כתב נושא: יש לי רעיון יצירתי למניעת עקירת יישובים, ולמניעת מאבק בחיילי צה"ל. כנסו!  (נקרא 3637 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק צ.י.ה (צבא יהודי אמיתי)

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
לפי דעתי צריך לבצע תוכנית מפורטת כדי להגן עלינו: לבנות ביצורים תת קרקעיים ומנהרות, ולהתחבא שם בזמן שהחיילים מפנים את המאחז, ואחרי שהחיילים מסיימים לעלות שוב לקרקע ולהקים מחדש. קצת יצירתיות יש לנו מוח יהודי. חייבים לבנות מנהרות ומרתפים בעומק האדמה כדי להשיג עומק אסטרטגי, צריך לעשות זאת בצורה חשאית שצה"ל לא יידע שאנחנו שם. צריך לצייד את הבונקרים/מנהרות/ביצורים באוכל ושתייה, מיטות, לחברו למערכת המים, והחשמל כדי שנוכל לשהות שם מקסימום זמן.. אני בטוח שאפשר לפתור את הבעיה הזאת בדרכים סודיות ויצירתיות. אולי זה נשמע כמו סוג של תוכנית שאינה ברת ביצוע עבור רבים מאיתנו, אבל אם הערבים הטיפשים יכולים גם אנחנו יכולים.צריך לפנות לבעלי מקצוע: חברות או קבלנים המתמחים בבניית מנהרות כאלו, ולהיערך כספית ע"י מגבית כדי לממן בנייתן של המנהרות.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 31, 2008, 16:02:33 על ידי צ.י.ה (צבא יהודי אמיתי) »

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
חחחחחחחחחח אתה מצחיק ..... ומה ניראה לך שהשב''כ לא יידע על זה בתוך שנייה?
'' למות או ליכבוש את ההר ''

מנותק הציוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
    • העלאת תמונות
חחחחחחחחחח אתה מצחיק ..... ומה ניראה לך שהשב''כ לא יידע על זה בתוך שנייה?
שהשב"כ היקפוץ לי אנחנו יושבים כמו חבורה של נקבות בזמן שהממשלה ושהתשקורת יורדים עלינו בואו נעשה הפגנות בואו לא נתחבה בואו נשעה מרד!
בואו נשמיע את קולנו!!!

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שהשב"כ היקפוץ לי אנחנו יושבים כמו חבורה של נקבות בזמן שהממשלה ושהתשקורת יורדים עלינו בואו נעשה הפגנות בואו לא נתחבה בואו נשעה מרד!
בואו נשמיע את קולנו!!!
מסכים איתך אחי אם לא מנסים אף פעם לא מצליחים!!!!!!!!!!!!!!!!
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בהמשך לתגובתי הקודמת, אני חושב שגם צריך להצטייד במכשירי קשר כדי לתאם פעולות באיזורי יהודה ושומרון, להקים חמ"לים עם כיתות כוננות. לעשות משמרות של שמירות על מאחזים. לא ייתכן מצב ששוטרים ומג"בניקים יבואו לפנות מאחזים ולא נדע מזה בכלל. צריך הרבה רעיונות יצירתיים, כל מי שיש לו רעיונות יצירתיים ברי ביצוע שיכתוב, אנחנו עם המציאות הזאת לא ננצח אם לא נשנה אסטרטגיה

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
בהמשך לתגובתי הקודמת, אני חושב שגם צריך להצטייד במכשירי קשר כדי לתאם פעולות באיזורי יהודה ושומרון, להקים חמ"לים עם כיתות כוננות. לעשות משמרות של שמירות על מאחזים. לא ייתכן מצב ששוטרים ומג"בניקים יבואו לפנות מאחזים ולא נדע מזה בכלל. צריך הרבה רעיונות יצירתיים, כל מי שיש לו רעיונות יצירתיים ברי ביצוע שיכתוב, אנחנו עם המציאות הזאת לא ננצח אם לא נשנה אסטרטגיה
מי זה אנחנו?
יש לך תקציב, מתנדבים, לוגיסטיקה, כלי נשק, רישיונות? (איך צה''ל עובד מכיר?)
ה' יעזור ותהיה התקדמות, תסמוך על המנהלים שלנו ותצטרף לפעילות ככל שניתן,
אך כרגע תוכניותיך הן קפיצה הרבה מעל הפופיק.

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
כן, אתה צודק שכרגע תוכניותיי הן אולי גרנדיוזיות ודורשות תקציב מסויים שלפעמים קשה לגייס אותו, אבל בינתיים אתה יודע, נקרא לתוכניות הנ"ל בגדר רעיונות לעתיד או הצעות להתייעלות.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
כן, אתה צודק שכרגע תוכניותיי הן אולי גרנדיוזיות ודורשות תקציב מסויים שלפעמים קשה לגייס אותו, אבל בינתיים אתה יודע, נקרא לתוכניות הנ"ל בגדר רעיונות לעתיד או הצעות להתייעלות.
מבורך

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בואו נשמיע את קולנו!!!
עניתה לי בלי קשר על השב''כ אמרתי שהוא יעלה על זה בשנייה עם יהיה מנהרות

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רעיון טוב אבל יהיה קשה לעשות את זה.

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
תשובתי אליכם אחיי היקרים אחים באמת, וצהוב בדם:
בסדר, השב"כ המשטרע וצה"ל עסוקים כיום בעקירת מאחזים, גם היום אין לנו כרגע תשובה או פתרון לעקירות והגירושים שלהם. אבל אם קשה לעקור מבנה אחד, קל וחומר שיהיה קשה יותר לעקור מערכת שלמה ועניפה של מבנים תת קרקעיים בנוסף למבנים רגילים.אפילו לגרום לכך שכל פעם הם יתאמצו יותר ויותר והקושי שלהם לפנות יהיה גדול יותר זה עדיין הישג.  כמו-כן גם יהיה קשה יותר לפנות ולעקור מתיישבים שיודעים להתפרס נכון בשטח ע"י יצירת קשר במכשירי קשר. ולא תמיד ההוצאה חייבת להסתכם במחיר גבוה, אפשר לקנות אפילו ווקי-טוקי לצורך הדוגמה, או להשתמש בתקתוקים של מירס. תשמע אני שמעתי שמחבלים מוסלמיים מרצחים נאציים משתמשים בשיחות VOIP כגון סקייפ ודומיהן כדי ליצור קשר באפגניסטן. בנוסף לזאת שיקולים של כדאיות ועלות/תועלת לא משתווים בשום אופן להישרדותו של עם ישראל, וזכותו התנכ"ית להתיישבות על אדמת קודש. כמו-כן, המלחמה עם השב"כ והממשלה והמשטרע והצבא דורשת סבלנות רבה כי ייקח הרבה זמן עד שננצח אותם, ואסור לאבד תקווה, וכל הזמן צריך לשנות שיטות, ולהפתיע אותם מחדש
« עריכה אחרונה: נובמבר 02, 2008, 02:08:06 על ידי צ.י.ה (צבא יהודי אמיתי) »

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
בסדר, השב"כ המשטרע וצה"ל עסוקים כיום בעקירת מאחזים, גם היום אין לנו כרגע תשובה או פתרון לעקירות והגירושים שלהם. אבל אם קשה לעקור מבנה אחד, קל וחומר שיהיה קשה יותר לעקור מערכת שלמה ועניפה של מבנים תת קרקעיים בנוסף למבנים רגילים.אפילו לגרום לכך שכל פעם הם יתאמצו יותר ויותר והקושי שלהם לפנות יהיה גדול יותר זה עדיין הישג.  כמו-כן גם יהיה קשה יותר לפנות ולעקור מתיישבים שיודעים להתפרס נכון בשטח ע"י יצירת קשר במכשירי קשר. ולא תמיד ההוצאה חייבת להסתכם במחיר גבוה, אפשר לקנות אפילו ווקי-טוקי לצורך הדוגמה, או להשתמש בתקתוקים של מירס. תשמע אני שמעתי שמחבלים מוסלמיים מרצחים נאציים משתמשים בשיחות VOIP כגון סקייפ ודומיהן כדי ליצור קשר באפגניסטן. בנוסף לזאת שיקולים של כדאיות ועלות/תועלת לא משתווים בשום אופן להישרדותו של עם ישראל, וזכותו התנכ"ית להתיישבות על אדמת קודש. כמו-כן, המלחמה עם השב"כ והממשלה והמשטרע והצבא דורשת סבלנות רבה כי ייקח הרבה זמן עד שננצח אותם, ואסור לאבד תקווה, וכל הזמן צריך לשנות שיטות, ולהפתיע אותם מחדש
סחתיין על הרצון העז והנחישות
אך תחשוב על זה כך:
אם בגירוש/פוגרום של חוות פדרמן, סגרו את כל האזור, עם מעגל אבטחה של חיילים מגבעתי שלא ידעו שהם משת"פים לדבר עבירה,
הכו באכזריות את המשפחה ושברו את כל החווה
תאר לך מה הם מסוגלים לעשות בבונקר תת-קרקעי סגור מעין כל...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אתה חי בסרט קשה...

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אתה חושב שאתה יכול להלחם בצבא כאילו? חחח

מנותק אור חיימוביץ

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • "הקם להורגך השקם להורגו"
צריך להיות מציאותי אחינו,

ורק בשביל הפרוטוקול: http://hayamin.org/forum/index.php/topic,13018.0.html
כל מה שאתה כותב, יש סוכן שקורא את זה. למרות שהתכניות שלך בגדר חלומות כרגע, וגם אני לא הייתי נלחם בצבא, בסך הכל זה אנשים צעירים כמוני, רק שהם ראש בקיר, הם לא מבינים כלום ממה שהם עושים ולמה שהם גורמים, הם עדיין לא גיבשו דעה משל עצמם, הם עושים מה שהמערכת אומרת להם לעשות.
אני למשל הייתי הולך למג"ב אם הייתי יכול, כדי ל*** ערבים בתחת, להרביץ להם לירות בהם ולענות אותם. אבל ברגע שהיו מבקשים ממני לפנות מאחז הייתי מסרב פקודה ונכנס לכלא.

אין מה לעשות, זה לא אשמתם של החיילים לא כל אחד יכול לקחת יוזמה ולהתנגד למערכת.
היום כולם יודעים - כהנא צדק.
"הקם להורגך השקם להורגו"