כתב נושא: סקר: אם ארץ ישראל הייתה מורכבת רק מעדות המזרח , היה לנו ארץ אחרת? יותר טובה?  (נקרא 3343 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אסי רחמים

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אני רואה הרבה האשמות כלפי האשכנזים שבעצם הם השמלאנים בדרך כלל.

אם הארץ שלנו היתה מורכבת רק מעדות המזרח אתם חושבים שהיום ארץ ישראל השלמה היתה כאן?

מנותק ביתרי-ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
יכול ליהיות,לא כל האשכנזים שמאלנים,אבל רובם כן..

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
סקר: אם ארץ ישראל הייתה מורכבת רק מעדות המזר&
« להגיב #2 ב- : נובמבר 13, 2008, 14:23:50 »
יכול ליהיות,לא כל האשכנזים שמאלנים,אבל רובם כן..
מסקנה נהדרת!
אני בטוח ב100% שאתה אומר את זה על סמך סקרים שביצעת בעצמך!
אני ישמח אם תשתף אותנו במידע שנחשפת אליו!

מנותק Danielj

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
זה לא נכון לקרוא למנטליות הזאת "אשכנזית" זאת מנטליות מערבית נטו, ומכיוון שרוב האשכנזים חיו באירופה הם ספגו את התרבות הזאת ומזדהים איתה, אבל לא כולם..
כ ה נ א    צ ד ק

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אני לא מסכים עם הסקר הזה...

אני חושב שאם הייתה כאן דמוקרטיה אמיתית כמו בארצות הברית. ללא שליטה שמאלנית כפויה וממסדית מכוונת, הארץ הייתה נראית אחרת,

ללא קשר בין עדות ולא משנה מהן הדעות שלך.

הבעיה היא שהמיעוט השמאלני ששולט על הרוב הימני מציג את עצמו ואת דעותיו כרוב וכך מנסה לכפות את דרכו על כולם.

מנותק idan.d

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
מספיק להתנפל על האשכנזים!!! הדבר הוא לא קשור בכלל הרי האשכנזים הקימו את הימין (החל מהרב קוק ועד לרב כהנא)
אז מספיק לדבר שטויות! שנאה בין עדות שמור לשמאל אצלנו הימנים כל עם ישראל צריך להיות מאוחד!! יש לנו אויב אמיתי והוא נמצא מעבר לפינה וזה הערבים (אל תתנו לשמאל לעוור אתכם! )
גם אני חצי אשכנזי חצי ספרדי!
הקב"ה אני אוהב אותך!!

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • קוה אל ה', חזק ואמץ ליבך וקוה אל ה'
הסקר הזה, שטות גמורה.
אני אשכנזי וכל האשכנזים שהיו איתי בישיבה ובתיכון הם ימניים.
פשוט השיטה של השמאלנים זה לומר:
"אנחנו האשכנזים יותר מתורבתים ויותר משכילים מהמזרחיים הימניים"
באמת אל תתנו להם לשטף לכם את הראש כי ישנם המון אשכנזים דתיים שמן הסתם גם ימניים!
ערבי טוב זה ערבי עם עט!!!
"ברוך אתה ה' המעריב ערבים" (;

מנותק idan.d

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
^אחי צודק ב-100% תאמין לי ממה שאני מכיר יש יותר רוב האשכנזים הם דווקא ימנים הבעיה היא שהמשמאל מנסם ליצור איזה קיטוב בין הצדדים לכן אומרים את זה ככה אבל זה שטות גמורה!
עוד דבר:
טלי פחימה היא מזרחית דליה איציק היא מזרחית שמעון פרץ מזרחי והם לא ממש ימניים
גם אני חצי אשכנזי חצי ספרדי!
הקב"ה אני אוהב אותך!!

מנותק אלמוג הימיני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
כל בר דעת יודע את האמת,
לא משנה עם הוא אשכנזי או מזרחי.
הוא רק צריך לפתוח את הראש לדברים חדשים.
אני מכיר הרבה אשכנזים עם דעות חזקות מאוד על א"י, ואהבת הארץ..
זאת אומרת שאם הארץ הייתה בניוה רק ממזרחים לא הייתה לנו ארץ יותר טובה,
זה לא הבעיה שלנו
הבעיה שלנו זה מלחמת החינם הזאת בין מזרחיים ואשכנזים, אבל לא כל מה שלא מתאים לנו נעיף אותו?!
אני אני יודע שקיימת אפלייה במדינה, ואם אתה מזרחי?, יהיה לך קשה יותר להקבל למשרות, וישר רואים אותך
כשונה , כפחות טוב , כחסר ערכים ותרבות  למרות שיש המון מקרים שמזרחיים חכמים יותר, עם ערכים טובים ונכונים יותר
האפליה קיימת גם נגד דתיים, והשמאלנים שתמיד מכנים אותנו (הימין) גזנעיים, אבל הם הכי גזעניים.
וראים בחור עם כיפה ושופטים אותו לפי החיצוניות שלו .
הם אומרים שאנחנו גזעניים נגד ערבי, אבל תראו לי שמאלני אחד שחי עם ערבים באהבה ובשלום, הם אומרים את הדברים האלה
כשהם רחוקים, גרים בת"א, קיסריה, או לא משנה איפה. אז הם הגזעניים ביותר.
אבל הכל טוב ויפה אבל בכל זאת אין לי שום דבר נגד אשכנזיים, כי לי בניגוד לשמאלנים הבוגדים יש ערכים, ואני יודע שאסור להכליל.
וכמובן אני אוהב כל יהודי באשר הוא יהודי, וזה דבר חשוב לקדוש ברוך הוא שיתקיים ויהיה במדינה שלנו.
אסור לעסוק במלחמות אחים תבינו את זה..
השמאלנים מלאים שנאה, והם מעברים את זה לדורות הבאים שלהם, שימשכו את הענין הזה, הם בדיוק כמו המוסלמים מחשבותיהם
(מי שלא כמוני, אני שונא אותו.) הערבים אומרים זאת וכך מתנהגים השמאלנים.. , אני חושב כך כי כל פעם שתגיד את הדעות שלך והם לא כמוהם?
אתה הופך לרוצח (כמו שכינו את שרון שהיה ימיני- לדוגמא)
עכשיו תגידו למה אנחנו כביכול שונאים אותם?
רק בגלל דבר אחד פשוט, שמי שלא אוהב אותך, אתה לא אוהב אותו
וזה מסביר הרבה דברים כמו היחס של המתנחלים למשטרה ולצבא..
לסיכום רק תזכרו דבר אחד , אנחנו יהודים , חכמים , נבונים בנו של בורא עולם ועושים כרצונו
והוא לא היה רוצה שנאה כזאת כלפי כל עדה כל שהיא, לא רק אשכנזים, גם רוסים, גם כל דבר
אנחנו כולנו ביחד גורם משותף - יהודים
« עריכה אחרונה: נובמבר 13, 2008, 19:03:44 על ידי אלמוג הימיני »
בברכה אלמוג.

מי שרוצה לראות בגדול או לקחת לחתימתו
http://www.jup.co.il/storage/b21724f8f6.jpg

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
אם כל האשכנזים היו שמאלנים אני לא הייתי בפורום הזה...זו האשמה חמורה וגזענות נגד עדות האשכנז...כמו שאני לא אומר על פרסים שהם קמצנים
ועל מרוקאים שהם מתחממים מהר כמו פיצה ככה לאף אחד אין זכות להעליב את העדה שלי..

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
זה שטויות זה אחי הקב"ה אוהב את כולנו בשבילו כולנו בניו  והוא רוצה שנהיה בניו היהודים ולא אירופיים וערבים
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק שלומי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
^אחי צודק ב-100% תאמין לי ממה שאני מכיר יש יותר רוב האשכנזים הם דווקא ימנים הבעיה היא שהמשמאל מנסם ליצור איזה קיטוב בין הצדדים לכן אומרים את זה ככה אבל זה שטות גמורה!
עוד דבר:
טלי פחימה היא מזרחית דליה איציק היא מזרחית שמעון פרץ מזרחי והם לא ממש ימניים
שמעון פרס פולני..
עמיר פרץ מרוקאי

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני רואה הרבה האשמות כלפי האשכנזים שבעצם הם השמלאנים בדרך כלל.

אם הארץ שלנו היתה מורכבת רק מעדות המזרח אתם חושבים שהיום ארץ ישראל השלמה היתה כאן?

בס''ד

אתה נשמע כמו עוזי זלכה הנאצי יש''ו שר''י.
עוזי זלכה הנאצי ערך הרבה סרטונים שבהם הוא מציע שואה נגד כל האחים האשכנזים שלנו ח''ו.
עוזי זלכה הנאצי גם משבח את היטלר והנאצים יש''ו שר''י. עוזי זלכה הנאצי אמר הרבה פעמים שזה היה טוב שהיטלר והנאצים רצחו 6 מיליון יהודים הי''ד.
עוזי זלכה הנאצי גם ערך סרטון שבו הוא אומר שהוא מייצג את כת השטן.
עוזי זלכה הנאצי גם שלח מסמך שהוא הכין בפוטושופ שמראה שהפורום של הימין האמיתי מציע כביכול לעשות מעשים אלימים ובלתי חוקיים - והרבה כלי תשקורת השתמשו במסמך השיקרי הזה, אבל כל זה מעולם לא היה בפורום שלנו, עוזי זלכה בדה את הכל. (וזה דוקא עזר לנו הרבה, כי קיבלנו הרבה פרסומת חינם מכל השקר הזה).
עוזי זלכה הנאצי אושפז בבית משוגעים אבל שיחררו אותו. ועכשיו המשטרע והשב''כ לא עושים כלום נגדו למרות שכל מה שהוא עושה זה בלתי חוקי בעליל. השלטונות לא עוצרים את הפושע הנאצי הזה כי הם שמחים שהוא מנסה להעיק את הימין.
עוזי זלכה גר ברמת גן וכנראה צריך לעשות סרטונים שיחשפו אותו ושיחשפו איך המשטרע והשב''כ נותנים לפושע כזה עובר על כל החוקים ממש כמו שעשו עם אבישי רביב.
« עריכה אחרונה: נובמבר 13, 2008, 21:26:45 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק אלמוג הימיני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בס''ד

אתה נשמע כמו עוזי זלכה הנאצי יש''ו שר''י.
עוזי זלכה הנאצי ערך הרבה סרטונים שבהם הוא מציע שואה נגד כל האחים האשכנזים שלנו ח''ו.
עוזי זלכה הנאצי גם משבח את היטלר והנאצים יש''ו שר''י. עוזי זלכה הנאצי אמר הרבה פעמים שזה היה טוב שהיטלר והנאצים רצחו 6 מיליון יהודים הי''ד.
עוזי זלכה הנאצי גם ערך סרטון שבו הוא אומר שהוא מייצג את כת השטן.
עוזי זלכה הנאצי גם שלח מסמך שהוא הכין בפוטושופ שמראה שהפורום של הימין האמיתי מציע כביכול לעשות מעשים אלימים ובלתי חוקיים - והרבה כלי תשקורת השתמשו במסמך השיקרי הזה, אבל כל זה מעולם לא היה בפורום שלנו, עוזי זלכה בדה את הכל. (וזה דוקא עזר לנו הרבה, כי קיבלנו הרבה פרסומת חינם מכל השקר הזה).
עוזי זלכה הנאצי אושפז בבית משוגעים אבל שיחררו אותו. ועכשיו המשטרע והשב''כ לא עושים כלום נגדו למרות שכל מה שהוא עושה זה בלתי חוקי בעליל. השלטונות לא עוצרים את הפושע הנאצי הזה כי הם שמחים שהוא מנסה להעיק את הימין.
עוזי זלכה גר ברמת גן וכנראה צריך לעשות סרטונים שיחשפו אותו ושיחשפו איך המשטרע והשב''כ נותנים לפושע כזה עובר על כל החוקים ממש כמו שעשו עם אבישי רביב.
חיים אני לא חושב שהענין פה להאשים אותו , הוא פשוט לא יודע צריך להסביר לו.
הוא חי את האפליה ולכן הוא מדבר ככה.
הוא לא באמת חושב בכוונות נאציות ח"ו, הבן אדם יהודי , הוא אומר שהוא רואה הרבה אשמות כלפי האשכנזים שהם שמאלנים, ולכן הוא חושב ככה
הוא לא אמר שהוא הורג אף ולכן אין טעם להאשים אותו.
בכל אופן אני לא מסכים עם מה שהוא אמר כי כמו שאמרו פה, אנחנו כולנו בנים של הקדוש ברוך ואנחנו מכבדים כל יהודי, לא משנה מאיפה הוא הגיע
כי זה לא משנה.
חיים אני לא תוקף ח"ו ואני מבין את הכעס שלך נגד עוזי זלכה ואת צודק בזה מאה אחוז, פשוט אני לא חושב שזה המקרה..
בברכה אלמוג.

מי שרוצה לראות בגדול או לקחת לחתימתו
http://www.jup.co.il/storage/b21724f8f6.jpg