כן,אז היתי שם בחתונה של אבי וזה פשוט לא יאומן,החתונה היתה במסעדה רוסית,רוב החתונה השירים היו רק ברוסית,זה פשוט לא יאומן איך האישה הזאת בשבע שנים שהיא איתו השליטה עליו את כל הרוסית הזאת,זה לא יאומן זה ממש עם שתלטן שהשתלט על כל המדינה הזאת ובעיקר בעיר חיפה שבה אני גר
במיוחד בשכונת הדר שהיא רק רוסים והכל מלא שם בטח גם ברוסים גויים שמוכרים חזיר,
בקיצור אני שמח בשמחתו של אבי,שיהיה בריא עם הרוסיה הזאת,אין ספק שהוא חזק "חולם ברוסית"
סליחה שאני תוקף את כל העם הרוסי אני יודע שחים בן פסח ה"יו והרב כהנא עשו הרבה כדי להעלות אותם לארץ אבל אני רואה בעם הזה פשוט עם שתלטן והוא כזה כי הוא תפס והשתלט על כל חלקה טובה במדינה שלנו
אני מסכים איתך בהחלט משה! הרוסים הגויים בחיפה ובארץ כולה השתלטו על כל המדינה, מוכרים חזירים בפרהסיה (וגם בהרבה מקומות טרפות אחרות כמו למשל פירות ים!), הם יושבים באוטובוסים, במוניות, בתחנות האוטובוס ומקשקשים ברוסית קולנית, כדי להוכיח ש
"הם בעצם העם הנבחר עלי אדמות!!!" אין פשוט מנוס מהם, הם בכל מקום כמו הארבה במצרים העתיקה של זמנו של משה רבינו ובני ישראל במצרים - בכל מקום שומעים רוסית קולנית מסריחה של הרוסים הגויים האלה.
חוץ מזה, בקשר לסרטונו של חיים בן פסח הי"ו על גיאורגיה נגד רוסיה דעתי היא אחת: אלה נבלות ואלה טריפות ואף אחד לא יזיז אותי מן העמדה הנוקשה הזאת.
הייתי בהוסטל של רוסים גויים ומעט יהודים גם כן, והיהודים שהיו במיעוט ניכר סבלו רבות מאוד מן הרוסים הגויים שהשתלטו על כל ההוסטל, על הטלוויזיה (כמובן רק ברוסית עסיסית וקולנית עד השעות הקטנות של הלילה!), על רדיו ומערכות סטריאו שהם החזיקו ברשותם, עם מוזיקה רוסית קולנית ומגעילה, וכו' וכו', וכך הוא המצב כמעט בכל מקום - כל הוסטל של תשושים או נפגעי נפש, כל אכסניה ובית הארחה, מלונות ועוד ועוד!
אין מילים בפי לתאר את שעט הנפש שלי מן הרוסים הגויים במדינת ישראל שעלו בתמיכת יהודונים שמאלנים קיצוניים לדוגמא שמאלמרט, שרון ועוד.
עלי להדגיש כאן בכל לשון של הדגשה, שאני מדבר אך ורק על הרוסים הגויים, כולל כל העולים הגויים מחבר העמים שפשוט עושים באלאגן איום ונורא במדינה שלנו, ולא על הרוסים היהודים הגיבורים, שסיכנו את נפשם כנגד הצוררים הנאצים הרוסיים לכל אורך ההיסטוריה!!!אני לא חושב שאני מגזים אם אומר שעלינו - תנועת הימין האמיתי - לתמוך ולעשות בכדי לסלק את הגויים האלה מן הארץ שלנו לכל הרוחות!
לא רק הערביןם הנאצים יש"ו הם אויב שלנו, גם הגויים האלה הם אוייבינו וצריך לבצע בהם טראנספר בחזרה לחבר העמים
כמובן לא הרוסים היהודים הגיבורים שרבים מהם יהודים כשרים למהדרין הרבה יותר מן היהודים החילוניים שלא מקיימים מצוות ומן האפיקורסים הרבים במדינה שלנו