עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

מצוות פרו הוא רבו

(1/4) > >>

הציוני:
לכול הדתיים אני רוצה לברכם על המצווה אני רק ילד וגם לא דתי אבל כל הכבוד לכם
אם תמשיכו ככה העם ימשיך לגדול!

morde208:
זה  טוב  כי   זה  התשובה  לאחוז  הלידה  הגבוה  גם של  הערבים  ימ"ש. וזה  רע  כי  הרבה  עושים  את זה  ללא  חשבון  ואחרי  שהם מולידים  אין  להם כסף  לפרנס  את  המשפחה...

מנורה:

--- ציטוט של: הציוני על אוגוסט 13, 2008, 09:17:53 ---לכול הדתיים אני רוצה לברכם על המצווה אני רק ילד וגם לא דתי אבל כל הכבוד לכם
אם תמשיכו ככה העם ימשיך לגדול!

--- סוף ציטוט ---

נכון, כל הכבוד. לפי דעתי כל זוג יהודי צריך להביא לעולם לפחות 3 ילדים ואז נוכל להתגונן... :D :D

MATAN:

--- ציטוט של: מנורה על אוגוסט 13, 2008, 18:40:18 ---נכון, כל הכבוד. לפי דעתי כל זוג יהודי צריך להביא לעולם לפחות 3 ילדים ואז נוכל להתגונן... :D :D

--- סוף ציטוט ---
חבר 3 יהודים זה בכלל בכלל לא הרבה!כמובן שכל אחד לפי היכולת שלו אבל בכללית משפחה עם 3 ילדים נחשבת משפחה קטנה...

מנורה:

--- ציטוט של: MATAN על אוגוסט 13, 2008, 19:03:13 ---חבר 3 יהודים זה בכלל בכלל לא הרבה!כמובן שכל אחד לפי היכולת שלו אבל בכללית משפחה עם 3 ילדים נחשבת משפחה קטנה...

--- סוף ציטוט ---

אני יודע ש-3 יהודים זה לא הרבה, אבל יהודים לא יכולים להרשות לעצמם לגדל עשרות ילדים כמו הערבים הרוצחים כי הם עלולים לפשוט רגל ח"ו..
אני אומר שצריך לפחות 3 ילדים יהודים כל אחד, היום 3 ילדים זה המקסימום ולפי דעתי זה צריך להיות המינימום...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה