כתב נושא: קיבלתי בשורה שאני המום ממנה לגמרי  (נקרא 14755 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק ימין מתון

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אני גאה במדינה בלי קשר לכלום!!!!!!!!11
קיבלתי בשורה שאני המום ממנה לגמרי
« להגיב #25 ב- : יולי 14, 2008, 13:13:39 »
צדיק הכל מה'! הכל לטובה !!!!!!!!!!!!!! רבי נחמן מאומן! תחשוב טוב יהיה טוב! תן חיוך הכל לטובה!  :) :) :) :) :) :) :) :) :)
תחשוב על חצי הכוס המלאה!!!!!!!!!!  אני מכיר מישהו שהתחתן אחרי חודש שקרה לו דבר כזה תתעודד!!!! יש דברים קשים יותר!!! :coolsmiley:
« עריכה אחרונה: יולי 14, 2008, 13:15:02 על ידי ימין מתון »
תן חיוך הכל לטובה! :)

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #26 ב- : יולי 14, 2008, 13:26:50 »
משה:ניסית לבקש ממנה להוריד את הווליום של הטלביזיה או הרדיו?
לי קרה דבר דומה כשאימי נפטרה אבי החל לצאת מיד עם אישה צעירה בהרבה.טבעי ונורמלי שאנו נאמנים לאמא שלנו.
ראשית מה זה הבית שלנו?אתה חי בבית?לא.האם כוונתך שהבית שלך בגלל ירושה?
אתה רוצה לקבוע לאבא שלך אם להתחתן?נניח שאבא שלך היה אומר לך לא להתחתן היית מסכים?!
במקום להתעסק עם אבא שלך תסדר לעצמך את החיים.אתה תעבוד,אתה תתחתן.
מה זה רוסיה?היא הולכת עם צלב בבית?כלומר כוונתך ליהודיה עולה חדשה.
אתה לא אוהב "רוסיות" זכותך אבל אתה לא יכול לומר לאבא שלך את מי לאהוב.
טבעי שהיא תשמע מוסיקה בשפת האם שלה.
אנחנו לא חיים בבית שלנו,אבל אתה לא קטין.זה הבית של אבא שלך לא שלכם.
אתה רוצה שאבא יתמוך בך כספית,שאבא יתן לך לגור בבית שלו אבל הוא לא יתחתן ולא יגור עם אישה שהמוצא העדתי שלה לא מוצא חן בעינך.אתה לא מתחתן ולא רוצה שהוא יתחתן!
חשבת שאבא שלך לא רוצה להיות לבד אחרי שאמא שלך נפטרה!
אבא שלך יפרנס אותך ואתה תקבע לו מה לעשות.
אתה אבא שלו או הוא אבא שלך?
מה זאת ההתעלקות הזאת?
אבא שלי בסוף חי עם יהודיה ממוצא רוסי אחרי שאמא נפטרה,עשו הסכם ממון ואז כשהיא עזבה נשארה חסרת כל.
אבל אני לא אמרתי לו אבא אני לא מבקר בבית כשהיא שם,כיבדתי את הבחירה שלו כאדם מבוגר.
אין לך זכות לבקר מה אבא שלך עושה בחדר השינה שלו כי זה חדר השינה שלו.
מהו קטין?
אין לך זכות לדרוש ממנו לבחור או היא או אנחנו!
לא רוצים לבקר אותה אל תבקרו ואל תסעו איתה באוטו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #27 ב- : יולי 14, 2008, 14:10:17 »
אני מסכים אם האנטר,אהבה היא לעולם לא דבר הגיוני.
ואם נגיד שהיא הייתה בת עדתך,האם זה היה הופך את זה למובן מאליו? אהבה היא חיבור בין שני הפכים,
וצריך להבין שאביך הוא בן אדם בדיוק כמוך וכמו שאתה היית רוצה להתחתן עם מי שאתה אוהב,גם הוא.

ואני מתפלא עליך במיוחד משה,דוקא אתה? אתה הרי יודע ומרגיש יותר טוב מכולנו איך מרגיש אדם בודד. את  אף פתחת מספר אשכולות בהם הסברת לנו כמה כואב לך ליהיות לבדך,
ללא אשה.

חשבת שאולי אביך מרגיש אותו הדבר? שגם הוא בודד והוא זקוק לאשה בדיוק כמוך?

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #28 ב- : יולי 14, 2008, 14:13:16 »
ואם נגיד שהיא הייתה בת עדתך,האם זה היה הופך את זה למובן מאליו? אהבה היא חיבור בין שני הפכים,
וצריך להבין שאביך הוא בן אדם בדיוק כמוך וכמו שאתה היית רוצה להתחתן עם מי שאתה אוהב,גם הוא.

ואני מתפלא עליך במיוחד משה,דוקא אתה? אתה הרי יודע ומרגיש יותר טוב מכולנו איך מרגיש אדם בודד. את  אף פתחת מספר אשכולות בהם הסברת לנו כמה כואב לך ליהיות לבדך,
ללא אשה.

:V:
תרשה לי להוסיף שמצבו קשה אפילו יותר.
הוא איבד אישה שחי איתה במשך שנים רבות.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק orel.z

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #29 ב- : יולי 14, 2008, 14:57:39 »
תראה, במידה והוא יתחתן איתה זה בגלל שכך הקב"ה רצה... אתה צריך להיות שלם עם ההחלטות שלו, ואתה צריך לשמוח למרות שזה נראה בלתי אפשרי במצבך.

מנותק ימין מתון

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אני גאה במדינה בלי קשר לכלום!!!!!!!!11
« להגיב #30 ב- : יולי 14, 2008, 17:16:53 »
אם היא קיללה אותך בבית המשפט מביאים על זה פיצוי של מאה אלף שקל (אם יש 2 עדים) ואתה לא צריך ראיות זו זכות יסוד
תן חיוך הכל לטובה! :)

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #31 ב- : יולי 14, 2008, 21:13:02 »
עלק,שמעו קטע
היום אני פוגש בישיבת חב"ד אצלי בעיר את הרב/המשפיע שלי וסתם זרקתי לו את זה שאבא מתחתן אז עלק הוא עושה לי אני יודע :o
יודע,עלק,מאיפה? :???:
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #32 ב- : יולי 14, 2008, 21:38:14 »
אבל מה ששמחתי הוא שהרב אמר לי שהלואי שזה יפתח לי את הצינורות בנושא השידוך שלי
[gif[/img]

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #33 ב- : יולי 15, 2008, 00:56:51 »

ללא אשה.

:V: :smil037: :V:
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #34 ב- : יולי 25, 2008, 09:46:00 »
אתמול היתי באזכרה.7 שנים חלפו מאז ושום דבר לא השתנה,פגשתי את אחי אחרי שנה שלא ראיתי אותו! ודיברנו במשך השנה הזאת אולי רק פעם אחת! לא שאנחנו בברוגז או משהו אבל פשוט זה התוצאה שלנו שאנחנו לא מאוחדים ומלוכדים מאז שקרה המות.
היתה אזכרה מאוד מוזרה כי הינו רק אני 2 האחים שלי ואבא שלי לא הגיעו לא דוד ולא סבתא וגם מה שהכי לא מובן לי איך זה שאחותה לא מגיע לאזכרה כבר 6 שנים! ולא התענינתי למה
הבנתי שאבא שלי בקשר עם הדודה ושמעתי אותו מדבר עם אחי על זה שהדודה רצתה שנחתום על חלק בירושה של סבתא שלי ז"ל,היא סבתא,אמא של אמא נפטרה שנתים לפני אמא והיא לא השאירה ירושה אז נשאר החלק של העיזבון שלה בבית,ככה היה גם אמי ז"ל שלא השאירה ירושה ונשאר החלק של העיזבון בבית,וגם שמעתי שסבא שלי שגם אותו לא ראיתי כבר 6 שנים נמצא בבית אבות,לא יודע איפה אבל כבר כנראה שבגילו המבוגר קרוב ל-80 הוא כנראה ר"ל הולך למות שם,ככה שמעתי את אחי שואל את אבי,ועכשיו אני מבין למה לפני חודשיים כשנסעתי שם ראיתי בבית את כל החלונות סגורים ומוגפים
כמו כן אחי אמר לי את דעתו בנושא הזה שאבי חי עם הרוסיה הזאת שהיא מתחתנת איתו וחיה איתו עד היום רק בגלל אינטרסים וכנראה שלא בגלל האהבה,היא עושה את חלקה בבישול,ובנקיון הבית בקיצור הכל הולך בשיטת התן וקח,הם כבר 7 שנים ביחד! כמו כן אחי גילה לי שבאותו יום שהיתה מריבה בינו לבין הרוסיה הזאת שהיא סגרה לו את הדלת בפנים,שהוא דיבר עם אח של אבא כלומר עם הדוד והוא סיפר לי משהו שגם אני תארתי אותו ככה לעצמי הוא אמר לו שאבי תמיד היה דחוק ועזוב בחברה ולא הלך לו עם בנות ובגלל זה הוא מפחד לעזוב את הרוסיה,כי מפחיד אותו הלבד,ואפילו הוא עוד הוסיף שבגילו המבוגר(53) הוא עדין "דבוק" לאמא שלו וגם בגלל שקשה לו לבד,ועוד הוא הוסיף שגם בזה אני מסכים איתו שאבא הרבה אשם בהתפתחות הלא תקינה שלנו שהוא הזניח אותנו ולא התענין בנו,דבר שאני זוכר נכון מאוד ומסכים איתו! רק לא יודע מה קרה לו היום שאחי מספר לי שהוא עוזר לו בכסף ולי הוא לא עוזר אפילו בפרוטה,הוא מספר לי שהוא מממן לו חלק מן הלימודים שלו באוניברסיטה,והוא גם קנה לו אוטו חדש ב-21 אלף!
ואני שחי בלא הרבה כסף מביטוח לאומי ועוד קצת עבודה שמשלימה לי את זה לא רואה גרוש
אני מקוה לסיום שמי יתן והשי"ת יעזור למשפחה שלנו להתלכד מחדש ובעז"ה תעיף משם את הרוסיה הזאת,אני מקוה שזה בסדר ששיפתי אתכם בחיי המשפחה שלי פשוט רציתי שתדעו כמה כואב לי מהמצב הזה
[gif[/img]

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
« להגיב #35 ב- : יולי 25, 2008, 13:44:45 »
צר לי אבל אתה צריך לכבד את אבא שלך הרי מי אם לא אתה מבין שהוא לבד כרגע ואם הוא אוהב אותה וזה עושה לו טוב הוא צריך להתחתן איתה.
אתה תראה שאתה עוד תלמד להכיר אותה וישתנה לך היחס כלפיה
זה שהיא שומעת טלויזיה בפול ווליום לא אומר שהיא שטלתנית

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #36 ב- : יולי 25, 2008, 16:35:58 »
חיים אם אתה יכול אני מבקש גם שתכתוב מה דעתך על כל הנשוא המשפחתי אצלי וגם הענין הזה
חשוב לי מאוד לשמוע את דעתך
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #37 ב- : אוגוסט 14, 2008, 17:33:40 »
לצערי היום יום החתונה הגיע
דיברתי עם אחי בטל' מלפני שעה,אז שאלתי אותו אם היתה כבר החופה ואם המסיבה במסעדה אם הוא יודע עם כמה מוזמנים הם והוא אמר שהוא לא יודע
ולא רק שהוא לא יודע הוא אמר שזה אפילו לא מענין אותו!
והוא גם בעצמו אמר לי ולא רק אלא גם אמא של אבא שלי ואח של אבא שלי שהם חיים ביחד רק בגלל האינטרסים ולא שום דבר אחר
ז"א היא מבשלת לו מנקה לו והוא סליחה על המילה מזיין אותה
[gif[/img]

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #38 ב- : אוגוסט 15, 2008, 11:54:48 »
אתמול היתי באזכרה.7 שנים חלפו מאז ושום דבר לא השתנה,פגשתי את אחי אחרי שנה שלא ראיתי אותו! ודיברנו במשך השנה הזאת אולי רק פעם אחת! לא שאנחנו בברוגז או משהו אבל פשוט זה התוצאה שלנו שאנחנו לא מאוחדים ומלוכדים מאז שקרה המות.
היתה אזכרה מאוד מוזרה כי הינו רק אני 2 האחים שלי ואבא שלי לא הגיעו לא דוד ולא סבתא וגם מה שהכי לא מובן לי איך זה שאחותה לא מגיע לאזכרה כבר 6 שנים! ולא התענינתי למה
הבנתי שאבא שלי בקשר עם הדודה ושמעתי אותו מדבר עם אחי על זה שהדודה רצתה שנחתום על חלק בירושה של סבתא שלי ז"ל,היא סבתא,אמא של אמא נפטרה שנתים לפני אמא והיא לא השאירה ירושה אז נשאר החלק של העיזבון שלה בבית,ככה היה גם אמי ז"ל שלא השאירה ירושה ונשאר החלק של העיזבון בבית,וגם שמעתי שסבא שלי שגם אותו לא ראיתי כבר 6 שנים נמצא בבית אבות,לא יודע איפה אבל כבר כנראה שבגילו המבוגר קרוב ל-80 הוא כנראה ר"ל הולך למות שם,ככה שמעתי את אחי שואל את אבי,ועכשיו אני מבין למה לפני חודשיים כשנסעתי שם ראיתי בבית את כל החלונות סגורים ומוגפים
כמו כן אחי אמר לי את דעתו בנושא הזה שאבי חי עם הרוסיה הזאת שהיא מתחתנת איתו וחיה איתו עד היום רק בגלל אינטרסים וכנראה שלא בגלל האהבה,היא עושה את חלקה בבישול,ובנקיון הבית בקיצור הכל הולך בשיטת התן וקח,הם כבר 7 שנים ביחד! כמו כן אחי גילה לי שבאותו יום שהיתה מריבה בינו לבין הרוסיה הזאת שהיא סגרה לו את הדלת בפנים,שהוא דיבר עם אח של אבא כלומר עם הדוד והוא סיפר לי משהו שגם אני תארתי אותו ככה לעצמי הוא אמר לו שאבי תמיד היה דחוק ועזוב בחברה ולא הלך לו עם בנות ובגלל זה הוא מפחד לעזוב את הרוסיה,כי מפחיד אותו הלבד,ואפילו הוא עוד הוסיף שבגילו המבוגר(53) הוא עדין "דבוק" לאמא שלו וגם בגלל שקשה לו לבד,ועוד הוא הוסיף שגם בזה אני מסכים איתו שאבא הרבה אשם בהתפתחות הלא תקינה שלנו שהוא הזניח אותנו ולא התענין בנו,דבר שאני זוכר נכון מאוד ומסכים איתו! רק לא יודע מה קרה לו היום שאחי מספר לי שהוא עוזר לו בכסף ולי הוא לא עוזר אפילו בפרוטה,הוא מספר לי שהוא מממן לו חלק מן הלימודים שלו באוניברסיטה,והוא גם קנה לו אוטו חדש ב-21 אלף!
ואני שחי בלא הרבה כסף מביטוח לאומי ועוד קצת עבודה שמשלימה לי את זה לא רואה גרוש
אני מקוה לסיום שמי יתן והשי"ת יעזור למשפחה שלנו להתלכד מחדש ובעז"ה תעיף משם את הרוסיה הזאת,אני מקוה שזה בסדר ששיפתי אתכם בחיי המשפחה שלי פשוט רציתי שתדעו כמה כואב לי מהמצב הזה
משה היקר! אני איתך לכל אורך הדרך בכאבך ובצערך הרבים. מי ייתן ולא תדע צער כזה עוד, ובע"ה תדע רק שמחה וצחוק - כמו שאתה אדם מאוד לבבי ושמח בנשמתך ובנפשך, ולכן אני בטוח שתצליח דרכך והקב"ה יישלח לך הרבה שמחה ויעזור לך!!!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!