודד בפני כל האתגרים. כי הקב''ה ברחמנותו העצומה נתן לנו את כל הכלים הדרושים לנצח את כל אוייבינו. הבעיה היא המנהיגים היהודים המושחתים והתשקורת הבוגדנית. אם נביס את הבוגדים, ננצח.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #4 ב- : נובמבר 20, 2008, 06:51:31 »
איראן, לדעתי.
בס"ד

יחיאל,

רק עכשיו שמתי לב לחתימה שלך (התמונה).  אין ולא היה מעולם כזה דבר Palestine.  בבקשה תשנה את המלים

A soldier of Palestine

למשהו אחר, למשל

A Fatah/Hamas/PA militant

למלה Soldier -- חייל -- יש קונוטציה של לאום, קוד מוסרי (הגנה על חפים מפשע תוך מסירות נפש), וגבורה.  הערבים החמושים (תודות לרבין שר"י) של החמס, הפתח והרשות ה"פלשתינית" לא נחשבים לחיילים.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : נובמבר 20, 2008, 10:24:52 »
לדעתי השמאלנים הם יהרסו לנו את המדינה אם אין שמאלנים אז אין ערבים.
« עריכה אחרונה: נובמבר 20, 2008, 10:26:30 על ידי ימני ימני ימני »

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #6 ב- : נובמבר 20, 2008, 10:28:49 »
האויב הכי גדול של העם היהודי הוא קומץ של יהודים שמחדירים לנו ארס ומהם נובעות כל הבעיות כגון הערבים,איראן .....
הערב-רב הוא האויב הכי גדול.

אם לא יהיו ערבים,אתה חושבים לא יהיו בעיות?  בעיות יהיו ועוד הרבה יותר
אם איראן תמחק לא יהיו בעיות? אותו הדבר.

צריך לעודד הגירה ערבית ולחסל את האויב אבל הבעיה השורשית היא לא משם אלא מהעם שלנו.
« עריכה אחרונה: נובמבר 20, 2008, 22:38:40 על ידי דוקא_כך »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : נובמבר 20, 2008, 11:32:08 »
בס"ד

יחיאל,

רק עכשיו שמתי לב לחתימה שלך (התמונה).  אין ולא היה מעולם כזה דבר Palestine.  בבקשה תשנה את המלים

A soldier of Palestine

למשהו אחר, למשל

A Fatah/Hamas/PA militant

למלה Soldier -- חייל -- יש קונוטציה של לאום, קוד מוסרי (הגנה על חפים מפשע תוך מסירות נפש), וגבורה.  הערבים החמושים (תודות לרבין שר"י) של החמס, הפתח והרשות ה"פלשתינית" לא נחשבים לחיילים.
האמת שזאת תמונה ששלחו לי, אני גם שמתי לב לזה...
אני לא כל כך יודע איך לערוך את זה!
אם תוכל לעזור לי או לרשום לי דרך לעשות זאת בפרטי אני ישמח לשנות.
תודה!

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : נובמבר 20, 2008, 12:04:44 »
Meretz, the United Arab List, and those kind of hate preachers are the worst, for Israel and everyone else

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #9 ב- : נובמבר 20, 2008, 15:32:37 »
השטן...
הוא מנחה את היצר הרע ועוד הרבה בעיות אחרות שלנו...
הוא הגורם העיקרי לבעיות בעמנו...

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #10 ב- : נובמבר 20, 2008, 20:17:12 »
אני הצבעתי "אחר".
אני לא חושב שיש בעיה אחת לישראל, זה שילוב של כמה בעיות וזה מה שהופך את המצב לכ"כ מורכב.
אני חושב שאיראן כרגע היא איום גדול מאוד על ישראל, למרות שאני לא חושב שהיא באמת תשתמש בנשק גרעיני היא עדיין מדינה עוינת חזקה מאוד.
אני ממש לא חושב שזה השמאלנים, אלא אני דווקא חושב שהקיצוניים משני הצדדים הם בעיה. אני חושב שמצד אחד הימנים הקיצונים גוררים את המדינה למעשים אנטי דמוקרטים ומצד שני אני חושב שהשמאלנים הקיצוניים גוררים את המדינה למדינת כל אזרחיה דבר שיפגע קשות באופי של ישראל גם מתוך המדינה וגם מחוצה לה, הסבים והסבתות שלנו לא עלו לארץ כדי להקים מדינה דמוקרטית יהודית.
אני חושב גם שהערבים בעזה ובגדה הם בעיה מכיוון שכל פעולה צבאית שתפתח באחת החזיתות (בין אם לבנון, סוריה או עזה) תגרום למלחמה בכל החזיתות, לפי דעתי לפחות, ולכן זאת גם בעיה חמורה.

בקיצור, הלוואי ולישראל הייתה רק בעיה אחת, אבל המצב מאוד מורכב!
לילה טוב :)

לדעת התורה הדלה שבי, מדינת ישראל לא תהיה דמוקרטיה לעולם!
(כמצב תקין)

אין מצב לתת לעם לבחור מה טוב לו!

בדיוק על זה, (וטוב שהשאלה עלתה כאן עכשיו...)
דברו השבוע אצלנו בהסברה השבועית של מש"קית החינוך
אצלנו במחנה/בסיס הצבאי (הלא הוא מחנה שדה תימן - מפח"ט 84).

הדיון היה אמור להיות על ה"רצח" (הרג) של הבוגד הידוע לשמצה (רבינוביץ')
אך בר הסיטה אותו לדיון על דמוקרטיה,
והשאלה המרכזית הייתה: מדוע לא היה נכון לרצוח אותו, מבחינה דמוקרטית?

ניסיתי לפקוח את עיני חברי לובשי המדים, ודיברתי על העניין שדמוקרטיה
לא תהיה צורת השלטון פה בזמן שיוטב למדינה, אחרי בוא המשיח O0
אלא המצב הטוב ביותר הוא מלכות, כמו שביקשו אבותינו, עם נביאים וכדומה.

אך עיניהם הסומות של המפקדים סתמו את הנושא. >:(

ליחיאל היקר!
ערכתי לך את התמונה [בבקשה אל תשאלו אותי איך, בצייר! (בשילוב של wordart ממעבד התמילילם word)]

בבקשה:

והקישור: http://www.zix.co.il/images/z-912312069.JPG

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #11 ב- : נובמבר 20, 2008, 22:39:50 »
בס"ד
ישר כח!
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #12 ב- : נובמבר 20, 2008, 23:59:56 »
לדעת התורה הדלה שבי, מדינת ישראל לא תהיה דמוקרטיה לעולם!
(כמצב תקין)

אין מצב לתת לעם לבחור מה טוב לו!

בדיוק על זה, (וטוב שהשאלה עלתה כאן עכשיו...)
דברו השבוע אצלנו בהסברה השבועית של מש"קית החינוך
אצלנו במחנה/בסיס הצבאי (הלא הוא מחנה שדה תימן - מפח"ט 84).

הדיון היה אמור להיות על ה"רצח" (הרג) של הבוגד הידוע לשמצה (רבינוביץ')
אך בר הסיטה אותו לדיון על דמוקרטיה,
והשאלה המרכזית הייתה: מדוע לא היה נכון לרצוח אותו, מבחינה דמוקרטית?

ניסיתי לפקוח את עיני חברי לובשי המדים, ודיברתי על העניין שדמוקרטיה
לא תהיה צורת השלטון פה בזמן שיוטב למדינה, אחרי בוא המשיח O0
אלא המצב הטוב ביותר הוא מלכות, כמו שביקשו אבותינו, עם נביאים וכדומה.

אך עיניהם הסומות של המפקדים סתמו את הנושא. >:(

גם בתקופה שהיתה מלכות, סנדרין ובית מיקדש בישראל לא היה פה כ''כ טוב...
ואני מתכוון למלכות שלאחר תקופת החשמונאים...
המצב הטוב ביותר הוא מלכות ה' ולא נוכל להמליך עלינו מלך אז הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לבחור הנהגה ולנסות להיכנס בעצמנו להנהגה כדי להשפיע...

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #13 ב- : נובמבר 21, 2008, 00:41:56 »
אני אומר? התורה אומרת :), הקב"ה אומר!! 8)
מקווה שתקראו ותשכילו... ;D
משנה תורה, הלכות מלכים ומלחמות פרק א

א  שלוש מצוות נצטוו ישראל בשעת כניסתן לארץ--למנות להם מלך שנאמר "שום תשים עליך מלך" (דברים יז,טו), ולהכרית זרעו של עמלק שנאמר "תמחה את זכר עמלק" (דברים כה,יט), ולבנות להם בית הבחירה שנאמר "לשכנו תדרשו, ובאת שמה" (דברים יב,ה).

ב  מינוי מלך קודם למלחמת עמלק, שנאמר "אותי שלח ה' למשוחך למלך . . . ועתה לך והכית את עמלק" (ראה שמואל א טו,א-ג).  והכרתת זרע עמלק קודמת לבניין הבית, שנאמר "ויהי, כי ישב המלך בביתו; וה' הניח לו מסביב, מכל אויביו.  ויאמר המלך, אל נתן הנביא, ראה . . . אנוכי יושב בבית ארזים . . ." (שמואל ב ז,א-ב).

ג  מאחר שהקמת המלך מצוה, למה לא רצה הקדוש ברוך הוא כששאלו מלך משמואל:  לפי ששאלו בתרעומת, ולא שאלו לקיים המצוה, אלא מפני שקצו בשמואל הנביא, שנאמר "כי לא אותך מאסו, כי אותי מאסו" (שמואל א ח,ז).

ד  [ג] אין מעמידין מלך תחילה, אלא על פי בית דין של שבעים זקנים ועל פי נביא--כיהושוע שמינהו משה רבנו ובית דינו, וכשאול ודויד שמינה אותם שמואל הרמתי ובית דינו.

ה  [ד] אין מעמידין מלך מקהל גרים, אפילו אחר כמה דורות--עד שתהיה אימו מישראל:  שנאמר "לא תוכל לתת עליך איש נוכרי, אשר לא אחיך הוא" (דברים יז,טו).  ולא למלכות בלבד, אלא לכל שררות שבישראל--לא שר צבא, ולא שר חמישים או שר עשרה, אפילו ממונה על אמת המים שמחלק ממנה לשדות; אין צריך לומר דיין או נשיא, שלא יהא אלא מישראל:  שנאמר "מקרב אחיך, תשים עליך מלך" (שם)--כל משימות שאתה משים עליך, לא יהיו אלא "מקרב אחיך".

ו  [ה] אין מעמידין אישה במלכות--שנאמר "מלך" (דברים יז,טו), ולא מלכה; וכן כל משימות שבישראל, אין ממנים בהם אלא איש.  [ו] ואין מעמידין מלך ולא כוהן גדול--לא גרע, ולא ספר, ולא בלן, ולא בורסי:  לא מפני שהן פסולין; אלא הואיל ואומנותן נקלה, העם מזלזלין בהן לעולם.  ומשיעשה במלאכה מאלו יום אחד, נפסל.

ז  כשמעמידין המלך--מושחין אותו בשמן המשחה, שנאמר "וייקח שמואל את פך השמן, וייצוק על ראשו--ויישקהו" (שמואל א י,א).  מאחר שמושחין המלך--הרי זה זוכה לו, ולבניו לעולם:  שהמלכות ירושה להם, שנאמר "למען יאריך ימים על ממלכתו הוא ובניו, בקרב ישראל" (דברים יז,כ).

ח  הניח בן קטן--משמרין לו המלוכה עד שיגדיל, כמו שעשה יהוידע ליואש.  וכל הקודם בנחלה, קודם לירושת המלוכה; והבן הגדול, קודם לקטן ממנו.

ט  ולא המלכות בלבד, אלא כל השררות וכל המינויין שבישראל--ירושה לבנו ולבן בנו עד עולם:  והוא שיהיה הבן ממלא מקום אבותיו בחכמה, וביראה.  היה ממלא ביראה--אף על פי שאינו ממלא בחכמה--מעמידין אותו במקום אביו, ומלמדין אותו; וכל מי שאין בו יראת שמיים--אף על פי שחכמתו מרובה, אין ממנין אותו למינוי מן המינויין שבישראל.

י  כיון שנמשח דויד--זכה בכתר מלכות, והרי המלכות לו ולבניו הזכרים הכשרים עד עולם:  שנאמר "כיסאך, יהיה נכון עד עולם" (שמואל ב ז,טז).  ולא זכה אלא לכשרים, שנאמר "אם ישמרו בניך, בריתי" (תהילים קלב,יב).  אף על פי שלא זכה אלא לכשרים, לא תיכרת המלכות מזרע דויד לעולם:  הבטיחו הקדוש ברוך הוא בכך, שנאמר "אם יעזבו בניו, בריתי; ובמשפטיי, לא ילכון . . . ופקדתי בשבט, פשעם; ובנגעים עוונם.  וחסדי, לא אסיר מעימו" (ראה תהילים פט,לא-לד).

יא  [ח] נביא שהעמיד מלך משאר שבטי ישראל, והיה אותו המלך הולך בדרכי התורה והמצוה, ונלחם מלחמות ה'--הרי זה מלך, וכל מצוות המלכות נוהגות בו, אף על פי שעיקר המלכות לדויד, ויהיה מבניו מלך:  שהרי אחייה השילוני העמיד ירובעם, ואמר לו "והיה, אם שמוע תשמע את כל אשר אצווך . . . ובניתי לך בית נאמן כאשר בניתי לדויד עבדי . . ." (ראה מלכים א יא,לח); ואמר לו אחייה "ולבנו, אתן שבט אחד--למען היות ניר לדויד עבדי כל הימים לפניי, בירושלים" (מלכים א יא,לו).

יב  [ט] מלכי בית דויד--הם העומדים לעולם, שנאמר "כיסאך, יהיה נכון עד עולם" (שמואל ב ז,טז).  אבל אם יעמוד מלך משאר ישראל--תפסוק המלכות מביתו, שהרי לירובעם נאמר "אך, לא כל הימים" (מלכים א יא,לט).

יג  [י] אין מושחין מלכי ישראל בשמן המשחה, אלא בשמן אפרסמון.  ואין ממנין אותן בירושלים לעולם; אלא מלך ירושלים מזרע דויד, ואין מושחין בה אלא זרע דויד.

יד  [יא] כשמושחין מלכי בית דויד--אין מושחין אותן, אלא על המעיין.  [יב] ואין מושחין מלך בן מלך; אלא אם כן הייתה שם מחלוקת, או מלחמה--מושחין אותו, כדי לסלק המחלוקת.  לפיכך משחו שלמה מפני מחלוקת אדונייה, ויואש מפני עתליה, ומשחו יהואחז מפני יהויקים אחיו.
:dance:

מנותק Danielj

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : נובמבר 21, 2008, 01:10:11 »
אני אומר? התורה אומרת :), הקב"ה אומר!! 8)
מקווה שתקראו ותשכילו... ;D
משנה תורה, הלכות מלכים ומלחמות פרק א

א  שלוש מצוות נצטוו ישראל בשעת כניסתן לארץ--למנות להם מלך שנאמר "שום תשים עליך מלך" (דברים יז,טו), ולהכרית זרעו של עמלק שנאמר "תמחה את זכר עמלק" (דברים כה,יט), ולבנות להם בית הבחירה שנאמר "לשכנו תדרשו, ובאת שמה" (דברים יב,ה).

ב  מינוי מלך קודם למלחמת עמלק, שנאמר "אותי שלח ה' למשוחך למלך . . . ועתה לך והכית את עמלק" (ראה שמואל א טו,א-ג).  והכרתת זרע עמלק קודמת לבניין הבית, שנאמר "ויהי, כי ישב המלך בביתו; וה' הניח לו מסביב, מכל אויביו.  ויאמר המלך, אל נתן הנביא, ראה . . . אנוכי יושב בבית ארזים . . ." (שמואל ב ז,א-ב).

ג  מאחר שהקמת המלך מצוה, למה לא רצה הקדוש ברוך הוא כששאלו מלך משמואל:  לפי ששאלו בתרעומת, ולא שאלו לקיים המצוה, אלא מפני שקצו בשמואל הנביא, שנאמר "כי לא אותך מאסו, כי אותי מאסו" (שמואל א ח,ז).

ד  [ג] אין מעמידין מלך תחילה, אלא על פי בית דין של שבעים זקנים ועל פי נביא--כיהושוע שמינהו משה רבנו ובית דינו, וכשאול ודויד שמינה אותם שמואל הרמתי ובית דינו.

ה  [ד] אין מעמידין מלך מקהל גרים, אפילו אחר כמה דורות--עד שתהיה אימו מישראל:  שנאמר "לא תוכל לתת עליך איש נוכרי, אשר לא אחיך הוא" (דברים יז,טו).  ולא למלכות בלבד, אלא לכל שררות שבישראל--לא שר צבא, ולא שר חמישים או שר עשרה, אפילו ממונה על אמת המים שמחלק ממנה לשדות; אין צריך לומר דיין או נשיא, שלא יהא אלא מישראל:  שנאמר "מקרב אחיך, תשים עליך מלך" (שם)--כל משימות שאתה משים עליך, לא יהיו אלא "מקרב אחיך".

ו  [ה] אין מעמידין אישה במלכות--שנאמר "מלך" (דברים יז,טו), ולא מלכה; וכן כל משימות שבישראל, אין ממנים בהם אלא איש.  [ו] ואין מעמידין מלך ולא כוהן גדול--לא גרע, ולא ספר, ולא בלן, ולא בורסי:  לא מפני שהן פסולין; אלא הואיל ואומנותן נקלה, העם מזלזלין בהן לעולם.  ומשיעשה במלאכה מאלו יום אחד, נפסל.

ז  כשמעמידין המלך--מושחין אותו בשמן המשחה, שנאמר "וייקח שמואל את פך השמן, וייצוק על ראשו--ויישקהו" (שמואל א י,א).  מאחר שמושחין המלך--הרי זה זוכה לו, ולבניו לעולם:  שהמלכות ירושה להם, שנאמר "למען יאריך ימים על ממלכתו הוא ובניו, בקרב ישראל" (דברים יז,כ).

ח  הניח בן קטן--משמרין לו המלוכה עד שיגדיל, כמו שעשה יהוידע ליואש.  וכל הקודם בנחלה, קודם לירושת המלוכה; והבן הגדול, קודם לקטן ממנו.

ט  ולא המלכות בלבד, אלא כל השררות וכל המינויין שבישראל--ירושה לבנו ולבן בנו עד עולם:  והוא שיהיה הבן ממלא מקום אבותיו בחכמה, וביראה.  היה ממלא ביראה--אף על פי שאינו ממלא בחכמה--מעמידין אותו במקום אביו, ומלמדין אותו; וכל מי שאין בו יראת שמיים--אף על פי שחכמתו מרובה, אין ממנין אותו למינוי מן המינויין שבישראל.

י  כיון שנמשח דויד--זכה בכתר מלכות, והרי המלכות לו ולבניו הזכרים הכשרים עד עולם:  שנאמר "כיסאך, יהיה נכון עד עולם" (שמואל ב ז,טז).  ולא זכה אלא לכשרים, שנאמר "אם ישמרו בניך, בריתי" (תהילים קלב,יב).  אף על פי שלא זכה אלא לכשרים, לא תיכרת המלכות מזרע דויד לעולם:  הבטיחו הקדוש ברוך הוא בכך, שנאמר "אם יעזבו בניו, בריתי; ובמשפטיי, לא ילכון . . . ופקדתי בשבט, פשעם; ובנגעים עוונם.  וחסדי, לא אסיר מעימו" (ראה תהילים פט,לא-לד).

יא  [ח] נביא שהעמיד מלך משאר שבטי ישראל, והיה אותו המלך הולך בדרכי התורה והמצוה, ונלחם מלחמות ה'--הרי זה מלך, וכל מצוות המלכות נוהגות בו, אף על פי שעיקר המלכות לדויד, ויהיה מבניו מלך:  שהרי אחייה השילוני העמיד ירובעם, ואמר לו "והיה, אם שמוע תשמע את כל אשר אצווך . . . ובניתי לך בית נאמן כאשר בניתי לדויד עבדי . . ." (ראה מלכים א יא,לח); ואמר לו אחייה "ולבנו, אתן שבט אחד--למען היות ניר לדויד עבדי כל הימים לפניי, בירושלים" (מלכים א יא,לו).

יב  [ט] מלכי בית דויד--הם העומדים לעולם, שנאמר "כיסאך, יהיה נכון עד עולם" (שמואל ב ז,טז).  אבל אם יעמוד מלך משאר ישראל--תפסוק המלכות מביתו, שהרי לירובעם נאמר "אך, לא כל הימים" (מלכים א יא,לט).

יג  [י] אין מושחין מלכי ישראל בשמן המשחה, אלא בשמן אפרסמון.  ואין ממנין אותן בירושלים לעולם; אלא מלך ירושלים מזרע דויד, ואין מושחין בה אלא זרע דויד.

יד  [יא] כשמושחין מלכי בית דויד--אין מושחין אותן, אלא על המעיין.  [יב] ואין מושחין מלך בן מלך; אלא אם כן הייתה שם מחלוקת, או מלחמה--מושחין אותו, כדי לסלק המחלוקת.  לפיכך משחו שלמה מפני מחלוקת אדונייה, ויואש מפני עתליה, ומשחו יהואחז מפני יהויקים אחיו.
:dance:

אפשר לשים מלך היום שהוא לא המשיח? או המלך צריך להיות אך ורק המשיח?
כ ה נ א    צ ד ק

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #15 ב- : נובמבר 21, 2008, 01:50:23 »

אפשר לשים מלך היום שהוא לא המשיח? או המלך צריך להיות אך ורק המשיח?

את המלך צריך לבחור בורא עולם, ע"י נביא
כמו בתקופת שמואל שאול ודוד

ולכן זה לא בידינו כרגע

מה שכן בידינו, הוא לחזק את עצמנו ואת אחינו כל בית ישראל
בתורה ובמצוות, בשיפור היחסים בינינו ובאחדות!

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #16 ב- : נובמבר 21, 2008, 12:42:40 »
אני חושב שהמלך המשיח הוא הנביא בעצמו...

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #17 ב- : נובמבר 21, 2008, 12:46:40 »
אני חושב שהמלך המשיח הוא הנביא בעצמו...
יש מצב (אני לא סגור אם זה כתוב או לא, זו רק השערה והנחה)
הוא אמור להיות בדרגה שקרובה לנביא, אם לא ממש נביא
אך זה ממש קשה.

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #18 ב- : נובמבר 22, 2008, 19:01:08 »
בנתיים הנבואה ניתנה לילדים ולשוטים...
בגלל זה אף אחד לא מתייחס אלינו :)

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #19 ב- : נובמבר 22, 2008, 19:57:15 »
בנתיים הנבואה ניתנה לילדים ולשוטים...
בגלל זה אף אחד לא מתייחס אלינו :)
התורה של בורא העולם היא הכי הגיונית, היא הוראות היצרן של העולם! :)

והיא המפתח שלהם, גם להבין אותנו O0

הבעיה היא שהמשומדים בשלטון >:( משניאים את התורה על היהודים המסכנים הללו.  :'(

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : נובמבר 23, 2008, 20:15:21 »
ברגע שתהיה לנו הנהגה ימנית אמיתית שתפעל בשיתוף פעולה אמיתי עם הצבא במטרה להשמיד את האוייב הערבי נ*אצי אנחנו ננצח
בס"ד

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #21 ב- : נובמבר 23, 2008, 21:37:57 »
ברגע שתהיה לנו הנהגה ימנית אמיתית שתפעל בשיתוף פעולה אמיתי עם הצבא במטרה להשמיד את האוייב הערבי נ*אצי אנחנו ננצח

דבר כזה לא יקרה עם הגישה שלנו, בלי הפיכה צבאית כמובן...