[/color]
בחזקת משיח.
ורוב החב''דניקים מאמינים בזה, המחלוקת היא האם להפיץ דבר כזה או לא.
אם רוב חב''ד לא מאמינים שהוא המשיח אז איך זה שכבר למעלה מ15 שנים אין אדמו''ר חדש לחב''ד?
בא נגיד שאני מכיר את חב"ד הרבה יותר טוב ממך, רוב החב"דיניקים לא מאמינים בזה (זה מראה עד כמה אתה באמת "מצוי" בנבכי החסידות החשובה הזו).
המחלוקת היא האם להפיץ דבר כזה או לאמאיפה הגיע הקשקוש הזה?
אם רוב חב''ד לא מאמינים שהוא המשיח אז איך זה שכבר למעלה מ15 שנים אין אדמו''ר חדש לחב''ד?אז בא ואספר לך את האמת שמאחורי חב"ד של ימינו...
הרבי האחרון מעולם לא היו לו צאצאים ולא מינה יורש רשמי לאדמו"רות, מיד לאחר מותו תנועת חב"ד העולמית בקשה למנות אדמו"ר שמיני!
רק בגלל שבאותו זמן הגיעו זרם עולים בעלי השקפה חב"דית לניו-יורק מרוסיה הסובייטית (שכידוע נפתחו שעריה ב-90'-91' למיניינם בעוד הרבי נתבקש לבית דין של מעלה בשנת 92') בעזרת עוד כמה משוגעים מקומיים, השתלטו בכח הזרוע על מוסדות חב"ד בניו-יורק וטרפדו את המאמצים למנות אדמו"ר שמיני.
מיעוט קטן וקיצוני זה שהרס את חב"ד מבפנים למרות שלטתו בניו-יורק, איננו מייצג את תנועת חב"ד העולמית, ואיננו מביע את דעת רובה המוחץ שמבין את המצב לאושרו ומכיר היטב שהרבי מת וצריך להמשיך הלאה.
אני יודע זאת בבוודאות מוחלטת, כי סבי (אותו סבא) שיחיה, שחי כיום בפלטבוש, ניו-יורק, היה אחד משלושת המועמדים להיות האדמו"ר השמיני (מפתיע הא?!)
סבי פוטר ממשרתו כסגן ראש ישיבת חב"ד המרכזית בניו-יורק, וגם כר"מ שם, וגם נמנע ממנו משכורתו ימים רבים בגלל שהנהלת הישיבה נכבשה בכח הזרוע על ידי הזרם המשיחי.
לא יודע אם אתה מכיר, אבל לתנועת חב"ד ישנם שני עלוני שבת המופצים בבתי הכנסיות בארץ ובחו"ל לראשון קוראים "שיחת השבוע" שעורכו הוא ר' מנחם ברוד מכפר חב"ד ושמכיר היטב שהרבי נפטר ומתייחס אליו כ-זצ"ל, ויש לצערנו ולבושתנו את עלון "שיחת הגאולה" בו מתייחסים עדיין לרבי בתואר שליט"א!