כתב נושא: מי שהיה פעם חבר שלי נכנס לישיבה  (נקרא 2651 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מי שהיה פעם חבר שלי נכנס לישיבה
« ב- : אוגוסט 18, 2008, 18:12:32 »
אז ככה,היום צלצלתי לחבר שלא שמעתי ממנו כמעט קרוב לשנה,ופעם הינו חברים ממש טובה
בקיצור אמא שלו ענתה לי לפלאפ' שהיה רשום לי המס' פלאפ' שלו ואמרה לי שהוא כבר מפסח לומד בישיבה בירושלים ששמה "בית שלום ומרדכי" והיא אומרת שמאז שהוא שם הוא גידל זקן,לא זקן תיש הבנתי והשמין,והיא טוענת שהוא נכנס לזה ממש חזק ושעשו לו שם שטיפת מח.

אני מקוה שזה לא לשון הרע להגיד את זה אבל הבנאדם היה מטופל בכדורים והיא אומרת שכבר 8חוד' הוא לא לוקח אותם,והיא מפחדת שהוא ידרדר בעקבות זה.
בקיצור מה שמדהים בסיפור הזה שהוא נכנס לזה ממש חזק ואילו אני שאני 3 שנים וקצת בדת אני גם מגדל זקן ולפעמים מקצר אותו וניסיתי בעבר ללמוד בישיבות וזה לא הצליח,כיום כבר תקופה ארוכה אני בחב"ד,אם כי בתקופה האחרונה אני יותר נחלש וקרוב יותר לדתי לאומי.
זה ממש כל הכבוד לו שהוא שורד שם ושהיא מכבדת אותו בדרך שהוא הלך,הוא חזר בתשובה לפני חצי שנה ונראה לי שזה שהוא נכנס לזה חזק עלול גם להיות מתכון להתרסקות,למרות שאני מייחל לו שיצליח.
בקיצור הידיעה הזאת היא ממש הלם בשבילי כי הינו חברים ממש טובים והיה חשוב לי להישאר בקשר עם הבנאדם הזה,הינו מבלים בכל מיני מקומות ויוצאים
[gif[/img]

מנותק נאור

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מי שהיה פעם חבר שלי נכנס לישיבה
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 18, 2008, 23:25:20 »
עם כל הכבוד, נראה לי שמישהו אחר מתרסק ולא הוא. דע, רבנו אומר, בן אדם שתמיד נמצא באותו מקום - הוא למעשה בירידה.
הבן אדם אשריו, הולך, עובד על החיי עולם הבא שלו. לומד תורה, דרך ארץ, ארחות חיים - ואנחנו בבית מול המחשב ורק פוגמים
בעיניים בלי ללמוד תורה כמו שצריך ובלי יראת שמים אמיתית. למי נראה שהמתכון שלו הוא חיי עולם הבא, ושלנו זה התרסקות.