כל בר דעת יודע את האמת,
לא משנה עם הוא אשכנזי או מזרחי.
הוא רק צריך לפתוח את הראש לדברים חדשים.
אני מכיר הרבה אשכנזים עם דעות חזקות מאוד על א"י, ואהבת הארץ..
זאת אומרת שאם הארץ הייתה בניוה רק ממזרחים לא הייתה לנו ארץ יותר טובה,
זה לא הבעיה שלנו
הבעיה שלנו זה מלחמת החינם הזאת בין מזרחיים ואשכנזים, אבל לא כל מה שלא מתאים לנו נעיף אותו?!
אני אני יודע שקיימת אפלייה במדינה, ואם אתה מזרחי?, יהיה לך קשה יותר להקבל למשרות, וישר רואים אותך
כשונה , כפחות טוב , כחסר ערכים ותרבות למרות שיש המון מקרים שמזרחיים חכמים יותר, עם ערכים טובים ונכונים יותר
האפליה קיימת גם נגד דתיים, והשמאלנים שתמיד מכנים אותנו (הימין) גזנעיים, אבל הם הכי גזעניים.
וראים בחור עם כיפה ושופטים אותו לפי החיצוניות שלו .
הם אומרים שאנחנו גזעניים נגד ערבי, אבל תראו לי שמאלני אחד שחי עם ערבים באהבה ובשלום, הם אומרים את הדברים האלה
כשהם רחוקים, גרים בת"א, קיסריה, או לא משנה איפה. אז הם הגזעניים ביותר.
אבל הכל טוב ויפה אבל בכל זאת אין לי שום דבר נגד אשכנזיים, כי לי בניגוד לשמאלנים הבוגדים יש ערכים, ואני יודע שאסור להכליל.
וכמובן אני אוהב כל יהודי באשר הוא יהודי, וזה דבר חשוב לקדוש ברוך הוא שיתקיים ויהיה במדינה שלנו.
אסור לעסוק במלחמות אחים תבינו את זה..
השמאלנים מלאים שנאה, והם מעברים את זה לדורות הבאים שלהם, שימשכו את הענין הזה, הם בדיוק כמו המוסלמים מחשבותיהם
(מי שלא כמוני, אני שונא אותו.) הערבים אומרים זאת וכך מתנהגים השמאלנים.. , אני חושב כך כי כל פעם שתגיד את הדעות שלך והם לא כמוהם?
אתה הופך לרוצח (כמו שכינו את שרון שהיה ימיני- לדוגמא)
עכשיו תגידו למה אנחנו כביכול שונאים אותם?
רק בגלל דבר אחד פשוט, שמי שלא אוהב אותך, אתה לא אוהב אותו
וזה מסביר הרבה דברים כמו היחס של המתנחלים למשטרה ולצבא..
לסיכום רק תזכרו דבר אחד , אנחנו יהודים , חכמים , נבונים בנו של בורא עולם ועושים כרצונו
והוא לא היה רוצה שנאה כזאת כלפי כל עדה כל שהיא, לא רק אשכנזים, גם רוסים, גם כל דבר
אנחנו כולנו ביחד גורם משותף - יהודים