כתב נושא: אני חיב לברר בקשר לרב כהנא..  (נקרא 5947 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
אני חיב לברר בקשר לרב כהנא..
« ב- : ספטמבר 04, 2008, 20:13:03 »
האם הוא באמת נתן כסף לערבים כדי שיעזבו אות ארץ ישראל?
מה אתם חושבים על פעילות מהסוג הזה?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 04, 2008, 20:23:49 »

בס''ד

הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד לא נתן כסף לערבים לעזוב את א''י כי לא היה לרב כהנא מספיק כסף לעשות דבר כזה.

אבל הרב כהנא היה הראשון להציע שנעשה זאת כי הוא ידע שהרוב המכריע של הערבים לא שמחים פה והם יהיו מוכנים לעזוב תמורת פיצויים.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 04, 2008, 23:00:47 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 04, 2008, 20:42:52 »
אנחנו הכהניסטים הולכים אחרי הרב כהנא ואם הוא החליט שפינוי- פיצוי זאת הדרך
אז זאת הדרך!!
כמובן שמדובר על נשים זקנים ותינוקות ולא מדובר על טרוריסטים נאצים שאותם צריך
להרוג!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 04, 2008, 20:47:08 »
^טאואיזם זה דבר מקסים.

"פינוי-פיצוי זה טוב."
"למה?"
"כי ככה הרב כהנא אמר."

הרב כהנא אמר להרים ידיים! (להרים ידיים)
פעם ראשונה
פעם אחרונה
וגם זאת פעם אחת יותר מידי
שצחקת/זילזלת/העלבת/פגעת --- בכבודו של הצדיק הרב כהנא !! ברור?

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 04, 2008, 20:52:49 »
^צודק. ערכתי.

(למרות שזה היה מצחיק.)
מה שמצחיק אותך לא תמיד מצחיק אחרים.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 04, 2008, 20:52:52 »
צודק, יחיאל. אני עורך את ההודעה.
תודה, יש גבול לכל דבר.
אולי אתה לא כהניסט ואולי לא מתאימה לך האידיאלוגיה של הרב כהנא,
זכותך להגיד את זה אבל יש דרך...

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 04, 2008, 20:54:02 »
תודה, יש גבול לכל דבר.
אולי אתה לא כהניסט ואולי לא מתאימה לך האידיאלוגיה של הרב כהנא,
זכותך להגיד את זה אבל יש דרך...

כמו שאני מנסה להגיד במשך כמה ימים, זכותכם להגיד שערבים, שמאלנים וכיו"ב הם פושעים, אבל יש דרך.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 04, 2008, 20:58:28 »
הרב כהנא אמר...חחחחחחחחחחח
אני לא מזלזל וצוחק על הרב כהנא,יותר מצחיק אותי האמירה הזאת"בגלל שהרב כהנא אמר ככה זה צריך להיות"
ואיפה הדעה האישית?
איפה המחשבה?
במקרה הזה אני לא מתווכח לדעתי זה גם דרך נכונה
אבל עם יהיה משהו שאני לא מסכים עם הרב כהנא אני לא יגיד "אני טועה והוא צודק"
אני ישמור על הדעה האישית שלי

הערת המנהל נץ: "הרב כהנא איננו חבר שלך, לא אכל איתך מאותו מסטינג, נותנים כבוד ל-טייטל לפחות כמו שהיית נותן לדוקטור, מעבר לכך יש כאן כבוד המת שגם בזה אתה מביע זלזול, ולמרות שאינני כהניסט במלוא ההגדרה, אלא חלקי בלבד, עם הרבה מחשבה ודעה אישית, כפי שאתה לוודאי למד מדבריי בפורום, אני מוחה בך פעם אחת ואחרונה"
« עריכה אחרונה: ספטמבר 05, 2008, 00:33:35 על ידי נץ וגאה בזה »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 04, 2008, 21:12:00 »
כמו שאני מנסה להגיד במשך כמה ימים, זכותכם להגיד שערבים, שמאלנים וכיו"ב הם פושעים, אבל יש דרך.
סלח לי שאני לא מתבטא כראוי על הערבים שרוצים להשמיד את העם היהודי ולקחת מאיתנו את ארץ ישראל!!!
אני לא מבין אבל את המחשבה שלך
הרב כהנא שאהב כל יהודי בכל ליבו ורק רק רצה שיהיה טוב לעם היהודי, זה נראה לך הגיוני להתבטא על בן אדם
ככה? זה נראה לך הגיוני להחרים אותו?  (אני לא מדבר ספציפית עלייך)

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 04, 2008, 23:59:04 »
האמת שבלי לפגוע בכבודו של הרב כהנא הי''ד אני דיי מסכים עם א.ק בנושא הזה, מה קרה לדעה האישית?
גם הרבי מילובוויץ' (רב שאני מכריז עליו בתור הרב שלי, למרות שאני לא חב''דניק) שליט"א (וכן אני מאמין שהוא המשיח) אוהב את כל היהודים...
ובכל זאת יחסית לכל הדברים שהוא עשה הדעה הרווחת בציונת הדתית די מתנגדת לו.. ולא לדעתי זה הדבר הכי טיפשי והכי אנטידמוקרטי ( שצריכה להיות עד שיחזור מלך המשיח כדי למלוך עלינו) שיכול להיות...
ונחזור לנושא:
אני מסכים עם הרב כהנא בנושא הזה (אני לא כ''כ מכיר את כל הרעיונות שלו אז אני לא יכוול להגיד), פינוי פיצוי לערבים זה הפיתרון האידיאלי ביותר, כן גם לערבים בין גיל 16 ל50 שיכולים לעשות פיגועים, לעומת הדעה המין הסתם רווחת בפורום הזה לא כל הערבים הם רוצחים בעצמם, ולכן פינוי פיצוי הוא הפיתרון האידיאלי.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 05, 2008, 00:29:19 »
האמת שבלי לפגוע בכבודו של הרב כהנא הי''ד אני דיי מסכים עם א.ק בנושא הזה, מה קרה לדעה האישית?
גם הרבי מילובוויץ' (רב שאני מכריז עליו בתור הרב שלי, למרות שאני לא חב''דניק) שליט"א (וכן אני מאמין שהוא המשיח) אוהב את כל היהודים...
ובכל זאת יחסית לכל הדברים שהוא עשה הדעה הרווחת בציונת הדתית די מתנגדת לו.. ולא לדעתי זה הדבר הכי טיפשי והכי אנטידמוקרטי ( שצריכה להיות עד שיחזור מלך המשיח כדי למלוך עלינו) שיכול להיות...
ונחזור לנושא:
אני מסכים עם הרב כהנא בנושא הזה (אני לא כ''כ מכיר את כל הרעיונות שלו אז אני לא יכוול להגיד), פינוי פיצוי לערבים זה הפיתרון האידיאלי ביותר, כן גם לערבים בין גיל 16 ל50 שיכולים לעשות פיגועים, לעומת הדעה המין הסתם רווחת בפורום הזה לא כל הערבים הם רוצחים בעצמם, ולכן פינוי פיצוי הוא הפיתרון האידיאלי.
זה הדבר הכי הזוי בעולם, להאמין במשיחיותו של הרבי מלויבביטש ולא להיות חב"דניק, וחוץ מזה איך אמר הגרא"מ ש"ך (מגדולי הליטאים עד לפני כמה שנים)
על המשיחיסטים הללו: "זוהי הכת הכי קרובה ליהדות".
בכרותיי, יפרח, זה עתה נהיית חבר של כבוד בכת הכי קרובה ליהדות.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #11 ב- : ספטמבר 05, 2008, 01:19:52 »
כניראה כבר מיזמן...
וזה בדיוק סוג היחס שדיברתי עליו כלפי הרבי מילביוויץ'..
יש הרבה דברים שאני מתנגד להם בחב''ד אבל עם הרוב אני מסכים..
אצלי מעל הכל זה תורה ועבוד, ואני גם נגד הלבוש הבדלני...
כניראה שאני לא חב''דניק, אין לי הרבה מה להגיד על התפיסה שלך את חב''ד בתור כת, מה לעשות שאני מאמין שהמשיח כבר יבוא עוד שניה, כמו שכל יהודי אמור להאמין...
40 מגדולי רבני ישראל חתמו בזמנו על פסק הלכה שהרבי בחזקת משיח (אני לא יכנס לבדיוק מה זה אומר), זה שהוא עלה מהעולם לאו דווקא אומר שהוא לא יחזור, כמו שאתה בטח יודע הקב''ה הוא כל יכול והחזרת נשמה לגוף היא לא בעייה בשבילו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #12 ב- : ספטמבר 05, 2008, 01:27:23 »
כניראה כבר מיזמן...
וזה בדיוק סוג היחס שדיברתי עליו כלפי הרבי מילביוויץ'..
יש הרבה דברים שאני מתנגד להם בחב''ד אבל עם הרוב אני מסכים..
אצלי מעל הכל זה תורה ועבוד, ואני גם נגד הלבוש הבדלני...
כניראה שאני לא חב''דניק, אין לי הרבה מה להגיד על התפיסה שלך את חב''ד בתור כת, מה לעשות שאני מאמין שהמשיח כבר יבוא עוד שניה, כמו שכל יהודי אמור להאמין...
40 מגדולי רבני ישראל חתמו בזמנו על פסק הלכה שהרבי בחזקת משיח (אני לא יכנס לבדיוק מה זה אומר), זה שהוא עלה מהעולם לאו דווקא אומר שהוא לא יחזור, כמו שאתה בטח יודע הקב''ה הוא כל יכול והחזרת נשמה לגוף היא לא בעייה בשבילו.
עדיין לא הופך אותו למשיח, זו לא תפיסת היהדות, זה גם לא תפיסת הרוב הדומם של חב"ד, זו תפיסה של מיעוט קטן והזוי של חב"ד, סבא שלי חב"דניק ברמ"ח איבריו,היה מועמד להיות האדמו"ר השמיני, והוא לא משיחיסט.
חוץ מזה אתה מערבב מין בשאינו מינו ועושה סלט שלם מעקרונות חשובים ביהדות.
ואתה עדיין חבר בכת אם אתה מאמין שהוא משיח.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #13 ב- : ספטמבר 05, 2008, 01:32:55 »
בחזקת משיח.
ורוב החב''דניקים מאמינים בזה, המחלוקת היא האם להפיץ דבר כזה או לא.
אם רוב חב''ד לא מאמינים שהוא המשיח אז איך זה שכבר למעלה מ15 שנים אין אדמו''ר חדש לחב''ד?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #14 ב- : ספטמבר 05, 2008, 01:42:23 »
[/color]
בחזקת משיח.
ורוב החב''דניקים מאמינים בזה, המחלוקת היא האם להפיץ דבר כזה או לא.
אם רוב חב''ד לא מאמינים שהוא המשיח אז איך זה שכבר למעלה מ15 שנים אין אדמו''ר חדש לחב''ד?
בא נגיד שאני מכיר את חב"ד הרבה יותר טוב ממך, רוב החב"דיניקים לא מאמינים בזה (זה מראה עד כמה אתה באמת "מצוי" בנבכי החסידות החשובה הזו).
המחלוקת היא האם להפיץ דבר כזה או לא
מאיפה הגיע הקשקוש הזה?
אז בא ואספר לך את האמת שמאחורי חב"ד של ימינו...
הרבי האחרון מעולם לא היו לו צאצאים ולא מינה יורש רשמי לאדמו"רות, מיד לאחר מותו תנועת חב"ד העולמית בקשה למנות אדמו"ר שמיני!
רק בגלל שבאותו זמן הגיעו זרם עולים בעלי השקפה חב"דית לניו-יורק מרוסיה הסובייטית (שכידוע נפתחו שעריה ב-90'-91' למיניינם בעוד הרבי נתבקש לבית דין של מעלה בשנת 92') בעזרת עוד כמה משוגעים מקומיים, השתלטו בכח הזרוע על מוסדות חב"ד בניו-יורק וטרפדו את המאמצים למנות אדמו"ר שמיני.
מיעוט קטן וקיצוני זה שהרס את חב"ד מבפנים למרות שלטתו בניו-יורק, איננו מייצג את תנועת חב"ד העולמית, ואיננו מביע את דעת רובה המוחץ שמבין את המצב לאושרו ומכיר היטב שהרבי מת וצריך להמשיך הלאה.
אני יודע זאת בבוודאות מוחלטת, כי סבי (אותו סבא) שיחיה, שחי כיום בפלטבוש, ניו-יורק, היה אחד משלושת המועמדים להיות האדמו"ר השמיני (מפתיע הא?!)
סבי פוטר ממשרתו כסגן ראש ישיבת חב"ד המרכזית בניו-יורק, וגם כר"מ שם, וגם נמנע ממנו משכורתו ימים רבים בגלל שהנהלת הישיבה נכבשה בכח הזרוע על ידי הזרם המשיחי.
לא יודע אם אתה מכיר, אבל לתנועת חב"ד ישנם שני עלוני שבת המופצים בבתי הכנסיות בארץ ובחו"ל לראשון קוראים "שיחת השבוע" שעורכו הוא ר' מנחם ברוד מכפר חב"ד ושמכיר היטב שהרבי נפטר ומתייחס אליו כ-זצ"ל, ויש לצערנו ולבושתנו את עלון "שיחת הגאולה" בו מתייחסים עדיין לרבי בתואר שליט"א!
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #15 ב- : ספטמבר 05, 2008, 01:48:39 »
[/color]בא נגיד שאני מכיר את חב"ד הרבה יותר טוב ממך, רוב החב"דיניקים לא מאמינים בזה (זה מראה עד כמה אתה באמת "מצוי" בנבכי החסידות החשובה הזו).
המחלוקת היא האם להפיץ דבר כזה או לא
מאיפה הגיע הקשקוש הזה?
אז בא ואספר לך את האמת שמאחורי חב"ד של ימינו...
הרבי האחרון מעולם לא היו לו צאצאים ולא מינה יורש רשמי לאדמו"רות, מיד לאחר מותו תנועת חב"ד העולמית בקשה למנות אדמו"ר שמיני!
רק בגלל שבאותו זמן הגיעו זרם עולים בעלי השקפה חב"דית לניו-יורק מרוסיה הסובייטית (שכידוע נפתחו שעריה ב-90'-91' למיניינם בעוד הרבי נתבקש לבית דין של מעלה בשנת 92') בעזרת עוד כמה משוגעים מקומיים, השתלטו בכח הזרוע על מוסדות חב"ד בניו-יורק וטרפדו את המאמצים למנות אדמו"ר שמיני.
מיעוט קטן וקיצוני זה שהרס את חב"ד מבפנים למרות שלטתו בניו-יורק, איננו מייצג את תנועת חב"ד העולמית, ואיננו מביע את דעת רובה המוחץ שמבין את המצב לאושרו ומכיר היטב שהרבי מת וצריך להמשיך הלאה.
אני יודע זאת בבוודאות מוחלטת, כי סבי (אותו סבא) שיחיה, שחי כיום בפלטבוש, ניו-יורק, היה אחד משלושת המועמדים להיות האדמו"ר השמיני (מפתיע הא?!)
סבי פוטר ממשרתו כסגן ראש ישיבת חב"ד המרכזית בניו-יורק, וגם כר"מ שם, וגם נמנע ממנו משכורתו ימים רבים בגלל שהנהלת הישיבה נכבשה בכח הזרוע על ידי הזרם המשיחי.
לא יודע אם אתה מכיר, אבל לתנועת חב"ד ישנם שני עלוני שבת המופצים בבתי הכנסיות בארץ ובחו"ל לראשון קוראים "שיחת השבוע" שעורכו הוא ר' מנחם ברוד מכפר חב"ד ושמכיר היטב שהרבי נפטר ומתייחס אליו כ-זצ"ל, ויש לצערנו ולבושתנו את עלון "שיחת הגאולה" בו מתייחסים עדיין לרבי בתואר שליט"א!

טוב בסדר תפסיק לכעוס אצה מכיר את חב''ד יותר טוב ממני, אני אמרתי רק מה שאמרו לי רבנים.

בכוח הזרוע??
אתה מדבר כאילו הם ניכנסו לשם עם רובים והכריחו קהילה שלמה להיות אנטי משיחסטיים בנסתר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #16 ב- : ספטמבר 05, 2008, 02:03:10 »
טוב בסדר תפסיק לכעוס אצה מכיר את חב''ד יותר טוב ממני, אני אמרתי רק מה שאמרו לי רבנים.

בכוח הזרוע??
אתה מדבר כאילו הם ניכנסו לשם עם רובים והכריחו קהילה שלמה להיות אנטי משיחסטיים בנסתר.
כח הזרוע זה לא בהכרח עם רובים, אבל אלימות פיזית הייתה גם חלק מהעניין.
והם לא "גרמו" לקהילה להיות משיחיסטים אלא התשלטו על המוסדות ודחקו את רגליהם של הרוב הדומם שלא מאמין במשיחיותו של הרבי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #17 ב- : ספטמבר 05, 2008, 13:26:07 »
כח הזרוע זה לא בהכרח עם רובים, אבל אלימות פיזית הייתה גם חלק מהעניין.
והם לא "גרמו" לקהילה להיות משיחיסטים אלא התשלטו על המוסדות ודחקו את רגליהם של הרוב הדומם שלא מאמין במשיחיותו של הרבי.

אולי תקרא לי נאיבי אבל זה נישמע הזוי לחלוטין..

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #18 ב- : ספטמבר 05, 2008, 15:11:31 »
אולי תקרא לי נאיבי אבל זה נישמע הזוי לחלוטין..
אילו היית גר באותה תקופה בניו-יורק, ו/או מצוי בנבכי תנועת חב"ד באמת, לא היית קורה לזה הזוי, אבל אולי אתה באמת נאיבי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #19 ב- : ספטמבר 05, 2008, 16:36:02 »
אילו היית גר באותה תקופה בניו-יורק, ו/או מצוי בנבכי תנועת חב"ד באמת, לא היית קורה לזה הזוי, אבל אולי אתה באמת נאיבי.
לא רק בניו יורק,בצפת נדרס אחד הרבנים של חב"ד ע"י חולה נפש בגלל שהוא אמר שהרבי זצ,ל נפטר וכבר איננו יכול ליהיות משיח.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #20 ב- : ספטמבר 05, 2008, 16:41:27 »
לא רק בניו יורק,בצפת נדרס אחד הרבנים של חב"ד ע"י חולה נפש בגלל שהוא אמר שהרבי זצ,ל נפטר וכבר איננו יכול ליהיות משיח.
בשל העובדה שאותו רב היה חב"דניק אמיתי ולא משיחיסט הזוי, ומצוי בנבכי חב"ד, וגם יהודי עם מחשבה בריאה, ולפיכך אמר את שאמר ובצדק.
ולכן הוא שייך לקטגוריה השנייה שהבאתי בהודעתי הקודמת.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #21 ב- : ספטמבר 08, 2008, 00:03:59 »
הזכרתם לי לומר,
יש את העלון שהם מפיצים בתחנות רכבת וכיוב' -

דבר מלכות

פשוט מיזוג מדהים של שנים מקרא ואחד תרגום, עם פרקי לימוד יומיים של גמרא, משנה תורה[-רמב"ם].

מומלץ מאוד!