כתב נושא: אני מזועזע ממך חיים!!!  (נקרא 2891 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק hagai333

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אני מזועזע ממך חיים!!!
« ב- : אוגוסט 08, 2008, 02:21:02 »
איך אתה יכול להגיד דבר כזה על האשכנזים שהיו צריכים להירצח. באיזה זכות אתה מדבר ככה. כנראה שלא למדתה מספיק תורה. שסוף מעשה במחשב תחילה והכי חשוב דרך ארץ קדמה לתורה. אני מציע לך להתנצל על הדברים שאמרתה כי זה יכול להוביל עליך השפעות רעות לעתיד.

« עריכה אחרונה: אוגוסט 08, 2008, 02:33:53 על ידי hagai333 »

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
אני מזועזע ממך חיים!!!
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 08, 2008, 02:42:42 »
סליחה: באיזה הקשר הם דבריך ביחס לדברי חיים?! :tickedoff:
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני מזועזע ממך חיים!!!
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 08, 2008, 02:50:29 »
הוא בטח מתכוון לסרטון שרוני עשה על חיים

אחי זה סרטון מזוייף באמת לא סמת לב?
רוני גזר את המילה "אשכנזים" ממקום אחד ומילים "חייבים להירצח" ממקום אחר וחיבר ביחד

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
אני מזועזע ממך חיים!!!
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 08, 2008, 03:47:37 »
הנה,שוב קורבן למערכת ההשמצות ועלילות הדם נגדנו.
אני מתפלא עליך,אדם אינטלגנטי,ראית סרטון מזוייף ולא שמת לב שמדובר בהוצאת דברים מהקשרם?
לא שמת לב שבחיתוך הדברים חיים מצטט מישהו אחר? אתה יודע את מי הוא ציטט? את רוני הנאצי זה שהכין את סרטון הנאצה שאתה ראית...
הקטע שאתה ראית נחתך מתוך תוכנית של חיים בה הוא מצטט,שמישהו הפיץ עליו שמועה שהוא שונא אשכנזים. שמועה שבודאי מגוחכת לאור העובדה
שחיים בעצמו אשכנזי מצד אימו!! האם נראה לך שחיים רוצה שאימו תמות?????

להלן הסרטון המקורי לא חיתוכים:http://hayamin.org/forum/index.php?topic=4597.0 צפה בסרטון מתחילתו ועד סופו ולאחר מכן צפה שוב בסרטון
הנאצה שראית,ותחזור אלי עם התוצאות...

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני מזועזע ממך חיים!!!
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 08, 2008, 09:45:25 »
איך אתה יכול להגיד דבר כזה על האשכנזים שהיו צריכים להירצח. באיזה זכות אתה מדבר ככה. כנראה שלא למדתה מספיק תורה. שסוף מעשה במחשב תחילה והכי חשוב דרך ארץ קדמה לתורה. אני מציע לך להתנצל על הדברים שאמרתה כי זה יכול להוביל עליך השפעות רעות לעתיד.

ברוכים  הבאים  לפורום  שלנו, ובאמת  הסרט  שראיתה  זה  אחד  ששנא  אשכנזים  עשה  כאילו  שחיים  בעצמו  אומר  את  זה, חיים  כמובן  בעצמו  אשכנזי!!
ומה  שמשמח  אותי  זה שהסרטים  של  'רוני  הנאצי' גורמים  לאנשים  לבוא  לפורום  שלנו  לחשוב  שחיים  באמת  אמר  את זה וכשהם  בסופו  של  דבר  מבינים  את  האמת, כי  לשקר  אין  רגלים  הם  נישארים  איתנו...
אתה יכול להישתתף  בדייונים  ולא  להיתיחס  לכל  האנשים  שמנסים  להפיל  אותנו  על  ידי  שקר.