כתב נושא: אתם עדיין תקועים באותו מקום ופשוט לא מתקדמים!!!  (נקרא 5590 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני האמיתי (המקורי)

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אני מצטער להגיד לכם אבל להיות בימין האמיתי זה כמו הליכון אימונים שלא משנה כמה אתה הולך,רץ,זוחל,קופץ אתה תמיד נשאר במקום.
לפני שנה החלטתי שהספיק לי.
היום חזרתי לראות אם המפכה הגדולה קרבה,וימות המשיח התקרבו.
נחשו מה גיליתי?הליכון.
אתם ממש רצים עליו,אבל עדיין הליכון,תמיד צועדים במקום,תמיד חוזרים אחורה,ותמיד אותם בעיות.
דבר ראשון:בישראל אי אפשר לעשות כלום בדרך הרגילה והפשוטה.
אי אפשר לבקש ולקבל.
צריך תמיד לתחמן,תמיד לרמות,תמיד לעקוף ולא פשוט,הליכון.
חיים,לפי דעתי אתה צריך להוריד פרופיל עם ההפצה ולהתמקד בעלייה.
לעקוף קצת תורים,לנסות להשתמש בתשקורת,קצת קשרים,כל דבר,רק לא לעמוד בתור ולחכות כי אחרת,הליכון.
דבר שני:הפצה ממוחשבת פשוט לא עובדת בטווח הקצר.
זוהי עובדה בשטח שרוב קהל היעד שלכם פשוט לא נכנסים לאינטרנט/נכנסים כדי לקבל את מנת הבידור היומית שלהם אחרי יום עבודה קשה.
אתם צריכים לנסות לפעול עם פליירים,אולי אפילו משהו מקצועי,סניפים וכולי...
דבר שלישי:להפסיק להיות חכמים מהכיסא כי אחרת,הליכון.
חיים הוא האדם היחידי שאשכרה קם ועשה משהו לגבי משהו שהפריע לו {ואני מדבר על יהדות ברית המועצות}.
אתם כולכם כולל אני בזמנו יושבים בבית על הכיסא הנוח במזגן הנעים וחושבים שאתם הולכים לשנות את העולם מבלי להזיז את הרגליים.
טוב נחשו מה?
הליכון.
כדאי מאוד שתתחילו להזיז את האחוריים שלכם או שאחרת תישארו תקועים באותו פורום,עם אותם אנשים,אותם תמונות של תהילת עבר,ואותו הליכון.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
אתם עדיין תקועים באותו מקום ופשוט לא מתקדמים!!!
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 27, 2008, 06:36:04 »
האמת היא שגם אני מרגיש כאילו אין התקדמות, חלק ענק מאלה שמצטרפים עושים את זה רק בשביל לריב עם חברי הפורום או סתם להתגרות בהם,
הם לא מבינים שזה לא משחק וכל העתיד של העם תלוי בתנועה הזו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 27, 2008, 07:39:40 »
בס''ד

אתה אומר שלא הייתה התקדמות בתנועתנו במשך השנה האחרונה. הנה כמה עובדות:
א. תנועתנו היא רק בת 22 חודשים. היו הרבה תנועות בהיסטוריה שממש שינו את העולם, אבל לקח להן הרבה יותר מ22 חודשים עד שהן יכלו לשנות עניינים משמעותית. למשל, תנועת ג'בוטינסקי התקיימה יותר מ20 שנה עד שהיא באמת שינתה את ההיסטוריה היהודית עם הארגון הצבאי הלאומי בארץ ישראל. באירופה, התנועה נכלשה לשנות דברים משמעותית. ויש הרבה יותר דוגמאות לא רק מההיסטוריה היהודית על איך זה לקח תנועות זמן רב עד שהן יכלו לשנות את המצב. ותמיד היו אנשים תבוסתניים כמוך שאמרו "מה, עוד לא הבאנו את המשיח? זה כמו הליכון!" ראיתי זאת במו עיני בליגה להגנה היהודית בארה''ב. אחרי שהרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד עלה לארץ ב1971, לקח לנו בליגה עוד 13 שנה עד שהתחלנו באמת הזיז עניינים עם יהדות ברה''מ. כל השנים האלו, תמיד תמיד היו תבוסתנים כמוך שדיברו בדיוק כמו שאתה מדבר כעת. אילו היינו לשמוע בקולם, לא היינו משחררים מעל מיליון יהודים מברה''מ.
ב. אתה אומר שלא הייתה התקדמות בימין האמיתי? כבר השגנו הרבה! הנה העובדות:
*לפני 20 חודשים, היה אסור אפילו להזכיר את שמו של הרב כהנא בכמעט כל אתרי האינטרנט, והיה אסור לגמרי להטיף את משנת הרב כהנא. היו חוסמים אנשים מיידית. אבל היום, תודות לימין האמיתי, יש מאות סרטונים עם מעל 600,000 צפיות בפליקס שכן מטיפים את משנת הרב כהנא. בערוץ 7, לא התירו פרסומות לכהניסטים כי פחדו - היום יש לנו פרסומות בערוץ 7 כמה חודשים כבר. ובאתרים גדולים אחרים, הם מוכנים לתת לנו לפרסם עכשיו ובע''ה נעשה זאת כשיהיה לנו יותר כסף (אנו אוספים יותר ויותר כסף כל הזמן בארה''ב). דיברתי עם מנהלי הפרסום בYNET, NRG, ועוד אתרים ענקיים והם מוכנים לקבל את הפרסומות שלנו. כשדיברתי איתם לפני 18 חודשים, הם לא היו מוכנים. ז''א, הצלחנו להפוך את תנועתנו למשהו הרבה יותר לגיטימי, וזהו צעד הכרחי לפני השגת המטרות שלנו.
*אמרת שלא התקדמנו בשנה האחרונה?! מספר החברים שלנו כפול לעומת לפני שנה, ומספר אלה שנכנסים יום יום לאתר שלנו הרבה יותר גבוה. שוב זהו צעד חיוני לפני שנהפוך בע''ה לתנועה הרבה יותר גדולה.
*בע''ה, יהיו בקרוב שיפורים ושינויים בדף הבית שלנו עד שדף הבית ייראה כמו דפי הבית של האתרים הגדולים ביותר בארץ ישראל. אנו כבר עובדים על זאת, וזה הרבה עבודה, לכן זה עלול לקחת עוד 2-4 חודשים. אבל כשנסיים, דף הבית שלנו יהיה מדהים בע''ה, ואולי ניתן לחברינו לפתוח דוא''לים אצלנו בנוסף להרבה דברים אחרים. יתכן שכל זה יתן לנו המון חברים חדשים!
*תנועתנו כבר מממנת את פעולות גיבורי ה"מאחזים" ביהודה ושומרון כמו נעם פדרמן הי''ו ואחרים. אז בתור תנועה אנו פעילים בשטח עכשיו. אומנם רוב חברינו בפורום עדיין לא מעורבים בפעולות הללו, אבל חברי הפורום מפיצים את המסר שלנו וגם זה חשוב מאוד!
ג. כבר הובלתי תנועה ששינתה את ההיסטוריה בליגה להגנה היהודית. לכן מניסיון אישי בדברים כאלה, אני יכול לומר שאני אופטימי שבמרוצת הזמן, התנועה שלנו תצליח. אינני יודע כמה זמן זה יקח, אולם אני מאמין שבסוף דברים טובים יתרחשו לעם ישראל בגלל תנועתנו בע''ה.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 27, 2008, 07:43:36 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 27, 2008, 08:02:18 »
צודק מאה אחוז , בגלל זה אנלא פעיל 24/7 בפורום ואני מזיז דברים אמיתי בלי שום קשר להשתייכות לאיזשהיא תנועה.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 27, 2008, 11:26:16 »
אני מצטער להגיד לכם אבל להיות בימין האמיתי זה כמו הליכון אימונים שלא משנה כמה אתה הולך,רץ,זוחל,קופץ אתה תמיד נשאר במקום.
לפני שנה החלטתי שהספיק לי.
היום חזרתי לראות אם המפכה הגדולה קרבה,וימות המשיח התקרבו.
נחשו מה גיליתי?הליכון.
אתם ממש רצים עליו,אבל עדיין הליכון,תמיד צועדים במקום,תמיד חוזרים אחורה,ותמיד אותם בעיות.
דבר ראשון:בישראל אי אפשר לעשות כלום בדרך הרגילה והפשוטה.
אי אפשר לבקש ולקבל.
צריך תמיד לתחמן,תמיד לרמות,תמיד לעקוף ולא פשוט,הליכון.
חיים,לפי דעתי אתה צריך להוריד פרופיל עם ההפצה ולהתמקד בעלייה.
לעקוף קצת תורים,לנסות להשתמש בתשקורת,קצת קשרים,כל דבר,רק לא לעמוד בתור ולחכות כי אחרת,הליכון.
דבר שני:הפצה ממוחשבת פשוט לא עובדת בטווח הקצר.
זוהי עובדה בשטח שרוב קהל היעד שלכם פשוט לא נכנסים לאינטרנט/נכנסים כדי לקבל את מנת הבידור היומית שלהם אחרי יום עבודה קשה.
אתם צריכים לנסות לפעול עם פליירים,אולי אפילו משהו מקצועי,סניפים וכולי...
דבר שלישי:להפסיק להיות חכמים מהכיסא כי אחרת,הליכון.
חיים הוא האדם היחידי שאשכרה קם ועשה משהו לגבי משהו שהפריע לו {ואני מדבר על יהדות ברית המועצות}.
אתם כולכם כולל אני בזמנו יושבים בבית על הכיסא הנוח במזגן הנעים וחושבים שאתם הולכים לשנות את העולם מבלי להזיז את הרגליים.
טוב נחשו מה?
הליכון.
כדאי מאוד שתתחילו להזיז את האחוריים שלכם או שאחרת תישארו תקועים באותו פורום,עם אותם אנשים,אותם תמונות של תהילת עבר,ואותו הליכון.

:V: :V: :V:

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 27, 2008, 12:04:48 »
בס''ד

צדק ומתן, אני חייב לומר שאני מאוכזב מהתגובות שלכם. התעלמתם מהתגובה שלי ומהעובדות.

"הימני המאמיתי (מקורי)" ממש לא צודק! אין תנועה בהיסטוריה שהייתה מצליחה עם תבוסתנות כזאת. הגולש הזה כנראה רוצה לזרוע יאוש ואתם מסכימים איתו? חבל, אני מאוד מאוכזב מכם.

דרך אגב, מעניין איך מישהו שמעולם לא בנה תנועה ומעולם לא השיג דבר חשוב לעם ישראל פיתאום הופך ל"מומחה" על מה שצריך לעשות. זה מגוחך.
וזו בושה שיש אנשים שמזלזלים בעבודה ההכרחית שאנו עושים במימון אנשי המאחזים ביהודה ושומרון וגם בהפצת המסר הכהניסטי לכל עם ישראל. בלי עזרתנו, יש מתישבים ביהודה ושומרון שפשוט לא היו שם. והיה הרבה יותר קל לשלטונות הערב רב ולערבים הנאצים לתפוס את המקומות האלה. ויש כאן גולש שמזלזל במה שאנו עושים כשהוא בעצמו לא עושה כלום? והוא קורא לעצמו "ימני אמיתי מקורי"?
« עריכה אחרונה: אוגוסט 27, 2008, 13:19:13 על ידי חיים בן_פסח »

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 27, 2008, 13:16:35 »
חיים אני רוצה בדיוק ההפך.
אם היית קורא פעמיים היית מבין שמה שאני אומר זה שכדי שאנשים פה יתחילו להזיז ת'תחת שלהם ולא ישבו כל היום על הספה ויגידו:"כן צריך לשנות".
קומו ותתחילו לחיות בעולם אמיתי ולא וירטואלי.
נ"ב:מקור הכינוי שלי הוא במשתמש הקודם שלי שהיה ידוע בשם הימני האמיתי.
אני ממש לא נגדכם,עשיתי עבורכם כמה סרטונים,אני הייתי מנהל פורום הפצה ועוד כמה דברים.
אז אל תתקוף אותי כי אני לא האויב אוקי?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 27, 2008, 13:51:38 »
חיים אני רוצה בדיוק ההפך.
אם היית קורא פעמיים היית מבין שמה שאני אומר זה שכדי שאנשים פה יתחילו להזיז ת'תחת שלהם ולא ישבו כל היום על הספה ויגידו:"כן צריך לשנות".
קומו ותתחילו לחיות בעולם אמיתי ולא וירטואלי.
נ"ב:מקור הכינוי שלי הוא במשתמש הקודם שלי שהיה ידוע בשם הימני האמיתי.
אני ממש לא נגדכם,עשיתי עבורכם כמה סרטונים,אני הייתי מנהל פורום הפצה ועוד כמה דברים.
אז אל תתקוף אותי כי אני לא האויב אוקי?

בס''ד

זה לא היה ברור בהודעה שלך. וזה ממש לא נכון לומר שאנו "הליכון" ואנו לא משיגים כלום. השגנו הרבה לרעיון הכהניסטי. ומה שאנו עושים ביהודה ושומרון בעד המאחזים ונגד מועצת פש''ע (יש''ע) - זה חיוני למאבק נגד הקמת מדינה חמאסית ביהודה ושומרון. בלעדינו הייתה הרבה פחות התנגדות למועצת פש''ע ביהודה ושומרון, וזה היה הרבה יותר קל לגרש את המתישבים מהמאחזים.

אתה מכיר אותי. לפני ההודעה הזאת, מתי ראית אותי להתרגז על מה שחבר בפורום כותב? אתה ואנשי הפורום יודעים שאני מאוד סבלני וקשה מאוד להרגיז אותי. היה לנו בפורום הזה מנהל חשוב שפרש כי הוא התלונן שאני יותר מדי סבלן. אבל אני כן כעסתי כשראיתי את ההודעה והתגובות כי זה הקטין את מה שהשגנו ועדיין משיגים. אילו רק היית אומר שצריך לעשות הרבה יותר, ושעל חברי הפורום לעשות הרבה יותר, כמובן שהייתי מסכים עם כל מילה. אבל לכתוב שאני צריך לעזוב את התנועה כדי להוריד פרופיל כי אנו הליכון ולא מתקדמים בכל מקרה, זהו מסר של יאוש.

« עריכה אחרונה: אוגוסט 27, 2008, 14:30:37 על ידי חיים בן_פסח »

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 27, 2008, 16:50:13 »
לא הבנת מה רשמתי.
רשמתי שאתה צריך להפחית קצת עם ההפצה ולרכז את המאמצים כדי לעלות לארץ.
מה שאתם עושים עכשיו זה כמו לרוץ כשלגב שלך מחובר קפיץ.
אתה תוקף את הרשעים שהעלייה שלך לארץ תלויה בהם.
כל מה שרציתי להגיד זה שפשוט תעשה הפסקה מסרטונים לפחות עד שתעשה עלייה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 27, 2008, 17:23:39 »
שיגעת אותייייייייייייייי
הליכון הליכון הליכון הליכון ואייי עוד פעם אני ישמע תמילה הזאתי אני יקיא!!
אתה דיברת על פליירים חח רואים שלא היית פה הרבה זמן!
יש לנו ב"ה פלייר ושתי החברים היקרים שלנו בפורום- גור - אריה ושלמה חילקו
2500 פליירים!
בכל מקרה מה אתה רוצה שנעשה?
אנחנו תומכים בחזית יהודית לאומית שהמצע בחירות שלה הכי קרוב לזה של מפלגת כ"ך
אנחנו מפיצים את האידיאלוגיה שלנו באינטרנט וככה אנחנו מגיעים לאנשים!

כרגע אנחנו עושים מה שחיים בן פסח אומר לנו ואם הוא לא רוצה שנפעל בשטח אז לא נפעל בשטח
כנראה שיש סיבות...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 27, 2008, 18:09:27 »
בס''ד

הבנתי מצויין מה שכתבת.
כתבת שעזבת את הימין האמיתי לפני שנה כי להיות בימין האמיתי זה סתם ביזבוז זמן. וגם כתבת שזה ביזבוז לעשות הפצה באינטרנט.
ואתה אומר שהודעה כזאת נועדה לעזור לנו?! "עזרה" כזאת אנו לא צריכים.
רצית שאמנה אותך למנהל תת הפורום להפצה. זמן קצר אחרי שעשיתי זאת, עזבת בלי לומר מילה. אתה כותב ש"הספיק לך" בפורום כאילו הקרבת במסירות נפש ולא יכולת לעשות יותר. האמת היא שעזבת כמעט מייד אחרי שמיניתי אותך לתפקיד שאתה ביקשת.
אתה כותב שכל הישראלים רק רוצים בידור באינטרנט ולא מעוניינים בהשרדות עם ישראל וארץ ישראל. אולי הישראלים שאתה מכיר ככה - אנוכיים, אדישים, מלאי יאוש ותבוסתנות. אבל יש גם יהודים אחרים בארץ ישראל ברוך השם - כמו אלפי בני הנוער הגיבוריים שגרים ביהודה ושומרון ודוקא רוצים להיות פעילים. ויש גם יהודים טובים שגרים בתוך "הקו הירוק". כנראה אתה לא מכיר אותם, אבל הם קיימים. הם מאוד אוהבים את העם והארץ והם כן רוצים משהו יותר בחיים מסתם "בידור" ריקני.
גם כתבת: "צריך תמיד לתחמן,תמיד לרמות,תמיד לעקוף...." אולי אנו פריירים, אבל אנו לא מתכוונים לרמות ולעקוף. אנו שואפים להיות יהודים ישרים עם עקרונות ואמונה ואנו רוצים לחנך את בני הנוער שלנו להיות ככה.
ויום יבוא שאנו ה"פריירים" הישרים עם אהבת ישראל כן נצליח.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 27, 2008, 18:15:37 »
ישר כוח חיים, יפה דיברת!!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 27, 2008, 18:37:43 »
בס''ד

צדק ומתן, אני חייב לומר שאני מאוכזב מהתגובות שלכם. התעלמתם מהתגובה שלי ומהעובדות.

"הימני המאמיתי (מקורי)" ממש לא צודק! אין תנועה בהיסטוריה שהייתה מצליחה עם תבוסתנות כזאת. הגולש הזה כנראה רוצה לזרוע יאוש ואתם מסכימים איתו? חבל, אני מאוד מאוכזב מכם.

דרך אגב, מעניין איך מישהו שמעולם לא בנה תנועה ומעולם לא השיג דבר חשוב לעם ישראל פיתאום הופך ל"מומחה" על מה שצריך לעשות. זה מגוחך.
וזו בושה שיש אנשים שמזלזלים בעבודה ההכרחית שאנו עושים במימון אנשי המאחזים ביהודה ושומרון וגם בהפצת המסר הכהניסטי לכל עם ישראל. בלי עזרתנו, יש מתישבים ביהודה ושומרון שפשוט לא היו שם. והיה הרבה יותר קל לשלטונות הערב רב ולערבים הנאצים לתפוס את המקומות האלה. ויש כאן גולש שמזלזל במה שאנו עושים כשהוא בעצמו לא עושה כלום? והוא קורא לעצמו "ימני אמיתי מקורי"?
מצטער חיים פשוט ישר הגבתי על מה שהימני האמיתי כתב לפני שראיתי את תגובתך!!! :-\[/b]
« עריכה אחרונה: אוגוסט 27, 2008, 18:41:58 על ידי MATAN »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 27, 2008, 19:20:12 »
מצטער חיים פשוט ישר הגבתי על מה שהימני האמיתי כתב לפני שראיתי את תגובתך!!! :-\[/b]

בס''ד

אין בעיה מתן. אנו יודעים שאתה יהודי טוב.

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 27, 2008, 21:05:54 »
חיים אתה יהודי טוב וכנראה שלא הבנת מה אמרתי.
אמרתי שרוב האנשים שמצביעים ורוצים ללכת בעמדה שלך,הם אנשים קשיי יום,שכאשר הם באים הביתה הם רוצים קצת שקט ושלווה.
לצערנו המתיישבים  ונוער הגבעות שאתה מדבר עליו הם מיעוט במדינה,ואין להם כוח להעלות לבדם מדינה לשלטון.
אתה צריך את האנשים שהופנטו על ידי הקמפיינים עטורי הדולרים המלוכלכים של מפלגות השמאל שקוראות לעצמם מרכז כגון:קדימה,ליכוד וכו'...
האנשים האלה מחפשים רק שקט ושלווה,וההוכחה לזה היא העובדה שרוב הציבור היה נגד הגירוש מעזה,אבל פשוט אין כוח מוחה במדינה,אלא אנשים שפשוט נשבר להם ורוצים רק שקט.
תגיד לי יחיאל מה זה 2500 פליירים לעומת קמפיינים של מיליוני דולרים?
אפילו שחזית זה בהחלט מפלגה מכובדת,היא אפילו לא קרובה לתקציב של המפלגות הגדולות!
בבחירות האחרונות בזמן שידורי התעמולה,לא היה לחזית אפילו 7 דקות במצטבר של שידור!
ואני שיחפשתי אותם בשידורים בקושי מצאתי,אז תאר לך בן אדם שסתם רואה את זה כי אין מה לראות...
הכוח היחידי של כל מפלגות הימין האמיתיות הם פעילים נחושים שעומדים בצמתים ופשוט מחלקים עשרות אלפי פליירים!!!
הדרך היחידה לעשות צעדים שיקרבו אתכם לשלטון,היא להשקיע חלק מהמשאבים שלכם לחיים האמיתיים ולא הווירטואלים...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 27, 2008, 21:26:27 »
חיים אתה יהודי טוב וכנראה שלא הבנת מה אמרתי.
אמרתי שרוב האנשים שמצביעים ורוצים ללכת בעמדה שלך,הם אנשים קשיי יום,שכאשר הם באים הביתה הם רוצים קצת שקט ושלווה.
לצערנו המתיישבים  ונוער הגבעות שאתה מדבר עליו הם מיעוט במדינה,ואין להם כוח להעלות לבדם מדינה לשלטון.
אתה צריך את האנשים שהופנטו על ידי הקמפיינים עטורי הדולרים המלוכלכים של מפלגות השמאל שקוראות לעצמם מרכז כגון:קדימה,ליכוד וכו'...
האנשים האלה מחפשים רק שקט ושלווה,וההוכחה לזה היא העובדה שרוב הציבור היה נגד הגירוש מעזה,אבל פשוט אין כוח מוחה במדינה,אלא אנשים שפשוט נשבר להם ורוצים רק שקט.
תגיד לי יחיאל מה זה 2500 פליירים לעומת קמפיינים של מיליוני דולרים?
אפילו שחזית זה בהחלט מפלגה מכובדת,היא אפילו לא קרובה לתקציב של המפלגות הגדולות!
בבחירות האחרונות בזמן שידורי התעמולה,לא היה לחזית אפילו 7 דקות במצטבר של שידור!
ואני שיחפשתי אותם בשידורים בקושי מצאתי,אז תאר לך בן אדם שסתם רואה את זה כי אין מה לראות...
הכוח היחידי של כל מפלגות הימין האמיתיות הם פעילים נחושים שעומדים בצמתים ופשוט מחלקים עשרות אלפי פליירים!!!
הדרך היחידה לעשות צעדים שיקרבו אתכם לשלטון,היא להשקיע חלק מהמשאבים שלכם לחיים האמיתיים ולא הווירטואלים...
אני יתחיל בקשר לפליירים אני אמרתי שזה השג עצום ואני לא דיברתי על משהו בקנה מידה אבל הבאתי לך הוכחה שיש גם פעילות בשטח, אפילו פעילות ספונטנית
כי גור אריה ושלמה הי"ו לא תיאמו עם אף אחד הם יום אחד באו ואמרו שהם עשו את הדבר המבורך הזה!!

שמע אתה ממש בן אדם מדכא חח אני לא יודע אם אתה מנסה לייאש את חברי הפורום או לא יודע מה אתה רוצה לעשות.
תכלס אתה סתם מתווכח עם חיים אני יגיד לך דוגרי...אתה רשמת דברים מחוסר ידיעה - מבורות כמובן ובאת בטענות טפשיות
ורואים שלא היית פה הרבה זמן...
בכל מקרה זה לא יוריד לך מהכבוד אם תגיד לחיים: " צודק, טעיתי"

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 27, 2008, 21:55:14 »
בס''ד

הבנתי מצויין מה שכתבת.
כתבת שעזבת את הימין האמיתי לפני שנה כי להיות בימין האמיתי זה סתם ביזבוז זמן. וגם כתבת שזה ביזבוז לעשות הפצה באינטרנט.
ואתה אומר שהודעה כזאת נועדה לעזור לנו?! "עזרה" כזאת אנו לא צריכים.
רצית שאמנה אותך למנהל תת הפורום להפצה. זמן קצר אחרי שעשיתי זאת, עזבת בלי לומר מילה. אתה כותב ש"הספיק לך" בפורום כאילו הקרבת במסירות נפש ולא יכולת לעשות יותר. האמת היא שעזבת כמעט מייד אחרי שמיניתי אותך לתפקיד שאתה ביקשת.
אתה כותב שכל הישראלים רק רוצים בידור באינטרנט ולא מעוניינים בהשרדות עם ישראל וארץ ישראל. אולי הישראלים שאתה מכיר ככה - אנוכיים, אדישים, מלאי יאוש ותבוסתנות. אבל יש גם יהודים אחרים בארץ ישראל ברוך השם - כמו אלפי בני הנוער הגיבוריים שגרים ביהודה ושומרון ודוקא רוצים להיות פעילים. ויש גם יהודים טובים שגרים בתוך "הקו הירוק". כנראה אתה לא מכיר אותם, אבל הם קיימים. הם מאוד אוהבים את העם והארץ והם כן רוצים משהו יותר בחיים מסתם "בידור" ריקני.
גם כתבת: "צריך תמיד לתחמן,תמיד לרמות,תמיד לעקוף...." אולי אנו פריירים, אבל אנו לא מתכוונים לרמות ולעקוף. אנו שואפים להיות יהודים ישרים עם עקרונות ואמונה ואנו רוצים לחנך את בני הנוער שלנו להיות ככה.
ויום יבוא שאנו ה"פריירים" הישרים עם אהבת ישראל כן נצליח.

:V: O0

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 27, 2008, 22:37:23 »
עזבו אין טעם סתם להתווכח אני את שלי אמרתי,ואין צורך להוסיף. :-\
אני מאחל לכם בהצלחה והלוואי שיום אחד באמת תשנו משהו דפוק במדינה הזאת. O0

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 28, 2008, 03:35:00 »
עזבו אין טעם סתם להתווכח אני את שלי אמרתי,ואין צורך להוסיף. :-\
אני מאחל לכם בהצלחה והלוואי שיום אחד באמת תשנו משהו דפוק במדינה הזאת. O0
למה אתה אומר "תשנו"??
זה כמו שפתחת את הנושא רשמת " אתם עדיין תקועים באותו מקום ופשוט לא מתקדמים"
זה צריך ליהיות אנחנו זאת המדינה שלנו!!
שלי שלך שלו שלהם - של כולנו - של כל היהודים!! ורק של היהודים!!
כמו שלי אכפת מגורל המדינה גם לך ולכל אחד אחר צריך ליהיות אכפת.
אנחנו אחים לאותה מטרה, מתי כולם יבינו את זה?!  :(

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 28, 2008, 11:45:50 »
כולנו אחים, חיים מצטער לא התכוונתי כנראה להישמע ככה אבל פשוט הבנתי את נקודת המבט של הימני האמיתי, ומהצד שלנו זו לא פגיעה.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #20 ב- : אוגוסט 28, 2008, 22:08:32 »
חזק וברוך חיים היקר, ה' ישמרך ויזכה אותנו להתחבק בארץ הקודש בקרוב! ::)

אתה מחזק את כולנו באמת, אני מאמין בצדקת הדרך רוצה להגשים אותך איתך ועם כולם כאן "ואף על פי שיתמהמה, אחכה לו בכל יום שיבוא!".

חברים יקרים, להמשיך את עבודכתם בכל מה שאפשר, הייתי מת להצטרף לפעילות בשטח אך אני חייל :) ולכן אני פעיל בעיקר בפורום כאן ועם החברים.

"אין יאוש בעולם כלל" :smil037: ו"אם אין אנו לנו מי לנו?!?!"

בהצלחה
יוחאי