כתב נושא: נכנסתי לאתר fxp ותיראו מה אחד יהודי!! אמר.........  (נקרא 2156 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק שונא ערבים123

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אני יהודי ימני גאה
מה שהוא אמר::: אני יהודי ואני שונא את העם שלי וכשאני שומע שיהודים מתים אני שמח ואני רוצה שאירן תשמיד את היהודים >:( והיה שם אחד שהסכים איתו על מה שהוא אמר המנהל שם נתן לו באן וסגר לו 5 אשכולות שבהם הוא ניסה לשכנע כמה ילדים רוסים שיתחילו לשנוא ישראלים=מרוקאים תימנים פרסים וקורדים תגיבו ותגידו אם יכול להיות דבר כזה מלא ילדים אמרו לו שהוא נאצי ואין לך מה לחפש פה תשנה דת אני לא יודע תגיבו....
השלימו את ארץ ישראל לשלמותה!!!

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נכנסתי לאתר fxp ותיראו מה אחד יהודי!! אמר.........
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 25, 2008, 20:30:55 »
אחי מה אתה רוצה שנעשה? מה אני עכשיו אלך להתרגז על ילד קטן?

מנותק שונא ערבים123

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אני יהודי ימני גאה
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 25, 2008, 22:29:38 »
סתם דוגמה מה אכפת לך רק רציתי להצדיק את בן פסח  שיש יהודים כאלה תייחס לזה קצת בריצינות אחי בכול זאת....
השלימו את ארץ ישראל לשלמותה!!!

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 25, 2008, 23:11:25 »
מה שהוא אמר::: אני יהודי ואני שונא את העם שלי וכשאני שומע שיהודים מתים אני שמח ואני רוצה שאירן תשמיד את היהודים >:( והיה שם אחד שהסכים איתו על מה שהוא אמר המנהל שם נתן לו באן וסגר לו 5 אשכולות שבהם הוא ניסה לשכנע כמה ילדים רוסים שיתחילו לשנוא ישראלים=מרוקאים תימנים פרסים וקורדים תגיבו ותגידו אם יכול להיות דבר כזה מלא ילדים אמרו לו שהוא נאצי ואין לך מה לחפש פה תשנה דת אני לא יודע תגיבו....

צריך לשלוח אותו לעזה ולחרוט לו על הבטן "יהודי"....ואז הוא יראה את ה"נחמדות" של החברים הערבושים שלו... :P :P

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 26, 2008, 00:02:30 »
מי אמר שהוא יהודי??
אני לא יכול לעשות משתמש בפורום שלנו ולקרוא לעצמי "ערבי " (חס וחלילה) ולרשום שאני שונא ערבים ושערבים הם עם חרא ושאני תומך בכהניסטים...
מזה השטויות האלה מאיפה אתם יודעים מי עומד מאחורי המסך?