חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 13 בפברואר **

<< < (2/3) > >>

yacov:
בס"ד

שלום לחיים צדקנו,

האם אתה מופיע בתמונה הזאת? מי האישה שמופיעה במרכז התמונה?

יעקב מנשה.

zipora:
אתה אומר שלגרש ערבים אפשר. אבל אף אחד כולל ארצות ערב לא רוצה אותם. איך תשכנע את העולם לקלוט אותם?
אגב, טד קופל נשוי לא לקתולית אלא למורמונית

אלמוג:
לק"י..
אוקיי.. אני רוצה לדעת מה אנחנו יכולים לעשות בפועל!?.. יש לך רעיונות מעשיים?! איך אפשר להפיל את השלטון השמאלני הזה?!
חוצמזה שיש לנו נוער מדהים שמוכן לעשות ה=כ=ל.. אנחנו רק צריכים הכוונה מתאימה.. בקיצור.. מה אפשר לעשות?? תודה  :)

אילן208:
חים אנייודע את כמה חשוב התוכניות והסירטונים האלה אבל תמצאו דרך לעלות לשלטון אתם אפילו לא חוקיים במדינת ישראל גם עם רוב הקהל יהיה ימני איך תגיעו לשלטון?

אור-לי:
שבוע טוב!

שלום חיים !

ביום שישי היתקים יום הזיכרון לגוש קטיף.
אחד ברבנים בבית הספר בו אני לומדת תומך במפלגת "מנהיגות יהודית" והוא דיבר איתנו  על הדרך השגויה שנהגו בה בזמן הגרוש הרב אמר שהיו צריכים הילחם וכ"ו (בדיוק כמו הגישה של הימין האמיתי).
שאלתי את הרב מדוע אם אלו דעותיו הוא לא תומך המרזל, והרב אמר לי שלעולם מרזל לא יצליח להיכנס לכנסת ולהישאר שם הרבה זמן ושעדיף שפיינגלין יהיה יו"ש הליכוד ויפעל מישם.הרב גם אמר שבפריימריז האחרון חסרו לפייגלין רק 20,000 קולות כדי להיות יו"ש, ושכדי להכניס מיפלגה חדשה לכנסת צריך הרבה מאוד קולות לעומת הקולות שצריך בשביל יו"ש.

שאלתי היא: אם כך הדבר מדוע מרזל והימין האמיתי לא תומכים בפייגלין, כך יותר פשוט להיכנס?

תודה רבה
                                                              וישר כח
                                                               אור-לי

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה