כתב נושא: 74 אחוזים מיהודי ארה"ב תומכים באובאמה!  (נקרא 1935 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק מוטי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *

מנותק Danielj

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
74 אחוזים מיהודי ארה"ב תומכים באובאמה!
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 24, 2008, 01:48:38 »
אני לא מתפלא אם רובם רפורמים, "יהודי ישו" וכול מיני מוזרים שרחוקים מלהיות ציונים
כ ה נ א    צ ד ק

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 24, 2008, 04:11:42 »
עדיין לא הבנתי מה יש לכולם נגד אובמה. עצם העובדה שהוא נולד וגדל כמוסלמי לא קשורה כהוא-זה להשקפות שלו; מה גם שההתבטאויות שלו בנוגע למזרח התיכון פחות או יותר חופפות את ההתבטאויות של מקיין... ומבחינה כלכלית, כרגע הוא מה שהעולם צריך. לא עוד קפיטליזם טהור וחסר-אבחנה, אלא רגולציה והתערבות ממשלתית, ואי-יצירת בעיות במקום לפתור אותן בצורה מעוותת.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 24, 2008, 05:40:41 »
הכושי טמבל הזה שונא אותנו .. לא ניראה לי שיהיה לנו עוד תבת ברית הזאת מעבר לים נישאר אנחנו עם עצמנו
'' למות או ליכבוש את ההר ''

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 24, 2008, 06:37:45 »
ארצות הברית זה סתם חארטא הם לא באמת בעלי ברית שלנו הם אף פעם לא היו כאלה תמיד מצד אחד הם עוזרים לנו ואז דופקים אותנו איזה מן בעלי ברית אלה? אנחנו צריכים להתנתק מהם

חרא מדינה עם תרבות מערבים מגעילה כולם שם כול היום אוכלים מקדונלדס והופכים לשמנים וכולם שם חייים על כדורים נגד דיכאונות וכול השטויות האלה וגם האנשים שם ממש דפוקים

לא מספיק הם רצחו מילוני אינדיאנשים כשה באו להתיישב שם זרקו פצצות אטום על יפן והשתמשו בנשק כימי בויטנאם שהיתה מלחמה ממש מיותרת עוד מטיפים לנו מוסר על איך להתנהג עם הפלסטינים

FUCK THE USA

אני שונא את אמריקה יש"ו

« עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2008, 06:40:28 על ידי PhobetorXVII »

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 24, 2008, 11:26:03 »
ארצות הברית זה סתם חארטא הם לא באמת בעלי ברית שלנו הם אף פעם לא היו כאלה תמיד מצד אחד הם עוזרים לנו ואז דופקים אותנו איזה מן בעלי ברית אלה? אנחנו צריכים להתנתק מהם

חרא מדינה עם תרבות מערבים מגעילה כולם שם כול היום אוכלים מקדונלדס והופכים לשמנים וכולם שם חייים על כדורים נגד דיכאונות וכול השטויות האלה וגם האנשים שם ממש דפוקים

לא מספיק הם רצחו מילוני אינדיאנשים כשה באו להתיישב שם זרקו פצצות אטום על יפן והשתמשו בנשק כימי בויטנאם שהיתה מלחמה ממש מיותרת עוד מטיפים לנו מוסר על איך להתנהג עם הפלסטינים

FUCK THE USA

אני שונא את אמריקה יש"ו

אמריקה בסדר גמור לפי דעתי....אבל הם חוצפנים מכיוון שהם אומרים לנו מה לעשות...ולוחצים עלינו אם זה נגד האינטרסים שלהם...

אנחנו לא צריכים להתנתק מארה"ב אבל אנחנו מוכרחים להיות אגרסיביים גם אם זה נוגד את האינטרסים שלה....

ד"א: אין דבר כזה "פלסטינים".....זה רק קבוצת ערבושים מלוכלכים שבאו מירדן ,מצרים וישראל לשטחי יש"ע על מנת לקחת אותם לעצמם.
אפילו הערבים הודו שזו סתם מזימה שמטרתה השתלטות על השטחים...
« עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2008, 11:28:01 על ידי מנורה »

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 25, 2008, 18:59:12 »
היהודים בארה''ב פשוט עיוורים איך הם בוחרים במסולמי הזה?