חדשות ודיונים > דיון כללי
למי שראה היום את ההצפה בפורום
עז77:
מי שבמקרה היה עד לאקט המבחיל של אדם בודד ומעורער בנפשו מבין,
מבין עד לאיזה שפל הגיעו בחזית יהודית שמאפשרים לאפס כזה לדרדר את שמם בבוץ,
זה כל כך כואב שיהודים טובים כמו מרזל ובן גביר מאפשרים לנאצי כזה להיות קשור אליהם,
למרות שהם אפילו לא שמים את הלינק שלו באתר שלהם, זה האיש שקרא לשואה נגד אשכנזים,
ודרך אגב אם במקרה מישהו תהה מה קורה בפורום שלו אני אחסוך מכם זאת,
הוא בפורום שלו אוסף עליכם מידע אישי - כמו כתובת IP, ואז הוא מריץ את זה בסורק IP
בגלל שהוא חולה נפש, ומנסה להכנס למחשב שלכם - ככה הוא עשה לאחד הגולשים שלנו שביקר אצלו בפורום,
הוא ניצל את זה שהוא נרשם לפורום שלו ובאמצעות ה IP פרץ לו למחשב ונעזר במחשב שלו להכנס לפורום שלנו בכינוי שלו,
למזלנו עליתי על זאת בטרם נעשה נזק לחשבון של הגולש בפורום שלנו, אבל שתבינו מדובר בפורץ מחשבים, ניאו נאצי, מופרע, וחולה נפש.
יש גם פסיכים כאלה, אנחנו כיהודי הימין האמיתי, צריכים ללכת בדרכו של כהנא
ולהתעלם מפרובוקטורים כאלה, ואני יודע שהוא פרובוקטור, הוא זורע הרס ומחלוקת בכוונה,
כהניסטים אמיתיים לא עושים דברים כאלה בתוך המחנה - הוא הושתל מבחוץ והמלצה חמה שלי היא להתרחק מהנגע החולה הזה.
וכמובן למי שנפגע מהקללות והגידופים של התת-אנוש הזה, אני מתנצל,
אנחנו נמשיך לשמור על הפורום האיכותי הזה ועל הגולשים שלו,
מערכת הפורומים שלנו היא מקצועית ומוגנת היטב, וגם היא וגם האתר שלנו שייכים לחברה אמריקאית ומנוהלים ע"י אמריקאים מארה"ב,
לכן על האתר הזה לא חל החוק הישראלי, ולא ניתן לאכוף אותו כאן באמצעות בית המשפט או המשטרה הישראלית,
לכן כאן ורק כאן חופש הביטוי, הוא באמת חופש להתבטא וחופש לדבר מבלי חשש מהסגרת פרטים ע"י צו שופט, חוקי מדינת ישראל לא חלים עלינו!
ונראה שהסוג הזה של בטחון וחופשיות לדבר על הכל יוצר קנאה מרה אצל אנשים מסויימים, או יותר נכון איש מסויים - הותיקים כבר מכירים את הבדיחה המהלכת הזו,
ולחדשים שמצטרפים אלינו אפשר רק לייעץ להתרחק מהנגע החולה הזה, הכל שם אשליה שקרית ומסוכנת לכם ולפרטיותכם.
עז77,
מנהל אתר והפורום הימין האמיתי.
DJ Luminus:
יתכן שהוא עוד איזה פרובוקטור מהשב"כ כמו אבישי רביב?
עז77:
אין לי ספק לרגע, לפי ההתנהגות שלו - פרובוקטורים ידועים בניסיונות שלהם להסית אנשים אחד נגד השני וליצור פילוג,
כדי למנוע חס וחלילה מאנשים להתאחד ולהלחם ברעל שדוחפים להם בממסד הבולשביקי, זה המטרה, להחליש אותנו מבפנים.
אם נהיה חכמים להתאחד ולגדול במקום בטוח כמו הפורום הזה ולא להכנע לשקרים ולנסיונות כאלה לעבוד עלינו,
אנחנו ננצח - לדעתי גם אם הוא לא שב"כניק הוא אדם לא צפוי ומסוכן, חולה רוח ומהסוג שעושה נזק לתנועה שלנו ולמשימות החשובות שלנו.
אנשים כאלה שעושים דה לגיטימציה להיות כהניסט בישראל,
צריך לבעוט אותם החוצה מאיתנו - ולא לשחק לידיים שלהם, כי אז ניפול.
DJ Luminus:
איזה אינטרס יש לאחד כזה לפגוע בתנועה הכהניסטית אם הוא אינו איש שב"כ?
בייקר:
ראשית ,הוא ניהל כאן את הפורום.הוא פירסם את חיים בן פסח.
שנית, חיים בן פסח קרא לנו לעזור לאיתמר בן גביר לכן היה טבעי ונורמלי ומתבקש להכנס ולדבר עם איתמר בן גביר,מרזל ואנשי החזית שאנו אמורים להצביע עבורם.
שלישית, בן גביר יודע על התנהגותו ודווח עליה וכמוהו גם מרזל מה זה אומר עליהם?מה זה מעיד עליהם?
מצד אחד טוענים שהוא מופרע,חולה נפש ונאו נאצי ומצד שני שהוא סוכן ומה זה מעיד על השב"כ?
רביעית ,אני אזרח ישראל ופטריוט ואני מעוניין שחוקי מדינת ישראל כן יחולו עלי.אני לא במלחמה עם מדינת ישראל ואני אזרח שומר חוק.
חמישית, חיים בן פסח שדעתו קובעת טוען שעד שיש מצב של גירוש וכרגע אין מצב חירום כזה אנו נשמור על חוקי מדינת ישראל ואתה הבעת תמיכה בכך גם מסיבות טקטיות.
שישית ,אנו פעילים פוליטית וגולשים בפורום אין בכך שום עברה!כאמור רשימות מרזל וקליינר ומצעם אושרו בידי ועדת הבחירות המרכזית שבראשה עמדה דורית בייניש שהיא הסמכות המשפטית העליונה.אין מה לפחד!
שביעית,חיים בן פסח אמור לפתור את הבעיה הזאת עם מרזל או שלחילופין יהיה נתק ואז נדע היכן אנו עומדים ומה עלינו לעשות.
שמינית,אני מתכוון להמשיך ולהתנהג כרגיל:שנים רבות אני גולש וכותב בפורומים ואני מסרב להתרגש מהצפה או מהתנהגות כזאת.
תשיעית,האמת מתגלה ולדעתי פשוט מדובר באינטרסים שונים ולא במשהו מורכב מדי,גם לגבי הדר אביזוב דאגו שהוא סוכן והתברר שלא.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה