לא.ק שלום, אני מאוד רוצה לדעת להתבטאות כמו שצריך, ובאמת להסביר את הנקודה, אני ישקיע כל מאמץ להבהיר לך משהו,
הוא אמיתי, אין וויכוח פה ביכלל על כל הדברים שאני אכתוב,
1: כמעט כל ערבי ישראל, מעדיפים אותך מת, ואם לא מת, אז לא שתיהיה בארץ ישראל,
2:אין באמת חברים יהודים וערבים, כל קשר בנייהם קשור ל, כסף,סמים, בחורות, ורכוש, נקודה,
3: בהזדמנות הראשונה שיהיה בלאגן איתם אינתיפאדה, אתה תראה את כל הערבים שאתה מכיר, בועטים לילדה קטנה שלך בראש, נקודה
אני יסביר לך גם למה אני חושב ככה,
את דוד של אמא שלי, רצחו ערבים באמריקה, שהם היו "חברים" עסקיים שלו, התברר אחרי חקירות, שזה אל קטע לאומני,
הם הזמינו אותו למסעדה ושם שחטו אותו כמו ששוטחים חזיר,
עוד סיפור, חבר שלי עשה סמים על איזה גג של בניין באזור בצפון, עם כמה חברים ערבים, שהיו לו, בשלב כל שהוא, ה"סטלה" עלתה להם לראש,
הם היו בערך שישה, והוא יהודי אחד, בקיצור אחד הערבים אומר "בואו נזרוק אותו מהגג" עכשיו תבין א.ק הם חברים טובים שלו היו,
אחד הערבים שם רמז לו ללכת משם, כי באמת עוד שניה הוא יעוף מגג באמת,
יצא לי לדבר עם ערבי מהעיר שלי, ככה שיחה רגוע, שקטה על המצב ומה שהולך פה, בישראל,
הוא אמר לי ככה: מה אתה חושב "אחי" קל לנו אנחנו? בקושי עבודות לוקחים אותי, שאני ואיזה יהודי סיימנו עם אותה תעודה והוא התקבל ואני לא, כי אני ערבי, יש גזענות פה, החיים פה לערבים זה לא כמו שלכם היהודים, הוא רמז לי שיעשה כל שישרד לשינוי המצב,
בחברה היי טק גדולה באזור הצפון, שהייתי עובד בה, במלחמת לבנון השניה, כל הערבים שמחו על כל טיל שנפל בארץ, ושיבחו את נסראללה באימליים פנימים של החברה, שהיה לי גישה אלייהם, ברור שאם הייתי באותו רגע שם, איזה ערבי היה מקבל כיסא לגולגולת, זה ברור כי פה אני כבר לא מסוגל להתבטאות יותר,
עכשיו הנקודה היא, אין לי בעיה ממש עם אנשי השמאל בחקרו את נושא הימין לעומק, ובחרו עמדה,
לגודמה, חילוני שהיה כל החיים שלi משתולל ועושה מה שהוא רוצה מגלה את הדת, חוקר וחוזר בתשובה, למה? הוא היה בשתי העולמות,
השמאלנים האלה שלדעתי כמוך, למרות שניראה לי שהזיזו אותך קצת ימינה
הם לא היו בעולם הימני לרגע, פה הבעיה מתחילה, עכשיו תראה, אוקי יש להם עמדה שמאלית? (הרסנית) שיהיה,
אבל למה לנסות לשקר ולנסות להוצאי את הימין לא טובים? אתה מנסה להבין את כל מה שכתבתי לך?
פשוט במהלך הכתיבה היה לי טלפונים שהוציאו אותי מריכוז,
א.ק להגיד לך בוגד? מניאק נאצי? לא יעזור לי להגיע למטרה, דווקא להפך, יהרוס לי אותה,