ערביי ישראל הם אזרחי סוג א= אין שום חובות ויש המון זכויות.
יהודים בישראל הם אזרחי סוג ב=יש המון חובות ואין זכויות.
יהודים שכמונו, אזרחים סוג ב' שנאלצים לשלם ארנונה,חשמל,מים, מיסים , ואגרת טלויזיה - כחוק ובנוסף לעשות 30 ימי מילואים בשנה וזאת כדי להגן על ארצנו ובכדי לממן את אזרחי סוג א' = הערבים "היקרים" - אזרחינו.
אנחנו אלה שלימדנו את ערביי ישראל שלהם מותר הכל !!
(אנחנו הכוונה מהאזרח הפשוט ועד לקצה הפרמידה, ובדרך- המשטרה ובתי המשפט כמובן)
לערביי ישראל מותר לגנוב הכל מארנקים ברחוב ועוד ציוד הנדסי מחקלאים ואם נתפוס אותם ונביא אותם לתחנת המשטרה נעצר מיד בגלל סיפורי הגנב שהעלבנו אותם ובית המשפט ישחררר אותם מיד מכיוון שפגענו בזכותם הלגיטימית לגנוב.
מותר לערבים לבנות וילות ומגדלים בלי תכנון ובלי אף אישורי בנייה - ראו את לוד ויפו...עובדה: הידעתם כי משפחת המחבל שביצע את הפיגוע בישיבת הרב מתגוררת בבית לא חוקי עם תוספת בנייה של 400 מ'ר לא חוקית ובתי המשפט השמאלנים לא מאפשרים להרוס את הבית הלא חוקי, נסו לחשוב מה היה קורה לכם אילו הייתם בונים בית לא חוקי בכיכר המדינה או ברמת אביב ג'...
מותר לערבים לא לשלם ארנונה- הרי לא ישלחו אליהם פקחים מהערייה בגלל שהם אלימים!
מותר לערבים לא לשלם אגרת טלויזיה- הרי לא ישלחו אליהם פקחים הביתה!
מותר לערבים להשתלט על שטחים לא שלהם - הרי החוקים הישראלים הם רק ליהודים
מותר לערבים לקבל חשמל חינם!
מותר לערבים לקבל מקופת חולים חיסונים חינם לנוסעים למכה(כשאסע לאפריקה החיסונים שלי יהיו על חשבוני)
מותר לערבים שהמועצות שלהם יהיו בגרעונות של עשרות מליוני שקלים ושאנו נשלם מכיסנו עבורם...
אם לא נשלם אזי אנחנו פוגעים "באוכלוסייה חסרת ישע" והם יפנו לאו'ם ולבית המשפט בהג ויבצעו פסטיבל "קיפוח" בערוצי החדשות ובעיתונות השמאלנית.
מותר לערבים להחזיק כמה נשים ועשרות ילדים על מנת לקבל עשרות אלפיי שקלים בחודש- מביטוח לאומי (וכשאני אצא לפנסיה ביטוח לאומי יגיד לי שאין כסף בקופה).
מותר לערבים לדרוש מכל בעל עסק בבאר שבע פרוטקשיין
מותר לערבים לגנוב לחקלאים ציוד במליונים!
מותר לערבים להזרים שפכים על מנת לזהם את מקורות המים שלנו(ואל תיפלו בפח כמו רבים אחרים - הביוב שזורם ברחובות הוא הרי למען יראו את מסכנותם כביכול, זה משרת את מטרתם).
מותר לערבים לנהוג עם עשרות הרשעות במשאיות לא תקינות ולסכן(ולהרוג) אחרים...
מסתבר שערביי ישראל מעורבים גם ב-75% מהתאונות עם נפגעים בישראל ולמרות שהם רק 25% מתושבי ישראל
ראו לדוגמא את נהג המשאית הערבי שרצח לפני 3 חודשים משפחה שלמה ואח'כ טען שהוא לא אשם והוא ומשפחתו תקפו את כל העיתונאים וקרובי המשפחה שרצח.
ואז מה אם יש לו כבר 88 הרשעות קודמות הוא עדיין יכול לנהוג מכיוון שהוא אזרח סוג א'.
בכל כבישי הנגב משתוללים הנהגים הבדווים ומסכנים במועד ומנסים להוריד מכוניות עם ילדים קטנים לתעלה- תשאלו את תושבי ערד!!!
מותר לערבים לדרוש ולקבל דמי אבטלה ולעבוד כל היום בשוק שחור, ישנם אלפיי ערבים שנוסעים במרצדסים ובמכוניות BMW שעולות 600 אלף שקל והם לא משלמים מיסים מכיוון שהם מצהירים שהם מרוויחים משכורת מינימום כשוטפי מכוניות.
מותר לערבים לגור בישובים יהודיים, אך אסור ליהודי, הרוצה בכך, לגור בעיר ערבית(מהומות פקיעין).
מותר למרצים ערבים לזרוק מהרצאה באוניסרסיטה/מכללה, סטודנט שמגיע להרצעה בלבוש צה'ל כי זה "מפריע" למרצה במהלך השיעור(ואף אחד לא פוצה פה, הכל במסגרת החופש האקדמי).
מותר להם להתקבל לטכניון ולאוניברסיטאות בסדר עדיפות גבוה יותר מאשר כל סטודנט אחר וזאת במסגרת "אפליה מתקנת" שאנחנו נותנים להם!! (הסטודנט היהודי מתחיל ללמוד כשהסטודנט הערבי מסיים את התואר).
מותר לערבים לצדד בזמן מלחמה באויב ולהאשים אותנו בהרג(בנפילת קטיושות עליהם).
מותר לערבים לא להישבע אמונים למדינה ולגדל.
מותר לערבים להסיט את ההמון ולהדליק אותם נגדנו- הכל בשם הדת(וזו ההסתה המסוכנת ביותר)
מותר לחברי הכנסת שלנו מערביי ישראל כדוגמת עזמי בשארה לרגל נגדנו בזמן מלחמת לבנון השנייה ולהעביר מטרות תקיפה לחיזבאללה ולייעץ להם היכן לפגוע בנו.
אבל כאשר רגע לפני שעזמי עומד להיתפס הוא מקבל יעוץ לעבור לירדן משלל אנשי שמאל קיצוניים שללא יהדותם היו מגדולי מכחישי השואה ומגדולי האנטישמיים!!
זאת ועוד בית המשפט הישראלי הנשלט בידי ארגון שמאל קיצוני לא רואה שום טעם לעצור אותו והוא ממשיך לשלם לו פנסיעה ומשכורת למרות שהוא לא בישראל ולמרות שחל עליו דין בגידה!!!!!
מעניין מה היה קורה בדמוקרטיה הגדולה בעולם- ארה'ב, אם נבחר קונגרס היה מייעץ לארגון אל- קעיידה כיצד לפעול ב11.9 ?!?!?!?! נראה לי עונש על כיסא חשמלי באותו יום!!)
מותר לערבים ביום הכיפורים, היום הקדוש ליהודים, לעשות מהומות מתוכננות,לדרוס למוות ילדה בכפר תבור, ושנה לאחר מכן מהומות והרס בעיר עכו.
(שום התחשבות בדת של אחר).
ובנוסף- הם הרי אזרחים ולכן מותר להם לבחור ולהיבחר לכנסת ונציגיהם מקבלים משכורות של חברי כנסת ובאותה נשימה נוסעים למדינות אויב, מלעיזים על המדינה אותה הם מייצגים...והכל עובר בלי שום תגובה- בשם חופש הביטוי!
בנוסף מותר להם ליהיות בכנסת ולהטיף כנגד המדינה ונגד צה'ל.
אני שואל את עצמי אם גם במדינות ערב או מדינות אחרות היו מאפשרים להם להתנהג כך?
התשובה ברורה.
אבל אסור לנו להגיד מילה וחסר לנו אם נגיד, מיד יתחיל הבכי שלהם "גזעניים" "אפלייה" - זאת השיטה שלהם ושל נציגיהם, עובד יפה בנתיים...
אני הוא זה שמרגיש אזרח "סוג ב" במדינה שלי, היחד אלי אינו שווה ליחס אותו "אזרחים" הנ'ל מקבלים ואני לפחות משתדל מאור לשמור על חוקי המדינה(יש לנו ברירה?!?! אם אני הייתי יורק על שוטר או מכה שוטר או בונה בנגב מבנה לא חוקי מה היה אז קורה לי?)
יוצא שאזרחים סוג א' נהנים מכל הזכויות של אזרח המדינה ואין שום חובות! בעוד שהאזרחים- סוג ב', נושאים בנטל כל החובות ועל הזכויות עלהם להילחם!!!
למרות שהם מהווים כ-25% מאוכלוסיית המדינה, הם זוכים ב50% מתגמולי הביטוח.
הם כל כך " אומללים", שגביית המיסים במגזר הערבי היא מגוחכת, מילה שמדובר במיסי המדינה כמו מס הכנסה ומע'מ, אבל הם לא ממש טורחים לשלם את המיסים העירוניים שלהם, ובנוסף מצפים מממשלה לכסות את הגירעונות שהם יוצרים.
הם כל כך "מקופחים", עד שברשויות המקומיות שלהם הם מעסיקים את כל החמולה, וכל שתי דקות דורשים מענק מהממשלה כדי שהרשויות לא יקרסו.
ואם מענק כזה מתעכב אפילו ביום, זאת כמובן "ההוכחה" שישראל היא גזענית!
הם כ"כ "מופלים", עד שכל המגזר הזה חי בבתים צמודי קרקע, כלומר וילות, ובפועל טירות ענק.
מאות אלפי בתים במגזר הערבי נבנו שלא כחוק, הסיבה לכך היא שהם לא עושים שום צעד בכיוון של תכנון המרחב העירוני, שהרי למי שלא יודע, ועדת התכנון המקומית היא זאת שמאשרת את תוכניות הבנייה וזאת האחריות של הרשויות המקומיות הערביות לדאוג לאנשיהם.
אבל הרבה יותר קל לבנות בניגוד לחוק בישראל...אף אחד לא מעז להרוס בית של ערבי בעוד שאם אני רק אתקין פרגולה או אסגור מרפסת שלא כחוק, יעמידו אותי לדין מיד ויחייבו אותי בהוצאות הריסה ובהוצאות משפט, ובנוסף על קנס.
כל אחד מהם חי על ג'בל משלו כאילו האדמה היא משאב לא מוגבל בארץ הזו.
תושבי סכנין מתלוננים על "הפקעת אדמות" רק שהם שוכחים לציין שבסכנין חיים 20 אלף איש על שטח של 8 אלף דונם בעוד שברמת גן חיים למעלה מ150 אלף איש על שטח של 12 אלף דונם כשרבע ממנו הוא פארקים וגנים.
חיים טוב, הערבים תושבי ארצנו...
מספיק לנסו בוואדי עארה ולראות איזה שטח יושבים ישובים כמו אום אל פאחם ומוסמוס.
הם כ"כ "מסכנים" עד שישראל היא המדינה היחידה במזרח התיכון בה כל ערבי יכול לבחור ולהיבחר בבחירות דמוקרטיות חופשיות!
ארץ שבה ערבי נהנה מכל החירויות האזרחיות שבמדינות ערב אנשים אפילו לא חולמים עליהן!!!!!!
ארץ שבה ערבים יכולים להפגין בלי לחטוף כדור בראש!
ולמי שעוד לא הבין - מה שקרה כאן באוקטובר 2000 לא היו "הפגנות", אלא סיוע פעיל לאויב!
בכל מדינה אחרת, אוכלוסיה שהייתה מנסה לחסל את אזרחי מדינתה שלה בכבישים באמצעות אבנים, בקבוקי תבערה, מוטות ברזל ונשק חם הייתה סופגת 13 אלף הרוגים, לא 13.
הם כ"כ אומללים, עד שמותר להם להזדהות עם הגרועים שבאויבינו - איראן, חיזבאללה, חמאס, סוריה וכל שאר החולרות- ואיש אינו מעלה על הדעת ברצינות מהם נאמנות מינימלית למדינתם.
הם כ"כ "מקופחים" עד שלעולם לא תראו במסגרת "איחוד משפחות" איזשהו ערבי יבקש "להתאחד" ב"פלסטין" "ירדן" סוריה" או " מצרים"
הפלא ופלא- הם תמיד מעוניינים להתחד דווקא במדינה "הגזענית" הזו , באמת מעניים. אולי כדי שמישהו יתן פעם את דעתו על התופעה המרתקת הזאת
הם כ"כ "מופלים" עד שבכל מדינת ישראל לא תמצאו ערבי אחד שמוכן לעבור "לפלסטין" - מדינה שבה כל האזרחים הם בני עמו, דוברים את שפתו, מאמינים בדתו ומנופפים בדגל האהוב עליוץ
הם אפילו לא מוכנים להישאר במקומם שגדר הגבול תעבור ממערב להם ותשאיר אותם בשטח "פלסטין" וזאת מבלי שייאלצו לעזוב את הבית.
תראו את תושבי אום אל פאחם- רובם תומכים התנועה האיסלאמית וההסתה אנטישמית של ראאד סלאח - אבל אינם מוכנים לשמוע אפילו על אפשרות שהגדר תעבור ממערב להם והם יסופחו ל"פלסטין" על בתיהם ורכושם.
שאלה חשובה!
האם יש עוד מדינה אחת בעולם שיש לה נציגות כגון ועדת מעקב של ערביי ישראל, שחלק ממטרתה היא השמדת מדינת היהודים, וסיפוח למדינה פלסטין??
משריפות היערות בישראל נגרמות מהצתות מכוונות המבוצעות ע'י ערביי ישראל= 90% כולם יודעים זאת אך מעלימים עין.
מהפשע בישראל על כל סוגיו מתבצע ע'י ערביי ישראל 75%.
כל הפיגועים בארץ מתבצעים ע'י סיוע נדיב של ערביי ישראל.
לפני חודש נעצרה חבורה של ערבים שתכננה לחטוף חיילים ולהעביר אותם לחמאס - כמובן שלא תשמעו על כך בעיתונים מכיוון שזה פוגע בתדמית ה"דו קיום" ואם יפורסם אזי הכתבה גזענית.
נחכה למנהיג אמיתי שיבין שבקצב הזה הגליל והנגב בעוד מס' שנים כבר לא יהיו שלנו.
מנהיג שיבין "שעם כל הכבוד לקול הערבי" מדינת ישראל יותר חשובה מכל דבר.
מנהיג שיבין שיש חשיבות עליונה לחלק במתנה/ חינם לכל לוחם, עם שיחרור מצה'ל, שטח אדמה בגליל או בנגב לצורת שמירה, אחיזה ברקרקע!
הכל ענייין של מנהיגות ומנהיג שיוכל לעשות סדר בכל הריקבון.
מנהיג שהמדינה תיהיה בראש סדר העדיפויות שלו ולא רק משפחתו ותהילתו!