יצא לי ... ואפשר להקשיח את הדמוקרטיה הקיימת היום ולהפוך אותה ליותר ימנית, מה שיש היום בארץ זו לא דמוקרטיה זה שמאלנות. אז אם השאלה היא האם להשאיר דמוקרטיה כמו של היום התשובה היא לא. אבל דמוקרטיה בכללי זהו המשטר הנכון ביותר. ואם אתם חושבים שהימין האמיתי יעלה לא בדרך דמוקרטית אז אתם טועים טעות מרה... אין לנו סיכוי אלא לשכנע את העם. ואיתן לא ענית לי על השאלות, כי לא הצגת לי שאי אפשר לשלב בניהם,בנתיים אפח'ד לא הצליח זה לא אומר שאי אפשר.
אם יצא לך לקרוא רשום שם מדינה דמוקרטית ויהדות באותה מגילה סכיזופרנית.
הדמוקרטיה בבסיס שלה ובסיס אם משנים שינת את כל הדבר שנקרא דמוקרטיה.
הבסיס של הדמוקרטיה הוא לא להבדיל בין דת,גזע ולאום ויודע מה היהדות אומרת שכן יש הבדלים וכן יש מעמדות גם בין היהודים עצמם.
היהדות קוראת לבדלנות ואילו דמוקרטיה גורמת לגלובליזציה בין אם תרצה או לא תרצה.
אתה יכול להקשיח אותה כמה שתרצה אבל זה תמיד יסתור את היהדות כי היהדות אין דומה דומה לה.
חוק השבות על פי הדמוקרטיה הוא חוק גזעני,לתת רק ליהודים לעלות לא"י זאת גזענות על פי השכל הדמוקרטי.
בארץ אין דמוקרטיה אבל הדמוקרטיה המוקרית גם לא יכולה להתקיים במדינה יהודית.
ימניות ושמלאניות היא לא דרכה של היהדות,דרכה של היהדות היא הדרך הישרה ביותר בלי נטיות ימינה או שמאלה.
על פי היהדות גם אנשים שהם כיביכול לא פוגעים ביהודים בא"י אסור להיות פה עד שהם מקבלים על עצמם 7 מצוות נח(זה בכללי ברור שגם עם זה יש הרבה תנאים).
על איזה שאלות לא עניתי לך?
אני תומך בחיים ואם הצלחנו להגיע אפילו ליהודי אחד זה כבר משהו.לגבי להגיע לשלטון בע"ה ואם זו בדרך לא דמוקרטית לא יודע את זה את לא ניתן לדעת ובטח שגם אתה.
כל עוד יש דמוקרטיה יש לערבים זכות ולגיטמציה להילחם על א"י.