עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

האמת על ה "פלשתינאים"

<< < (11/15) > >>

משה_77:
תודה..גילתי משהו שלא ידעתי בעבר :)

tomsalts:

--- ציטוט של: moshe77 על יולי 14, 2007, 22:17:57 ---תודה..גילתי משהו שלא ידעתי בעבר :)

--- סוף ציטוט ---

אז אתה רוצה להגיד לי שלא ידעת שהערבים ידעו שאין כזה דבר פלשתינאצי?

Aaron:

--- ציטוט של: tomsalts על יולי 15, 2007, 00:25:49 ---
--- ציטוט של: moshe77 על יולי 14, 2007, 22:17:57 ---תודה..גילתי משהו שלא ידעתי בעבר :)

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---
תתפלא, אבל הרבה לא יודעים על זה. כשסיפרתי את זה לחברים שלי הם הופתעו ולא ממש האמינו לי בהתחלה. אנשים רגילים לשמוע ש"הפלסטינים" תחת כיבוש ישראל, וכשהאמת מתבררת להם - שאין דבר כזה "פלסטינים" והכובשים הם הערבים זה כאילו עולם חדש נפתח בפניהם. התקשורת השרישה את השקר הזה עמוק לתודעתנו.

tomsalts:

--- ציטוט של: אהרֹן על יולי 15, 2007, 00:32:35 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---
תתפלא, אבל הרבה לא יודעים על זה. כשסיפרתי את זה לחברים שלי הם הופתעו ולא ממש האמינו לי בהתחלה. אנשים רגילים לשמוע ש"הפלסטינים" תחת כיבוש ישראל, וכשהאמת מתבררת להם - שאין דבר כזה "פלסטינים" והכובשים הם הערבים זה כאילו עולם חדש נפתח בפניהם. התקשורת השרישה את השקר הזה עמוק לתודעתנו.

--- סוף ציטוט ---

למזלי מעולם לא הקשבתי לחדשות והקשבתי להוריי, כנראה זה נראה לי כמובן מעליו אז לא הבנתי שיש אחרים שאין הדבר נוגע גם להם..

משה_77:

--- סוף ציטוט ---

[/quot]

לא רק שלא ידעתי שהם יודעים שאין דבר כזה פלשתינאצי אלה גם אני לא ידעתי זאת
--- סוף ציטוט ---

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה