חחח... אתה כמו מכונת ירייה

1. אי אפשר לדעת, זה כמו השאלה מה משמעות החיים? יכול להיות לשאלה מלא תשובות,
אך אף פעם לא נדע בוודאות את כוונתו של הבורא.
2. התורה בעיקר, אני לא יודע אם אהיה צודק פה ב100% אבל ישו היה יהודי הוא בכלל לא תכנן להקים דת חדשה בשם הנצרות
תלמידיו הקימו את הדת, מוחמד היה חולה נפש או משהו כזה וכשהוא בא עם כל נבואות השקר שלו הערבים האמינו ורצו להאמין
אחרי הכל הם לא רצו להיות מקופחים (כמו תמיד)
לכולם יש אמונה באל אחד אז למה שלנו לא תהיה? הם פשוט חיכו לרגע שיהיה משהו קטן שיגרום להם להאמין שה' בחר בהם...
עוד משהו חמוד שימו לב שהיום הקדוש שלנו- שבת היום הקדוש של הנוצרים- ראשון וכשהגיע תורם של הערבים לא נותר להם אלא לבחור בשישי.
בכל מקרה (וזה ישתלב ביחד עם התשובה לשאלה 3) היהדות היא הדת הנכונה, כרגע לדעתי היא מפולגת להמון זרמים חרידים דתיים לאומיים, קראים שומרונים
רפורמים וכו' אי אפשר לומר שאחד מהם צודק לגמרי ב100%, יש קיצוניים יותר ויש כאלה פחות, אולי החרידים צודקים בדרכם,
אך לא נדע עד שיבנה בית המקדש, שוב אני אישית בטוח שלא כל מה שהחרידים או אנשים מכל זרם אחר ביהדות צודק בהכל,
לכן אני עשיתי את הבחירה להבין כל מצווה לפני שאני מקיים אותה אם אני שלם איתה אני אקיים אותה ואם לא לא,
(כמובן רק במצוות דרבנן על מצוות התורה אין אני מפקפק, אני סוג של שילוב בין דתי לאומי לקראי)
בכל מקרה אני זה שקבע לעצמו את הגבולות וכך בהרבה יותר קל לעבוד את האל (אני מרגיש חופשי)
4. זה אולי יותר מפותח ממה שאני אכתוב, אבל נראה לי שפשוט הגויים (לפחות של אותה התקופה) לא ראו בעיניים והיו מקיימים יחסים עם בני משפחתם