עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

שלילת לגיטימציה של ממלכת ירדן

<< < (2/4) > >>

Apricot:
הו...וגם בבקשה להוריד את העניין שאם כותבים פ-ל-ס-ט-י-ן אז זה מוסיף "ארץ ישראל הכבושה" - זאת אמנם האמת..אבל אין צורך לשים אופציה כזאתי פה בפורום...סתם מטרד...וזה בילגן לי את כל מה שכתבתי :(

ומה בקשר לרעיון שהצגתי בדיון?
?Any Comments

בקשר למה שמישהו אמר פה על האיסלאם
זה גם נכון בקשר לאיסלאם הקיצוני

אבל לפי הרעיונות שהצגתי בדיון אפשר לשלול את הלגיטימציה לקיומה של ירדן ע"י שימוש בפרופוגנדה הערבית בלבד שמכוונת מלתחילה נגד מדינת ישראל - כי לפי הקריטריונים שהם קבעו לנגח את רעיון עצם קיומה ישראל - כל אלו יכולים לנגח גם את רעיון עצם קיומה של ירדן

בייקר:
הערה חשובה מאד ברוך הבא אפריקוט.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: Apricot על פברואר 07, 2007, 07:49:00 ---הו...וגם בבקשה להוריד את העניין שאם כותבים פ-ל-ס-ט-י-ן אז זה מוסיף "ארץ ישראל הכבושה" - זאת אמנם האמת..אבל אין צורך לשים אופציה כזאתי פה בפורום...סתם מטרד...וזה בילגן לי את כל מה שכתבתי :(

ומה בקשר לרעיון שהצגתי בדיון?
?Any Comments

בקשר למה שמישהו אמר פה על האיסלאם
זה גם נכון בקשר לאיסלאם הקיצוני

אבל לפי הרעיונות שהצגתי בדיון אפשר לשלול את הלגיטימציה לקיומה של ירדן ע"י שימוש בפרופוגנדה הערבית בלבד שמכוונת מלתחילה נגד מדינת ישראל - כי לפי הקריטריונים שהם קבעו לנגח את רעיון עצם קיומה ישראל - כל אלו יכולים לנגח גם את רעיון עצם קיומה של ירדן

--- סוף ציטוט ---
אין כזה דבר "איסלם קיצוני" מכיוון שזה רומז שקיים ההיפך, "איסלם מתון", וזה---בטוח לא קיים!

Apricot:
אני לא מבין גדול באיסלאם למעשה, אך לא ניתן להגיד שכל המוסלמים הם מטורפים פאנאטים כמו בן לאדן ושותפיו המנוולים

מצד שני ניתן להגיד שאכן שורר באופן כללי הלך רוח תוקפני במדינות מוסלמיות , ניתן היה לראות זאת למשל בתגובה לקריקטורה הדנית

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Apricot על פברואר 08, 2007, 11:48:14 ---אני לא מבין גדול באיסלאם למעשה, אך לא ניתן להגיד שכל המוסלמים הם מטורפים פאנאטים כמו בן לאדן ושותפיו המנוולים

מצד שני ניתן להגיד שאכן שורר באופן כללי הלך רוח תוקפני במדינות מוסלמיות , ניתן היה לראות זאת למשל בתגובה לקריקטורה הדנית

--- סוף ציטוט ---
בגלל כל הרעל שהכניסו להם ככה הם יצאו...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה