סקר

סקר: נשים כמנהיגות בעם ישראל?

לא, הן לא מסוגלות וזה לא מקומן.
9 (40.9%)
כן, כחברות הכנסת אבל לא יותר מזה.
2 (9.1%)
כן, כחברות הכנסת ושרות בממשלה אבל לא יותר מזה.
1 (4.5%)
כן, כחברות הכנסת, שרות בממשלה ושופטות אבל לא יותר מזה.
1 (4.5%)
כן, בכל התפקידים הפוליטיים כולל ראש ממשלה.
2 (9.1%)
כן, בכל התפקידים הפוליטיים וגם הצבאיים כולל ראש ממשלה, רמטכ''ל ואלופים.
7 (31.8%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: נשים כמנהיגות בעם ישראל?  (נקרא 11810 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #25 ב- : ספטמבר 11, 2008, 20:18:18 »
נשים כלל אינם זהות לגברים בנפשן!!

הפסיכולוגיה שונה,נקודת הריאות שונה,השקפת העולם שונה,וכל זה נובע על פי מחקרים ממבנה מח שונה לחלוטין.
ההבדל הוא לא רק בגוף הפיזי,אלא במבנה הנפשי והרגשי,הרגש הנשי לא מאפשר להן לשמש כמנהיגות לכל דבר,גם שלומית אלכסנדריה
שהייתה מלכה הינה את המצב הזה,וקיבלה את כל החלטותיה ע"פ הוראותי של רבי שמעון בן שטח.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #26 ב- : ספטמבר 11, 2008, 20:39:22 »

הפסיכולוגיה שונה,נקודת הריאות שונה,השקפת העולם שונה,וכל זה נובע על פי מחקרים ממבנה מח שונה לחלוטין.
ההבדל הוא לא רק בגוף הפיזי,אלא במבנה הנפשי והרגשי,הרגש הנשי לא מאפשר להן לשמש כמנהיגות לכל דבר,גם שלומית אלכסנדריה
שהייתה מלכה הינה את המצב הזה,וקיבלה את כל החלטותיה ע"פ הוראותי של רבי שמעון בן שטח.
בא ונעבור על כל מנהיגות העולם במאה האחרונה, את כולן הנחו גברים גם אם הן היו הפנים מול המצלמות
גולדה מאיר, אינדירה גאנדי, מארגרט ת'אצ'ר, ראש ממשלת אינדונזיה בסוף שנות ה-80 תחילת 90 (שכחתי את שמה), אנגלה מרקל, הלן קלארק (ראש ממשלת ניו-זילנד) ובנזיר בוטו (ראש ממשלת פאקיסטאן לשעבר שנהרגה בפיגוע התאבדות של אל-קעידא).
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
« להגיב #27 ב- : ספטמבר 11, 2008, 20:55:10 »
בא ונעבור על כל מנהיגות העולם במאה האחרונה, את כולן הנחו גברים גם אם הן היו הפנים מול המצלמות
גולדה מאיר, אינדירה גאנדי, מארגרט ת'אצ'ר, ראש ממשלת אינדונזיה בסוף שנות ה-80 תחילת 90 (שכחתי את שמה), אנגלה מרקל, הלן קלארק (ראש ממשלת ניו-זילנד) ובנזיר בוטו (ראש ממשלת פאקיסטאן לשעבר שנהרגה בפיגוע התאבדות של אל-קעידא).

ואחרי זה שואלים מדוע יש חילון כה גדול? הנה לכם!
אשה בוודאי יכולה לשמש כמנהיגה.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #28 ב- : ספטמבר 11, 2008, 20:56:44 »
ואחרי זה שואלים מדוע יש חילון כה גדול? הנה לכם!
אשה בוודאי יכולה לשמש כמנהיגה.
מה הקשר? מה בין אישה בשלטון לתופעת החילון?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #29 ב- : ספטמבר 11, 2008, 21:02:34 »
מה הקשר? מה בין אישה בשלטון לתופעת החילון?

כאדם חילוני, מעמד האישה הוא לפעמיים זה שמרתיע את האנשים החילוניים, אלא אם הם אנטיפאטיים לגמרי(אנטיפאטיים זו המילה הנכונה?)
אם יורשה לי ואל תזלזל בי על כך, כי לפעמים נדמה שאם חובשים כיפה פתאום נהים שמנת העם וסליחה אם אני מגזיר בכזאת בוטות, אך התורה מצווה עלינו להיות שווים(נכון יש כוהנים ולווים שנבדלים מן העם) ואפילו בהלכה אנחנו שווים, בלהסתמך על ריה"ל שטוען שכל יהודי יכול להיות בעל כושר נבואה! כל יהודי בין חובש כיפה ובין לא חובש כיפה, וכשיוצא איזשהו דתי היוצא בפרהסיה וצועק:"חיות הקודש!"(ואני בטוח שנץ אתה מבין כוונתי) אזי זה פוגע(לא שאני מאותם אנשים שעליהם נאמר, אך אני אח שלהם) אז איך אדם חילוני ובכלל אישה חילונית שמתייחסים אליה בזלזול כה עמוק(שלא נגיד על נשים דתיות, "נידה", "נקבה", "נכסה עיניים פן ירבה ופן יפרוץ")  יכנסו לעולם הדתי, זה מרתיע אותם.

סליחה אם לא הבהרתי את עצמי מספיק היטב.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #30 ב- : ספטמבר 11, 2008, 21:09:50 »
כאדם חילוני, מעמד האישה הוא לפעמיים זה שמרתיע את האנשים החילוניים, אלא אם הם אנטיפאטיים לגמרי(אנטיפאטיים זו המילה הנכונה?)
אם יורשה לי ואל תזלזל בי על כך, כי לפעמים נדמה שאם חובשים כיפה פתאום נהים שמנת העם וסליחה אם אני מגזיר בכזאת בוטות, אך התורה מצווה עלינו להיות שווים(נכון יש כוהנים ולווים שנבדלים מן העם) ואפילו בהלכה אנחנו שווים, בלהסתמך על ריה"ל שטוען שכל יהודי יכול להיות בעל כושר נבואה! כל יהודי בין חובש כיפה ובין לא חובש כיפה, וכשיוצא איזשהו דתי היוצא בפרהסיה וצועק:"חיות הקודש!"(ואני בטוח שנץ אתה מבין כוונתי) אזי זה פוגע(לא שאני מאותם אנשים שעליהם נאמר, אך אני אח שלהם) אז איך אדם חילוני ובכלל אישה חילונית שמתייחסים אליה בזלזול כה עמוק(שלא נגיד על נשים דתיות, "נידה", "נקבה", "נכסה עיניים פן ירבה ופן יפרוץ")  יכנסו לעולם הדתי, זה מרתיע אותם.
סליחה אם לא הבהרתי את עצמי מספיק היטב.
א.) מעמד האישה, זה לא הגורם לחילון, הגורמים הם אחרים ולא זה הדיון.
ב.) אתה עושה כאן סלט שלם, יש את גישת חלק מהחרדים, יש גישות אחרות גם בתוכם, יש גם את גישת חובשי הכיפות הסרוגות, וגם בתוכם יש קבוצות.
ג.) מה קשור נידה? נקבה? (אישה=נקבה בפעם האחרונה שבדקתי), ומי משכסה עיניו כשהוא הולך ברחוב הוא חסיד שוטה ופונדמנטליסט.
ד.) העולם הדתי הוא רחב מידי בכדי ששתתייחס אליו באופן כוללני.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #31 ב- : ספטמבר 11, 2008, 21:16:10 »
א.) מעמד האישה, זה לא הגורם לחילון, הגורמים הם אחרים ולא זה הדיון.
ב.) אתה עושה כאן סלט שלם, יש את גישת חלק מהחרדים, יש גישות אחרות גם בתוכם, יש גם את גישת חובשי הכיפות הסרוגות, וגם בתוכם יש קבוצות.
ג.) מה קשור נידה? נקבה? (אישה=נקבה בפעם האחרונה שבדקתי), ומי משכסה עיניו כשהוא הולך ברחוב הוא חסיד שוטה ופונדמנטליסט.
ד.) העולם הדתי הוא רחב מידי בכדי ששתתייחס אליו באופן כוללני.
מצטער נץ, פשוט היו לי שלושה ימים אחרונים נורא קשים מעייפים הוי וכמה אידיוטים ראיתי(במיוחד עכשיו כשאני יוצא אידיוט אני מבין עד כמה עייף אני) והוצאתי את אשר בלב לא נכון בנושא זה.
אבל לגביי תחושת השמנת שאני מרגיש, אני מרגיש את זה באמת מגיל צעיר, אני חי עם דתיים במקום בו אני גר וכאדם חילוני הם תמיד היו מסתכלים עליי מלמעלה כאליו קטון קטונתי מהם, ועודם מסתכלים ככה כי מה הם כביכול יודעים תורה, יודעים הלכה ומה אני יודע? כל מה שאני יודע לא משתווה לקמצוץ הזרת של הרב, ואם אני רוצה ללמוד אז אני לא מוצא רב נכון (עשה לך רב ועשה לך חבר, כך נאמר?) שילמד אותי, כי גישתם לא מוצאת חן בעיניי.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #32 ב- : ספטמבר 11, 2008, 21:31:11 »
מצטער נץ, פשוט היו לי שלושה ימים אחרונים נורא קשים מעייפים הוי וכמה אידיוטים ראיתי(במיוחד עכשיו כשאני יוצא אידיוט אני מבין עד כמה עייף אני) והוצאתי את אשר בלב לא נכון בנושא זה.
אבל לגביי תחושת השמנת שאני מרגיש, אני מרגיש את זה באמת מגיל צעיר, אני חי עם דתיים במקום בו אני גר וכאדם חילוני הם תמיד היו מסתכלים עליי מלמעלה כאליו קטון קטונתי מהם, ועודם מסתכלים ככה כי מה הם כביכול יודעים תורה, יודעים הלכה ומה אני יודע? כל מה שאני יודע לא משתווה לקמצוץ הזרת של הרב, ואם אני רוצה ללמוד אז אני לא מוצא רב נכון (עשה לך רב ועשה לך חבר, כך נאמר?) שילמד אותי, כי גישתם לא מוצאת חן בעיניי.
חבל מאוד שכך אתה מרגיש, לא זה היחס שצריך לתת ליהודי (כל יהודי, למעט בוגדים).
הגישה הזו, היא גועלית, דוחה, ולא תורמת דבר לשיח בין דתיים לבין שאינם כאלה (יש שיאמרו, עדיין לא כאלה).
אינני רב (למרות שאתה לא ה-לא דתי, חילוני זה הגדרה שאני כופר בה, לא הראשון שקורא לי "רב", אינני רב אני בן של רב, אבל לא רב) אבל אין לי בעיה ללמד אותך, תרגיש חופשי לשאול אותי כל שאלה בעולם, הייתי החייל הדתי היחיד,לא כולל קצינים, בפלוגת מפקדה בגדוד הכשרה בשיזפון ושם ישבתי
פעם/פעמיים בשבוע עם החבר'ה היותר ותיקים (אלה שלקראת שחרור) ודיברנו על הכל - הסטוריה, דת, פילוסופיה, מדינה ומה שביניהם.
אשמח להיות לעזר, אתה יכול גם לפנות אליי בכל עת בהודעה פרטית.
אשתדל להשיב תשובה כנה ומלאה לכל שאלה.

אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #33 ב- : ספטמבר 12, 2008, 16:52:36 »
חבל מאוד שכך אתה מרגיש, לא זה היחס שצריך לתת ליהודי (כל יהודי, למעט בוגדים).
הגישה הזו, היא גועלית, דוחה, ולא תורמת דבר לשיח בין דתיים לבין שאינם כאלה (יש שיאמרו, עדיין לא כאלה).
אינני רב (למרות שאתה לא ה-לא דתי, חילוני זה הגדרה שאני כופר בה, לא הראשון שקורא לי "רב", אינני רב אני בן של רב, אבל לא רב) אבל אין לי בעיה ללמד אותך, תרגיש חופשי לשאול אותי כל שאלה בעולם, הייתי החייל הדתי היחיד,לא כולל קצינים, בפלוגת מפקדה בגדוד הכשרה בשיזפון ושם ישבתי
פעם/פעמיים בשבוע עם החבר'ה היותר ותיקים (אלה שלקראת שחרור) ודיברנו על הכל - הסטוריה, דת, פילוסופיה, מדינה ומה שביניהם.
אשמח להיות לעזר, אתה יכול גם לפנות אליי בכל עת בהודעה פרטית.
אשתדל להשיב תשובה כנה ומלאה לכל שאלה.

טוב לדעת, אני גם לא פניתי אלייך בתואר רב, אלא כך כיניתי את רבנו הי"ד.
ובאמת תודה רבה שאתה מציע לי להיות תלמידך.
"רבי בחכמה ותלמידי שקיבלת את דברי" למרות שאני לא וגם אתה לא רשב"ג, אפשר איכשהו להכניס לפה משפט זה.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 12, 2008, 16:53:53 על ידי רק כך! »

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #34 ב- : ספטמבר 12, 2008, 17:39:49 »
בחרתי לא, אישה איננה יכולה לעשות עבודה של גבר