כתב נושא: הנשיא החדש אובאמה רע ליהודים - סרט (י''ב חשון, 10/11)  (נקרא 1802 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2938511

ביוטוב:

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הנשיא החדש אובאמה רע ליהודים - סרט (י''ב חשון, 10/11)
« להגיב #1 ב- : נובמבר 10, 2008, 02:03:35 »
כל מילה בסלע אובמה = סכנה לישראל.

מנותק InFecT[0]r

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אם תהיה משוחרר מין העתיד, הפחד לא יסרור בך,
    • כהנא צדק
« להגיב #2 ב- : נובמבר 10, 2008, 02:31:03 »
שהייתי ילד קטן  אמרו לי " כתוב בתורה ש70 עומות העולם ילחמו נגד ישראל" ואני הייתי מספר את זה לאנשים, והם אמרו לי ככה "בחיים אמריקה לא תלחם נגד ישראל, היא תמיד תגן עליך" אבל הינה לאט לאט אני מבין, שפה שונאים אותנו ושם שונאים אותנו, ופה מפוצצים אותך וגם שפ מפוצצים אותך, והינה יש לאמריקה נשיא מוסלמי, והינה יש תמיכות ממוסלמים לגבי אובמה, שעד עכשיו ביכלל לא העיזו לתמוך בו מחשש שיפגע להם בבחירות, ועכשיו הכל מתחיל להתבהר לי,
כהנא צדק!
סופרמוטו, תשחרר את החוליגן שבך

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #3 ב- : נובמבר 10, 2008, 17:40:06 »
שהייתי ילד קטן  אמרו לי " כתוב בתורה ש70 עומות העולם ילחמו נגד ישראל" ואני הייתי מספר את זה לאנשים, והם אמרו לי ככה "בחיים אמריקה לא תלחם נגד ישראל, היא תמיד תגן עליך" אבל הינה לאט לאט אני מבין, שפה שונאים אותנו ושם שונאים אותנו, ופה מפוצצים אותך וגם שפ מפוצצים אותך, והינה יש לאמריקה נשיא מוסלמי, והינה יש תמיכות ממוסלמים לגבי אובמה, שעד עכשיו ביכלל לא העיזו לתמוך בו מחשש שיפגע להם בבחירות, ועכשיו הכל מתחיל להתבהר לי,
כל יהודי צריך לקבל את האמת עוד לפני שהוא רואה אותה בעיניים, כי אז זה כבר מאוחר מידי
אם היינו עושים זאת, בעזרת ההוכחות החותכות ההגיוניות וההיקשיות שלנו לתורת ישראל והמצוות השונות
היינו כבר עכשיו בגאולה :) :dance:

כל הכבוד חיים, המשך במאבק!
רוצים אותך איתנו כאן בקרוב! O0