כתב נושא: חתונה רוסית "למהדרין"  (נקרא 20082 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #25 ב- : אוגוסט 16, 2008, 22:53:37 »
אני רוצה להעלות פה עוד נקודה אחת
במדינה רב לאומית, ברית המועצות, הרבה מאוד יהודים חשבו את עצמם כ"חלק מהעם הסובייטי". הדור שעלו ארצה הוא דור גבולי שאיבד חלק מהזיקה ליהדות.
חלק בהחלט עזבו את ברית המועצות מהסיבות הכלכליות, אבל מי שעלה ארצה היה יכול להגר לכל מדנה מערבית בלי מלחמות.

בעיניי זה נס! ממש רגע לפני ההתבוללות, על סף התהום, ה' סלל לנו דרך חזרה ארצה.

אני מאוד מקווה שמשהו יקרה שגם יהודי ארה"ב יעלו ארצה.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #26 ב- : אוגוסט 16, 2008, 23:13:57 »
מתן וזה שהרוסים הגויים מגנים עליך במילואים בזמן שאחיך היהודים משתמתים לא מרפיע לך?

תאמין לי שהחבר'ה הגויים שאני מכיר אנשים מאד טובים,יותר טובים מחלק גדול של יהודים שאני מכיר
אחי היקר הרוסים הגויים שעלו לארץ מה יצא מהם מה הם תרמו?!?..
זנות ה' ירחם!!!נצרות...יוצאים נגד הדת!!!עבריינים!!!אנטישמים!!!כל התרבות המלוכלכת...מכירות של חזיר!!!כל מה שנגד העם והדת היהודית!!! ואני מדגיש הרוסים הגויים אינלי שום דבר נגד היהודים!!!
למה לנו להביא לארץ ישראל ארץ הקודש גויים?!?! :tickedoff:
« עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2008, 23:14:32 על ידי MATAN »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #27 ב- : אוגוסט 17, 2008, 00:07:45 »
אחי היקר הרוסים הגויים שעלו לארץ מה יצא מהם מה הם תרמו?!?..
זנות ה' ירחם!!!נצרות...יוצאים נגד הדת!!!עבריינים!!!אנטישמים!!!כל התרבות המלוכלכת...מכירות של חזיר!!!כל מה שנגד העם והדת היהודית!!! ואני מדגיש הרוסים הגויים אינלי שום דבר נגד היהודים!!!
למה לנו להביא לארץ ישראל ארץ הקודש גויים?!?! :tickedoff:
כסף...
תיהיה בטוח שמישהו מרוויח מזה...

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #28 ב- : אוגוסט 17, 2008, 01:20:03 »
כן...כי בין היהודים כולם הם אנשים מושלמים...
חלאס לחשוב שכל הזנות זה בגלל רוסיות,תאמין לי אחי יש מלא זונות מזרחיות
עבריינות...רוב המקרים של עברינות גם באים מצברים ולא מעולים

דרך אגב בקשר לסיבות כלכליות,עם מישהו עוזב בגלל סיבות כלכליות אז עדיף לו להגרלאירופה או לקנדה,בארץ המצב גם לא משהו
אנחנו חיינו טוב מאד ברוסיה,עזבנו כשהייתה מלחמת אזרחים במלודובה,אולי מישהו מכם שמע על זה

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #29 ב- : אוגוסט 17, 2008, 08:04:19 »
בס"ד

כשאין מנהיג (כמו מרן הרה"ג מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד) שמסוגל לאחד את כל העם ולנטוע בנו גאווה לאומית, ובמקומו יש מנהיגים כמו הרבנים של ש"ס שמשניאים את היהדות על החילוניים, כל קבוצה מסתגרת בתוך עצמה והפערים התרבותיים והאידאולוגיים בין הקבוצות השונות (כולל קבוצות "דתיות", היינו "ממלכתיים", חרדים) רק גודלים.  מי רצח את הרב כהנא בעקיפין?  אותם רבנים שסרבו לכתוב את אותו מכתב אומלל שיכול היה לזכות את הרב כהנא מאשמת "פאשיזם" וסטייה מההלכה, מכתב שהיה מונע את פסילת תנועתו מהשתתפות בבחירות שבהם כ"ך היתה מקבלת לפחות 12 מנדטים, שהרי אילו היה נשאר חבר כנסת, היה מקבל אבטחה צמודה כל נסיעותיו לחו"ל.  ואחרי כן, הדוברים והנציגים של אותם רבנים מוציאים קלטות בהן הם מסבירים חשיבות "זהירות בכבוד חכמים וגדולתו של מרן הר' עובדיה" (כותרת שעור מס' 16 בדיסק "תורה 2" של הרה"ג בן-ציון מוצפי, עוד נציג של הר' עובדיה)...  אני אישית מכיר יהודים "רוסים" ששונאים את התרבות הישראלית הקלוקלת, את חוסר הכבוד הכללי, הדחיפות בתור לאוטובוס, הקללות והסלנג הערבי, הגישה חסרת האחריות של "יהיה בסדר", השחיתות בפוליטיקה, הליכלוך בכל מקום (אנשים זורקים לכלוך ברחוב, במקום בפחי אשפה); יהודים ויהודיות חדורי אידאליזם וציונות (אמנם חילונית, אך עדיין זה משהו), שרתו בצה"ל והשתתפו במבצע קדש ובמלחמת לבנון (הראשונה), ששינו את דעתם מן הקצה אל הקצה לאחר מספר שנים שחיו בארץ, ואמרו לי, "היינו צריכים לעלות לארץ כדי להפוך לאנטישמים", יהודים ששונאים את ש"ס וכל שאר ה"דתיים" המושחתים, יהודים שעזבו או חולמים לעזוב את מדינת ישראל ומאמינים שאין שום עתיד למדינת ישראל, בזמנו (1984 למניינם) הם הצביעו בעד תנועת כ"ך והעריצו את הרב כהנא, ועדיין רוחשים כבוד למתנחלים.

כנראה שכל עם מתפקד כעדר חסר אידאליזם, והרבה (אם לא הכל) תלוי במנהיגים.  כיום אין לנו מנהיגים ראויים.  לפייגלין יש פוטנציאל, אבל הוא "מגמגם", לא נראה לי שהוא ימצה אי פעם את הפוטנציאל שלו.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #30 ב- : אוגוסט 17, 2008, 12:04:45 »
זה עניין של זמן, כשהדור הרוסי המסורתי הישן יחלוף מהעולם, הצעירים יתערבבו בחברה הישראלית.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #31 ב- : אוגוסט 17, 2008, 13:13:17 »
בס"ד

כשאין מנהיג (כמו מרן הרה"ג מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד) שמסוגל לאחד את כל העם ולנטוע בנו גאווה לאומית, ובמקומו יש מנהיגים כמו הרבנים של ש"ס שמשניאים את היהדות על החילוניים, כל קבוצה מסתגרת בתוך עצמה והפערים התרבותיים והאידאולוגיים בין הקבוצות השונות (כולל קבוצות "דתיות", היינו "ממלכתיים", חרדים) רק גודלים.  מי רצח את הרב כהנא בעקיפין?  אותם רבנים שסרבו לכתוב את אותו מכתב אומלל שיכול היה לזכות את הרב כהנא מאשמת "פאשיזם" וסטייה מההלכה, מכתב שהיה מונע את פסילת תנועתו מהשתתפות בבחירות שבהם כ"ך היתה מקבלת לפחות 12 מנדטים, שהרי אילו היה נשאר חבר כנסת, היה מקבל אבטחה צמודה כל נסיעותיו לחו"ל.  ואחרי כן, הדוברים והנציגים של אותם רבנים מוציאים קלטות בהן הם מסבירים חשיבות "זהירות בכבוד חכמים וגדולתו של מרן הר' עובדיה" (כותרת שעור מס' 16 בדיסק "תורה 2" של הרה"ג בן-ציון מוצפי, עוד נציג של הר' עובדיה)...  אני אישית מכיר יהודים "רוסים" ששונאים את התרבות הישראלית הקלוקלת, את חוסר הכבוד הכללי, הדחיפות בתור לאוטובוס, הקללות והסלנג הערבי, הגישה חסרת האחריות של "יהיה בסדר", השחיתות בפוליטיקה, הליכלוך בכל מקום (אנשים זורקים לכלוך ברחוב, במקום בפחי אשפה); יהודים ויהודיות חדורי אידאליזם וציונות (אמנם חילונית, אך עדיין זה משהו), שרתו בצה"ל והשתתפו במבצע קדש ובמלחמת לבנון (הראשונה), ששינו את דעתם מן הקצה אל הקצה לאחר מספר שנים שחיו בארץ, ואמרו לי, "היינו צריכים לעלות לארץ כדי להפוך לאנטישמים", יהודים ששונאים את ש"ס וכל שאר ה"דתיים" המושחתים, יהודים שעזבו או חולמים לעזוב את מדינת ישראל ומאמינים שאין שום עתיד למדינת ישראל, בזמנו (1984 למניינם) הם הצביעו בעד תנועת כ"ך והעריצו את הרב כהנא, ועדיין רוחשים כבוד למתנחלים.

כנראה שכל עם מתפקד כעדר חסר אידאליזם, והרבה (אם לא הכל) תלוי במנהיגים.  כיום אין לנו מנהיגים ראויים.  לפייגלין יש פוטנציאל, אבל הוא "מגמגם", לא נראה לי שהוא ימצה אי פעם את הפוטנציאל שלו.
צודק בכל מילה  :V:

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #32 ב- : אוגוסט 17, 2008, 13:15:14 »
כן...כי בין היהודים כולם הם אנשים מושלמים...
חלאס לחשוב שכל הזנות זה בגלל רוסיות,תאמין לי אחי יש מלא זונות מזרחיות
עבריינות...רוב המקרים של עברינות גם באים מצברים ולא מעולים

דרך אגב בקשר לסיבות כלכליות,עם מישהו עוזב בגלל סיבות כלכליות אז עדיף לו להגרלאירופה או לקנדה,בארץ המצב גם לא משהו
אנחנו חיינו טוב מאד ברוסיה,עזבנו כשהייתה מלחמת אזרחים במלודובה,אולי מישהו מכם שמע על זה

ישלי שאלה...למה אנחנו אמורים להביא גויים לארץ הרי אנחנו מדינה יהודית?!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #33 ב- : אוגוסט 17, 2008, 15:31:05 »
ישלי שאלה...למה אנחנו אמורים להביא גויים לארץ הרי אנחנו מדינה יהודית?!
גם לי יש שאלה...למה לא מגרשים את הערבים ואת מי שרוצה להשמיד אותנו?!

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #34 ב- : אוגוסט 17, 2008, 16:22:54 »
יווו לא הבנת אותי בכלל

תשמע,אנחנו לא אמורים להביא גויים לארץ ישראל
ואנחנו גם לא עושית את זה,הגויים שיש פה עלו עקב כך שהתחתנו עם יהודי\ה או איזה סבא מהדור ה15 היה יהודי...
אף אחד לא מתעסק בהעלת גויים לארץ
אבל מי שכבר כאן אז שישאר פה

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #35 ב- : אוגוסט 17, 2008, 16:27:41 »
אני חייב להגיד משהו.. אני רק רוצה שתדעו שהגויים האלה שאין להם שום זיקה לארץ תרמו לארץ שלנו הרבה בתחום הספורט, הרפואה וכמובן שכולם מתגייסים ונאמנים למדינה שלנו. אז אין שום סיבה שלא נקבל אותם פה רק בגלל שהם לא שומרים את המנהגים היהודיים
בס"ד

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #36 ב- : אוגוסט 17, 2008, 16:54:46 »
אני חייב להגיד משהו.. אני רק רוצה שתדעו שהגויים האלה שאין להם שום זיקה לארץ תרמו לארץ שלנו הרבה בתחום הספורט, הרפואה וכמובן שכולם מתגייסים ונאמנים למדינה שלנו. אז אין שום סיבה שלא נקבל אותם פה רק בגלל שהם לא שומרים את המנהגים היהודיים
בהחלט חומר למחשבה...

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #37 ב- : אוגוסט 17, 2008, 17:16:56 »

אתה צודק
ואני מכיר כמה אנשים ממש אחלה שכשאנחנו צריכים משהו הם הראשונים שעוזרים
והם לא יהודים

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #38 ב- : אוגוסט 17, 2008, 17:41:06 »
כל העניין של הגוים בא"י זה לא עניין אם הם עושים בלאגן או לא.
אם הערבים גם היו בשלום איתנו אנחנו חייבים לגרשם.
ארץ ישראל שייכת לעם ישראל.
ברגע שיש מגזרים לא יהודים בארץ זה גורם להתבוללות והתבוללות גורמת לשואה רוחנית.
זה שהערבים עושים בעיות לא משחק עניין פה בכלל וגם הרוסים הגויים זה שהם מתנהגים טוב לא אומר כלום.
ברגע שיש לא יהודים בא"י והם הרבה זה מהווה סכנה לשואה רוחנית כמו שקרה ליהדות ברית המועצות שהייתה בתחילת 1900 כ 5 מיליון והיום לא נשאר ממנה זכר.

שואה רוחנית הרבה יותר גרועה משואה פיזית.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #39 ב- : אוגוסט 17, 2008, 18:14:55 »
*יהודי שלא מרגיש זיקה לא"י הרבה יותר חשוב מגוי שיש לו "זיקה לא"י.
אי אפשר להשוות יהודי לגוי,זה שני דברים שונים.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #40 ב- : אוגוסט 17, 2008, 21:07:16 »
כל העניין של הגוים בא"י זה לא עניין אם הם עושים בלאגן או לא.
אם הערבים גם היו בשלום איתנו אנחנו חייבים לגרשם.
ארץ ישראל שייכת לעם ישראל.
ברגע שיש מגזרים לא יהודים בארץ זה גורם להתבוללות והתבוללות גורמת לשואה רוחנית.
זה שהערבים עושים בעיות לא משחק עניין פה בכלל וגם הרוסים הגויים זה שהם מתנהגים טוב לא אומר כלום.
ברגע שיש לא יהודים בא"י והם הרבה זה מהווה סכנה לשואה רוחנית כמו שקרה ליהדות ברית המועצות שהייתה בתחילת 1900 כ 5 מיליון והיום לא נשאר ממנה זכר.

שואה רוחנית הרבה יותר גרועה משואה פיזית.

:V: :V: :V:

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #41 ב- : אוגוסט 17, 2008, 22:47:59 »
מה בדיוק שונה בין יהודים לגויים?

ליהודים יש זנב? או כנפיים?
במה מתבתא השוני?
אלוהים אוהב יותר יהודים מעמים אחרים?
מי שלא יהודי לא נחשב לבן אדם?אין לו עולם הבא?

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #42 ב- : אוגוסט 17, 2008, 23:58:52 »

במה מתבתא השוני?
כמו שעיגול זה לא מרובע אז יהודי זה לא גוי.
גם המילה יהודי גוי שונות באותיות אם לא שמת לב.
אני לא נכנס לוויכוח עכשיו מה ההבדל,רוצה לדעת מה ההבדל בפשט תתחיל לחקור היסטורית למה הגוים תמיד שונאים יהודים.
באתי לומר רק שהעניין שהם תורמים לא אמור לשחק עניין פה בדיוק כמו שהערבים עושים בלאגן.
העניין הוא דמוגרפיה והתבוללות,הגענו לפה לחיות כעם אחד ומיוחד בלי שום מזיקים והרעות.
ותמיד למשך כל ההיסטוריה מיעוטים דורשים זכויות ואם לא נותנים זכויות מתחילות מהומות.
אם היו פה מיקרונזים שוחרי שלום גם אותם יש לגרש כי זה סיכון של התבוללות.

« עריכה אחרונה: אוגוסט 18, 2008, 00:02:55 על ידי אֵיתָן »

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #43 ב- : אוגוסט 18, 2008, 12:45:12 »

במה מתבתא השוני?
אחי היקר אני רואה ישלך מה ללמוד!!! :idiot2:

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #44 ב- : אוגוסט 18, 2008, 13:00:05 »
תראו כל הענין שמה שמרגיז הוא שהגיע הזמן שאחינו היהודים מרוסיה כבר יתחילו לדבר עברית ברחוב ובחברה,לא יתכן שאיפה שלא תהיה תשמע אותם מדברים רק בשפה שלהם
בתחנת אוטובוס,בתוך האוטובוס,במקומות ציבוריים
חוצמזה גם שיש להם תחנות טלויזיה משלהם,תחנות רדיו משלהם,חנויות משלהם,ספריות,מעדניות
תסלחו אבל זאת השתלטות לצערי הרב
למה בכלל אבא שלי הסכים לחתונה רוסית אני לא מבין,מה הוא הולך לפי הקונטרה שלה שהיא מכתיבה לו,
וחוצזה שגם המרוקאים והתימנים וכולם אף אחד לא מדבר בשפה שלהם כמו הגויים הערבים שמדברים בשפתם הגיע הזמן שאחינו היהודים מרוסיה יפסיקו להתנהג כמו הגויים ולדבר בשפתם
[gif[/img]

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #45 ב- : אוגוסט 18, 2008, 13:03:40 »
תראו כל הענין שמה שמרגיז הוא שהגיע הזמן שאחינו היהודים מרוסיה כבר יתחילו לדבר עברית ברחוב ובחברה,לא יתכן שאיפה שלא תהיה תשמע אותם מדברים רק בשפה שלהם
חוצמזה גם שיש להם תחנות טלויזיה משלהם,תחנות רדיו משלהם,חנויות משלהם,ספריות,מעדניות
למה בכלל אבא שלי הסכים לחתונה רוסית אני לא מבין,מה הוא הולך לפי הקונטרה שלה שהיא מכתיבה לו,
וחוצזה שגם המרוקאים והתימנים וכולם אף אחד לא מדבר בשפה שלהם כמו הגויים הערבים שמדברים בשפתם הגיע הזמן שאחינו היהודים מרוסיה יפסיקו להתנהג כמו הגויים ולדבר בשפתם
צודק...יש בעיה שהם מרגישים יותר קשורים לתרבות הרוסית.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #46 ב- : אוגוסט 18, 2008, 13:06:48 »
משה תתנחם בזה שאבא שלך התחתן עם יהודיה ולא עם גויה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #47 ב- : אוגוסט 18, 2008, 13:13:48 »
משה תתנחם בזה שאבא שלך התחתן עם יהודיה ולא עם גויה.
שמחת זקנתי כמו שאומרים
גם לגבי זה לא בטוח,אבל אם היתה חופה כהלכה אז ברור שהיא יהודיה
הבעיה היא שהיא יהודיה מאוד שתלטנית
[gif[/img]

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #48 ב- : אוגוסט 18, 2008, 14:38:03 »
שמחת זקנתי כמו שאומרים
גם לגבי זה לא בטוח,אבל אם היתה חופה כהלכה אז ברור שהיא יהודיה
הבעיה היא שהיא יהודיה מאוד שתלטנית
אולי נסכם את הדיון שיש לאישתו של אבא שלך אופי פשוט בעייתי<בשבילך>
 ולא המוצא שלה הוא הבעייתי, מה אתה אומר ??

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חתונה רוסית "למהדרין"
« להגיב #49 ב- : אוגוסט 18, 2008, 14:51:04 »
אגב יחיאל אולי אתה מכיר,החתונה היתה במסעדה בצומת קרית אתא שקוראים לה "המקום של אליק"
[gif[/img]