עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
בחור מאוסטרליה מציע פתרון לכיבוש הערבי
אחים באמת:
--- ציטוט של: יהודי הררי על אוקטובר 16, 2008, 18:29:59 ---אז בשביל מה אנחנו קיימים? בשביל מה אנחנו פה בפורום? ולא רק בפורום, אלא בכלל ביום יום, הקרובים שלנו וחברים\מכרים!
כדי לשנות אח שלי. זאת הרי המטרה העיקרית שלנו.
והניצחון הוא שלנו. רק כך O0
:dance:
--- סוף ציטוט ---
התכוונתי לאנגלית של 'מנורה'...
התכוונתי שבפנים, כל יהודי משכיל מעט מתובנות המשומדים בשלטון המתועב, יודע עם מי יש לו עסק [אוייב פראי], ויודע מי מנהל אותו [הקב"ה].
בסוף כולם יחזרו, אך אתה צודק כמובן שעלינו לפעול בנושא ולכן אנו כאן.
למען נוקיע את תרבות הטמטום והשמד מתוכינו לעמוד הקלון בכיכר העיר - בצורת "ותלית אותו על העץ".
יהודי הררי:
--- ציטוט של: אחים באמת על אוקטובר 16, 2008, 19:25:43 ---התכוונתי לאנגלית של 'מנורה'...
התכוונתי שבפנים, כל יהודי משכיל מעט מתובנות המשומדים בשלטון המתועב, יודע עם מי יש לו עסק [אוייב פראי], ויודע מי מנהל אותו [הקב"ה].
למען נוקיע את תרבות הטמטום והשמד מתוכינו לעמוד הקלון בכיכר העיר - בצורת "ותלית אותו על העץ".
--- סוף ציטוט ---
O0
Juda-Yoda:
--- ציטוט של: אחים באמת על אוקטובר 16, 2008, 19:25:43 ---התכוונתי לאנגלית של 'מנורה'...
--- סוף ציטוט ---
צודק אז במקום להכות את החושך כל הזמן בואו פשוט נדליק אור(לא מילים שלי ניראה לי זה ברסלב)
חד כתער:
O0 O0
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה