כתב נושא: איפה מצטרפים לצבא התקפה לישראל?!  (נקרא 2893 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק someonelse

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
איפה מצטרפים לצבא התקפה לישראל?!
« ב- : ספטמבר 14, 2008, 17:25:00 »
נמאס לי לשרת בצבא הגנה לפלסטין... גם לחיילי הקרב נמאס, עובדה, הם עזרו למתישבי יצהר הקדושים אתמול!

אבל אל דאגה, התקשורת מרגיעה, ה'מתנחלים' והחיילים שהצטרפו אליהם הם קיצוניים, הרוב לא מצליחה לפרוץ את שטיפת המוח, הכל תחת שליטה!
« עריכה אחרונה: ספטמבר 14, 2008, 17:25:47 על ידי someonelse »

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 14, 2008, 17:33:29 »
אולי תעשה פעילויות ביו"ש? הפגנות, "התנחלות" ועזרה לזולת שם.. זה צבא ההתקפה לישראל.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 14, 2008, 17:38:34 »
אולי תעשה פעילויות ביו"ש? הפגנות, "התנחלות" ועזרה לזולת שם.. זה צבא ההתקפה לישראל.
:smil079:
ראו:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,15759.0.html
« עריכה אחרונה: ספטמבר 14, 2008, 18:07:20 על ידי אחים באמת »

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 14, 2008, 18:23:57 »
נמאס לי לשרת בצבא הגנה לפלסטין... גם לחיילי הקרב נמאס, עובדה, הם עזרו למתישבי יצהר הקדושים אתמול!

אבל אל דאגה, התקשורת מרגיעה, ה'מתנחלים' והחיילים שהצטרפו אליהם הם קיצוניים, הרוב לא מצליחה לפרוץ את שטיפת המוח, הכל תחת שליטה!
בס''ד

האמ-ת היא הנשק שישבור את הקיר העבה של שטיפת-המוח התישקורתית שנתונה בידי שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !!! ורבים חללים הפילה התשקורת ולצידה מערכת הליכלוך (חינוך) מזה יותר משישים שנים !! לכן אנו נמצאים כאן , להפיץ את האמ-ת , ולאמר ש 75% מהעם-היהודי היושב בארץ-הקודש תובב''א הוא '' קיצוני '' עפ''י הסקרים שלהם עצמם שר''י , והדבר אהופך אותם למעשה ל ''קיצוניים '' !! 75% בעד טרנספר לאויב הערבי הנאצי יש''ו א'ל צחוץ לגבולות ארץ-הקודש תובב''א !! והשלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י משתלט שוב ושוב על השלטון ברמאות ושחיתות , זימה ותועבה כמעשי סדום ועמורה אדמה וצבוים ר''ל !! וזאת ראינו בקדנצי'ה האחרונה של ממשלת הזדון שבמסגרת כהונתה שילם העם-היהודי היושב על אדמת ארץ-הקודש תובב''א מחיר כבד !! הצבא הפך להיות חסר תועלת מכיוון שהוא מונהג על-ידי שלטון התומך באויב הערבי הנאצי יש''ו ואף צירף רוצחים מקרב אותו אויב ערבי נאצי יש''ו לכהו כחברי כנסת למרות בגידתם והצטרפותם בריש-גלי לכוחות האויב כמרגלים ( ראה ח''כ האויב הערבי הנאצי המרגל עזמי בשארה יש''ו שעד היום נמצא בחסות האויב המוסלמי הנאצי חיזבאללה יש''ו  וכן כנ''ל מחמד ברכה יש''ו , מחמד זחלקה יש''ו  אלו מעורבים בפועל ברצח של יהודים הי''ד ובריגול לצד האוייב ) את השלטון המיקלה הזה יש לבער מייד !!! וזאת באמצעות חשיפת האמ-ת לאחינו בכל מקופ ואתר !! ואז יתקומם העם על מעשי העוולה הללו וישפוט במשפט פומבי את כלל עושי העוולה הללו בקשרם אותם על עמוד הקלון לשיפוט העם !! בדיוק כפי שעשו הוגי הדעות שחשפו את האמ-ת לעם במהפיכה הצרפתית בשנת 1789 ( להבדיל)  !!! העם היהודי היושב באה''ק תובב''א מעונה וסובל ואין זולת בורא-עולם יתברך ויתעלה שמו , מי שיפיח בו תקווה להרים ראש על אותם מנוולים שהם למעשה מיעוט של יהודונים בוגדים שר''י !! אתם שנמצאים בכל מקום יכולים בנקל להפיץ את האמ-ת דלעיל וללא שום חשש , ובכך לסכל את הדיכוי הנפשי ושטיפות-המוח שנעשות לעם-היהודי היושב על אדמת אה''ק תובב''א שעה שעה , וזוהי מצוות עשה בבחינת '' ולפני עיוור לא תיתן מכשול ''וכן '' וביערת הרע מקירבך '' ובשניהם סיים הכתוב ב ''אני ה'  '' להורות שיש כאן עניין של קידוש שם שמי-ם ברבים !!!  ונזכה במהרה  בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 14, 2008, 19:51:01 »

אפשר ליצור משו דומה...
משהו כמו אירגון לשמירה על גבעות והיתיישבויות...
בתור אירגון שכזה נוכל לפעות באמת למטרת עם ישראל...

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 14, 2008, 19:56:53 »
אפשר ליצור משהו דומה...
משהו כמו אירגון לשמירה על גבעות והתיישבויות...
בתור אירגון שכזה נוכל לפעול באמת למטרת עם ישראל...
מי יתן לך נשק, כסף, ארגון?
בשביל זה יש צבא לעזאזל!!!
שיתנו לצה"ל לתקוף ולהרתיע את המרצחים הנאצים הללו יש"ו!
כל האלופים השמאלנים שלנו...איפה ההגיון הפשוט שלכם?-נגזל ע"י כסף וכבוד-ושנאת האחים שלכם!
« עריכה אחרונה: ספטמבר 14, 2008, 19:57:26 על ידי אחים באמת »

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 14, 2008, 22:18:09 »

זה שהחיילים לא הגיבו זה עוד אבן בקבר של השמאל הקיצוני!

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 15, 2008, 22:14:37 »
מי יתן לך נשק, כסף, ארגון?
בשביל זה יש צבא לעזאזל!!!
שיתנו לצה"ל לתקוף ולהרתיע את המרצחים הנאצים הללו יש"ו!
כל האלופים השמאלנים שלנו...איפה ההגיון הפשוט שלכם?-נגזל ע"י כסף וכבוד-ושנאת האחים שלכם!

חסר נשק?
חסרים יהודים עשירים מאמריקה שמוכנים לממן שיגעונות?

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 19, 2008, 15:01:45 »
אם מישהו יממן פה נשק, זה רק מוסרים משומדים שונאי ישראל - לערבים מוסלמים נאצים.
אם דודך העשיר למשל, מארה"ב יממן נשק למחתרות יישובים יהודיים המתגוררים בקרבת מוסלמים צוררים נאצים - תהיה שואה תשקורתית נגדו.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 19, 2008, 16:41:03 »

בס''ד

כאן !!

http://www.hazit.co.il/

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''