עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

הקוראן על ארץ ישראל

<< < (3/4) > >>

הקול השפוי:
אני ציטטתי את הסורה המדוברת מול כמה וכמה מוסלמים והפה של כולם נתמלא מים. אכן כן, אפילו לפי הקוראן ישראל שייכת ליהודים.

InFecT[0]r:

--- ציטוט של: א.ק על ספטמבר 22, 2008, 06:30:21 ---אה, כן, כי התנ"ך בכלל לא מלא סתירות!

--- סוף ציטוט ---

אני שומר שבת 10 שנים, ברוך השם משתדל להתחזק, כל יום מחדש
אם תוכיח לי שיש סתירה בתורה אני מפסיק לשמור !
התורה קודש קודשים, מלאה באור, אם אתה חושב שיש סתירה, תבין פשוט שההבנה שלך לא מספיקה להבין,
אני מבקש ממך להוכיח לי שיש סתירה אם קיים דבר כזה,

א.ק:

--- ציטוט של: InFecT[0]r על ספטמבר 23, 2008, 06:03:04 ---אני שומר שבת 10 שנים, ברוך השם משתדל להתחזק, כל יום מחדש
אם תוכיח לי שיש סתירה בתורה אני מפסיק לשמור !
התורה קודש קודשים, מלאה באור, אם אתה חושב שיש סתירה, תבין פשוט שההבנה שלך לא מספיקה להבין,
אני מבקש ממך להוכיח לי שיש סתירה אם קיים דבר כזה,

--- סוף ציטוט ---

בוא נתחיל משאלה בסיסית. אלוהים הוא רק טוב?

אני משער שהתשובה לשאלה שלך היא "כן", ועל כן אספר לך מה אלוהים עושה בשביל החברים שלו. יום אחד הנביא אלישע הלך לו בדרך, ואז כמה ילדים העליבו אותו, ואז... "ותצאנה שתיים דובים מן-היער ותבקענה שניים וארבעים מן הילדים". אלא אם כן "תבקענה" זה "חילקו להם סוכריות", יוצא שאלוהים הרגע רצח 42 ילדים - ועוד ילדים עבריים - כי הם העליבו את הנביא שלו.

על איוב שמעת? הוא היה אחלה גבר, צדיק, מקיים את כל החוקים והמצוות, בכללי הייתי שמח לשבת איתו על בירה. אבל לאלוהים זה לא מספיק! הוא העביר אותו שבעה מדורי גיהנום. למה? "לטובתו"? אל תצחיק אותי. אלוהים יודע מה מתחולל בנפש האדם, נכון? למה הוא צריך לבחון את איוב אם הוא יודע את התשובה?

InFecT[0]r:
כן הוא טוב, ולא ניכנס לזה מסיבה ברורה אחת, שאין לך יכולת שכלית אפילו להבין מה קודש הקודשים חושב,
אתה מדבר אליו כאילו הוא אדם בשר ודם,
אני מדבר איתך על סתירות בתורה אגב

א.ק:
אז מה מבדיל אותי ממך? למה נראה לך שאלוהים רוצה שתניח תפילין או תשמור שבת?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה