סקר

האם כשהימין האמיתי יהיה בשלטון צריך להשאיר את הדמוקרטיה (הכוונה האם להשאיר כאן גויים מעמים אחרים שהם לא ערבים)?

כן, צריך להשאיר מדינה דמוקרטית ואנחנו רוצים רק להעיף את הערבים שרוצים להשמידנו!
לא, כל הגויים צריכים להסתלק מכאן ומיד!
אחר (נא לפרט).

כתב נושא: להשאיר דמוקרטיה?  (נקרא 10673 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
להשאיר דמוקרטיה?
« להגיב #25 ב- : אוגוסט 18, 2008, 08:19:20 »
יצא לי ... ואפשר להקשיח את הדמוקרטיה הקיימת היום ולהפוך אותה ליותר ימנית, מה שיש היום בארץ זו לא דמוקרטיה זה שמאלנות. אז אם השאלה היא האם להשאיר דמוקרטיה כמו של היום התשובה היא לא. אבל דמוקרטיה בכללי זהו המשטר הנכון ביותר. ואם אתם חושבים שהימין האמיתי יעלה לא בדרך דמוקרטית אז אתם טועים טעות מרה... אין לנו סיכוי אלא לשכנע את העם. ואיתן לא ענית לי על השאלות, כי לא הצגת לי שאי אפשר לשלב בניהם,בנתיים אפח'ד לא הצליח זה לא אומר שאי אפשר.
אם יצא לך לקרוא רשום שם מדינה דמוקרטית ויהדות באותה מגילה סכיזופרנית.
הדמוקרטיה בבסיס שלה ובסיס אם משנים שינת את כל הדבר שנקרא דמוקרטיה.
הבסיס של הדמוקרטיה הוא לא להבדיל בין דת,גזע ולאום ויודע מה היהדות אומרת שכן יש הבדלים וכן יש מעמדות גם בין היהודים עצמם.
היהדות קוראת לבדלנות ואילו דמוקרטיה גורמת לגלובליזציה בין אם תרצה או לא תרצה.
אתה יכול להקשיח אותה כמה שתרצה אבל זה תמיד יסתור את היהדות כי היהדות אין דומה דומה לה.
חוק השבות על פי הדמוקרטיה הוא חוק גזעני,לתת רק ליהודים לעלות לא"י זאת גזענות על פי השכל הדמוקרטי.
בארץ אין דמוקרטיה אבל הדמוקרטיה המוקרית גם לא יכולה להתקיים במדינה יהודית.
ימניות ושמלאניות היא לא דרכה של היהדות,דרכה של היהדות היא הדרך הישרה ביותר בלי נטיות ימינה או שמאלה.
על פי היהדות גם אנשים שהם כיביכול לא פוגעים ביהודים בא"י אסור להיות פה עד שהם מקבלים על עצמם 7 מצוות נח(זה בכללי ברור שגם עם זה יש הרבה תנאים).
על איזה שאלות לא עניתי לך?
אני תומך בחיים ואם הצלחנו להגיע אפילו ליהודי אחד זה כבר משהו.לגבי להגיע לשלטון בע"ה ואם זו בדרך לא דמוקרטית לא יודע את זה את לא ניתן לדעת ובטח שגם אתה.
כל עוד יש דמוקרטיה יש  לערבים זכות ולגיטמציה להילחם על א"י.

« עריכה אחרונה: אוגוסט 18, 2008, 08:25:41 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
להשאיר דמוקרטיה?
« להגיב #26 ב- : אוגוסט 18, 2008, 14:30:36 »
אם יצא לך לקרוא רשום שם מדינה דמוקרטית ויהדות באותה מגילה סכיזופרנית.
הדמוקרטיה בבסיס שלה ובסיס אם משנים שינת את כל הדבר שנקרא דמוקרטיה.
הבסיס של הדמוקרטיה הוא לא להבדיל בין דת,גזע ולאום ויודע מה היהדות אומרת שכן יש הבדלים וכן יש מעמדות גם בין היהודים עצמם.
היהדות קוראת לבדלנות ואילו דמוקרטיה גורמת לגלובליזציה בין אם תרצה או לא תרצה.
אתה יכול להקשיח אותה כמה שתרצה אבל זה תמיד יסתור את היהדות כי היהדות אין דומה דומה לה.
חוק השבות על פי הדמוקרטיה הוא חוק גזעני,לתת רק ליהודים לעלות לא"י זאת גזענות על פי השכל הדמוקרטי.
בארץ אין דמוקרטיה אבל הדמוקרטיה המוקרית גם לא יכולה להתקיים במדינה יהודית.
ימניות ושמלאניות היא לא דרכה של היהדות,דרכה של היהדות היא הדרך הישרה ביותר בלי נטיות ימינה או שמאלה.
על פי היהדות גם אנשים שהם כיביכול לא פוגעים ביהודים בא"י אסור להיות פה עד שהם מקבלים על עצמם 7 מצוות נח(זה בכללי ברור שגם עם זה יש הרבה תנאים).
על איזה שאלות לא עניתי לך?
אני תומך בחיים ואם הצלחנו להגיע אפילו ליהודי אחד זה כבר משהו.לגבי להגיע לשלטון בע"ה ואם זו בדרך לא דמוקרטית לא יודע את זה את לא ניתן לדעת ובטח שגם אתה.
כל עוד יש דמוקרטיה יש  לערבים זכות ולגיטמציה להילחם על א"י.

מסכים עם מה שאמרת !
אבל למה יש לערבים לגיטימציה להילחם על א"י כל עוד יש דמוקרטיה??

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
להשאיר דמוקרטיה?
« להגיב #27 ב- : אוגוסט 23, 2008, 21:48:10 »
לאיתן, בקשר למשפט האחרון קודם ואז לכל התגובה.
הכל מבחינתך יוצא מנקודת הנחה של הדמוקרטיה הקיימת ,אני מנסה להסביר שזו לא הדמוקרטיה המיוחלת, ולא זו שאני מתכוון שתהיה פה, יכול להיות שאני מתכוון לצורת משטר שעדיין לא קיימת והיא לא בהכרח דמוקרטיה. אבל יש בה רוב האלמנטים מהדמוקרטיה , מה שאני מנסה להגיד זה שדמוקרטיה מלאה בגוונים שונים, ובארץ היא צבועה בגווני השמאל, זה לא אומר שיש לפסול אותה מראשיתה אלא לשנותה.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
להשאיר דמוקרטיה?
« להגיב #28 ב- : אוגוסט 24, 2008, 00:42:35 »
לאיתן, בקשר למשפט האחרון קודם ואז לכל התגובה.
הכל מבחינתך יוצא מנקודת הנחה של הדמוקרטיה הקיימת ,אני מנסה להסביר שזו לא הדמוקרטיה המיוחלת, ולא זו שאני מתכוון שתהיה פה, יכול להיות שאני מתכוון לצורת משטר שעדיין לא קיימת והיא לא בהכרח דמוקרטיה. אבל יש בה רוב האלמנטים מהדמוקרטיה , מה שאני מנסה להגיד זה שדמוקרטיה מלאה בגוונים שונים, ובארץ היא צבועה בגווני השמאל, זה לא אומר שיש לפסול אותה מראשיתה אלא לשנותה.
מאחל לך בהצלחה ליצור דמוקרטיה צבעונית,קמו כל מיני סוגים של משטרים תמיד וכולם בתאוריה נראים כגן עדן אבל כשזה יוצא לפועל זה אסון.
גם המרקסיזם טוב ר"ל אם כולם ידגלו  במרקסיזם.
גם האיסלם טוב אם כולם ילכו על פי האיסלם.המוסלמים חושבים ככה כמו שאתה חושב שדמוקרטיה היא דבר טוב וכמו שאני חושב שמדינה יהודית היא טובה.
לקחת שני דברים שמנוגדים אחת לשני ולנסות ליצור משהו חדש,בהצלחה אבל לפי דעתי זה לא יצליח.
מערביות ויהדות לא הולכים יד ביד(מערביות לא מסמלת את  קידמה וטכנולוגיה).

« עריכה אחרונה: אוגוסט 24, 2008, 00:43:28 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
להשאיר דמוקרטיה?
« להגיב #29 ב- : אוגוסט 24, 2008, 04:04:53 »
לא יעזרו לכם כל הרעיונות מהראש על דמוקרטיות שונות
הקב"ה ישלוט עלינו ללא דמוקרטיה
תכניסו את זה טוב טוב לראש!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
להשאיר דמוקרטיה?
« להגיב #30 ב- : אוגוסט 24, 2008, 06:17:45 »
  איתן צודק. אין מכנה משותף בין דמוקרטיה ויהדות בבסיסן, אלא להיפך- אלו הם שני ניגודים מוחלטים. השאיפה שלנו היא היהדות, לא הדמוקרטיה. לא צריך להבין יותר מדי במדעי החברה כדי לראות שההשקפה הדמוקרטית סותרת לחלוטין את חוק השבות, ולפיכך הציונות החילונית כולה, הדוגלת בדמוקרטיה כבסיס מעשי לקיום המדינה, צפוי לה "מוות דמוגרפי טבעי" (זה במקרה הטוב) בטווח הלא-רחוק.

מי שמתעקש על מדינה יהודית ודמוקרטית, סופו שיישאר בדמוקרטיה, אבל ללא מדינה יהודית.

ונציין שוב שמדינת ישראל היא לא דמוקרטיה אלא אוליגרכיה דיקטטורית אליטיסטית בולשביקית. כלומר כל האמור לעיל אודות הרעות-החולות של הדמוקרטיה, זה נכון לגבי דמוקרטיה אמיתית, בעוד שמצבנו כרגע חמור יותר אפילו ביחס הזה.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 24, 2008, 06:37:01 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
להשאיר דמוקרטיה?
« להגיב #31 ב- : אוגוסט 24, 2008, 12:35:15 »
בס''ד

לכונן בע''ה וישועתו שלטון-צבאי על כלל חלקי ארץ-הקודש תובב''א , ולאחר טיהורה מטומאותיה ומאוייבי העם-היהודי לכונן שלטון עם ציביון יהודי אמוני ימני-אמיתי , ולהעמיד למשפט העם את כלל צוררי העם-היהודי מבית ומחוץ !!! :tickedoff:

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
להשאיר דמוקרטיה?
« להגיב #32 ב- : אוגוסט 29, 2008, 12:31:00 »
בס''ד

לכונן בע''ה וישועתו שלטון-צבאי על כלל חלקי ארץ-הקודש תובב''א , ולאחר טיהורה מטומאותיה ומאוייבי העם-היהודי לכונן שלטון עם ציביון יהודי אמוני ימני-אמיתי , ולהעמיד למשפט העם את כלל צוררי העם-היהודי מבית ומחוץ !!! :tickedoff:

הגולה בארץ  :smil037:
יש משו במה שהוא אומר בקשר למשטר צבאי...