כתב נושא: התשקורת התגייסה למען ציפי ליבני וכך היא ניצחה  (נקרא 5986 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

Aaron

• אורח
הסקרים (שקרים) הראו ניצחון מוחץ ללבני, וכל הזמן הראו אותה ראשונה בכל דבר. כשהציגו את המועמדים, היא הייתה ראשונה בתשקורת, ולכל מקום התשקורת דחפה את הפרצוף שלה.

ותוצאות האמת הם 42% למופז ו- 43% לליבני ימח שמה וזכרה.

התשקורת מכתיבה לעם למי להצביע ומי יהיה ראש הממשלה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3598496,00.html

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
התשקורת התגייסה למען ציפי ליבני וכך היא ניצחה
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 18, 2008, 19:11:44 »
הסקרים (שקרים) הראו ניצחון מוחץ ללבני, וכל הזמן הראו אותה ראשונה בכל דבר. כשהציגו את המועמדים, היא הייתה ראשונה בתשקורת, ולכל מקום התשקורת דחפה את הפרצוף שלה.

ותוצאות האמת הם 42% למופז ו- 43% לליבני ימח שמה וזכרה.

התשקורת מכתיבה לעם למי להצביע ומי יהיה ראש הממשלה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3598496,00.html
גם מופז טריפה
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

Aaron

• אורח
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 18, 2008, 19:22:45 »
גם מופז טריפה
כמובן, אבל מדהים איך התקשורת אפילו לא מסתירה את התמיכה שלה במישהו. היא אמורה להיות אובייקטיבית.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 18, 2008, 19:34:32 »
כמובן, אבל מדהים איך התקשורת אפילו לא מסתירה את התמיכה שלה במישהו. היא אמורה להיות אובייקטיבית.
רק חמור הוא אובייקטיבי
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 18, 2008, 20:20:43 »
אבל ליבני יש"ו גרועה פי 1000 ממופז, אם היא תצליח להקים ממשלה יציבה אנחנו צפויים למהלכים דרמטיים למדי...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 18, 2008, 21:18:33 »
פשוט בזיון...

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 19, 2008, 01:37:54 »
הלך אלינו אם היא תרכיב ממשלה היא תיתן את הכל ונישאר אם תל אביב

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
התשקורת התגייסה למען ציפי ליבני וכך היא ני
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 19, 2008, 02:15:31 »
בס''ד
'' מה שקנה עבד קנה רבו '' הרי ידוע לכולכם כי ציפורה שפיצר (ליבני) היא ה ''פקידה '' של שמאלמרט , וכך הוא מנהל את העניינים מאחורי הקלעים דרכה למרות הדחתו בעקבות מעשי השחיתות והעוולה אותם ימשיך לעשות באמצעותה ללא מפריע !!, מכירת ארץ-הקודש תובב''א לאויב הערבי הנאצי יש''ו תימשך בעקבות כך , וכן הפקרת דמנו לאויב הערבי הנאצי יש''ו שמפעיל את הגיס החמישי שלו מבפנים למען ישימו את שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי ללעג-וקלס , ומאידך גם לחץ מבחוץ על וויתורים במישור המדיני , ומעשי רצח מתועבים באמצעות ירי רקטות קסאם ומרגמות שמעסיקים את השלטון המטומטם הזה כך שלא ינהג בהיגיון !! ושום שינוי לא יבוא מהתחבולה הזו שירש שמאלמרט מקודמו שרון שמינה את בנו לראש לישכתו , ולימים גם לשר וממלא מקומו !! היאך העם לא קם ועושה מעשה על שחיתות כזו שאף תזכה את שמאלמרט מכל אשמה מכיוון שבאמצעות '' מזכירתו '' היא ציפורה שפיצר (ליבני) הלא יכפה על ''בית-המשפט'' לטייח את כל ההאשמות נגדו ולזכותו מכל אשמה , ובמקרה הטוב יצא עם תיק שאיננו משמעותי כלל ,  ראינו מי היא אותה ''מזכירה'' שאת מעשי הכסילות שלה תיארנו לפניכם כבר מזמן בסרטון מיוחד עוד מלפני שישה חדשים כששימשה כצרת-חוץ מטעם שלטון הערב-רב הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !הזהרנו!התרענו! ולא עלה בידנו לעורר את הכלל !אולי הצרות שתביא אותה ''פקידה '' בשליחותו של שמאלמרט ישכנעו אתכם לעשות מעשה ולהפיץ את האמ-ת ללא שום משוא-פנים !! ראו זאת כאן :

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2498615

אם העם היהודי לא יקח את הדברים ברצינות , וייכנע לתשקורת ולקנוניית המנצחים עלי'ה ששוטפים לכם את המוח בשיטת '' הפרד ומשול '' כאשר כל מי שיוצא כנגד אותם מושחתים שמפקירים את דמנו וארץ-הקודש תובב''א לידי האויב הערבי הנאצי יש''ו , וכל-זאת למען לא יכון ציביון יהודי אמוני ימני-אמיתי על אדמת ארץ-הקודש השלמה , ולשדל את המסכנים הנופלים ברשתות שטיפות-המוח במערכת הליכלוך ובכלי-התישקורת  בדרך היורדת לשמד והתבוללות ר''ל , וכל מעשי הנבלה שבאים לטהר את הטמא ולטמא את הטהור , דברים ששמים אותם ללעג-וקלס בעולם כולו !! קומו לעשות מעשה טרם נאחר את המועד !!! יש לתמוך בכוח ובפועל ב'' חזית יהודית לאומית '' בראשות ר' ברוך מרזל הי''ו ואיתמר בן-גביר הי''ו , הם היחידים שחושפים לכם את האמ-ת בכל מקום ומצב , ונלחמים על שלומכם ועל ארץ-הקודש השלמה תובב''א תחת ציביון יהודי אמוני ימני-אמיתי !! והקב''ה יצליחם בכל מעשיהם לטובה לעבודתו יתברך וישלח במהרה גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :)

« עריכה אחרונה: ספטמבר 19, 2008, 02:18:51 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק הקול השפוי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 19, 2008, 04:09:41 »
לפי דעתי ליבני עדיפה על מופז. ולא אני לא תופס מליבני אני פשוט חושב שמופז לא חכם במיוחד.

היתי מעדיף שלא יהיה אף אחד מהם.
כי לא לשווא נפלו בנינו

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 19, 2008, 04:31:14 »
לפי דעתי ליבני עדיפה על מופז. ולא אני לא תופס מליבני אני פשוט חושב שמופז לא חכם במיוחד.

היתי מעדיף שלא יהיה אף אחד מהם.
בס''ד

ראה תגובתנו לעיל !! אין '' מועדף '' מבין אותם מנוולים !! העניין לבחור בינהם הוא ממש כמו לבחור בין אחמדי-נג'אד יש''ו שר''י לבין אוסאמה בן-לאדן יש''ו שר''י !! אותך הרגילה התשקורת לחפש את '' הרע במיעוטו '' מתוך הנבילות והטריפות שהם מציעים לך !! ובשבילנו נבילות וטריפות אסורים כלל ועיקר !! בעניין של מכירת ארץ-הקודש לאוייב הערבי הנאצי יש''ו במחיר דם אחינו שנשפך לריק הי''ד , והפקרת דם יהודי לאויב הערבי הנאצי יש''ו תמורת גינונים פוליטיים זהו פשע חמור שמתיר את דם מבצעיו !!! מכיוון שדם אחינו שהם רוצים לשפוך לריק ח''ו ר''ל יקר הרבה יותר מכיוון שידיהם נקיות !! הקב''ה יקום במהרה דם עבדיו השפוך ויגאלנו במהרה וישלח גואל-צדק בבאכי''ר .

בס''ד

מנותק Scarface

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 19, 2008, 05:33:44 »
לבני עדיפה על מופז. שמחתי שהיא זכתה.
בכל מקרה, אני מקווה שבבחירות הבאות קדימה תיפול.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : ספטמבר 19, 2008, 10:19:14 »

למה היא עדיפה לדעתך??
שמע זה לא שאני בעד מופז, אבל אם כבר מופז
לפחות יש לו קצת נסיון צבאי...
לבני נראת לך כמו אחת שתיקח החלטות בזמן מלחמה??

Aaron

• אורח
« להגיב #12 ב- : ספטמבר 19, 2008, 10:35:51 »

מה הולך פה?
לבני לא עשת שום דבר בחיים שלה, לא תרמה בכלום למדינה, אין לה ניסיון בכלום. היא סתם חולירה טיפשה שלא מבינה בכלום ורק מבטיחה לערבים עוד אדמות והטבות. איך אפשר לשמוח כשדבר כזה נבחר?

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #13 ב- : ספטמבר 19, 2008, 11:32:29 »
היא הייתה ציידת נאצים אבל רק מה שקרה עכשיו הנאצים צדו אותה :laugh:

זה לא משנה אם ציפורה שפיצר  או אם זה ליברמן או כל ימני אחר,לא לתת לאף חבר כנסיה(ביטוי למילה כנסת) קול.
אנחנו ננצל אך ורק מאנשי העם ולא מאנשי פוליטיקה,פוליטיקה זו עבודה כמו שכל אחד הולך לעבודה מדי יום.הרב כנהא הי"ד היה מנהיג שזה עולם אחר לגמרי שדאג  לכל סוג של ציבור גם לשמאלנים וגם לערבים ולכולם היה פיתרון טוב ויעיל.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 19, 2008, 11:33:49 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #14 ב- : ספטמבר 19, 2008, 12:02:50 »
שם שני רשעים אלו ירקב :laugh:, התקרבו לאבא בחזרה - זה הזמן! O0
מי שצריך עזרה, ניתן לפנות אליי :soldier:, וגם: http://www.shofar.net/site/index.asp

מנותק Scarface

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : ספטמבר 19, 2008, 12:07:44 »
מה הולך פה?
לבני לא עשת שום דבר בחיים שלה, לא תרמה בכלום למדינה, אין לה ניסיון בכלום. היא סתם חולירה טיפשה שלא מבינה בכלום ורק מבטיחה לערבים עוד אדמות והטבות. איך אפשר לשמוח כשדבר כזה נבחר?
כשהאלטרנטיבה היא שאול מופז המושחת, אז כן, לבני עדיפה לדעתי. היא לפחות ישרה.

Aaron

• אורח
« להגיב #16 ב- : ספטמבר 19, 2008, 12:12:31 »
אולי גם אבו מאזן או יוסי ביילין ישרים, אז כדאי שהוא יהיה ראש הממשלה שלנו?  ???

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #17 ב- : ספטמבר 19, 2008, 12:17:28 »
היא ישרה כמו תמרור עיקול חד שמאלה!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : ספטמבר 19, 2008, 13:00:22 »
יש מחשבות שעדיף לשמור בראש ולא לשתף אחרים...

מנותק הקול השפוי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : ספטמבר 19, 2008, 18:28:15 »
בס''ד

ראה תגובתנו לעיל !! אין '' מועדף '' מבין אותם מנוולים !! העניין לבחור בינהם הוא ממש כמו לבחור בין אחמדי-נג'אד יש''ו שר''י לבין אוסאמה בן-לאדן יש''ו שר''י !! אותך הרגילה התשקורת לחפש את '' הרע במיעוטו '' מתוך הנבילות והטריפות שהם מציעים לך !! ובשבילנו נבילות וטריפות אסורים כלל ועיקר !! בעניין של מכירת ארץ-הקודש לאוייב הערבי הנאצי יש''ו במחיר דם אחינו שנשפך לריק הי''ד , והפקרת דם יהודי לאויב הערבי הנאצי יש''ו תמורת גינונים פוליטיים זהו פשע חמור שמתיר את דם מבצעיו !!! מכיוון שדם אחינו שהם רוצים לשפוך לריק ח''ו ר''ל יקר הרבה יותר מכיוון שידיהם נקיות !! הקב''ה יקום במהרה דם עבדיו השפוך ויגאלנו במהרה וישלח גואל-צדק בבאכי''ר .

לא היתי משווה את ציפי לביני לאחמדינגאד בכל זאת הוא וערפאת הרבה יותר גרועים, אם הם היו ראשי ממשלת ישראל אז מזמן כולנו היינו נשחטים.

אני לא מעדיף את הרע במיעוטו, הבחירות בפריימריז האלה הם פארסה אחת גדולה. תחשוב שמשהו כמו שבעים אלף איש מחליטים לחמישה מיליון, זה לא דמוקרטי וזה מקומם. אני לא רוצה לא את ציפורה ולא מופז וגם לא ביבי אבל אם תבוא ותשאל מי עדיף אז ברור שזו ציפי ליבני. לא שאני בעדה ולא שאני ממש רוצה אותה-רק כדי שתבין את האבסורד.
כי לא לשווא נפלו בנינו

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #20 ב- : ספטמבר 20, 2008, 21:07:58 »
לא היתי משווה את ציפי לביני לאחמדינגאד בכל זאת הוא וערפאת הרבה יותר גרועים, אם הם היו ראשי ממשלת ישראל אז מזמן כולנו היינו נשחטים.

אני לא מעדיף את הרע במיעוטו, הבחירות בפריימריז האלה הם פארסה אחת גדולה. תחשוב שמשהו כמו שבעים אלף איש מחליטים לחמישה מיליון, זה לא דמוקרטי וזה מקומם. אני לא רוצה לא את ציפורה ולא מופז וגם לא ביבי אבל אם תבוא ותשאל מי עדיף אז ברור שזו ציפי ליבני. לא שאני בעדה ולא שאני ממש רוצה אותה-רק כדי שתבין את האבסורד.
כל צורר גוי רשע ומרושע לא יכול היה להיות ראש ממשלה כאן, ואנו היינו שוחטים אותו הרבה לפני שהיה מסוגל לבצע משהו ממזימותיו האכזריות.
הבעיה היא כשבא אלינו נוכל בתחפושת, מכשפה במסווה, חתול בשק, משומד במדים, או כתב צבאי בחליפה וגונב לאזרחים כאן את השכל בשם הדמו-חרטה >:(.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : ספטמבר 20, 2008, 23:17:35 »

בס''ד
אם אתה מחפש את האמ-ת השיכלית , אז בוא ונצייר לך אותה !!
אין כאן שום מועמד שמשנה במשהו את המדיניות של שמאלמרט וחבריו , שאם לא כן הם היו נזרקים מייד ממפלגת התועבה '' קדימה'' שר''י !! הרעל כבר מוטמע בתבשיל והשאלה היא איך להגיש לנו את ה''מתכון '' , והם בסך-הכל רוצים להשיג כאן רושם שכבייכול יש הנהגה שונה ,אולם זהו שקר גס מכיוון שידי כלל המועמדים מגואלות בדם אחינו הי''ד , והפקירו אדמת ארץ-הקודש תובב''א , גירשו יהודים מבתיהם ומנחלתם, הפקירו דם יהודי לידי בני-בריתם בני האויב הערבי הנאצי יש''ו , ועשו עוד מעשי נבלה בפגעם באוכלוסי'ה היהודית בארץ-הקודש תובב''א ובייחוד באלו השומרים תורה ומצוות !! ובעזרת שטיפות המוח במערכת הליכלוך(חינוך) ובכלי התשקורת יצרו מציאות של עויינות ושנאה עצמית בקרב יהודים ר''ל !! ''מנהיגים '' כאלה יש לקשור לעמוד הקלון ולהשאיר אותם ל'' שיפוט'' העם היהודי כולו !!

בס''ד