כתב נושא: דיבר 9:בן גביר ציוני!!!!!!!!!  (נקרא 9672 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
דיבר 9:בן גביר ציוני!!!!!!!!!
« להגיב #25 ב- : יולי 25, 2008, 00:19:12 »
ממש, אבל ממש לא.
מימ"ד זו לא ציונות דתית?

תנועה קטנה וחסרת חשיבות...
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #26 ב- : יולי 25, 2008, 00:29:10 »
תנועה קטנה וחסרת חשיבות...

אבל ציונית דתית. כמו הקיבוץ הדתי,
ישיבת הר עציון וגרורותיה וכן הלאה.

למעשה אני חושב שיש יותר אנשים
המכנים עצמם ציונות דתית בשמאל
מאשר בימין. רבים מהם מצביעים
קדימה ועבודה.
« עריכה אחרונה: יולי 25, 2008, 00:30:13 על ידי האלקשי »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #27 ב- : יולי 25, 2008, 00:33:12 »
אבל ציונית דתית. כמו הקיבוץ הדתי,
ישיבת הר עציון וגרורותיה וכן הלאה.

למעשה אני חושב שיש יותר אנשים
המכנים עצמם ציונות דתית בשמאל
מאשר בימין. רבים מהם מצביעים
קדימה ועבודה.

חס וחלילה.
האיחוד הלאומי מפד"ל כיבל 220,000 קולות כ-75% מהקולות זה מהציונות הדתית.
יש סה"כ כ-550,000 חלק גדול קטינים וחלק גם מחרימים את ההצבעה.
אני כבר לא מדבר שחלק תמכו בליכוד חלק בליברמן עוד חלק בש"ס ועוד כמה במפלגות אחרות וגם בפלגות שלא נכנסו לכנסת...
סה"כ מתוך אותם 500,000-550,000 רוב מוחלט ועצום של כ-90% מגדירים את עצמם ימין....
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #28 ב- : יולי 25, 2008, 01:03:22 »
אתם יודעים מה על אותו משקל אפשר להגיד שהמתנחלים הם בוגדים שמוכרים נשק לאוייב,הרי לאחרונה נתפס תושב שבי שומרון...
הכל תלוי בהגדרה ואני אמרתי את זה כבר:
אם ציונות זה בניין הארץ,הקמת מדינה,בניית צבא וכדו' אז אני ציוני וכמוני האלקשי,אוריין וכל הג'מעה.
ואם ציונות זה כפירה אז לא אני,לא אתם ולא האנטר ציוניים. השאלה למה אתם קוראים "ציונות"?

אני כבר אמרתי מה שאתם קוראים לו "ציונות" זה לא ציונות זה "השכלה"(ואת זה יודע מי שטורח לעיין בהיסטוריה) ומה שאתם קוראים לו "אנטי ציונות" זוהי ציונות!

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #29 ב- : יולי 25, 2008, 12:29:07 »
בס''ד

היו בעבר ניסיונות של יהודים ימנים אמיתיים  , לחדור לתוככי התנועה השמאלנית ציונית-ממלכתית בושלביקית שר''י , ולטהר אותה מבפנים , ואלה שעשו זאת נאלצו לאמץ '' סמלים '' ורעיונות שאינם נוגדים את היהדות שומרת התורה-והמצוות , ולהתעלם מהשאר ( אלו מזימות השמד וההתבולות שלשמם ייסדו היהודונים האפיקורוסים את '' התנועה-הציונית '' ) --וזו הטעות החמורה שלהם שאת מחירה אנו משלמים כיום !!--הם לא הצליחו לטהר את השקץ השמאלני-ממלכתי בולשביקי  שר''י וחלקם אף נרצחו על ידי אותם יהודונים אפיקורוסים שונאי-ישרא'ל , וזאת מכיוון שאותם שקצים ראו סכנה למזימות השמד וההתבוללות שלשמם הקימו את ''תנועת הציונות'' הבולשביקית !!, לכן אנו עומדים בגאון ומתמודדים עם אותה טעות שלא הייתה צריכה להיות מלכתחילה !! מנהיגי אותו ערב-רב ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י אמרו בריש גלי '' מי שחושב שהציונית באה כהמשך ליהדות איננו אלא טועה , הציונות באה למעשה להרוס  (את היהדות ר''ל ) ועל חורבותיה לבנות ישות לאומית חדשה ''--מדברי האפיקורוס הוגה-הדעות השטניות ממשיך דרכו של אדולף היטלר יש''ו שר''י הוא חיים הזז שר''י צפו בסרטים הללו ותגלו את האמת !!!

http://rotter.net/forum/relg/8623.shtml

http://www.shofar.net/site/Productdetile.asp?id=1088&category=2

וכן ראוי שתצפו במסמך ש''צונזר'' בידי שלטון הערב-רב הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י  מזה ארבעים שנים , וחושף את המנהיגים של אותו שלטון ערב-רב שהפקירו את דם אחינו הי''ד שנרצחו בידי הצורר הנאצי יש''ו ,בעשותם '' סלקצי'ה '' בבררם את היהודים הצעירים שמרדו בדת משה וישרא-ל , אותם הובילו לארץ-הקודש תובב''א בהוציאם אותם ממחנות-הריכוז הנאציים ואת השאר הפקירו לידי הנאצים יש''ו להירצח במחנות ההשמדה בתאי-הגאזים ולהשרף בכבשנים הי''ד ,ולא זו בלבד ! אלא שעוד הרבו אותם אנשי ערב-רב יהודונים את מעשי רשעתם בגנבם את כספי-הפדיון שנאספו מכל קהילות הקודש היהודיות בעולם כולו על-מנת לפדותם ולהצילם , אותו כסף נגזל והובא לארץ-הקודש לידי אותם יהודונים כאשר אחינו הי''ד נרצחו בתאי-הגאזים ונשרפו בכבשנים  :'( , ומעשי הרצח התעשייתיים האכזריים הללו שימשו למעשה '' שמן לגלגלי ה ''מדינה '' שרצה הערב-רב להקים '' ורכושם ונכסיהם הובאו לידי אותם יהודונים שהכריזו על עצמם כ ''יורשיהם '' ושארית-הפליטה מאותה שואה רצחנית נשארה ללא פת-לחם ובמצב של עוני משווע !! וכן דרשו אותם יהודונים ''כספי פיצוי '' על אותו רצח תעשייתי באחינו הי''ד , ובכך קבעו מחיר כספי לחיי אותם יהודים יקרים שנרצחו הי''ד ושמו את עצמם ללעג-וקלס בעולם כולו !! --ואת מתנגדיו היהודים הימנים האמיתיים רצח אותו ערב-רב , בכרתו ברית-דמים עם האויב הערבי הנאצי יש''ו שסייע לו בזאת למען לא יכון ציביון יהודי ימני אמיתי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א !!--ומגמה זו ממשיכה עד היום !!--אלא שהברית הכרותה לערב-רב היהודוני עם האויב הערבי הנאצי יש''ו '' יצאה מהארו-ן '' והפכה להיות דבר ראסמי !! וכן רדיפת היהודים היקרים שומרי התורה והמצוות והנאחזים בכל שעל מארץ-הקודש תובב''א !!--וזהו השורש לעלבונות ולמעשי הקלון ששמים את היהוב היהודי על  ארץ-הקודש תובב''א ללעג-וקלס , מכיוון שאותו שלטון ערב-רב ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י למעשה מתיימר לייצג אותו בעולם , אלא שהוא כרת-ברית עם האויב הערבי הנאצי יש''ו מקדמת דנא , אותה ברית-דמים שאומרת ששני הצדדים יילחמו כנגד ציביון יהודי ימני אמיתי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א , ומעובדה זו ( שלא נלמדת במערכת הליכלוך =חינוך , שלא בכדי היא בחינם !!) --ראוי מאד שכל יהודי שלא קרא מסמך חשוב זה , יקרא אותו בעיון ויסיק את המסקנות !!!--ניתן להוריד את המסמך מכאן :

http://www.f2h.co.il/878765

אנו יהודים בני אברהם יצחק ויעקב ע''ה זיע''א --ואיננו צריכים שום '' הגדרה ציונית '' שתכליתה למעשה שמד והתבוללות  אנו יהודים ימניים אמיתיים ובע''ה וישועתו נכרית את אותה רישעה מקירבנו ממש כמו גוף שנוטה להקיא דברים המזיקים למערכת-העיכול שלו !!  :P :P :P :P :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :idiot2: :idiot2:
והאמ-ת והשלו-ם אהבו !!!
                                                                             שבת שלו-ם
                                                                     הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: יולי 25, 2008, 12:39:19 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #30 ב- : יולי 25, 2008, 12:49:07 »
אני מפרש  ציונות - אדם יהודי  שרוצה  לחזור  לציון וליבנות  את  בית  הבחירה!!

חושב כמוך!!!  O0 הבעיה שהחילונים שהיו בארץ לקחו את זה למקומות אחרים...
« עריכה אחרונה: יולי 25, 2008, 12:49:44 על ידי MATAN »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #31 ב- : יולי 25, 2008, 13:19:33 »
מבחינתי, ציונות = לאומיות יהודית. אנחנו גם עם גם דת וגם אומה, לכן ציונות היא חלק מהזהות היהודית. אני לא כל כך מבין איך יהודי מאמין יכול להגיד שהוא אנטי ציוני, אלא אם הוא מייחס למונח משמעות אחרת. במשמעות שאני מייחס למונח ציונות, יהודי אנטי ציוני הוא יהודי שמתכחש ללאום שלו.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #32 ב- : יולי 25, 2008, 13:32:29 »
מבחינתי, ציונות = לאומיות יהודית. אנחנו גם עם גם דת וגם אומה, לכן ציונות היא חלק מהזהות היהודית. אני לא כל כך מבין איך יהודי מאמין יכול להגיד שהוא אנטי ציוני, אלא אם הוא מייחס למונח משמעות אחרת. במשמעות שאני מייחס למונח ציונות, יהודי אנטי ציוני הוא יהודי שמתכחש ללאום שלו.
ציוני מלשון ציון

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #33 ב- : יולי 26, 2008, 23:45:02 »
אנו לא צריכים את ההגדרה הזו, וזה לא מעניין מה אנשים יגידו על עצמם: ציוני, ציוני דתי.
בתכלס, מי ששומר על דרכי ותורת אבותיו הקדושים יישאר קדוש ולא יגיע למיעוט הערב רב הבוגדני והמוסר שהשתלט על ארץ ישראל כבר משנות ה-40.

אנו צריכים למדוד אנשים לפי מידת השתדלותם בקיום התורה והמצוות ולאן שהם מכוונים אותנו, שבפורום שלנו זה בעיקר ארץ ישראל השלמה, העפת השלטון הכפרני, השמדת/השקטת אוייבינו, וחינוך צאצאינו להמשיך את דרכנו.

רציתי להיות צנוע, אך אני חושב שכדאי לספר:
ביום שישי-שלשום, חילקתי בעצמי פליירים קטנים (9 מתוך דף A4), עם הנוסח שהכינו כאן בפורום על התנועה.
המקום היה ת.מ.ירושלים, הכמות הייתה לפחות 400.

אני ממליץ בחום לעשות זאת O0, או לפזר הודעות עם הקישור לאתר - בתוכנות מסרים כמו ICQ למשל.
זה מה שעשיתי אני בכל אופן, למען יגיעו לכאן אחי מבני ישראל...
שבוע טוב לכם!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #34 ב- : יולי 26, 2008, 23:58:23 »
אם אנחנו אחים אז הכל בסדר.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #35 ב- : יולי 27, 2008, 00:11:28 »
איך אתה מגדיר את עצמך האנטר?

מתקרב לכיוון שכתבתי עליו?...

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #36 ב- : יולי 27, 2008, 00:16:34 »
בס''ד

היו בעבר ניסיונות של יהודים ימנים אמיתיים  , לחדור לתוככי התנועה השמאלנית ציונית-ממלכתית בושלביקית שר''י , ולטהר אותה מבפנים , ואלה שעשו זאת נאלצו לאמץ '' סמלים '' ורעיונות שאינם נוגדים את היהדות שומרת התורה-והמצוות , ולהתעלם מהשאר ( אלו מזימות השמד וההתבולות שלשמם ייסדו היהודונים האפיקורוסים את '' התנועה-הציונית '' ) --וזו הטעות החמורה שלהם שאת מחירה אנו משלמים כיום !!--הם לא הצליחו לטהר את השקץ השמאלני-ממלכתי בולשביקי  שר''י וחלקם אף נרצחו על ידי אותם יהודונים אפיקורוסים שונאי-ישרא'ל , וזאת מכיוון שאותם שקצים ראו סכנה למזימות השמד וההתבוללות שלשמם הקימו את ''תנועת הציונות'' הבולשביקית !!, לכן אנו עומדים בגאון ומתמודדים עם אותה טעות שלא הייתה צריכה להיות מלכתחילה !! מנהיגי אותו ערב-רב ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י אמרו בריש גלי '' מי שחושב שהציונית באה כהמשך ליהדות איננו אלא טועה , הציונות באה למעשה להרוס  (את היהדות ר''ל ) ועל חורבותיה לבנות ישות לאומית חדשה ''--מדברי האפיקורוס הוגה-הדעות השטניות ממשיך דרכו של אדולף היטלר יש''ו שר''י הוא חיים הזז שר''י צפו בסרטים הללו ותגלו את האמת !!!

http://rotter.net/forum/relg/8623.shtml

http://www.shofar.net/site/Productdetile.asp?id=1088&category=2

וכן ראוי שתצפו במסמך ש''צונזר'' בידי שלטון הערב-רב הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י  מזה ארבעים שנים , וחושף את המנהיגים של אותו שלטון ערב-רב שהפקירו את דם אחינו הי''ד שנרצחו בידי הצורר הנאצי יש''ו ,בעשותם '' סלקצי'ה '' בבררם את היהודים הצעירים שמרדו בדת משה וישרא-ל , אותם הובילו לארץ-הקודש תובב''א בהוציאם אותם ממחנות-הריכוז הנאציים ואת השאר הפקירו לידי הנאצים יש''ו להירצח במחנות ההשמדה בתאי-הגאזים ולהשרף בכבשנים הי''ד ,ולא זו בלבד ! אלא שעוד הרבו אותם אנשי ערב-רב יהודונים את מעשי רשעתם בגנבם את כספי-הפדיון שנאספו מכל קהילות הקודש היהודיות בעולם כולו על-מנת לפדותם ולהצילם , אותו כסף נגזל והובא לארץ-הקודש לידי אותם יהודונים כאשר אחינו הי''ד נרצחו בתאי-הגאזים ונשרפו בכבשנים  :'( , ומעשי הרצח התעשייתיים האכזריים הללו שימשו למעשה '' שמן לגלגלי ה ''מדינה '' שרצה הערב-רב להקים '' ורכושם ונכסיהם הובאו לידי אותם יהודונים שהכריזו על עצמם כ ''יורשיהם '' ושארית-הפליטה מאותה שואה רצחנית נשארה ללא פת-לחם ובמצב של עוני משווע !! וכן דרשו אותם יהודונים ''כספי פיצוי '' על אותו רצח תעשייתי באחינו הי''ד , ובכך קבעו מחיר כספי לחיי אותם יהודים יקרים שנרצחו הי''ד ושמו את עצמם ללעג-וקלס בעולם כולו !! --ואת מתנגדיו היהודים הימנים האמיתיים רצח אותו ערב-רב , בכרתו ברית-דמים עם האויב הערבי הנאצי יש''ו שסייע לו בזאת למען לא יכון ציביון יהודי ימני אמיתי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א !!--ומגמה זו ממשיכה עד היום !!--אלא שהברית הכרותה לערב-רב היהודוני עם האויב הערבי הנאצי יש''ו '' יצאה מהארו-ן '' והפכה להיות דבר ראסמי !! וכן רדיפת היהודים היקרים שומרי התורה והמצוות והנאחזים בכל שעל מארץ-הקודש תובב''א !!--וזהו השורש לעלבונות ולמעשי הקלון ששמים את היהוב היהודי על  ארץ-הקודש תובב''א ללעג-וקלס , מכיוון שאותו שלטון ערב-רב ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י למעשה מתיימר לייצג אותו בעולם , אלא שהוא כרת-ברית עם האויב הערבי הנאצי יש''ו מקדמת דנא , אותה ברית-דמים שאומרת ששני הצדדים יילחמו כנגד ציביון יהודי ימני אמיתי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א , ומעובדה זו ( שלא נלמדת במערכת הליכלוך =חינוך , שלא בכדי היא בחינם !!) --ראוי מאד שכל יהודי שלא קרא מסמך חשוב זה , יקרא אותו בעיון ויסיק את המסקנות !!!--ניתן להוריד את המסמך מכאן :

http://www.f2h.co.il/878765

אנו יהודים בני אברהם יצחק ויעקב ע''ה זיע''א --ואיננו צריכים שום '' הגדרה ציונית '' שתכליתה למעשה שמד והתבוללות  אנו יהודים ימניים אמיתיים ובע''ה וישועתו נכרית את אותה רישעה מקירבנו ממש כמו גוף שנוטה להקיא דברים המזיקים למערכת-העיכול שלו !!  :P :P :P :P :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :idiot2: :idiot2:
והאמ-ת והשלו-ם אהבו !!!
                                                                             שבת שלו-ם
                                                                     הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד

תקראו היטב את ההודעה שפירטנו לעיל !! לא בכדי סיכמנו את כלל המאורעות ההיסטוריים בצורה האמיתית ביותר , בכדי שתוכלו להיחשף לאמ-ת , ואז עומדת הבחירה בידיכם להיות יהודים ימניים אמיתיים , או אנטי-יהודים בתחפושת של  '' סמלים '' יהודיים ו '' סיסמאות '' ריקות מתוכן מעשי , שתפקידן אך ורק להפיל יהודים תמימים בפח ר''ל --ובכך מודה  האפיקורוס הגדול המכונה בפיהם '' סופר '' חיים הזז שר''י --ראו זאת בסרט שאת קישורו צירפנו לעיל !!!--אם אינכם בטוחים במה שנאמר , הרי לפניכם חוקר מוכר , היסטוריון בכיר שסוקר בפניכם את האמ-ת הלא '' מצונזרת '' --אנו ממליצים שתצפו בסרט , שם תיחשפו לאמ-ת בצורה הכי  טובה !!ואשר למשתמש '' אחים באמת '' --יישר כוח על פעלך בשטח !!--הקב''ה ימלא כל משאלות ליבך לטובה לעבודתו יתברך !! אכי''ר --וכל נפש שהינך מציל משיני  הברזל של שטיפת-המוח השמאלנית ציונית-ממלכתית בולשביקית שר''י --הרי שקיימת ''עולם מלא '' --ונזכה במהרה לגאולה שלמה ובביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

שבוע-טוב
                                                                                            הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: יולי 27, 2008, 00:20:53 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #37 ב- : יולי 27, 2008, 01:54:27 »
תודה רבה אחי
וכן למר!

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הלוואי ויבנה המקדש בקרוב ותבוא הגאולה!!
« להגיב #38 ב- : יולי 28, 2008, 22:36:30 »
בס"ד
וואי חפרנים.......
קיצר כל אחד מגדיר אחרת אני לא ציונית אני י'הודי'ה שלום על ישראל!
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!