כתב נושא: פורום "הימין האמיתי" הפך למועדון חברים  (נקרא 3151 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
פורום "הימין האמיתי" הפך למועדון חברים
« ב- : אוקטובר 12, 2008, 13:23:51 »
אמש כתבתי כאן, בהתרסה אני מודה, כי "החבר שלכם הלך לעזאזל..." תוך התייחסות ליורג היידר – מצאתי לנכון לנקוט בצורת פנייה כזאת לא לצורך התססה או פרובוקציה, אלא משום שיורג היידר – במשותף לכם – רוצה לנקות את אירופה מזרים וממוסלמים.

צפיתי דיון פורה בעניין קרבתכם או לא לעמדותיו, אבל ל"האלקשי" ככל הנראה היו רעיונות אחרים...

פשוט נחסמתי משימוש בפורום בתירוץ של "פרובוקטור" – כמה נעים כמה נוח, ככה לא צריך להתווכח.

כל מי שרוצה יכול לקרוא את הודעותיי הקודמות, וללמוד מהן שתמיד הגעתי בגישה של ויכוח ודיון פורה, לא פרובוקציות.

יכול להיות שהכותרת הייתה לעגנית יתר על המידה – מה שניתן היה לפתור באמצעים אחרים – ואכן בוצע (כותרת ההודעה השתנתה ואף הוסף לה התואר "שמאלני" כאילו שאני השמצתי "שמאלני" – ללמדכם על הימנעותם של המפעילים מלנקוט לשון ניטרלית לפחות בכל הנוגע למה שמיוחס לדוברים ללא שליטתם – עניין נבזי שלעצמו אני סבור).

יכול להיות כאמור שהיה מקום להתערבות של אותם מפעילים – אבל חסימת החשבון שלי לא מוצדקת והיא בבחינת מימוש התירוץ שניתן בהודעה שלי – התירוץ להיפטר מדעות אחרות ולהסתגר במתכונת של "מועדון חברים".

חיים, אותה רוח אנטי-פלורליסטית אשר שוללת את דעותיו של האחר (במקרה זה שלי) ואוסרת את כניסתי לפורום – היא אותה הרוח אשר מיישמת את איסור כניסתך לארץ.

אם ישנן יותר ממילים מאחורי הצהרותיך כי "זהו הפורום הטוב בארץ" אני חושב שסתימת הפיות צריכה להפריע לך.

מבקש את התערבותך.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2008, 13:28:56 על ידי עוץ לי גוץ לי »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 12, 2008, 13:35:42 »
אני מצטרף לבקשה.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 12, 2008, 22:47:08 »
אמש כתבתי כאן, בהתרסה אני מודה, כי "החבר שלכם הלך לעזאזל..." תוך התייחסות ליורג היידר – מצאתי לנכון לנקוט בצורת פנייה כזאת לא לצורך התססה או פרובוקציה, אלא משום שיורג היידר – במשותף לכם – רוצה לנקות את אירופה מזרים וממוסלמים.

צפיתי דיון פורה בעניין קרבתכם או לא לעמדותיו, אבל ל"האלקשי" ככל הנראה היו רעיונות אחרים...

פשוט נחסמתי משימוש בפורום בתירוץ של "פרובוקטור" – כמה נעים כמה נוח, ככה לא צריך להתווכח.

כל מי שרוצה יכול לקרוא את הודעותיי הקודמות, וללמוד מהן שתמיד הגעתי בגישה של ויכוח ודיון פורה, לא פרובוקציות.

יכול להיות שהכותרת הייתה לעגנית יתר על המידה – מה שניתן היה לפתור באמצעים אחרים – ואכן בוצע (כותרת ההודעה השתנתה ואף הוסף לה התואר "שמאלני" כאילו שאני השמצתי "שמאלני" – ללמדכם על הימנעותם של המפעילים מלנקוט לשון ניטרלית לפחות בכל הנוגע למה שמיוחס לדוברים ללא שליטתם – עניין נבזי שלעצמו אני סבור).

יכול להיות כאמור שהיה מקום להתערבות של אותם מפעילים – אבל חסימת החשבון שלי לא מוצדקת והיא בבחינת מימוש התירוץ שניתן בהודעה שלי – התירוץ להיפטר מדעות אחרות ולהסתגר במתכונת של "מועדון חברים".

חיים, אותה רוח אנטי-פלורליסטית אשר שוללת את דעותיו של האחר (במקרה זה שלי) ואוסרת את כניסתי לפורום – היא אותה הרוח אשר מיישמת את איסור כניסתך לארץ.

אם ישנן יותר ממילים מאחורי הצהרותיך כי "זהו הפורום הטוב בארץ" אני חושב שסתימת הפיות צריכה להפריע לך.

מבקש את התערבותך.

בס''ד

עוץ לי ...קפוץ לי ..או מה שתבחר לנכון  :jump: !!!!
נפתח בתשובה להשמצותיך הנלוזות בפתגם שנאמר על ידי רבותנו ע''ה זיע''א  '' הפוסל , במומו פוסל !! '' אותן טענות שהינך טוען כאן , אנו טוענים לגבי הפורומים של חבריך השמאלנים ציונים-ממלכתים בולשביקים שר''י !! ואנו שואלים אותך כאן , האם יינתן ליהודי אמוני ימני-אמיתי להתבטא בפורומים ה ''מצונזרים '' שלכם כפי שניתן לך להתבטא כאן ?? ( והתשובה ברורה ומוכחת עפ''י ניסיון )  עשרות תגובות ומאמרים שלנו '' צונזרו '' וכן '' הושמטו '' על-ידי חבריך דלעיל מנהלי הפורומים המתועבים של שלטון המינות והתועבה ושלוחותיו השונות !!
וכאן המקום לאמר לך !! שבפורום שלנו נתנו לך להתבטא יתר על המידה בהפצת דברי שקר מסולפים ומעובדים בשיטתיות אותם הפרכנו אנו בנקל , והבאנו הוכחות חותכות להפרכות אלו !! אתם אלה שלקחתם את הסרטונים של ידידנו היקר חיים בן-פסח הי''ו וסילפתם אותם , כאשר זייפתם את דבריו בחתככם חלקים מסרטוניו החשובים והרכבתם אותם בצורה שכבייכול מורה את ההיפך מדבריו , ולא נזכיר כאן את דברי הנאצה שאתם כוללים בכל סרטון מזוייף שכזה !! וכאן נשאל אותך שאלה רטורית , מדוע אנו לא עושים זאת למי שמייצג את הערב-רב הנלוז והנתעב ??מדוע אין אנו נוקטים בשיטות נלוזות כשלכם ?? והתשובה לכך ברורה !! אין אנו זקוקים לשקרים וזיופים זולים מיני אלו , ( למרות שהדברים יכולים להיות משעשעים למדי !! ;D )  !! ,וזאת מכיוון שאנו מייצגים את האמ-ת !! והאמ-ת היא חותמו של הקב''ה יתברך ויתעלה שמו , ואיננה זקוקה לשום ''חיזוקים '' של זיופים זולים ,ו ''צינזור '' =סילוף של דברים !! והעובדה שאתם משתמשים בכלים זולים ונלוזים כאלה מוכיחה את השקר הגס שמאחוריו אתם עומדים במאמץ שוא להציל את אותם בוגדים שמנהיגים אתכם שידיהם מגואלות בדם אחינו השפוך הי''ד !! שום דבר לא יצילם מיום הדין , כפי ששום וילון שתניחו מול השמש לא יסתיר את קיומה !! אתם מסמאים את עיניכם תוך שיכנוע עצמי להאמין לשקרים הללו ששורשם בשטיפות-מוח שספגתם במערכת הליכלוך (חינוך) ובתשקורת השבויים בידי שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב דלעיל שר''י !!! אם תהיו אובייקטיבים בדעותיכם ופתוחים לוויכוח הוגן , תוכלו לגלות את השקר שניטע בתודעתכם !! אולם הינכם באים לפורום כמו הפורום הקדוש הזה שתפקידו להציל יהודים מסכנים ומבולבלים שנפלו ברשתותיכם הפרושות בכל מקום '' על כל גבעה ותחת כל עץ רענן '' בצורת מערכת הליכלוך (חינוך) והתשקורת השבויים בידי היהודונים הבוגדים מנהיגי שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י !! והעובדה לכך היא  שאתה בעצמך הודית בכך שאינך מוכן '' לקחת ברצינות '' את הדברים האמיתיים שנאמרים כאן , וזאת מכיוון ששטיפות-המוח שעברת חוסמות אותך מלקבל מידע הנוגד את השקרים והסילופים  שלימדו אותך  במסגרת מערכות שטיפת-המוח דלעיל !!!!
אכן פיות כמו שלך ראוי לסתום !! אולם אנו לא עשינו זאת מכיוון שבעזרתך אנו מלמדים את חברינו היהודים היקרים כאן בפורום , כיצד להתמודד עם נגועי צרעת טמאים שכמותכם שעשויים להדביק אחרים ח''ו ר''ל !!  :disease:.
לסיכום !! קיבלת כאן בפורום , מעל ומעבר למה שיכול לקבל יהודי אמוני ימני-אמיתי בפורום של ערב-רב שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! ואין לך שום מקום לתרעומת כלשהיא !! כמובן שאם תגדיש את הסאה בדברי הבל ורעות-רוח , בלע ושטנה שפוגעים ברגשותיו של כל יהודי הגון , יינקטו כנגדך אמצעים מצד מנהלי הפורום , וזאת לשם מניעת פגיעה מכוונת שאין לה שום בסיס אמיתי במשתמשי הפורום ו/או כל מאן דהוא !! אנו לא נאפשר שום '' דעות '' קלוקלות כאן ממש כפי שבמקום מתוקן לא יאפשרו לאנשים לשוטט ערומים כביום היוולדם ולראות בכך '' הפגנת דעה '' !!!! >:(
אתה הבנת את זה  :jump:-לי !!!!

הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2008, 23:47:40 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 12, 2008, 23:00:58 »
אתה לא אמור לכתוב כאן בכלל יאללה סע

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק הכהניסט מירושלים

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 13, 2008, 01:18:18 »
תעוף מפה כבר שמולני מיזדין

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 13, 2008, 05:41:32 »

מבקש את התערבותך.

אתה לא מבין שהרסתם ואתם אלה שהורסים את המדינה? אתם הסמולנים הכי גזענים ואנטישמיים שיש. כל העם שונא ומתעב אתכם.
איזה השוואה אתה עושה ליורג היידר יש"ו לימין שזהו רוב עם ישראל? אתה לא מתבייש חתיכת פרזיט?

אין מה להשוות מהסיבה הפשוטה. אנחנו במלחמה עם אוייב צמא דם שרוצה להשמידנו, ויורג היידר וחבריו האוסטריים לא נמצאים במלחמה עם אף ישות ,ואף עם שרוצים לכלותו.
 יש מבין?

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 13, 2008, 10:20:07 »
אם לא שמת לב אנו לא פורום "אכול כפי יכולתך",אנו תנועה פוליטית.
אין לנו בעיה שתתווכחו איתנו וכתבו עוד הרבה שמלאנים כולל אתה,אבל מי שישווה אותנו לנאצים יורחק מיד כפי שהיו עושים לי בכל פורום
אחר שהייתי משווה את בעליו לנאצים ימ"ש.

אתה לא יכול לבוא לבית שלנו ולתקוף אותנו! אתה יכול להתווכח,אבל בצורה מתורבתת! היה פה פעם שמאלני בשם "מג'וס" התווכחנו איתו תקופה גדולה מאד.
וכמעט שלא היו לי טענות נגד סגנון הדיבור שלו(כמובן שנגד דעותיו היו לי גם היו לי...),הוא לא יצר פרובוקציות,לא קילל,ולא הסית ויכוחים לעניינים שלא ממן העניין.

אילו אתה עובר על כל אלו בכל פעם שאנו משחררים את חשבונך מחדש. אז איך אתה מצפה שננהג?

שוב שוחרר חשבונך,אתה מוזמן לדבר אך ,אך בשום אופן לא ליצור פרובוקציות!

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 13, 2008, 11:27:34 »
בס''ד

אני לא יודע מי שיחרר את החשבון של עוץ. זה לא אני. לא הייתי הופך את החלטתו של המנהל המצויין שלנו האלקשי.

עוץ כתב בעבר שהוא מתנגד לקיום של מדינה יהודית. יש למוסלמים הנאצים 66 מדינות, אבל מדינה קטנטונת אחת ליהודים זה יותר מדי לעוץ.

עכשיו עוץ משווה אותנו לנאצי יש''ו.

ויש לעוץ את החוצפה לדבר על הצורך לסבול דעות שונות כאילו השמאל הבולשביקי סובל דעות שונות.

הסיבה היחידה שאנו סובלים יצורים אנטישמים כמו עוץ זה כדי לתת לחברינו "אימון חי" מול האוייב. כי אנו רוצים ללמד את בני הנוער שלנו איך להתווכח ואין לימוד יותר מועיל מאשר לימוד מול שמאלני מלא שנאה עצמית.

מנותק לירן

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 13, 2008, 14:42:10 »
לך מפה כבר אנחנו לא רוצים אותך כאן יאפס!
למה מי אתה בכלל

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 13, 2008, 14:53:49 »
אני נותן לעוץ לי 20 יום כדי למצוא פורום אחר שיאפשר לו לכתוב:
"שלום, אני חדש כאן, ודרך אגב - כולכם נאצים". אם הוא ימצא
פורום כזה, נצטרך להודות בכך שאנו לא הפורום הכי פלורליסטי בעולם.

מנותק מאיר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • ✡ -✡ -✡
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 13, 2008, 15:05:07 »
בס''ד

אני לא יודע מי שיחרר את החשבון של עוץ. זה לא אני. לא הייתי הופך את החלטתו של המנהל המצויין שלנו האלקשי.

עוץ כתב בעבר שהוא מתנגד לקיום של מדינה יהודית. יש למוסלמים הנאצים 66 מדינות, אבל מדינה קטנטונת אחת ליהודים זה יותר מדי לעוץ.

עכשיו עוץ משווה אותנו לנאצי יש''ו.

ויש לעוץ את החוצפה לדבר על הצורך לסבול דעות שונות כאילו השמאל הבולשביקי סובל דעות שונות.

הסיבה היחידה שאנו סובלים יצורים אנטישמים כמו עוץ זה כדי לתת לחברינו "אימון חי" מול האוייב. כי אנו רוצים ללמד את בני הנוער שלנו איך להתווכח ואין לימוד יותר מועיל מאשר לימוד מול שמאלני מלא שנאה עצמית.

אני דווקא חושב שאני יודע מי פתח את חשבונו:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,15845.0.html
(יש עוד כמה תקלות!)
תודה.

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 13, 2008, 15:52:53 »
שלום עוץ

ההשוואה שלך היא לא במקום בכלל , יורג היידר שם רשעים ירקב , היה סוג של גזען טיפוסי , משהו שאנחנו לא

גזען הוא זה שאומר "אני יותר טוב ממך ואתה לעולם לא תוכל להיות טוב כמוני " , אין זה כלל מה שיהודי אמוני אומר , להפך , השאיפה של היהודי היא להראות לכל העולם דוגמא אישית ולאומית של עם קדוש עם ארץ קדושה וחברה קדושה , ולהשפיע על הגוים להטיב את עצמם עד למדרגה שהשם יתברך חפץ בה שכל האנושות תגיע אליה, ואנחנו המפתח לכך , שליחיו בעולם זה

היידר אם כן , כמו היטלר , היו פשוט גזענים אנטישמים מטורפים ,שבין השאר שונאים עוד עמים (דווקא היטלר ימח שמו חיבב את הערבים מאד)

הסיבה שאנחנו רוצים לסלק את הגוים מהארץ  , זה לא מאותה סיבה , לו אותם גוים היו חפצים לדבוק בישראל ובדרכו ובשליחותו , לא היה עימם בעייה
הבעייה איתם היא שהם באו לכאן בהתרסה , בעיני רוחם כ"מחליפים" של עם ישראל , שראויים אם כך לקבל את ארצו מכיוון שעכשיו הם ה"נבחרים" (והדבר נכון לגבי כל הנוצרים והמוסלמים בארץ ישראל)  , ולא רק זה , אלא גם פיזית רוצים להשמיד את היהודים,ולהפוך את הארץ הזאת למעוזם ...

הבעייה עם הערבים היא אותה בעייה עם הכנענים ...שניהם האמינו שהארץ שייכת להם ולא לנו , ואם כן , לעולם לא היו מוכנים לקבל את שליטתנו על הארץ ותמיד היו חותרים לסילוק היהודים וחזרת מה שהם רואים כ"ארצם" לידיהם .
לכן , בדיוק כמו הכנענים ... הם חייבים ללכת
כי לעולם לא יכון שלום בין שתי עמים שמאמינים שהפיסת אדמה שעליה הם חיים שייכת בלעדית להם .

ובכל אופן , לגוים אין מקום בארץ חוץ ממקרה אחד ובודד שבו לגוי יהיה מותר לגור בארץ, אך ורק בתנאי התורה , כל גוי שחפץ לגור כאן , יכול בזמן שהיובל נוהג לבוא ולבקש להיות גר תושב , עליו יהיה לקבל את חוקי התורה ולקבל על עצמו שבע מצוות בני נח .... אך אלו הגוים היחידים שמותר להושיבם ביננו

לו הערבים רצו לגור כאן , הם יכלו להכנע -להכריז בריש גלי שישראל הם בעלי הארץ , לקבל שבע מצוות בני נח ומס ועבדות הממלכה ולהפוך לגרי תושב
הם בחרו להלחם ... הם הפסידו ... והתנאי הזה ל"שלום" אמיתי , כבר לא אופציה מבחינתם
האופציה היחידה שנותרה להם , היא לההרג במלחמה(שהם התחילו) , או לצאת מהארץ

אם יחידים מהם סוברים שעתידם הוא לצד עם ישראל , קודם כל שיצאו עכשיו , ושיחזרו בשנת היובל בה הם יכולים לבקש גרות תושב

כמו כן , להתגייר .

להבדיל אלף אלפי הבדלות .... היידר וחבריו מאמינים שאירופה היא אדמה ששייכת בלעדית לאנשים הלבנים(בהגדרה שלהם, למשל, חלק מהעמים הלבנים לא לבנים בעינהם ) ולא לאף אחד אחר , ולכן חותרים לסילוק כל עם לא אירופאי מאירופה ,ובראשם דווקא את היהודים, ולא את המוסלמים, כפי שאתה מציג זאת

אין מקום בכלל להשוואה בין הגישה שלהם לגישה שלנו ... ועל אחת כמה וכמה עם ההיסטוריה של שנאת היהודים שלהם והנסיון להשמיד את עם ישראל ....לא היית צריך לצפות ליחס שונה מאשר מה שקיבלת כשהעזת להשוות יהודי כלשהו - לחבורת קראוטים המלוכלכים האלה

LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 14, 2008, 10:30:01 »
עוץ לי אל תדאג במוקדם או במאוחר לו יהיו מוסלמים ערבים טמאים על א"י ואם אתה ערבי אז נעיף אותך ביחד עם חבריך הנאצים
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #13 ב- : אוקטובר 14, 2008, 18:58:13 »
שלום עוץ

ההשוואה שלך היא לא במקום בכלל , יורג היידר שם רשעים ירקב , היה סוג של גזען טיפוסי , משהו שאנחנו לא

גזען הוא זה שאומר "אני יותר טוב ממך ואתה לעולם לא תוכל להיות טוב כמוני " , אין זה כלל מה שיהודי אמוני אומר , להפך , השאיפה של היהודי היא להראות לכל העולם דוגמא אישית ולאומית של עם קדוש עם ארץ קדושה וחברה קדושה , ולהשפיע על הגוים להטיב את עצמם עד למדרגה שהשם יתברך חפץ בה שכל האנושות תגיע אליה, ואנחנו המפתח לכך , שליחיו בעולם זה

היידר אם כן , כמו היטלר , היו פשוט גזענים אנטישמים מטורפים ,שבין השאר שונאים עוד עמים (דווקא היטלר ימח שמו חיבב את הערבים מאד)

הסיבה שאנחנו רוצים לסלק את הגוים מהארץ  , זה לא מאותה סיבה , לו אותם גוים היו חפצים לדבוק בישראל ובדרכו ובשליחותו , לא היה עימם בעייה
הבעייה איתם היא שהם באו לכאן בהתרסה , בעיני רוחם כ"מחליפים" של עם ישראל , שראויים אם כך לקבל את ארצו מכיוון שעכשיו הם ה"נבחרים" (והדבר נכון לגבי כל הנוצרים והמוסלמים בארץ ישראל)  , ולא רק זה , אלא גם פיזית רוצים להשמיד את היהודים,ולהפוך את הארץ הזאת למעוזם ...

הבעייה עם הערבים היא אותה בעייה עם הכנענים ...שניהם האמינו שהארץ שייכת להם ולא לנו , ואם כן , לעולם לא היו מוכנים לקבל את שליטתנו על הארץ ותמיד היו חותרים לסילוק היהודים וחזרת מה שהם רואים כ"ארצם" לידיהם .
לכן , בדיוק כמו הכנענים ... הם חייבים ללכת
כי לעולם לא יכון שלום בין שתי עמים שמאמינים שהפיסת אדמה שעליה הם חיים שייכת בלעדית להם .

ובכל אופן , לגוים אין מקום בארץ חוץ ממקרה אחד ובודד שבו לגוי יהיה מותר לגור בארץ, אך ורק בתנאי התורה , כל גוי שחפץ לגור כאן , יכול בזמן שהיובל נוהג לבוא ולבקש להיות גר תושב , עליו יהיה לקבל את חוקי התורה ולקבל על עצמו שבע מצוות בני נח .... אך אלו הגוים היחידים שמותר להושיבם ביננו

לו הערבים רצו לגור כאן , הם יכלו להכנע -להכריז בריש גלי שישראל הם בעלי הארץ , לקבל שבע מצוות בני נח ומס ועבדות הממלכה ולהפוך לגרי תושב
הם בחרו להלחם ... הם הפסידו ... והתנאי הזה ל"שלום" אמיתי , כבר לא אופציה מבחינתם
האופציה היחידה שנותרה להם , היא לההרג במלחמה(שהם התחילו) , או לצאת מהארץ

אם יחידים מהם סוברים שעתידם הוא לצד עם ישראל , קודם כל שיצאו עכשיו , ושיחזרו בשנת היובל בה הם יכולים לבקש גרות תושב

כמו כן , להתגייר .

להבדיל אלף אלפי הבדלות .... היידר וחבריו מאמינים שאירופה היא אדמה ששייכת בלעדית לאנשים הלבנים(בהגדרה שלהם, למשל, חלק מהעמים הלבנים לא לבנים בעינהם ) ולא לאף אחד אחר , ולכן חותרים לסילוק כל עם לא אירופאי מאירופה ,ובראשם דווקא את היהודים, ולא את המוסלמים, כפי שאתה מציג זאת

אין מקום בכלל להשוואה בין הגישה שלהם לגישה שלנו ... ועל אחת כמה וכמה עם ההיסטוריה של שנאת היהודים שלהם והנסיון להשמיד את עם ישראל ....לא היית צריך לצפות ליחס שונה מאשר מה שקיבלת כשהעזת להשוות יהודי כלשהו - לחבורת קראוטים המלוכלכים האלה

סחתן על הסבלנות לכתוב לו זאת!
אין כאן הרבה חברים שמרחיבים לו יותר מ - נמאס ממך לך מפה י'שמאלני וכו'
יישר כוח!

ועוץ לי, תעשה מאמץ להבין...
אוהב אותך באמת

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
« להגיב #14 ב- : אוקטובר 14, 2008, 19:57:39 »
אני נותן לעוץ לי 20 יום כדי למצוא פורום אחר שיאפשר לו לכתוב:
"שלום, אני חדש כאן, ודרך אגב - כולכם נאצים". אם הוא ימצא
פורום כזה, נצטרך להודות בכך שאנו לא הפורום הכי פלורליסטי בעולם.

אחי אל תתחייב אל ההודאה שאנחנו פורום לא הכי פלורליסטי בתנאים הנ"ל, כי הוא עלול להיכנס לפורום של kkk או של ממשיכי דרכו של היטלר יש"ו הבן ****