כתב נושא: שאלה - החומה  (נקרא 3568 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Triple_H

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שאלה - החומה
« ב- : ספטמבר 08, 2008, 19:59:50 »
שלום,רציתי לדבר איתכם על גדר ההפרדה.
בתוך אחד עם השקפות ימניות:אני נתקל בפרדוקס.
מצד אחד,החומה באמת עצרה בזמנו את פיגועי הטרור,ויכולה להווה מכשול לערבים מתנחלים לעבור לישראל המערבית ולקיים את "זכות השיבה".
אבל,מצד שני - אין ספק שלגדר פאן נוסף,מהסתכלות על מפת הגדר,פשוט מאוד לראות שהיא מקיפה את הקו הירוק הדמיוני,ובכך בעצם יכולה להוות גבול בין מדינה "פלסטינית" שתינתן ע"י ממסד שמאלני קיצוני,אם כך יקרה.
זאת ועוד,זה מעין "מכשול" בהתיישבות יהודית ביש"ע - האם אנחנו רואים גדר הפרדה באמצע לונדון ופריס בין אזורי הגירה מוסלמית לבין החלקים האחרים?ממש לא.

רציתי לדעת מה דעתכם ומה הייתה דעתכם בעת בניית הגדר.
תודה :)
« עריכה אחרונה: ספטמבר 08, 2008, 20:01:40 על ידי Triple_H »

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
שאלה - החומה
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 08, 2008, 22:14:09 »
אני בדיוק כמוך...
אין לי מושג מה עדיף... אולי עדיף להיתפשר בנתיים על גדר.. כל עוד לא הורסים ישובים יהודיים כדי להקים אותה.

Aaron

• אורח
בעניין: שאלה - החומה
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 08, 2008, 22:17:54 »
טילים ומנהרות תת קרקעיות עוברות חומות. צריך לטפל בשורש הבעיה ולא בסימפטומים. הבעיה היא ערבים שרוצים להשמיד את העם היהודי וכובשים אותנו וצריך לטרנספר אותם מפה.

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 08, 2008, 22:26:33 »
טילים ומנהרות תת קרקעיות עוברות חומות. צריך לטפל בשורש הבעיה ולא בסימפטומים. הבעיה היא ערבים שרוצים להשמיד את העם היהודי וכובשים אותנו וצריך לטרנספר אותם מפה.

עובדה שבתקופת הפיגועים נהרגו הרבה יותר מאשר בתקופה הזאת...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 08, 2008, 22:27:18 »
הבעיה שזה בזבוז כל הגדר הזה, אם אני זוכר נכון את הנתונים השקיעו 57 מליון שקל על הבנייה שלה
כי זה מערכת מתוכחמת של מצלמות ואם יש פריצה בגדר אז זה מעביר לחדר בקרה מאיפה הפריצה והכל...
בקיצור זה מיותר מאוד מאוד לדעתי...
היו יכולים לפתור את זה בטרנספר ולחסוך המון בעיות.

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 08, 2008, 22:29:33 »
הבעיה שזה בזבוז כל הגדר הזה, אם אני זוכר נכון את הנתונים השקיעו 57 מליון שקל על הבנייה שלה
כי זה מערכת מתוכחמת של מצלמות ואם יש פריצה בגדר אז זה מעביר לחדר בקרה מאיפה הפריצה והכל...
בקיצור זה מיותר מאוד מאוד לדעתי...
היו יכולים לפתור את זה בטרנספר ולחסוך המון בעיות.

אין מחיר לחיי אדם! במיוחד לא לחיי יהודי..

וטרנספר (למרות שאני בעד) סתם עלול ליצור בעיות...

Aaron

• אורח
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 08, 2008, 22:32:41 »
עובדה שבתקופת הפיגועים נהרגו הרבה יותר מאשר בתקופה הזאת...
אתה לא חושב על העתיד בכלל, אכפת לך רק מהתוצאות של כאן ועכשיו. נניח שסיימו לבנות את הגדר. אין שום פיגועים. מה שיקרה זה שכעבור כמה שנים הם יהיו חופשיים לעשות הכל, צה"ל לא ישלוט עליהם ובנתיים יעבירו להם סקאדים וטילים כימיים ומה לא. אולי הם גם יבנו כור גרעיני בסוף.

בניית חומה זה כמו להתעלם מהבעיה האמיתית. זה כמו לכסות את העיניים בגלל שאתה לא רוצה לראות את זה.

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 08, 2008, 22:35:56 »
אתה לא חושב על העתיד בכלל, אכפת לך רק מהתוצאות של כאן ועכשיו. נניח שסיימו לבנות את הגדר. אין שום פיגועים. מה שיקרה זה שכעבור כמה שנים הם יהיו חופשיים לעשות הכל, צה"ל לא ישלוט עליהם ובנתיים יעבירו להם סקאדים וטילים כימיים ומה לא. אולי הם גם יבנו כור גרעיני בסוף.

בניית חומה זה כמו להתעלם מהבעיה האמיתית. זה כמו לכסות את העיניים בגלל שאתה לא רוצה לראות את זה.

להזכירת "השטחים מחוץ לקו הירוק", השטחים המשוחררים, הם עדיין חלק משיטחה של מדינת ישראל והם מאחורי הגדר...
מי אמר שצה''ל יעזוב את עזה? זה בחיים לא יקרה.
אלא אם יהיה שלטון שמלאני אמיתי.
אתם רוצים למנוע את זה? יש תקציב? בואו נפעל פוליטית נגד זה, אבל בצורה חכמה ולא כמו קופים פאשיסטים...

מנותק Triple_H

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 08, 2008, 23:04:06 »
די ברור שלטרנספר 1.5 זה לא אפשרי
מקסימום 1 מיליון..
וזה עוד עם פיצויים של בערך מיליון שקל לחמולה,מכסף שצריך ללכת לחינוך ולמשטרה.

Aaron

• אורח
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 08, 2008, 23:41:50 »
די ברור שלטרנספר 1.5 זה לא אפשרי
מקסימום 1 מיליון..
וזה עוד עם פיצויים של בערך מיליון שקל לחמולה,מכסף שצריך ללכת לחינוך ולמשטרה.
אני לא יודע איך הסקת שזה לא אפשרי. העובדות מוכיחות אחרת. בעולם בוצעו הרבה טרנספרים של הרבה יותר מ 1.5 מיליון בני אדם. סקרים מראים שהרבה מאוד ערבים רוצים לעזוב כבר עכשיו בלי פיצויים אפילו. אז תחשוב כמה ירצו לעזוב אם יפסיקו לתת להם מים, חשמל, דלק ומזון בחינם.

כשהמעברים בין עזה למצריים נפתחו, 50 אלף ערבים מעזה עברו למצריים מרצונם. בלי שום פיצויים.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 08, 2008, 23:49:45 »
אין מחיר לחיי אדם! במיוחד לא לחיי יהודי..

וטרנספר (למרות שאני בעד) סתם עלול ליצור בעיות...
אני לא מבין איך הבנת ממני שאני אומר שהגדר לא נחוצה, ושבגלל המחיר היקר שלה לא היה צריך אותה...
אני רק אמרתי שיכלו למצוא פתרון שיפתור לגמרי את בעיית הערבים וגדר מבחינתי זה לא פתרון
כי זה נמצא בתוך השטח של מדינת ישראל ואתה יוצר מצב שאתה צריך מחסומים ושמירות כל הזמן וחיילים
ומשאבים ממש גדולים בשביל זה.
כמובן שזה עדיף מכלום אבל זה לא המענה הכי טוב שיכלו לתת לבעיה עם הערבים!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #11 ב- : ספטמבר 09, 2008, 00:27:15 »
אני מתייחס לגדר הזאת כעוד "פעולת הסחה" מבית היוצר של הממסד, שמוכר לנו בסיטונות כל יום איזה "פתרון-פלאים" חדש כדי להראות כאילו הוא פותר את הסיכסוך, בשעה שכל כוונתו האמיתית היא לנהל אותו, לסמם את הציבור ורק שקט שיהיה פה.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 09, 2008, 00:28:07 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #12 ב- : ספטמבר 09, 2008, 00:54:59 »
בס''ד

ידידי היקר !! אתה צריך להבין שאויב ערבי נאצי יש''ו שמטרתו להשמיד את הישוב היהודי כולו על אדמת ארץ-הקודש תובב''א , ומצהיר על כך בפומבי ובריש-גלי !! כאשר הגיס-החמישי שלו עושה זאת מעל במת הפרלמנט של שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב המכונה '' כנסת '' (לשם הסוואה )  --אויב ששיתף-פעולה בריש-גלי עם הצורר הנאצי יש''ו ומעריץ אותו עד היום !!, ומנסה לחסל את הישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש בתחבולות פוליטיות ופיזיות כך שהדבר יתקבל על-ידי שאר גויי העולם !! אוייב כזה יש להרוג !! ולא להקיפו ב ''גדר '' ששמה את השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי ללעג-וקלס בעולם כולו !! הגדר הזו היא בדיחה , לעג-לרש !! והוכח כבר שהאויב הערבי הנאצי יש''ו נכנס לתוך הישובים היהודיים באין מפריע ומבצע את זממו בכל מקום ובכל הזדמנות , וכמובן ששלטון הערב-רב הנלוז והנתעב מעודד התנכלות ליהודים במיוחד במקומות שסביב המקומות הקדושים שאותם הוא רוצה למסור לאויב הערבי הנאצי יש''ו בכדי לדכא את הציביון היהודי ר''ל ח''ו !! אולם מכאן אנו מודיעים לכם '' כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ '' !! סופו של שלטון הערב-רב הנלוז קרב ובא !! אולם החזקה היהודית האמונית הימנית האמיתית על ארץ-הקודש תובב''א היכון בע''ה וישועתו לעד !!  :idiot2: :tickedoff:!! אנו מכאן כופרים בכל '' הסכם '' של אותו שלטון שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י על חלוקה כלשהיא של ארץ-הקודש השלמה תובב''א , מכיוון שהדבר מהוו'ה כפירה חמורה בתורתנו הקדושה ר''ל , ולא זו בלבד אלא שאותו דם אחינו שנשפך בעקבות זאת דורש את הנקם מאותם פורעים  אנטי-יהודים מקרב הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י ובני-בריתם בני האויב הערבי הנאצי יש''ו !! בע''ה וישועתו בקרוב עוד נציב את אותם בוגדים על עמוד-הקלון לשיפוטו ההוגן של העם היהודי שספג את בגידתם ומעשי הנבלה האכזריים והרצחניים שלהם !!
והאמ-ת והשלו-ם אהבו !! ונזכה במהרה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #13 ב- : ספטמבר 09, 2008, 16:28:02 »
בס''ד

ידידי היקר !! אתה צריך להבין שאויב ערבי נאצי יש''ו שמטרתו להשמיד את הישוב היהודי כולו על אדמת ארץ-הקודש תובב''א , ומצהיר על כך בפומבי ובריש-גלי !! כאשר הגיס-החמישי שלו עושה זאת מעל במת הפרלמנט של שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב המכונה '' כנסת '' (לשם הסוואה )  --אויב ששיתף-פעולה בריש-גלי עם הצורר הנאצי יש''ו ומעריץ אותו עד היום !!, ומנסה לחסל את הישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש בתחבולות פוליטיות ופיזיות כך שהדבר יתקבל על-ידי שאר גויי העולם !! אוייב כזה יש להרוג !! ולא להקיפו ב ''גדר '' ששמה את השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי ללעג-וקלס בעולם כולו !! הגדר הזו היא בדיחה , לעג-לרש !! והוכח כבר שהאויב הערבי הנאצי יש''ו נכנס לתוך הישובים היהודיים באין מפריע ומבצע את זממו בכל מקום ובכל הזדמנות , וכמובן ששלטון הערב-רב הנלוז והנתעב מעודד התנכלות ליהודים במיוחד במקומות שסביב המקומות הקדושים שאותם הוא רוצה למסור לאויב הערבי הנאצי יש''ו בכדי לדכא את הציביון היהודי ר''ל ח''ו !! אולם מכאן אנו מודיעים לכם '' כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ '' !! סופו של שלטון הערב-רב הנלוז קרב ובא !! אולם החזקה היהודית האמונית הימנית האמיתית על ארץ-הקודש תובב''א היכון בע''ה וישועתו לעד !!  :idiot2: :tickedoff:!! אנו מכאן כופרים בכל '' הסכם '' של אותו שלטון שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י על חלוקה כלשהיא של ארץ-הקודש השלמה תובב''א , מכיוון שהדבר מהוו'ה כפירה חמורה בתורתנו הקדושה ר''ל , ולא זו בלבד אלא שאותו דם אחינו שנשפך בעקבות זאת דורש את הנקם מאותם פורעים  אנטי-יהודים מקרב הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י ובני-בריתם בני האויב הערבי הנאצי יש''ו !! בע''ה וישועתו בקרוב עוד נציב את אותם בוגדים על עמוד-הקלון לשיפוטו ההוגן של העם היהודי שספג את בגידתם ומעשי הנבלה האכזריים והרצחניים שלהם !!

אני בנאדם פשוט שלא מביןסיפורים ארוכים עם הרבה סיסמאות... אתה יכול לתקצר לי את זה?

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
שאלה - החומה
« להגיב #14 ב- : ספטמבר 09, 2008, 16:36:36 »
אם זה היה תלוי בי, זה היה עובד ככה:

1. לשרטט תוואי לגדר שלא כולל שום ישוב פלסטיני (כדי שלא יהיו להם טענות אחרי זה), לא כולל את יו"ש (אך כולל את ירושלים המאוחדת) ועובר פחות או יותר בקוי '67
2. לבנות חומה. גדולה.
3. "לגלח" עוד 30 מטר מהשטח הישראלי לאורך כל החומה, לבנות עוד חומה אחרי ה-30 מטר האלה ולעשות שם שטח מת - אין יוצא ואין בא מלבד אי-אלו שערים שייקבעו בהסדרים עתידיים.
4. שלום, פלסטינים, ולא להתראות.

החל מרגע זה יש מדינה פלסטינית - ואז אני רוצה לראות אותם מעיזים לתקוף.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #15 ב- : ספטמבר 09, 2008, 17:14:00 »
בס''ד

ליפרח!
אנסה לעמוד על עיקרי דבריו של ידידנו היקר, הגולה בארץ.

1.  ערבים נאצים רוצים לחסל אותנו :gene047:.
2.  שונאי ישראל המשומדים - הלא הם אנשי הערב רב הנלוז :pig1:, משתפים עימם פעולה, -נגדנו.
3.  הם מעודדים פגיעה גסה במקומות הקדושים שלנו :smil024:, ובחיי אחינו בית ישראל ה' ישמרם ויצילם.
4.  הכפירה של אותם "יהודים" :skeleton2: תביא למפלתם בקרוב אכי"ר.
5.  המשיח יגיע :smil011: ונזכה לגאולה שלמה אכי"ר.
6.  יהיה שלום אמיתי בעולם :pbut-no:, ולא אליל השלום של אותם שמאלנים "יהודים" מטורפים ומתועבים.

אני מתחבר לגמרי לדברים אלו! O0

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה - החומה
« להגיב #16 ב- : ספטמבר 09, 2008, 19:24:57 »
אם זה היה תלוי בי, זה היה עובד ככה:

1. לשרטט תוואי לגדר שלא כולל שום ישוב פלסטיני (כדי שלא יהיו להם טענות אחרי זה), לא כולל את יו"ש (אך כולל את ירושלים המאוחדת) ועובר פחות או יותר בקוי '67
2. לבנות חומה. גדולה.
3. "לגלח" עוד 30 מטר מהשטח הישראלי לאורך כל החומה, לבנות עוד חומה אחרי ה-30 מטר האלה ולעשות שם שטח מת - אין יוצא ואין בא מלבד אי-אלו שערים שייקבעו בהסדרים עתידיים.
4. שלום, פלסטינים, ולא להתראות.

החל מרגע זה יש מדינה פלסטינית - ואז אני רוצה לראות אותם מעיזים לתקוף.
למזלינו זה לא תלוי בך.
תן לי סיבה אחת למה אנחנו צריכים לוותר על שטחים מארץ ישראל??

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה - החומה
« להגיב #17 ב- : ספטמבר 11, 2008, 16:12:52 »
כנראה שא.ק לא למד דבר מההסטוריה
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.