חדשות ודיונים > דיון כללי

המטרה שלנו היא הזזת דעת הקהל ימינה.

<< < (2/3) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: בייקר על פברואר 07, 2007, 14:21:20 ---אני ראיתי את בן גביר בהפגנות הימין.מרזל וקליינר היו ביפו.יש רצף פעילות שנמשך יותר מ30 שנה.אני זוכר מצויין את הרב כהנא זצ"ל ונאומיו בערים אבל הוא היה יחיד בדורו ואין לו תחליף אפילו לא חיים בן פסח שנמצא בגלות.

--- סוף ציטוט ---
בחיים לא שמעתי על הפגנות כאלה באזור שלי וחבל יש המון תומכים פה..
אני אומר לך מספיק שיש מישהו שנאום בבמה מתאספים אנשים תומכים ברעיון מצטרפים לתנועה/מפלגה תורמים כסף זה עוזר המון..

Aaron:
מרזל, קליינר ופדרמן לא עושים אפילו 0.0001% ממה שעשה הרב כהנא זצ"ל. רק פעם אחת הם הלכו ליפו, זה כלום. זה צריך לקרות כל כמה שבועות או חודשים ולא פעם ב- 4 שנים. אין פעילות, אין הפגנות, אין נאומים... יש רק תכניות של פדרמן (שזה טוב מאוד) אבל זה לא מספיק. אם חיים בן פסח היה גר בארץ הוא לא היה מפסיק לפעול, אני בטוח בזה, הוא היה רץ מתחנת טלויזיה לתחנת רדיו ומשם לנאומים והפגנות וליפו וככה כל יום כמעט.
אם נגיד נעשה הפגה בכיכר המרכזית בת"א וניהיה לפחות 100 אנשים - ידווחו על זה בחדשות וזה יעלה את הפופולאריות שלנו וככה התנועה שלנו תגדל ותיהיה מודעות יותר גדולה.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Aaron על פברואר 07, 2007, 14:47:01 ---מרזל, קליינר ופדרמן לא עושים אפילו 0.0001% ממה שעשה הרב כהנא זצ"ל. רק פעם אחת הם הלכו ליפו, זה כלום. זה צריך לקרות כל כמה שבועות או חודשים ולא פעם ב- 4 שנים. אין פעילות, אין הפגנות, אין נאומים... יש רק תכניות של פדרמן (שזה טוב מאוד) אבל זה לא מספיק. אם חיים בן פסח היה גר בארץ הוא לא היה מפסיק לפעול, אני בטוח בזה, הוא היה רץ מתחנת טלויזיה לתחנת רדיו ומשם לנאומים והפגנות וליפו וככה כל יום כמעט.
אם נגיד נעשה הפגה בכיכר המרכזית בת"א וניהיה לפחות 100 אנשים - ידווחו על זה בחדשות וזה יעלה את הפופולאריות שלנו וככה התנועה שלנו תגדל ותיהיה מודעות יותר גדולה.

--- סוף ציטוט ---
בלי לשקר, בלי לשבח סתם
אם חיים היה בארץ הוא היה רומס פה את כולם!
חיים בעל חוכמה ענקית במגוון נושאים פשוט אין לתאר מה הוא היה יכול לעשות ובעזרת ה' יעשה!

עז77:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 07, 2007, 14:55:09 ---
--- ציטוט של: Aaron על פברואר 07, 2007, 14:47:01 ---מרזל, קליינר ופדרמן לא עושים אפילו 0.0001% ממה שעשה הרב כהנא זצ"ל. רק פעם אחת הם הלכו ליפו, זה כלום. זה צריך לקרות כל כמה שבועות או חודשים ולא פעם ב- 4 שנים. אין פעילות, אין הפגנות, אין נאומים... יש רק תכניות של פדרמן (שזה טוב מאוד) אבל זה לא מספיק. אם חיים בן פסח היה גר בארץ הוא לא היה מפסיק לפעול, אני בטוח בזה, הוא היה רץ מתחנת טלויזיה לתחנת רדיו ומשם לנאומים והפגנות וליפו וככה כל יום כמעט.

--- סוף ציטוט ---
בלי לשקר, בלי לשבח סתם
חיים בעל חוכמה ענקית במגוון נושאים פשוט אין לתאר מה הוא היה יכול לעשות ובעזרת ה' יעשה!

--- סוף ציטוט ---

חיים אדם של מרץ ועשייה, הוא לא נח לרגע - הוא אולי לא הרב כהנא אבל הוא הדבר הכי קרוב אליו בדור שלנו כיום.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: עז77 על פברואר 07, 2007, 15:21:37 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 07, 2007, 14:55:09 ---

--- סוף ציטוט ---
בלי לשקר, בלי לשבח סתם

--- סוף ציטוט ---

חיים אדם של מרץ ועשייה, הוא לא נח לרגע - הוא אולי לא הרב כהנא אבל הוא הדבר הכי קרוב אליו בדור שלנו כיום.

--- סוף ציטוט ---
אכן נכון, ולא להאמין שהוא בן 50 אני ועוד הרבה אנשים נותנים לו 36 גג.
אדם עם מרץ חוכמה ועשייה כל כך גדולה בגילו זה מתנה מהקדוש ברוך הוא!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה