עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מישהו יכול להסביר בקצרה מה זה החדית'
דוקא_כך:
--- ציטוט של: בייקר על פברואר 04, 2007, 21:56:19 ---אני הבנתי שיורשי מוחמד הכניסו את השנאה ליהודים.
--- סוף ציטוט ---
בהחלט לא, בייקר! מוחמד יש"ו בכבודו ובעצמו אחראי לשנאה הפתולוגית שרוחשים הישמעאלים ליהודים. האיסלם היא פרי מוחו המעוות של המשוגע (כך קוראים חז"ל למוחמד), והדת השקרית והמרושעת הזו משקפת נאמנה את אופיו של ממציאה. היחס לכופרים מוגדר במדיוק בקוראן ובחדית' בצורה ישירה שאינה משתמעת לשתי פנים, שכלל וכלל אינה תוצאה של "פרשנות" זו או אחרת.
ישנו גם רובד סמוי ועמוק יותר שמסביר את שנאת הישמעאלים לישראל, והוא הסיפור על גירוש הגר וישמעאל מביתו של אברהם, העברת הבכורה ליצחק ("ביצחק יקרא לך זרע"), וכתוצאה מכך, השנאה והקנאה העמוקות שרוחש ישמעאל לזרעו של יצחק.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: דוקא_כך על פברואר 04, 2007, 23:08:12 ---
--- ציטוט של: בייקר על פברואר 04, 2007, 21:56:19 ---אני הבנתי שיורשי מוחמד הכניסו את השנאה ליהודים.
--- סוף ציטוט ---
בהחלט לא, בייקר! מוחמד יש"ו בכבודו ובעצמו אחראי לשנאה הפתולוגית שרוחשים הישמעאלים ליהודים. האיסלם היא פרי מוחו המעוות של המשוגע (כך קוראים חז"ל למוחמד), והדת השקרית והמרושעת הזו משקפת נאמנה את אופיו של ממציאה. היחס לכופרים מוגדר במדיוק בקוראן ובחדית' בצורה ישירה שאינה משתמעת לשתי פנים, שכלל וכלל אינה תוצאה של "פרשנות" זו או אחרת.
ישנו גם רובד סמוי ועמוק יותר שמסביר את שנאת הישמעאלים לישראל, והוא הסיפור על גירוש הגר וישמעאל מביתו של אברהם, העברת הבכורה ליצחק ("ביצחק יקרא לך זרע"), וכתוצאה מכך, השנאה והקנאה העמוקות שרוחש ישמעאל לזרעו של יצחק.
--- סוף ציטוט ---
איזה דת מפגרת וטיפשית מתבססת על שקרים ושנאה ושלא נתחיל בכלל לדבר על כל מה שראינו באשכולות קדומים על אונס של קטינים במסגדים שזה מותר וכו'...
אֵיתָן:
השארתי לחיים שאלה על זה ליום שלישי
אני בטוח שחיים יישמח לענות על זה
Eternal:
חז"ל קראו למוחמד משוגע??
באמת?
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: Eternal על פברואר 09, 2007, 17:23:56 ---חז"ל קראו למוחמד משוגע??
באמת?
--- סוף ציטוט ---
איפה ראית שכתבו את זה?.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה