כתב נושא: ילדים בעזה: "אנחנו מתאמנים לרצוח יהודים"  (נקרא 8051 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
ילדים בעזה: "אנחנו מתאמנים לרצוח יהודים"
« להגיב #25 ב- : ספטמבר 08, 2008, 15:20:53 »
^אני לא יודע מה אתה חושב שאתה יודע, אז... שוש.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
ילדים בעזה: "אנחנו מתאמנים לרצוח יהודים"
« להגיב #26 ב- : ספטמבר 08, 2008, 16:59:51 »
איננו שמחים על כל הסיטואציה. כל הסיטואציה היא כורח מבחינתנו ולא בחירה. אבל צריך לזכור שאצלם- היא כן בחירה. הם בוחרים לשלוח את ילדיהם להיהרג, החיות הללו. האחריות והשיקולים הם שלהם, אנחנו הקורבן. אל לנו להתבלבל פן ניאכל.

הבעייה שרוב האנשים פה לא חושבים שהריגת אדם היא דבר רע .(כניראה שמעולם לא עשו זאת, גם אני לא, אבל אני מקווה שאני מבין את ההשלכות).
 ועם כמו שכתבת בתגובה נוספת שתהנה מכל רגע של הריגת מחבל אז אתה לא יותר טוב מהם. הרצון היחיד שלי להרוג מחבלים הוא בשביל שמחה של מצווה.

ובקשר לילדים קטנים, אני יודע שאישית אני דקרתי ילד בגיל 8, לא ההיתי אחרי למעשי... ולכן איש לא הכניס אותי לכלא...

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
בעניין: ילדים בעזה: "אנחנו מתאמנים לרצוח יהודים"
« להגיב #27 ב- : ספטמבר 08, 2008, 22:34:32 »
אתה רוצה להגיד שאתה תשמח לאיד הילד שהרגת? שהריגתו תעורר בך רגש של שמחה או של ניצחון?

גם אם היו לך כל הסיבות בעולם להגן על עצמך, זה ילד. זה ילד שהאחריות למעשיו חלה על מי ששלח אותו ולא עליו, ולכן לא הוא צריך לשאת בעונש, לפחות בעולם מעט טוב יותר.

לא, לא אשמח לאיד, אל תכניס לי מילים למקלדת. אני אדע שעשיתי מצווה, וכן אותי זה משמח - כי מצווה היא תמיד מעשה טוב, גם אם אנחנו בחשבוננו המוגבל לא יכולים להבין את זה.

ושוב, את העולם המושלם שבו אין מוות, ייסורים, החלטות קשות, סיטואציות נוראיות ומאבקים בין שיקולי מוסר כאלה ואחרים תשאיר לעולם הבא. העולם הזה הוא עולם לא-מושלם בכוונה, הוא עולם של מאבקים ושל סבל. Face it.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 08, 2008, 22:38:17 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #28 ב- : ספטמבר 08, 2008, 22:40:17 »
לא, לא אשמח לאיד, אל תכניס לי מילים למקלדת. אני אדע שעשיתי מצווה, וכן אותי זה משמח - כי מצווה היא תמיד מעשה טוב, גם אם אנחנו בחשבוננו המוגבל לא יכולים להבין את זה.

ושוב, את העולם המושלם שבו אין מוות, ייסורים, החלטות קשות, סיטואציות נוראיות ומאבקים בין שיקולי מוסר כאלה ואחרים תשאיר לעולם הבא. העולם הזה הוא עולם לא-מושלם בכוונה, הוא עולם של מאבקים ושל סבל. Face it.

היהודים, לידיעתך, צריכים לעשות הכל כדי שזה לא יהיה כזה...
"לתקן עולם במכות שדי" מכיר?

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #29 ב- : ספטמבר 08, 2008, 22:46:05 »
היהודים, לידיעתך, צריכים לעשות הכל כדי שזה לא יהיה כזה...
"לתקן עולם במכות שדי" מכיר?

ידוע.