כתב נושא: עוברת עלי שגרה יומיומית שחוזרת על עצמה יום יום ומתסכלת אותי מאוד  (נקרא 6444 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הענין הוא שאין לי שום תכלית בחיים
החיים שלי ריקניים מאוד,כל יום אני מתעורר בערך בסביבות שעה 10 בבוקר ישר קם שותה קפה ומתישב על הפורום ככה מעביר את הזמן בלי לעשות כלום עד שעה 2 בצהרים
ב2 אני מתכונן לעבודה המחורבנת שלי בשוק,לוקח אוטובוס נוסע חצי שעה עד לשם,יושב שם בעבודה המחורבנת הזאת כל היום ולא עושה שם כלום רק פעם בשעה יוצא עם מגש כוסות להציע לאנשים וגם זה קשה לי כי אני די ביישן,
מגיע לבית בסביבות 7 8 מתפלל והולך לישון,ככה יום יום יום יום וזה כבר נמאס לי,ככה בלי בת זוג,בלי אהבה,
האמת לספר לכם היא שבקושי חויתי אהבה עד היום ב28 שנותיי,וכבר אם מותר לציין את זה פה ואני מכבד את צניעות הפורום וקדושת המקום,אז אולי אני יגיד את זה,כבר שש שנים לא התנשקתי עם בחורה וזה מאוד חסר לי ואני כבר בן 28
זהו,לא היה לי למי לספר את כל זה אז החלטתי לשפוך ולפתוח את זה פה בפורום ברשותכם,אם יש לכם איזה דרך לעזור לי באיך לשנות את החיים המחורבנים שלי אני אשמח מאוד
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
וחברים רק שתדעו לכם שזה ממש לא חיים ככה
[gif[/img]

מנותק eliad91

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • www.youtube.com/XeliadX
יש הרבה אנשים שמרגישים אותו דבר ידידי,נקווה שבמהרבה כולנו נמצא תכלית...
זה יכול להשמע מגוחך אך אתה יכול להתגייס לצבא עוד פעם(נראה לי),אם זה יעזור.
הימין האמיתי עוד ינצח!
אין שלום עם סרטן!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
עצה שלי? קנה לעצמך כלי-נגינה. למד לנגן. כתוב שירים. למד איזה מקצוע שאתה אוהב ותמיד רצית לעסוק בו. סמן לעצמך מטרה לעתיד הקרוב, והתחל ברגע זה לחתור אליה.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 25, 2008, 22:47:34 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עצה שלי? קנה לעצמך כלי-נגינה. למד לנגן. כתוב שירים. למד איזה מקצוע שאתה אוהב ותמיד רצית לעסוק בו. סמן לעצמך מטרה לעתיד הקרוב, והתחל ברגע זה לחתור אליה.
לכתוב שירים? מה לי ולזה? פשוט אין לי את זה
[gif[/img]

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
לכתוב שירים? מה לי ולזה? פשוט אין לי את זה

זו הייתה רק דוגמה. כמובן אתה תבחר לעצמך את מה שמתאים לך ומעניין אותך בחיים. אני בטוח שאתה יודע מה אתה אוהב לעשות ובמה אתה טוב.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 25, 2008, 23:20:21 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק eliad91

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • www.youtube.com/XeliadX
נכון,כך איזהשהו חוג,צא לטיולים,תפגש עם חברים ואתה תמצא מה לעשות כל הזמן...
הימין האמיתי עוד ינצח!
אין שלום עם סרטן!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אתה חייב אישה רק היא תציל אותך מכל הדברים!לא להתייאש לחפש ולחפש בכל מקום ובכל דרך!

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
היי משה לוי, יהיה בסדר בעזרת השם. אני מבין את הכאב הנוראי שאתה עובר ואני יודע מה זה כי מבחינה מסוימת גם אני סובל ממנו.. אני בטוח שיהיה בסדר.
אלוקים יעזור לך, לחברי הימין האמיתי ולכל עם ישראל אכי"ר. :smil037: רק תאמין שיהיה טוב ובאמת כך יהיה..תנסה למצוא לך זיווג ואולי תלמד קצת במטרה לגוון את החיים שלך,
רק תנסה ויהיה טוב... תבורך....

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הענין הוא שאין לי שום תכלית בחיים
החיים שלי ריקניים מאוד,כל יום אני מתעורר בערך בסביבות שעה 10 בבוקר ישר קם שותה קפה ומתישב על הפורום ככה מעביר את הזמן בלי לעשות כלום עד שעה 2 בצהרים
ב2 אני מתכונן לעבודה המחורבנת שלי בשוק,לוקח אוטובוס נוסע חצי שעה עד לשם,יושב שם בעבודה המחורבנת הזאת כל היום ולא עושה שם כלום רק פעם בשעה יוצא עם מגש כוסות להציע לאנשים וגם זה קשה לי כי אני די ביישן,
מגיע לבית בסביבות 7 8 מתפלל והולך לישון,ככה יום יום יום יום וזה כבר נמאס לי,ככה בלי בת זוג,בלי אהבה,
האמת לספר לכם היא שבקושי חויתי אהבה עד היום ב28 שנותיי,וכבר אם מותר לציין את זה פה ואני מכבד את צניעות הפורום וקדושת המקום,אז אולי אני יגיד את זה,כבר שש שנים לא התנשקתי עם בחורה וזה מאוד חסר לי ואני כבר בן 28
זהו,לא היה לי למי לספר את כל זה אז החלטתי לשפוך ולפתוח את זה פה בפורום ברשותכם,אם יש לכם איזה דרך לעזור לי באיך לשנות את החיים המחורבנים שלי אני אשמח מאוד
קודם כל אני חייב לומר לך שאני מאוד שמח שאתה מוצא בחברי הפורום אוזן קשבת!!
דבר שני אף אחד לא צריך להתאמץ יותר מידי בשביל להבין מההודעה שלך שיש לך המון אבל המון זמן פנוי ולא מנוצל!!
למה אתה לא עושה עם הזמן הזה משהו??
שיעורי נהיגה??
לימודים??(אתה יכול לעשות פסיכומטרי בשביל להתקבל תטכניון)
עכשיו לדעתי אתה צריך לצאת בערב וגם ככה אתה הולך לעבודה רק ב2 בצהריים אז תראה כמה זמן יש לך לישון!!
אם תלך לישון בשעה 2 בבוקר אתה תוכל לקום  ב12-1 בלי בעיה, בערב תמצא זמן לבילויים לפי דעתי!

מנותק Scarface

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אתה חייב לעשות משהו עם עצמך
לך תלמד או משהו, המצב הנפשי שלך לא נראה הכי טוב לפי כל ההודעות שאתה פותח פה, ולא נראה לי שהמצב הזה יכול להשתפר אם לא תעשה כלום עם עצמך.

מנותק נאור

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אחי, נתנו לך המון עצות מדהימות איך לשנות את חייך [רשיון, לימודים, ישיבה, כלי נגינה, מציאת עבודה וכו' וכו'] אבל אתה מתעלם ופותח עוד דיונים ומבקש עוד פעם עצות.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יש הרבה אנשים שמרגישים אותו דבר ידידי,נקווה שבמהרבה כולנו נמצא תכלית...
זה יכול להשמע מגוחך אך אתה יכול להתגייס לצבא עוד פעם(נראה לי),אם זה יעזור.
כבר לא,ממש לא מאמין שבגיל 28 אפשר לעשות את זה
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
קודם כל אני חייב לומר לך שאני מאוד שמח שאתה מוצא בחברי הפורום אוזן קשבת!!
דבר שני אף אחד לא צריך להתאמץ יותר מידי בשביל להבין מההודעה שלך שיש לך המון אבל המון זמן פנוי ולא מנוצל!!
למה אתה לא עושה עם הזמן הזה משהו??
שיעורי נהיגה??
לימודים??(אתה יכול לעשות פסיכומטרי בשביל להתקבל תטכניון)
עכשיו לדעתי אתה צריך לצאת בערב וגם ככה אתה הולך לעבודה רק ב2 בצהריים אז תראה כמה זמן יש לך לישון!!
אם תלך לישון בשעה 2 בבוקר אתה תוכל לקום  ב12-1 בלי בעיה, בערב תמצא זמן לבילויים לפי דעתי!
אבל אני לא יכול לעשות פסיכומטרי כי אין לי בגרות בכלל
[gif[/img]

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אבל אני לא יכול לעשות פסיכומטרי כי אין לי בגרות בכלל
בסדר זה לא משהו שאני ידעתי, אז תנסה לקחת משהו אחר מהודעתי
זה היה פרט שולי בהודעה שלי, רק הצעה.
הדבר העיקרי שהיית צריך להוציא מההודעה שלי זה שיש לך זמן פנוי ולא מנוצל
מתוך 24 שעות ביום אתה עובד 3 שעות + שעה נסיעה(חצי שעה לכל כיוון )= 4 שעות
שינה בוא נגיד שאתה יושן 8 שעות ביום...
שים לב כמה זמן מבוזבז יש לך! יש לך חצי יום שאתה סתם שורף בבית בלי לעשות כלום!

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
היי משה לוי, יהיה בסדר בעזרת השם. אני מבין את הכאב הנוראי שאתה עובר ואני יודע מה זה כי מבחינה מסוימת גם אני סובל ממנו.. אני בטוח שיהיה בסדר.
אלוקים יעזור לך, לחברי הימין האמיתי ולכל עם ישראל אכי"ר. :smil037: רק תאמין שיהיה טוב ובאמת כך יהיה..תנסה למצוא לך זיווג ואולי תלמד קצת במטרה לגוון את החיים שלך,
רק תנסה ויהיה טוב... תבורך....
:V: :smil037: :)
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!