יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
"מקובלים" מתחזים, והם הכוזבים
Juda-Yoda:
"היו תמימים עם ה' אלקוכים"
תם זה גם מילה לשלם,והיו שלמים עם ה' אלקוכים היא גם הכוונה בלא להיצתרך שומדבר מלבדו,כי כשאתה שלם עם ה' אתה באמת לא צריך עוד שום דבר בחייך,בטח לא איזה מקובל שיעזור לך.
זה לפי נשיאי חב"ד..
דוקא_כך:
--- ציטוט של: eran על אוגוסט 28, 2008, 20:13:21 ---וכך כותב הראשון לציון הרב עובדיה יוסף בסיפרו הליכות עולם חלק ז' פרשת פינחס עמ' ר"י: "הרמב"ם שכתב בעיניין השדים והרוחות הכשפים והלחשים שהכל שקר, ובביאורי הגר"א (הגאון מווילנה) יו"ד ס' קעט' ס"ק יג' כתב ע"ז בזה"ל :וכבר היכו על קודקדו. שהרי מצינו כמה מעשיות בגמרא על פי שמות וכשפים, כדאיתא בגמרא בשבת (דף פא' עמ א'), ובחולין (דף ק"ה עמ' ב'), ובסנהדרין (דף ס"ח עמ' א'), ובירושלמי (ס"פ ד' מיתות). וכו'. והפילוסופיא הארורה הטתו ברוב לקחה, לפרש הגמ' הכול בדרך הלציי, ולעקור אותן מפשטן".
והדברים נכוחים למביני עיניין, ויודעי ח"ן...
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
הרב שלך פסק שמותר למסור שטחי א"י תמורת "שלום אמיתי". כל פעם שאני שומע או קורא את השם שלו, בא לי להקיא, וכך גם מרגישים רוב החילוניים, ששונאים יהודים ויהדות בגלל מפלגות מושחתות כמו ש"ס שמונהגות ע"י רבנים כמו הרב שלך.
eran:
--- ציטוט של: דוקא_כך על אוגוסט 29, 2008, 05:09:08 ---בס"ד
הרב שלך פסק שמותר למסור שטחי א"י תמורת "שלום אמיתי". כל פעם שאני שומע או קורא את השם שלו, בא לי להקיא, וכך גם מרגישים רוב החילוניים, ששונאים יהודים ויהדות בגלל מפלגות מושחתות כמו ש"ס שמונהגות ע"י רבנים כמו הרב שלך.
--- סוף ציטוט ---
א. קודם כל וודאי שאני מוחה בך...
ב. טוב לדעת שככה אתה מרגיש זה אחד מסממני הגאולה: "חכמת סופרים תסרח", "ויראי חטא חמאסו" - זה אומר שהגאולה קרובה!!
ג. הדברים שהבאתי לעיל מובאים בשם הגאון מוילנא, האם גם עליו אתה חולק?
ד. מוזר שככה אתה טוען, שהרי לאחרונה אני בדקתי וראיתי שלש"ס יש 156 חברי עיריות במונציפלי, 12 ח"כ, ו-4 שרים, וכמה יש לתנועת כ"ך?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: eran על אוגוסט 29, 2008, 11:40:31 ---א. קודם כל וודאי שאני מוחה בך...
ב. טוב לדעת שככה אתה מרגיש זה אחד מסממני הגאולה: "חכמת סופרים תסרח", "ויראי חטא חמאסו" - זה אומר שהגאולה קרובה!!
ג. הדברים שהבאתי לעיל מובאים בשם הגאון מוילנא, האם גם עליו אתה חולק?
ד. מוזר שככה אתה טוען, שהרי לאחרונה אני בדקתי וראיתי שלש"ס יש 156 חברי עיריות במונציפלי, 12 ח"כ, ו-4 שרים, וכמה יש לתנועת כ"ך?
--- סוף ציטוט ---
א.) אתה מוחה לשווא ומבזבז את זמנך.
ב.) סממני הגאולה האחרים מרגשים אותי יותר.
ג.) כל מי שאומר "ברוך הוא וברוך שמו" לאחר שמו של ה' בחזרת הש"ץ בכל תפילה בכל יום במהלך השנה, חולק על הגר"א בהכרח שאומר שרק אומרים אמן בסוף הברכה ותו לא, אז חדל קשקשת.
ד.) אמור לי מי הם עיריות אלו ואומר לך מי הם מצביעי ש"ס לפי פילוח אזורי.
ועצם זה שהם יושבים בממשלה זו ויש להם 4 שרים שכל שהם יודעים לעשות זה לצווח ככרוכיה על תקציבי "אל-המעיין" וקיצבאות ילודה שממילא הולכים ברובם המוחץ לאויבנו המוסלמים הערבים היושבים במדינתנו ומוצצים את לשדנו,הרי שזה מהווה תעודת עניות עם חותמת בד"ץ בית יוסף.
ושאלתך לגבי תנועת כ"ך, היא יותר מאשר סרקאזם זול ועלבון לאינטלגנציה כי להווי ידוע שלתנועה זו כיום אין אפשרות של השתתפות במערכת הפוליטית, בין זו המוניציפאלית ובין זו הכלל מדינתית.
ותמהני מעבר לכך, בתור אחד שיצא כנגד קיום המדינה כשלעצמה לאור השקפתך לגבי ג' שבועות לאור הפרשנות הפוליטית של סאטמער, ערן, אתה שוב מראה כאן צביעות ברמה עליונה, הרי עתה, אתה משתמש בהשתתפות במערכת הפוליטית בתור תעודת כבוד וקרדום לחפור בו, אוי לבושה.
נאור:
--- ציטוט של: דוקא_כך על אוגוסט 29, 2008, 05:09:08 ---בס"ד
--- סוף ציטוט ---
כדאי היית לחוב בעצמך, על שכינית את גדול דורנו מורנו ורבנו בשמות שלא ראוים. ידידי, לא הגיוני שתגיד שארץ ישראל מגיעה לך, בלי שאתה מאמין בתורה.
ואם אתה מאמין בתורה, הרי אתה ככלי ריק שאין בו מים, כי אם היה בך טיפת תורה, אתה לא היית מדבר על תלמיד חכם בשמות שלא ראויים, קל וחומר אם הוא גודל דורנו, מורנו ורבנו, הרב עובדיה יוסף. בן אדם שלומד תורה לא לשמה, רק בן אדם כזה יכול להגיע לכאלה תובנות, שהוא, האדם הדל, הריקני והחסר דעה יכול לכנות את גדול ישראל בשמות. וכידוע, אם הבור ריק ואין בו מים - אז פשיטא שיש בו נחשים ועקרבים.
אם אתה חילוני, הדיון לא עוסק כלל בך. שכן אתה אינך מאמין בכלום, ואתה חושב שא"י שייכת לך? לפי איזה טעם? ארץ ישראל של עם ישראל, שגם הוא מהתורה הקדושה, רק ע"פ התורה הקדושה, ולא לפי אלוהיך - הרצל. דע לפני מי אתה עומד, ודע מי אתה עתיד לתת דין וחשבון - ביזוי תלמיד חכם קשה יותר מהכל - ק"ו כמו שאמרתי אם הוא גדול ישראל. ואם בא לך להקיא - זה לא בגלל הסיבות שרשמת - אלא בגלל הצואה שלך, שמרב שהיא גדולה אי-אפשר לראות בין אדם בדמותך. כולך מלא רפש, שספק גדול מאוד מאוד אם הוא יתנקה מתי שהוא - לכן, הייתי ממליץ לך להקיא כמה שיותר - כי אם תקיא, יש סיכוי שתקיא גם את הנשמה שלך.
ואני אוסיף עוד דבר בעריכה , שאם זה הפורום של תנועת כ"ך, אין לי חלק איתכם. תדע לך, חיים בן פסח, האלקשי ושאר האנשים הנחמדים שמנהלים פה, שאם זה הלך הרוח בפורום המטונף הזה - ספק גדול אם פורום שבתוכו יש ביזוי תלמיד חכם גדול בצורה בוטה כזאת - יוכל להתרומם מתי שהוא. חיים, שלום ולהתראות - אם אלה מנהלי הפורום שלך - אני לא רוצה להיות בפורום שלך וערן, ידידי, אני אשמח אם גם אתה תעזוב - בן אדם שיש לו חלק בביזוי תלמיד חכם כה עצום הוא בבעיה. ולנו יש חלק כי אנחנו רשומים פה. ביי
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה